27327
-
#3745 és hol találkoztál ráfáellóval?
[csak kérdezem] -
#3744 St logo-kkal hogy állunk van valami szabály? mert Rafaelo logo-ja szerintem ocsmány és 18+ (még akkor is ha 1 idióta vicc akar lenni) -
#3743 Ja, de egy 1280*1024-es TFT-n jobb a békesség és a fizikai natív felbontáső... -
#3742 a legjobb akkor lesz ha megszűnik!! -
#3741 lol :) -
flashX #3740 Most néztem be a gumiszobába, és nagyon tetszenek ezek a színes topiknecek. Ilyet nem lehet külön kérésre bevezetni más, nem a gumiszobában található témához? Vagy már lehet? Persze gondolom újregek kopjanak a témáról. -
#3739 elvbe ami a kreatívos lapon van nem jók mer tovább lettek tömörítve... -
#3738 Én meg 1280*960-at használok, mert annak az arányai 4:3 -
#3737 Upsz ! Jó hülye vok ! 1280*1024-ben fent is van. SRy !
Mondjuk én munkában most éppen 1152*864-et használok, mert vannak CRT moncsik amik ebben még bírják a jó frekit, de általában ha tehetem 1280*1024LCD nyilván... -
#3736 elso kettö minek? :D uccso 2 meg kitétel volt asszem -
#3735 ne lehessen üres címmel topic-ot létrehozzni -
#3734 Nem akarok izgatni, de nem kéne az SG háttérképe(ke)t felrakni valami szabányos felbontásokban is !
640*480
800*600
1024*768
1280*1024
legalább ???? -
cyrus #3733 :D
ezekkel az a vicces ha megpróbálod elmagyarázni neki a dolgokat, vagy felháborodik, vagy tudomásul sem veszi, és folytatja.... -
#3732 kapott +1 büntit a meglévő 2-hőz (azt nem én adtam, de tegnap ugyanezért kapta) -
#3731 :DD -
cyrus #3730 debuzoidak vagy ! és bezártad ??? mentem volna offolni !
télleg gecik ezek a moderátorok !
kapott valamit ? bünti/banán/akasztás ? :D -
#3729 ma nyitott 1 negyediket, mondták a többiek hogy már van olyan de neki nem tetszett :) -
cyrus #3728 ez ki volt ? az a tegnapi srác aki nyitoptt 3 topikot is ?
retekklub, valóvilág meg megasztár ? :D -
#3727 Saját fórumban olyan, hogy egy gombnyomásra kiürítse az egészet? Vagy pl tartomány megadásának lehetősége törlésnél. -
#3726 hogy valaki ennyire értetlen legyen -
blackgamer #3725 automatán refresh-elnek az oldalak? vagy csak a böngészőm vacakol? -
#3724 ezt aláírom -
#3723 Az egyetlen alulról sziklamerev szabály: geci moderátorok. -
#3722 Természetesen van ilyen, de az csakis a felsővezetés fejében lakozik !
Miből gondolod, hogy a porbafingó, hangyányi kis halandók méltóak arra, hogy elnyomói megosszák velük a szabályokat ?!! Pusztán egy dolgot tehetnek, alázatosan bűnhődnek az általuk ismeretlen, mindenkori TÖRVÉNYek elleni vétségeikért ! -
#3721 szerintem 10 jelentkezőből 8 sírva fakadna pár "rajongói levél" után, hogy ő ezt nem így gondolta :) -
#3720 De a hogyan lehetnék én moderátor strófa is aggya! -
#3719 most ez a kedvencem:
"Tisztelt Fórummoderátorok!
Szeretném megtudni,hogy az általam nyitott topicok miért tűnnek el rendszeresen? Létezik ,hogy a jelszavammal visszaél valaki?"
meg lett neki mondva hogy azért lett zárva a topic-ja mert már van olyan, erre nyitott 1 újat :) -
#3718 pedig elég érthetően el lett nekik mondva hogy 18+ képeknek nincs helye a fiúk lányokban, ahogy a humorosban se, de hát mindig van 1-2 nehéz felfogású. -
#3717 de azt igen hogy egyes topikokban külön moderelási szabályok vannak amit a fejécben elérthetől linken el lehet olvasni... -
#3716 de épp az az, hogy itt nincs ilyen robot...:)
bugzik az olvasó egység, túlterheltek a kultuszáramköreid?:D -
#3715 Ott ahol felnőttek vannak, lehet szabályokat írni. A problémát az okozza többnyire, hogy betéved pár 12-14 éves kispöcs, aki nem tudja hogy kell viselkedni. Rájuk nem lehet és nem is kell szabályokat írni. A moderálás mindig szubjektív tevékenység, a moderátornak kell eldönteni hol van a határ.
Nem vehetjük bele pl. a moderátori szabályokba, hogy a "Veszett jó csaj" topicba nem lehet puncis képet betenni a másik topicba meg igen... Lteebee pedig már csomó büntipontot kiosztott ezért, sőt jópár bant is. A moderálás tehát erősen a moderátor személyétől függ. -
#3714 :D -
#3713 A szabályok mindig szabadon változnak felülről és sziklamerevek alulról ! -
#3712 érdekes más portálokon - persze nem magyar - ez szépen és okosan tud működni... van szabályzat, újregeknek RÖGTÖN tolják az arcába rendesen, sőt simán beteszik lezárt alwaystopnak.... MINDEN kategóriába... az adott moderálásoknak megfelelően....
itt miért nem? -
#3711 -
#3710 az szerintem már nem az SG lenne. -
#3709 Szerintem mégis sokkal egyszerűbb lenne egy olyan szabályt létrehozni erre, amitől semmilyen esetben nem kéne/szabadna eltérni (és persze bármit le lehet szögezni a szabályrendszerben a tékigszpemmeléstől kezdve a csakatékrebenézésig). -
#3708 mint pl. LÁLI?:) -
#3707 engem igazából akkor zavar ha valaki csak azért jön be 1 topic-ba..... -
#3706 szerintem egy normális ember érzi - érezheti, hogy hol a határ. mondjuk 1-2 hozzászólás ráfutás nem gond - főleg akkor ha pörög egy topic.
ha egy ritkább topic van, és oda valaki beír 10-20 szemetet, az meg megint más kérdés.
ez is - mint minden más - személy és helyzetfüggő, innentől nem nagyon lehet szabályokat építeni rá. mutogatás meg mindig volt és lesz, sokakból nem nevelték ki óvodában az árulkodást meg a "ha én akkor ő miért nem?" hozzáállást. ez van.