27327
-
#4145 nem 1-2 elejtett b@szd meg volt, a logo-s srác meg amint ír hogy lecserélte rögtön tiszta lapot kap. -
Takezó #4144 tudooom :) átírtam, jó? :) az első csak vicces, a többi meg gyász ;) -
Borg #4143 Ezekből csak az elsőt írtam én. -
Takezó #4142 Borg: ez azé csúnya volt
A vélemény szabad (még ha hülyeség is), de a megjelenítési formája nem.
Többi már nem a tiéd :)
trágár beszéd jajjmáár, milyen tápigban volt? :)
Idézlek: "Hölgyeim uraim es minden alsobbrendu faj(moderatorok)!" Ugyanaz a probléma, mint tegnap, ha aszongya, hogy minden alsóbbrendű faj (fekete hajúak), akkor nincs bünti...
18+os logó mit jelent? meztelen nő?
Ne káromkodj a chat-en! jajjmááá lól
-
Borg #4141 Ja, nekem ezen folytak ki a könnyeim: "szia" :D
És ezt én irtam egy banhoz valakinek...
De sokszor nem lehet egyszerűen bővebben kifejteni... bejön a fórumra pl és az első hsz valami trágár anyázás, vagy reklám, kitörlöm a hszt, kap egy bant... most oda mit irjak, és egyátalán _minek_? Linket se tudok irni, mert úgyis törlöm amit irt. Sok esetben felesleges a terebélyes magyarázkodás. -
#4140 jah, a legjobb Efreeté, ennyi: .
:D -
Takezó #4139 Borg: azért van 1-2, ami nem annak ciki, aki kapta ;) -
#4138 #4117 -
#4137 mondjuk az igaz, hogy minden büntipontnál bővebb indoklás kellene, hogy mások is okuljanak belőle.
-
Borg #4136 Ezt a linket valahova ki kellene tenni, hogy elérhető legyen másoknak is. Mint egyfajta szégyenfal :) -
#4135 jaja van 1-2 szép :) -
Borg #4134 Mondjuk nekem nem csak 25-öt listáz ki :)
De igazi gyöngyszemek is vannak a magyarázatok között -
#4133 régóta, itt szoktam figyelni kinek adtok és milyen okból büntipontot (bár az okokról legtöbbször nem derül ki semmi ) -
Borg #4132 lol, mióta van ilyen?:D
-
#4131 leginkább ilyen ikont kaphatsz a neved mellé:
ha kell, szívesen adok ;) -
#4130 valami blokkolja a felugró ablakokat. ez lehet böngésző, tűzfal, stb. ennek nézz utána -
#4129 http://www.sg.hu/buntetopontlista.php -
#4128 Úgy emlékszem, St anno azt kérte a moderátoroktól, hogy ha büntipontot osztanak, akkor a konkrét indoklás mellet legyen egy link is ahhoz a topikhoz, ahol az eset történt, bizonyítandó a büntetés jogosságát.
Ennek betartásával is lehetne könnyíteni a beazonosítást. -
#4127 Szeretném, ha valahol logolva lenne, hogy ki mikor miért kapott büntit, banánt, ilyesmik.
Nem tudom megjegyezni és amikor előjönnek nagyon hasonló nickkel, nem tudom, hogy a régiről lejárt-e már a bünti, vagy csak csalnak. -
Borg #4126 Ez nem rossz (és nem is új) ötlet, csak az a baj, hogy más fórumokat majmolnánk vele ;) -
#4125 Tiltsuk meg a konfig aláírásban való felsorolását! Lehessen a júzerinfóban megadni!
:) -
Borg #4124 Ezt most elképzeltem -
Mellesleg St a gyökér nem? (gy.k.: root) -
#4122 egy gyökér ikonhoz mit szólnál? :) -
KTC #4121 Kedves nagytudású emberkék!
nem biztos, hogy ide kéne írni a problémámat, de jobb nem jutott az eszembe:)
mondjátok már meg nekem (ha tudjátok) hogy a szmájlis és makrók ablakom ill. a privát üzenet mért nem működött csak nekem és csak a BogyóKatica topicban? mert ugye az utóbbi 2-3 hétben ez volt.
