27327
-
#4025 Jah lehet benne valami, mert ha nálam lenne rosszul beállítva akkor sehol nem maradnék bejelentkezve, de van ahol 3 hónapja úgy vangyok. -
#4024 Valami viszont tényleg gáz a sütikkel.
Én kb fél éve nem maradok bejelentkezve IE alatt. Sőt, nem tudok hozzászólni a chathez, és nem tudok kedvencekhez adni, mert ugye "nem vagyok bejelentkezve".
Hozzáteszem, sok helyről hallottam már vissza ezt a problémát. -
#4023 ok értem, köszi, akkor csak én néztem el :) -
#4022 fogalmam sincs, majd ha lesz egy kis időm belemélyedek a firefox rejtelmeibe -
#4021 az a hosszú cím. oda lehet akár 4000 karaktert is. "kívülre" nem lehet -
#4020 nálam minden oké mozilla alatt (1.7.5), és az nincs olyan messze a firefox-tól
csak akkor "felejti el" ha egy másik gépről jelentkezek be előtte -
#4019 hát nemtudom, ide simán sikerült egy több mint 600 karakteres kódot beszúrni... -
#4018 nem tudod mit lehet tenni a sütikkel?valakinél működik.az jó hír. -
#4017 firefoxban még sok hiba van sajnos, majd fejlődik -
#4016 valószínűleg -
#4015 IE-vel jó ha bejelentkezek, de firefoxban nem megy:(Biztos a cooke-k miatt van ez a hiba a firefoxban, mert néha nem tudok a kedvencekhez topicot adni meg nem marad bejelentkezve.Nem? -
#4014 elvileg bejelentkezve be kell jönnie -
#4013 Mitől lehet, hogy nem jön be nekem pár napja a saját fórumok meg a gumi csak fehér üres lap?Firefox-ban sem meg explorer-ben sem. -
#4012 ie alatt is ez van
addig amig reply-vel kezdődik a topik nem lehet lapozni...
-
Takezó #4011 Bocsi, hogy zaklatlak, de ilyen nekem is elő szokott fordulni :| Esetleg megoldás? (Fájrfoxban van ez, de IE-t nem akarok használni..) -
#4010 Konteszt Balbala -
#4009 valami jó kis konteszt kéne az SGnek -
#4008 HMMM...
alul....
o, everyone should know that the method of preventing the Java plugin from halting startup should actually have the default user agent instead of an empty string. So to prevent the java plugin UA bug, you would simply add the following line (or its equivalent for other versions) to your user.js file: user_pref("general.useragent.override", "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1"); -
#4007 böngészőt -
#4006 Hiba: parent.chatwindow.tf has no properties
miatt nemjó ffx useragent switcherrel sem -
#4005 műxik opera alatt is
csak a kurzor nem vált át a kézre
de annyi baj legyen, majd célozgatunk :) -
#4004 de mit kell átálitani ?? a firefox beáálitásokban ?? -
#4003 mer a chaz script csak ie-t azonosít... átállítod és jó lesz -
#4002 firefoxon miért nem jelenik meg a chat ???????????
válaszoljon az aki tudja lécci!! :{ -
#4001 1 lány 7 fiú 1 robot szex te ! -
#4000 jó akkor észben tartjuk...
[TUDÁS=HATALOM :D] -
#3999 text típusokat nem lehet indexelni, vagy legalábbis nem lehetett amikor a fórumot fejlesztettem (most nem tudom) -
#3998 varchar -
#3997 mediumtext? :D -
#3996 ott korlátozva van, 200 karakterre -
#3995 az a baj hogy ez nem így van...
pl ennél mindég levágja a végét...
<div style='background: url(http://relaks.uw.hu/kepek/topig.gif) no-repeat; margin-top: -14px; height: 10px; cursor: pointer;'><div style='display: block; visibility: hidden;'>-=RelakS=- topigja</div></div>
és teljesen misztikus mer mintha a htmlkód kar.száma számítana nem a teljes karakterszám...
nem az sqlnél van lekorlátozva?
-
#3994 semmilyen, a moderátorok bármit beszúrhatnak (de csak ésszel, aki szétcsesz valamit javascripttel pl., az irgumburgum)
-
#3993 Kúnó!
7 fiú 1 robot szex?:D -
#3992 St: milyen korlátja van a címbe beszúrható html kódnak, mer kissé izgis hogy hol bengedi tenni a teljes kódot, hol meg levágja... innen jön a kérdés nem lehetne növelni?
Mielőtt még szétcsesznénk a gumit...:)
-
#3991 megjavult -
#3990 egyetlen topic-ban se tudok visszalapozni, eltünt a gomb :( -
akos #3989 Csak a fene nagy vad-liberálisok hajlamosak megfeledkezni róla, hogy a szerver (fórum) használata nem alkotmányos jog, hanem "kiváltság".
(Értse mindenki yol..) -
#3988 Vezírünknek vajszíve a gránitot is megolvasztaná... Hüppp ! -
#3987 lázadnak, én suli helyett kocsmázni jártam ők meg a moderátorokat kóstolgatják ennyi. -
Borg #3986 Az a baj, hogy néhányan rendszeresen rossz passzban vannak...