27327
-
#3985 legyen bor + tömény :) -
#3984 Egyetértek, férfiember sört iszik és IE-t használ (+ lusta felrakni mást ) -
#3983 "fájerfokszot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészője! veszély, kaland, nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!" -
#3982 tűzrókával próbáltam azzal müxik -
#3981 IE-n jó, Operával du. tom kipróbálni, de a Lámpáslakó biztos jár erre hamarabb :) -
#3980 IE-rel ok -
#3979 szmájlikon módosítottam, elvileg nem áll meg az anim rákattintás után. működik mindenféle böngészőn? -
Takezó #3978 jogos -
#3977 mert tahó, írtam korábban, nem? :D -
Takezó #3976 lól, mé nem akar bocsánatot kérni? :) -
#3975 sztem csak rossz passzban van a srác, írta is privátüzenetben. meg azt is hogy b@szik bocsánatot kérni :) -
#3974 Engem nem győzött meg.
Ha valaki konkrétan leszarozza az sg-t, az konkrétan menjen máshova! -
Takezó #3973 köszönöm szépen, tényleg, így már én is egész másképp érzem magam -
#3972 látod, lehet velem tárgyalni...:) -
#3971 ok, meggyőztél lecserélem az ürgét 4 büntipontra -
Takezó #3970 A "szar" szót mapanság elég sok - nem feltétlenül a legalsó - népréteg használja a "rossz" szinonimájaként. Az anyázás durva, ha büntipontot adsz, sztem el is fogadta volna, a read-onlyba kapcsolás azéééé... :| -
#3969 jusson ez neki is eszébe amikor nekiáll szarozni meg anyázni -
#3968 Regisztráció időpontja: 2002. 12. 17.
Üzenetek száma: 5052
Ezért...?
-
#3967 nem, minek, regisztrált már magának másik nicket, "megoldotta" -
#3966 másképp fogalmazok: nem képtelenség, de úgy megoldani hogy ne kelljen 1-2 percet várni nem lehet. -
#3965 "2 gbyteos adatbázisban képtelenség teljesszövegű keresést indítani" azért ezt nem teljesen támasztanám alá, maradjunk annyiban hogy egy nem bika vas azért kihívássokkal küszködik a teljes szövegű keresésnél, vagy ha több vason megy sem akkora gond, viszont annak fényében hogy a magyar portálok mennyiből gazdálkodhatnak egy évben nem tartom jó ötletnek egy Full Text Search támogatást mert valóban krokodil könny nagyságú izzadságcseppek gördülnek le a sztoridzsok oldalán... -
#3964 hm. visszaengeded majd...? -
#3963 LOL
Azé hallgattam volna fémöklön reccsenő álkapcsot... -
#3962 Ugyan, az nem lenne sportszerű ! Mögöttem az elnyomógépezet GIGÁSZI monolitja, mögötte pedig csupán az elnyomott páriák halk nyögdécselése... Piha ! :DDD -
#3961 BOKSZ..:) -
#3960 Na látod, tudsz te vicces is lenni ! Mert hogy pont te kérdezed...
-
#3959 neked miért van szereplési kényszered? -
#3958 Oké IronGod! -
#3957 ooops a smájli lemaradt..:) -
#3956 Helyezd csak el fiam az erre utilizált plútonium ládikák egyikében ott künn ! :DDD -
#3955 Szevasztok Istenek! a mirhát hova rakhatom? -
#3954 Nos a halál csak egy opció. Ritkán folyamodunk hozzá, vannak jobb rehab módszerek, amivel társadalmunk hasznos és lelkes tagjává válhatsz. A szeretteid örökké hálásak lesznek érte, mikor visszakapnak majd egy teljesen új, pozitív életérzést sugalló személyiségként ! -
Borg #3953 Az első büntetőpont számít a figyelmeztetésnek. (Amire a büntetettek 75%-a úgyis trágár hangnemben köpköd vissza, szal automatikusan megy a második (4), de ez már mind1:) ) -
Takezó #3952 Köcönöm, köcönöm Akkor búcsúzom is tőletek, legalább én a népé' haltam mög -
#3951 MINÁLUNK mindenki lehet sztár egy negyed órára... -
#3950 Végülis az utolsó útjára... Legyen ! -
#3949 Amit az el sem olvas és a másik nyolcvan nickjén tovább garázdálkodik, anyázik és szétbassza az egész fórumot és a csetet, gyorsabban hozzászólva, mint ahogy követni és törölni lehet ! Ne játszd már a hülye, naív kisiskolás idealistát ! PONTOSAN tudod miről van szó, nem vagy már kétéves nyeretlen ! -
Takezó #3948 Ilyet kérhetek? :) -
#3947 Najó, meggyőzött ! Csajkát küldjünk, vagy jó a lefüggönyzött Volga is ! -
#3946 akkor: törli és üzenetben figyelmeztet, hogy legközelebb büntetőpontot fog adni