27327
  • Match
    te visszaolvastal hoyg honnan indult ki az egesz?
    attol hoyg en vulgarisan fejeztem ki a véleményemet még nem jelenti azt hogy rogton szemelyeskedni kell...

hogy 6 eves korunk legszebb kifogasat idezzem: "nem en kezdtem"
  • Takezó
    Erről van szó, hogy a cél az lenne, hogy ne így legyen, ne érvényesüljön az "Quod licet Iovi, non licet bovi" (hú, de felvágós vok :D:D:D) mondás, mert a cél igenis az, hogy mielőtt így dönt, végiggondolja. Sőt, most már nem csak az, hanem bocsánatot is kéne kérnie. Természetesen van más eshetőség is: eccerűen mostantól mindenki, aki azt mondja "Anyád!", kap 4 büntit, így is tiszta ügy, és a magam részéről be is fejezném ez esetben a vitázást.
  • Cat #4063
    muszáj ezen szenvednetek még mindig? ne szoljatok be senkinek, de legfőképp a moderátoroknak ne, mert jogosan gondolja hogy ha vele szemben igy viselkedsz, akkor mással szemben még többet engedsz meg magadnak -> a közösség érdekében jobb ha nem vagy itt.
  • cyrus #4062
    És hangsúlyozom elméleti példa volt....

akkor mondom máshogy :

amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

Ez így volt a világban mindig, és így is lesz...
    ne várd hogy objektíven döntsön...
  • Takezó
    Ez esetben meg sarkítás volt :) ezért is válaszoltam a továbbiakban erre már úgy, mintha csak beszólnál neki... de a lényeg a 2-3..+foyltatás
  • cyrus #4060
    természetesen egy szélsőséges példa volt, gondolhatod hogy nem szoktam embereket verni csak úgy...
  • Takezó
    1) Ha Te megütsz valakit azért, mert beszólt, az szomorú.
    2) Ha az osztályfőnököd beszólt neked, és Te nem szólhatsz ugyanolyat vissza, akkor ott ő hibázott.
    3) Az IMNet nem etalon, sőőőt! Ott ők hibáztak
    St vajon akar hibázni? Vajon akar ő is fasz lenni, mint az IMnetesek, vagy az osztályfőnök, aki nem hagyja, hogy beszóljanak neki, de ő - tudatában léve hatalmának - beugat???
  • cyrus #4058
    ez van, ezt kell szeretni... értelemszerű ha nekem pl beszól az ofőm nem fogom megütni, viszont ha más mondja rám ugyanazt, még az is lehet hogy megcsapom....

kérdezd csak meg pyxet vagy szacsit hogy hányszor lettünk banolva az imnetről csak azért mert közöltük a véleményünket.
  • Takezó
    Zsarunak azért nem mondjuk azt, hogy "kurva anyád", mert sajnos képtelen lenne felfogni, hogy ez semmi különöset nem jelent, rendes emberrel napi soxor előfordul, és a kollégái közt is számtalanszor megesik. Talán arra akarsz utalni, hogy St is képtelen ezt felfogni?
  • RelakS
    Namost modot, admint, zsarut, szkinhedet, Mari nénit nem sértegetünk, mert mi járunk szarul szvsz :P
  • Takezó
    azért egy pár pontot leszögeznék...
    az még ok hogy buntetopontot kapok...
    de ha nem őfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna...

Ha én nem is így fogalmaznék (pl. őfelsége), és azzal se értek egyet, hogy "saját kis játszóterednek tekinted a fórumot", de lássuk be, hogy az előző idézet erősen igaz volt... ha másnak mondja azt, hogy "Anyádat tahózd le", akkor igen nagy valószínűséggel még csak büntipontot se kap, mert senki nem szól a modiknak, hogy "ejjejj, milyen cúna dolgot csinált ez a Match", de ha még szól is, és a modik nem is röhögik ki, hogy ilyen kicsiségért szólt, esetleg adnak neki 1 büntipontot... 4??? Eszonyúan sok...
  • cyrus #4054
    ma ugylátom revolution délután van :D
  • Takezó
    A másodikat már én is felvetettem, de "ez így logikus"
  • Match
    pl kezdetznek a forumozo kereso es az alatta levo dolgok (pl mai szulinaposok) jobb szele lehetne egyvonalba a fenti menu szelevel...ergo nem nezne ki ilyen ossze visszanak...

tovabba sztem meg mindig mindenki a kedvenceket hasznalja a leggyakrabban, tehat a "Szia akarki" ala sztem annak kene kerulni.

