27327
-
#3665 höhö, kapsz egy vörös csillagot, mint a diktatúra szóvívője, jó? :D -
flashX #3664 -
#3663 Tudom, hogy miért van így, de akkoris... -
#3662 Tudod mi a durva, csak egy év és két hónap van a regisztrációink időpontja között, mégis 2-vel több csillagod van mint nekem ! -
#3661 sikerült kiírtani? -
#3660 én nem fogalmaztam volna ennyire nyersen, de a lényege ez lett volna :) -
#3659 A szennynek, a mocsoknak, a csőcseléknek mifelénk NINCSENEK JOGAI !
VILÁGOS ?!!! -
#3658 feljelent? értelmi fogyatékos kiskölkök nem jelenthetnek fel..... -
cyrus #3657 ezt miért nem inkább privben ?
majd cucu jól feljelent vagy valami ... -
#3656 St valamit csinálj plz, mert az a kis tetű Cucu13 szétb@sza a chat-et teljesen, hiába van ban-olva :( -
#3655 jah, szerintem se lenne rossz visszaallitani! -
#3654 Utolsó hozzászólás időpontjával mi a helyzet?Látom már páran jelezték.Nem volt rossz dolog, mert lehett látni pl. hogy aktív-e még a fórumozó. -
#3653 akkor se jó ötlet ez.. -
#3652 "unregeknek náó" -
#3651 az nem lenen jó, mert minke használod a gallériát, csak saját magadnak? és ha belinkelsz egy képet, majd nem jeleníti meg és keresshetsz más gallériát.... -
cyrus #3650 St:
galériában képre kattintva UBB kód megjelenítése lesz valamikor ?
unregeknek a galériák megnézésének tiltása lesz valamikor ? -
cyrus #3649 [sosenem tenne ilyet, csak megjegyezte :D] -
#3648 figyeljük, és aki ezzel visszaél annak kinullázom a számlálóját -
cyrus #3647 érdekes, ha valamit beírok és visszavonom az üzeneteim száma mégis egyel több marad :D
[már látja az uj szpem lehetőségeket :D] -
#3646 ez enegem is érdekelne.
Utolsó hozzászólás időpontját vissza kéne állítani!!!!
meg belehetne vezetni, az utolsó topikot amibe írt.. -
#3645 nem látom a csetet, mi lesz így a bárkámmal? -
#3644 az értelmesek szoktak fórumot is olvasni, majd rájönnek, hogy http:// nélkül kell linket beírni...a warezosok úgysem olvassák a fórumot. bár ez így ölég necces.
esetleg lehetne egy /msg opciót készíteni (privát üzi a chatben) és abban engedélyezni a normál linkelést -
#3643 nem jó, mert néha értelmes linkek is vannak -
cyrus #3642 nemjo....
aki nem warezol azt akadályozza..... chatből meg közvetlenül nem lehet privet írni... mondjuk ott a userkereső, de akkoris... -
#3641 http:// előtaggal kezdődő üzik letiltása? -
#3640 ...k napra -
#3639 xy topikot bezártam, cv-t áthelyeztem rb-be, fg-t banoltam, mert nagy betűkkel írt
-
#3638 de mit? -
#3637 Moderátori bejelentések topik
csak moderátorok írhatnának bele
-
#3636 htx!:DD -
cyrus #3635 ja, ha lécci, akkor semmi akadálya :D -
#3634 Tegyuk vissza a 10-10 legujabb, illetve legporgosebb topicot...léccilécci! -
#3633 Ahhoz neked nem kell magadban beszélned -
flashX #3632 Bocs de amikor elsőnek benéztem olvastam, hogy mi ez a Top5, kiléptem a főoldalra látom kevesebb lett, erre visszaírtam, hogy mi ez, aztán még épp időben bevillant, sry. -
#3631 erre visszavonja!!
most mindenki hülyének néz maja hogy magamban beszélek! -
#3630 szvsz bőven elég a top5 is, nem terhel annyira (bár ez a +5 sor nem lehet annyira számottevő), inkább furcsán néz ki, hogy üres az oldal, csak a szélső statok vannak. talán párat át lehetne tenni a jobboldalra... -
#3629 nem, az már csak top5.
mint a többi -
#3628 Off:
ST tudom nem szoktad olvasni a priviket ezért szólok itt, hogy írtam 1-et olvasd el pls.
Thx
-
#3627 Ha már ezek meg lettek így nyírbálva, szerintem nem ártana rendet rakni kicsit a felette lévő panelen is. Mondjuk az e-mailcímcserét, a jelszócserét, a moderálást, és a Gzipet be lehetne vinni a beállítások alá. -
cyrus #3626 csak 5 ujdonság az eddigi 10 helyett !!!!!
[topikok, galériák, toplista]