27327
  • Punker
    legyen bor + tömény :)
  • St
    Egyetértek, férfiember sört iszik és IE-t használ (+ lusta felrakni mást )
  • Punker
    "fájerfokszot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészője! veszély, kaland, nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!"
  • St
    tűzrókával próbáltam azzal müxik
  • Tuvok #3981
    IE-n jó, Operával du. tom kipróbálni, de a Lámpáslakó biztos jár erre hamarabb :)
  • Punker
    IE-rel ok
  • St
    szmájlikon módosítottam, elvileg nem áll meg az anim rákattintás után. működik mindenféle böngészőn?
  • Takezó
    jogos
  • St
    mert tahó, írtam korábban, nem? :D
  • Takezó
    lól, mé nem akar bocsánatot kérni? :)
  • St
    sztem csak rossz passzban van a srác, írta is privátüzenetben. meg azt is hogy b@szik bocsánatot kérni :)
  • Lteebee
    Engem nem győzött meg.
    Ha valaki konkrétan leszarozza az sg-t, az konkrétan menjen máshova!
  • Takezó
    köszönöm szépen, tényleg, így már én is egész másképp érzem magam
  • St
    látod, lehet velem tárgyalni...:)
  • St
    ok, meggyőztél lecserélem az ürgét 4 büntipontra
  • Takezó
    A "szar" szót mapanság elég sok - nem feltétlenül a legalsó - népréteg használja a "rossz" szinonimájaként. Az anyázás durva, ha büntipontot adsz, sztem el is fogadta volna, a read-onlyba kapcsolás azéééé... :|
  • St
    jusson ez neki is eszébe amikor nekiáll szarozni meg anyázni
  • szacsi
    Regisztráció időpontja: 2002. 12. 17.
    Üzenetek száma: 5052

Ezért...?
  • St
    nem, minek, regisztrált már magának másik nicket, "megoldotta"
  • St
    másképp fogalmazok: nem képtelenség, de úgy megoldani hogy ne kelljen 1-2 percet várni nem lehet.
  • Placebó
    "2 gbyteos adatbázisban képtelenség teljesszövegű keresést indítani" azért ezt nem teljesen támasztanám alá, maradjunk annyiban hogy egy nem bika vas azért kihívássokkal küszködik a teljes szövegű keresésnél, vagy ha több vason megy sem akkora gond, viszont annak fényében hogy a magyar portálok mennyiből gazdálkodhatnak egy évben nem tartom jó ötletnek egy Full Text Search támogatást mert valóban krokodil könny nagyságú izzadságcseppek gördülnek le a sztoridzsok oldalán...
  • szacsi
    hm. visszaengeded majd...?
  • Placebó
    LOL

Azé hallgattam volna fémöklön reccsenő álkapcsot...
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, az nem lenne sportszerű ! Mögöttem az elnyomógépezet GIGÁSZI monolitja, mögötte pedig csupán az elnyomott páriák halk nyögdécselése... Piha ! :DDD
  • Placebó
    BOKSZ..:)
  • Sir Quno Jedi
    Na látod, tudsz te vicces is lenni ! Mert hogy pont te kérdezed...

• mikike
    neked miért van szereplési kényszered?
  • Placebó
    Oké IronGod!
  • Placebó
    ooops a smájli lemaradt..:)
  • Sir Quno Jedi
    Helyezd csak el fiam az erre utilizált plútonium ládikák egyikében ott künn ! :DDD
  • Placebó
    Szevasztok Istenek! a mirhát hova rakhatom?
  • Sir Quno Jedi
    Nos a halál csak egy opció. Ritkán folyamodunk hozzá, vannak jobb rehab módszerek, amivel társadalmunk hasznos és lelkes tagjává válhatsz. A szeretteid örökké hálásak lesznek érte, mikor visszakapnak majd egy teljesen új, pozitív életérzést sugalló személyiségként !
  • Borg
    Az első büntetőpont számít a figyelmeztetésnek. (Amire a büntetettek 75%-a úgyis trágár hangnemben köpköd vissza, szal automatikusan megy a második (4), de ez már mind1:) )
  • Takezó
    Köcönöm, köcönöm Akkor búcsúzom is tőletek, legalább én a népé' haltam mög
  • Sir Quno Jedi
    MINÁLUNK mindenki lehet sztár egy negyed órára...
  • Sir Quno Jedi
    Végülis az utolsó útjára... Legyen !
  • Sir Quno Jedi
    Amit az el sem olvas és a másik nyolcvan nickjén tovább garázdálkodik, anyázik és szétbassza az egész fórumot és a csetet, gyorsabban hozzászólva, mint ahogy követni és törölni lehet ! Ne játszd már a hülye, naív kisiskolás idealistát ! PONTOSAN tudod miről van szó, nem vagy már kétéves nyeretlen !
  • Takezó
    Ilyet kérhetek? :)
  • Sir Quno Jedi
    Najó, meggyőzött ! Csajkát küldjünk, vagy jó a lefüggönyzött Volga is !
  • mikike
    akkor: törli és üzenetben figyelmeztet, hogy legközelebb büntetőpontot fog adni