27327
-
#3705 Az elnyomás lényege a diszkrimináció MÉG A BÜNTETÉSBEN is ! -
#3704 "bizonyos esetekben"
Szerintem el kéne dönteni. Vagy mindig büntetés szándékos tékelés esetén, vagy soha, és akkor nincs több felesleges vita, meg nem kell csitítgatni xy-t, aki ujjal mutogat z-re. -
#3703 sztem a ték nem zavar senkit, de durva esetekben 1 büntetőpont lehet a jutalma. én is adtam már tékért bant is, bizonyos esetekben kurvára idegesítő tud lenni. -
#3702 :DDDD -
#3701 Ban 4evö. -
#3700 ték -
#3699 ok legyen igazad, biztos az esőtől vagyok morcos :) -
#3698 viszont gyakorlatilag lehetetlen korlátozni - plusz volt már, hogy valaki egy ilyen után ottragadt egy topicban és értelmeseket is hozzászólt. -
#3697 legyen, bár szerintem ez ugyanolyan tetű dolog mint az #1 volt. -
#3696 hadd írja... ennyi öröme legyen meg, utána úgyis eltűnik, titeket meg nem zavar az az 1-5 beírás... kicsit próbálj már meg lazítani. -
#3695 St plz irtsuk ki a tékelőket, vagy legalább azokat akik adott topic-ba elötte soha nem írtak csak azért mennek be hogy azt a qrva téket beírják..... -
cyrus #3694 ok :D -
#3693 Nem rád értettem. Akinek nem inge.. -
cyrus #3692 sosenemm !!444 én ontopik is vagyok mindig !!444 :O -
#3691 Mondjuk kapjon az is, aki egy ontopic hozzászólásra, semmit nem reagál, de az offolós poénkodésra vevő.... Nem akarok ujjal mutogatni. -
cyrus #3690 nem azért sok az uj topik mert nem tudják legördíteni a keresőt, henm mert eszükbe sem jut hogy kellene keresni -
#3689 Lehetne, ha uj topicot nyitunk, akkor oda is egy keresőt tenni, ami alapból nem acikre, hanem a forumra mutatna, igy is kevesebb lenne a fölösleges topic.... -
blackgamer #3688 halljátok, ez a kicsinyített "új topic" rész nagyan nyomasztó, régi jobb volt -
flashX #3687 Az mikor lesz? -
#3686 nem kap más egyelőre.
legközelebbi csillagosztás a bannertervező verseny után lesz. -
cyrus #3685 aggor mék kapjon a pájksz, meg a jánozs, meg garoj !!!!444 [ő mindenképp] -
#3684 a nagy rózsaszín csillag díj D: -
#3683 O.o -
#3682 Nem, nem, ezeket a kitüntetéseket mi osztjuk és csak annak aki megérdemli! -
#3681 ja és csak vipeknek -
#3680 sztem fix zséért (~500Ft) mindenki csinálhasson magának egy plusz ikont a csillag után...(13x13 pixel) zsal nem lesz több nyavajgás.. -
flashX #3679 És a fekete?
[Ő olyat szeretne.] -
#3678 (igazi vörös elég gázul mutat a ezen a szürkén, figyelünk ám erre is :D) -
#3677 Loál :D -
#3676 szép pinkes lett :D -
#3675 Ezennel átadjuk Sir Quno Jedi fórumozónak, mint rendszerünk egyik fő támogatójának a kitűntetését a "Rendszer hangja" érdemrend vörös fokozatát -
#3674 Nem keresztelkedsz át egyben mondjuk III/2 - D210 -re ? :D -
#3673 Na jó, szerénység álarcát öltöm magamra Mester:
A VERES csillagocskákat választom !!!4 :DDD (tőlem akár mind lehet veres !) :DDD -
#3672 Akkor még nettós voltam, meg utána+vele párhuzamsoan korridoros, sry ! -
#3671 mindkettő? noway teccett volna egy évvel korábban regisztrálni... -
#3670 Jó, de elsősorban a sárga csillagaimra vágyom ! (őőő ez félreérthető, de mind1) :DDD
Legyen mindkettő ! [telhetetlen] -
#3669 És mi a helyzet a bannerpályázattal? Várjunk, és egyszercsak ki lesz hírezve? -
#3668 jól látod, nem halad, tökre elfeledkeztem róla
most felírom a naptáraban
-
#3667 ööö a versenyzők hátterei mikor kerülnek be a menübe?
tudom kérdeztem már, de nem úgy nézki hogy haladna a dolog... -
#3666 :D