27327
-
#4185 mert te beteg vagy :) -
Takezó #4184 akkor neked nem sokat segít -
#4183 Több, mint 300 topik van a kedvenceimben. D: -
Borg #4182 Biztosan, de csak akkor, ha mindenhonnan 1-2 topikot látogatsz.
Nekem meg az egész fórumot lapozgatnom kell úgyis általában. -
#4181 Szerintem ezzel kisebbségben vagy, állati kényelmes! -
#4180 én meg mind2-őt használom szinte óránként :)
lehet meg kéne szavaztatni :) -
Borg #4179 Én pl egyátalán nem használom a kedvenceket. -
Takezó #4178 jaa, aszittem az a hiba forrása -
#4177 azert irtam hogy firefoxot kene hasznalnom hogy ne lassam :D -
Takezó #4176 jah, tényleg jobb volt :| -
#4175 Szerintem is jobb volt, hogy fent voltak a kedvencek(ezért kedvencek) a beállításokhoz és egyebekhez 3 éve nem nyúltam.
-
Takezó #4174 ööö mit kell beállítanom ahhoz, hogy egyáltalán lássam Fájrfoxszal a csetet? -
pl kezdetznek a forumozo kereso es az alatta levo dolgok (pl mai szulinaposok) jobb szele lehetne egyvonalba a fenti menu szelevel...ergo nem nezne ki ilyen ossze visszanak...
tovabba sztem meg mindig mindenki a kedvenceket hasznalja a leggyakrabban, tehat a "Szia akarki" ala sztem annak kene kerulni.
Az mar csak szemelyes problemam hogy a cset bantja a szemem plane hogy folyamatosan azt irja ki rohadt nagy betukkel hogy nem vagy bejelentkezve, amikor be vagyok..(tudom tudom firefox).
eloljaroban ennyi.
errol mi a velemeny? -
#4172 Huhh, nekem nagyon tetszik a píros csíkos megoldás, nagyon jó ötlet szerintem, köszönjük -
#4171 opera alatt hajszálvékony és fekete
de pont jó ez így, nem kell hozzányúlni !! :D -
#4170 aha -
Borg #4169 Az már mind1 hogyan jelenik meg, itt a feltételes szűréssel van a technikai akadály. -
#4168 nekem se, azt hittem csak kedvenceknél van :) -
#4167 A teljes szöveg színezésével is ugyanez lenne a helyzet? -
#4166 aha, nagyon sok átalakítást igényelne hogy továbblapozásnál is működjön. -
Borg #4165 Hát nekem nincs piros csík sehol.
Vagy ez csak akkor jelenik meg, ha bezárom a böngészőt, és úgy jövök vissza? -
#4164 És így is marad? -
#4163 Az már nagyon jó, köszi. -
#4162 ne örüljetek annyira, csak az első oldalon működik -
#4161 Tényleg! :O
htx!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Takezó #4160 óh, ez kúúúúl, aszittem valami gáz van Köszi St, ez tényleg jóóó -
#4159 Onnantól vannak az új üzenetek amiket még nem olvastál! Köszi ST már rég vágytam erre :) -
Takezó #4158 ez most miii? -
#4157 Nálam is volt! Mingyá linkelek szkrínsotot. -
#4156 mi ez a piros izé? vagy csak én látom? -
Takezó #4155 Erről van szó, az még nem jelent semmit... -
Borg #4154 Ja, meg ez az IQ téma amúgyis csak sarkítás, semmi más. -
Takezó #4153 Ez nagyon off lenne, szal inkább hagyjuk... -
#4152 Őszintén? A 80 iq-jú arcot lehet, hogy rá tudod valami kampó szöveggel szedni, hogy rád szavazzon,mert akkor itt lesz a kánaán, de egy 120-as iq-jút talán kevésbé :) -
Takezó #4151 ó, félre ne érts, nem volt gondom azzal az indoklással - biztos vagyok benne, hogy Borgnak meg volt az oka rá, hogy büntipontot adjon, csak a megfogalmazáson mosolyogtam :) -
#4150 szabad vélemény nyílvánítás amíg a többi emebert a közösséget nem zavarja, ha 30x beírja a chat-re ugyanazt (legtöbbször reklám vagy anyázás) az már nem szabad vélemény hanem szándékos zavar keltés. -
Takezó #4149 Azé vicces, mert ugye szabad véleménynyilvánítás is van ;)
Persze, csak 120-as IQ-nál magasabbal rendelkező menjen szavazni is, mi? :) -
Borg #4148 Már mér lenne vicces az?:D
Sokszor mondjuk sajnálom, hogy hülyeségért nem lehet kirakni senkit... tolerancia vagy mi. Pedig vannak néha emberek, akiknek az értelmi színvonala már annyira súlyos, hogy attól védeni kellene a többi fórumozót... -
#4147 privi -
Takezó #4146 a logós csak kérdés volt, hogy mi számít annak