27327
  • Borg
    HWSW-n is megtapadt egyfajta közösség, pedig ott kalap szar volt mindigis a fórum :)
    Ez a kivétel ami erősíti a szabályt :)
  • Esrohnoil
    Nem mindenkinek van 40 exaHz-es procija.
  • St
    inkább java! :D
  • Cat #3142
    elején egy bazinagy flashlogo, utána mindenféle forgó betükből összeáll a lap, és amikor rákatintasz egy hirre akkor nem lapváltás van, hanem jobbra balra kitolodnak a hasábok, az alsó hir lejjebb megy és helyet ad a hirnek magának :)

És a gépeden megfelelő kiegészítéssel szagolhatod is a lapot!
  • St
    nagyon hasonló lenne a mostanihoz
  • tomsolo
    és azt eltudnád képzelni hogy miylen lenne ha nem lehetne pont ilyen?

mármint az egész site...

ha most kezdenél belevágni, milyen lenne?
  • St
    igen, így történt, felkértünk egy neves tanácsadó céget, aki 3 milla befizetése ellenébe lefaxolta a szín html kódját!
  • RelakSfromhome
    Jah, 1,5 éves kutatás = végigpróbálta mind a tizenhatmillió színt
  • tomsolo
    jaja, biztos 1.5 éves marketing kuatatás előzet meg azért lett pont ilyen..:)
  • St
    valóban, nincs szükség szerkezetbeli változtatásokra. ez a kék szín meg már lassan 6 éves kár lenne eldobni. sg kék.
  • RelakSfromhome
    Ja, de egyenlőre minek is kéne megújulni?

Mellesleg a pettyes háttérből volt is köpködés :D
  • tomsolo
    szerintem csak minimális változások lesznek a jövőben itt, kizárt dolognak tartom hogy képes legyen megújulni az sg mind dizájnban mind szerkezetben...

mondok egy példát: pl mekkora anyázás flamelés lenne ha akár csak az egyik vipcsíkszín megszűnne... vagy megváltozna...
  • RelakSfromhome
    Peig jó lett volna legalább azt a két sort, ami a főoldal stb feliratokat tartalmazza :/

(persze css, és nem frameset)
  • RelakSfromhome
    Jah, ez is, meg a #3131 is :)
  • St
    akkor megszámolhatjuk hány ember használ mozillát és operát, főleg a házipatika.com célközönségéből. gondolom 2% alatt lesz.
  • St
    nem.
  • St
    mozilla. internet explorer peccs nélkül nem tud ékezetes domaint meghívni.
  • Tuvok #3128
    nekem is
    Operával !
  • RelakSfromhome
    St, nem gyógyítod a böngésző tetejéhez a menüsort? Vagy esetleg még van, aki 800x600-ban jár erre?
  • RelakSfromhome
    nekem bejön ékezettel is
  • tomsolo
    ha a prohardvert nyomom be arra is ugyanez lett volna...
  • St
    Most így első blikkre még kb. 30 hibát tudnék felsorolni amit egy portál nem engedhet meg magának, úgyhogy inkább nem koptatom tovább a billentyűzetet.

A profi portálnak inkább többek között ezt említeném:
    http://www.ebroker.hu/

De megjegyzem ennek is vannak hibái, pl. túl sok színt használ, ami egy naponta olvasott portálnál elég súlyos hiba.
  • Cat #3123
    www.házipatika.com nálam csak verisignt hozza be
  • RelakSfromhome
    És ez szmorú :(
  • tomsolo
    st: akármilyet linkelhettem volna be ugyanez lett volna a helyzet...
  • Tuvok #3120
    Pedig akartam írni egy javaslatot, de szóval akkor jobb, ha alszom még rá párat :))
  • St

Logó 2 okból is szar:

1./ ékezetes domaint brandel, ami ugye a böngészők kb. 70%-ában nem tölthető be (ha egyáltalán be van jegyezve...)
    2./ értelmezhetetlen, a .com fölött az a kis görbe, rajta meg a bütyök, izzadtságszagú
  • Tuvok #3118
    Jajó :)
  • tomsolo
    :D

látjátok nem is fontos már hogy milyen is az sg...:D
  • St
    aha, össze vissza beszélek, én már csak ilyen vagyok. relaks felvetése annyira gagyi volt, hogy képtelen voltam rá 2 értelmes magyar mondatot megfogalmazni (pedig akartam)
  • St
    hát ennek brutál szar a layoutja, két lábbal rúgnám ki aki kitalálta. egyszerre van baloldali és horizontális menüje. Első blikkre nem is látom mit hol keressek. Tartalmak logikátlanul vannak főoldalra hányva. Hát ha neked ez tetszik...
  • Tuvok #3114
    Nem értelek, előbb azt mondtad dizájn miatt, most meg a közösség ?
  • ollie
    Kifejezetten a káosz jut eszembe a láttán...
  • tomsolo
    AHA...
  • RelakSfromhome
    én meg már azt hittem, hogy bennem van a hiba
  • Cat #3110
    ezekről a halvány pasztellszinekről én tamponra és rózsaszin vattára asszociálok, de persze egy főként nők által látogatott lapra ez tökéletes :)

no meg az elrendezés számomra több, mint kaotikus: baloldalt és felül is van menü, a kiemelt témák nem felül hanem középen vannak, az ujdonságok el vannak dugva jobbszélre, bal középen oda nem illő gördíthető menü, és a reklámok teljesen ötletszerüen vannak elhelyezve, első látásra nem is tudom melyik doboz az és melyik nem

tomsolo, eddig szakértőnek hittelek :)
  • tomsolo
    AZ EGYIK LEGSZEBB PORTÁL DIZÁJN MAGYARORSZÁGON

PÉLDA ÉS SZERINTEM.
  • Mike at home
    mert itt lehet hulyeskedni

a tobbi forum olyan hivatalos
  • St
    Nem, az új felhasználóknak ugyanaz az egyszerű mint ami neked 3-4 éve. A régiek meg már megszokták. Jelenleg az új internetezők megszerzése van soron.
  • tomsolo
    ... de az idők változnak.

Ma már kicsit más az egszerű mint 3-4 éve...