27327
  • tomsolo
    és hol találkoztál ráfáellóval?
    [csak kérdezem]
  • Punkerwork
    St logo-kkal hogy állunk van valami szabály? mert Rafaelo logo-ja szerintem ocsmány és 18+ (még akkor is ha 1 idióta vicc akar lenni)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de egy 1280*1024-es TFT-n jobb a békesség és a fizikai natív felbontáső...
  • Felfedező
    a legjobb akkor lesz ha megszűnik!!
  • artschiatwork
    lol :)
  • flashX
    Most néztem be a gumiszobába, és nagyon tetszenek ezek a színes topiknecek. Ilyet nem lehet külön kérésre bevezetni más, nem a gumiszobában található témához? Vagy már lehet? Persze gondolom újregek kopjanak a témáról.
  • tomsolo
    elvbe ami a kreatívos lapon van nem jók mer tovább lettek tömörítve...
  • RelakS
    Én meg 1280*960-at használok, mert annak az arányai 4:3
  • Sir Quno Jedi
    Upsz ! Jó hülye vok ! 1280*1024-ben fent is van. SRy !

Mondjuk én munkában most éppen 1152*864-et használok, mert vannak CRT moncsik amik ebben még bírják a jó frekit, de általában ha tehetem 1280*1024LCD nyilván...
  • Laalee
    elso kettö minek? :D uccso 2 meg kitétel volt asszem
  • Punkerwork
    ne lehessen üres címmel topic-ot létrehozzni
  • Sir Quno Jedi
    Nem akarok izgatni, de nem kéne az SG háttérképe(ke)t felrakni valami szabányos felbontásokban is !
    640*480
    800*600
    1024*768
    1280*1024
    legalább ????
  • cyrus #3733
    :D

ezekkel az a vicces ha megpróbálod elmagyarázni neki a dolgokat, vagy felháborodik, vagy tudomásul sem veszi, és folytatja....
  • Punkerwork
    kapott +1 büntit a meglévő 2-hőz (azt nem én adtam, de tegnap ugyanezért kapta)
  • Láma!
    :DD
  • cyrus #3730
    debuzoidak vagy ! és bezártad ??? mentem volna offolni !

télleg gecik ezek a moderátorok !

kapott valamit ? bünti/banán/akasztás ? :D
  • Punkerwork
    ma nyitott 1 negyediket, mondták a többiek hogy már van olyan de neki nem tetszett :)
  • cyrus #3728
    ez ki volt ? az a tegnapi srác aki nyitoptt 3 topikot is ?
    retekklub, valóvilág meg megasztár ? :D
  • RelakS
    Saját fórumban olyan, hogy egy gombnyomásra kiürítse az egészet? Vagy pl tartomány megadásának lehetősége törlésnél.
  • Punkerwork
    hogy valaki ennyire értetlen legyen
  • blackgamer
    automatán refresh-elnek az oldalak? vagy csak a böngészőm vacakol?
  • Punkerwork
    ezt aláírom
  • Lteebee
    Az egyetlen alulról sziklamerev szabály: geci moderátorok.
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen van ilyen, de az csakis a felsővezetés fejében lakozik !

Miből gondolod, hogy a porbafingó, hangyányi kis halandók méltóak arra, hogy elnyomói megosszák velük a szabályokat ?!! Pusztán egy dolgot tehetnek, alázatosan bűnhődnek az általuk ismeretlen, mindenkori TÖRVÉNYek elleni vétségeikért !
  • Punkerwork
    szerintem 10 jelentkezőből 8 sírva fakadna pár "rajongói levél" után, hogy ő ezt nem így gondolta :)
  • Lteebee
    De a hogyan lehetnék én moderátor strófa is aggya!
  • Punkerwork
    most ez a kedvencem:

"Tisztelt Fórummoderátorok!

Szeretném megtudni,hogy az általam nyitott topicok miért tűnnek el rendszeresen? Létezik ,hogy a jelszavammal visszaél valaki?"

meg lett neki mondva hogy azért lett zárva a topic-ja mert már van olyan, erre nyitott 1 újat :)
  • Punkerwork
    pedig elég érthetően el lett nekik mondva hogy 18+ képeknek nincs helye a fiúk lányokban, ahogy a humorosban se, de hát mindig van 1-2 nehéz felfogású.
  • tomsolo
    de azt igen hogy egyes topikokban külön moderelási szabályok vannak amit a fejécben elérthetől linken el lehet olvasni...
  • tomsolo
    de épp az az, hogy itt nincs ilyen robot...:)
    bugzik az olvasó egység, túlterheltek a kultuszáramköreid?:D
  • St
    Ott ahol felnőttek vannak, lehet szabályokat írni. A problémát az okozza többnyire, hogy betéved pár 12-14 éves kispöcs, aki nem tudja hogy kell viselkedni. Rájuk nem lehet és nem is kell szabályokat írni. A moderálás mindig szubjektív tevékenység, a moderátornak kell eldönteni hol van a határ.

Nem vehetjük bele pl. a moderátori szabályokba, hogy a "Veszett jó csaj" topicba nem lehet puncis képet betenni a másik topicba meg igen... Lteebee pedig már csomó büntipontot kiosztott ezért, sőt jópár bant is. A moderálás tehát erősen a moderátor személyétől függ.
  • St
    :D
  • Sir Quno Jedi
    A szabályok mindig szabadon változnak felülről és sziklamerevek alulról !
  • tomsolo
    érdekes más portálokon - persze nem magyar - ez szépen és okosan tud működni... van szabályzat, újregeknek RÖGTÖN tolják az arcába rendesen, sőt simán beteszik lezárt alwaystopnak.... MINDEN kategóriába... az adott moderálásoknak megfelelően....

itt miért nem?
  • Loál János #3711
  • Dzsini
    az szerintem már nem az SG lenne.
  • Loál János #3709
    Szerintem mégis sokkal egyszerűbb lenne egy olyan szabályt létrehozni erre, amitől semmilyen esetben nem kéne/szabadna eltérni (és persze bármit le lehet szögezni a szabályrendszerben a tékigszpemmeléstől kezdve a csakatékrebenézésig).
  • tomsolo
    mint pl. LÁLI?:)
  • Punkerwork
    engem igazából akkor zavar ha valaki csak azért jön be 1 topic-ba.....
  • Dzsini
    szerintem egy normális ember érzi - érezheti, hogy hol a határ. mondjuk 1-2 hozzászólás ráfutás nem gond - főleg akkor ha pörög egy topic.
    ha egy ritkább topic van, és oda valaki beír 10-20 szemetet, az meg megint más kérdés.

ez is - mint minden más - személy és helyzetfüggő, innentől nem nagyon lehet szabályokat építeni rá. mutogatás meg mindig volt és lesz, sokakból nem nevelték ki óvodában az árulkodást meg a "ha én akkor ő miért nem?" hozzáállást. ez van.