Az mar csak szemelyes problemam hogy a cset bantja a szemem plane hogy folyamatosan azt irja ki rohadt nagy betukkel hogy nem vagy bejelentkezve, amikor be vagyok..(tudom tudom firefox).

eloljaroban ennyi.
  • Takezó
    Én könyörögtem ki Matchnek a 4 büntipontot (a tiltás helyett), de azzal is egyetértek, hogy még csak ennyit se érdemelt volna...
  • Match
    najo, en szeretnem ezt itt es most lezarni...
    St ugyse fogja belatni hogy az o "kedves" tahozasa nem eppen volt helyenvalo (persze magamat sem tartom szentnek).
    Az ugyis menni fog tovabb hogy ha valaki nem szimpi Stnek akkor azt leszolja, es ha vissza mer szolni akkor ban buntipont es tarsai...
    Tehat itt az a rendszer jarja sztem hoyg ne szolj be a furernek...

viszont ezzel zarjuk is le...
    St meg legyen boldog attol hogy kioszthatott nekem 4 buntipontot...
    (Most ha letahozlak akkor az minek szamit? Ne valaszolj....)

Na innentol talaljuk ki mi kellene az sg-nek...
  • Placebó
    Ez van kell vagy nem!
  • Match
    4. sor
  • Placebó
    akkor meg mér oktatod ki St-t?
  • Match
    nem bántam meg semmit...és nem kértem bocsanatot...
    szvsz akkro semmivel sem késtem el...
  • Placebó
    Olyan a fogadjisten mint az adjonisten szal ezzel szvsz elkéstél. Előbb gondolkodik aztán klimpirozik szvsz, de csak szvsz!
  • Match
    azt az egyet sajnalom hogy durva hangnemben fejeztem ki magam amikor hozzaszoltam a topikhoz, de azt nem amit St-nek irtam...
    Nem lehetne esetleg ugy hogy "ha esetleg normalis hangnembe fejeznéd ki magad, akkor megfontolnank a velemenyed.."

vlami ilyesmit varnek el ugy utolag...
  • Punkerwork
    anyázókat én is ban-ra teszem, csak én még nem vontma vissza egyszer sem.
  • Match
    na de te is ugy gondolod hogy igazsagos nekem a 4 buntipont???? )ha gondolod ird meg privatba, nem fogom bemasolni...
  • Punkerwork
    "de nem véletlenül van (elvileg) törvény is az "összeférhetetlenség"-ről"

már sokszor el lett mondva ah nem tetszik el lehet menni nem kötelező ide járni, jópáran csak azért vannak itt hogy kötözködjenek, mert tudják hogy máshonnan kivágják őket szó nélkül.
  • mikike
    azért 1 próbát megér

de nem véletlenül van (elvileg) törvény is az "összeférhetetlenség"-ről
    (más kérdés, hogy ott sem működik)

nyilván eleve érzékenyebben érinti, ha valaki leszólja a fórumot (amit ő fejleszt), mint mást, akinek nincs hozzá köze
  • Punkerwork
    hát persze 1 hét múlva sírva könyörögnétek hogy valaki tartson rendet....
  • mikike
    akkor mondjon le a moderátorságról
    és bízza türelmesebb emberekre
  • Punkerwork
    vagy csak az ő türelme is elfogyott, mert szinte minden napra jut egy vér pistike vagy 1 fikázó.....
  • Match
    azért egy pár pontot leszögeznék...
    az még ok hogy buntetopontot kapok...
    de ha nem őfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna...

Az a gond veled St hogy saját kis játszóterednek tekinted az egész fórumot...

És mellesleg ha már 3 éve itt vagyok, soha egyetlen balhém nem volt, csak ez az egy...

Nem tudom...mikor idejottem még más volt...ugy latszik azota hizott a penztarcad es terjeszkedett az arcod?
  • Punker
    nekem itthon norton internet security melóhelyen meg hardware-es tűzfal + norton, de bejelentkezéssel nem volt gond eddig. (mind2 helyen SG a kezdőlap)
  • Borg
    Detto.
    IE+win tűzfal, illetve otthon ff+nis kombó alól is minden megy jól.
  • Borg
    Nekem IE és Firefox alól is tökéletesen bejön a Gumi, sajátfórum, stb.
  • akos
    LOL!! :)
  • CSOCSO
    japan forumozo lanyok:)))))
  • akos
    Tűzfal, privacy, cookie beállítások tüzetes és alapos átviszgálását javaslom (neked is Amse) hosszú hosszú ideje használok Firefoxot, természetesen IE-t is, és semmi problémám nem volt egyikkel sem - kivéve term. akkor, amikor nagyon szigorúak voltak a fenti opciók a böngészőkben/tűzfalon.
  • Dichter
    Mondjuk más gépről még nem vettem észre eddíg, pedig ott is IE-t használok. Megnézem a tűzfalnál.
  • St
    laptopomról és az asztali gépemről is be vagyok jelentkezve hónapok óta. ezt a hibát nem tudtam még reprodukálni. gyanítom, tűzfal vagy ilyesmi okozza.
  • flashX
    Velem is előfordult, megnyitottam az SG-t különböző böngészőkben, majd kijelentkeztem és utána működött. Amúgy meg restart.
  • Dichter
    Nálam ugyanez. Úgyhogy valószínűleg site-on belül van a hiba.