hogy mért múlt időben írom, mert a tegnapi napig volt így, de sajna mosthogy bekapcsoltam a gépet, már sehol sem műxik egyiksem:(
legjobban az izgat, hogy lehetett, hogy csak 1 topikban nem működtek ezek?
mert az tom, hogy a mozillában működik minden (vagy legalábbis működött eddig, ma még nem néztem:)) kivétel a cset, de hár ezt tudom hogy így van, oszt kész tudomásul veszem:)
ha valaki megszánna és valami okosat mondana, hogy mi is történt, köszönettel venném!:)
-
Borg #4120 Félmegoldást. Sajnos a write only emberek ellen az sem megoldás, mert ahogy visszaolvasni lusták, úgy a faqot elolvasni is lusták. De őket ki lehet irtani, a többiek számára pedig hasznosak lennének a kiemelt postok. -
#4119 De ez "csak" egy forum, nem kötelező idejárni, és eltűrni a szabályokat. Van még kismillió forum ezenkívül. Egy moderátort nem hasonlítanék egy rendőrhöz. A rendőr hivatalos személy, ott nem ugy van hogyha nem tetszik a rendőrség szabályai akkor keress másik rendőrséget. Nen értem mit lázadtok. St fizet a domainért, megvette a szervert, megirta az oldalt...stb. Én nem csinálnék gondot belőle ha néha elborul az agya (hozzáteszem, jogosan), és megmondja a frankót. Ha valakinek nincs annyi iq -ja és nincs benne annyi neveltetés, hogy normálisan, tisztességes hangnemben elmondja a véleményét az tényleg egy tahó. Mennyivel egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy St sztem ez igy nem jo, ez igy jobb lenne, ezt ha ide raknád jobban mutatna...stb. Valami emberi szinten.
Szerintem aki rendeltetésszerűen, minimális iq-val használja a forumot soha nem fog összetűzésbe keveredni semmilyen moderátorral. Na de kötekedni biztos l33t dolog, meg rulez...stb. -
#4118 ördögfejet szeretnék a logóm mellé esetleg az SG lelkiismerete vagy hasonló titulust
hozzátenném, hogy ma már a rendőr sem tehet meg mindent, amit akar
-
#4117 A büntetéseknél lévő indoklás kinek szól? A tulajdonosának, hogy okuljon, vagy másoknak is, hogy okuljanak?
Előző esetben elég lenne, ha a tulajdonos látná a pozorokat, utóbbiban viszont normális indoklások kellenének. Ma belefutottam egybe, ami össze-vissza annyi volt, hogy "szóltam" (aki adta és kapta, tudja, kiről van szó). Ebből állapítson meg másvalaki bármit... -
#4116 Akkor egy nem hibás demo kéne! -
flashX #4115 Szeretném megjegyezni, hogy az SG-n található Splinter Cell : Chaos Theory demó hibás. -
#4114 beépített hiddenlayeres faq a házigazdás topikokban? házigazda, és a modok írhatnának bele -
#4113 sztem jó lenne a letöltéseket kommentezni vagy vmi ilyesmi... -
#4112 A "flame"-el kapocslatban csak annyit St védelmében, hogy én, és szerintem senki nem szereti, ha a munkáját, leszarozzák. Ha olyasvalaki mondja, aki jobbat tud az enyémnél, attól elviselem, de akkor is csak normális hangnemben.
A többivel nem értek egyet, de ez legyen a szuverén jogom. -
Cat #4111 persze akkor a házigazdának arra a hozzászolásra folyamatos szerkesztési jogot is kell biztosítani -
#4110 Sztem a fórumokon állandó jelenség sok kretén nem ír, csak olvas. Ez régi probléma.
Megoldást jelenthet borg javaslata, hogy bizonyos hozzászólásokat a téma házigazdája vagy a moderátor "fontosnak" jelölhessen meg, és az megjelenjen a téma elején, mint az adott témához kapcsoló tudásbázis. -
#4109 igazából akkor van gond ha tényleg át megy a topic abba amit Borg mondott hogy 2-3 sort se olvasnak vissza -
#4108 nem tudok a kérdésben dönteni, nem látom át a probléma súlyát, kikérem a főszerkesztő véleményét. -
#4107 ittmondjuk mióta rájuk szóltam nem minden második hozzászólás az hogy hogyan törjék meg..... -
#4106 hol van warez?