27327
-
#3865 </td>
</tr>
<tr> :P
részlet a sourceb-ól -
#3864 a drom, hátööö, amit pyx most csinál az már dives, egy picit gyorsabban tölt szvsz :) -
#3863 félek..:P -
#3862 a drom milyen? :P -
cyrus #3861 érdekes, nekem soha nem történt még ilyen... valszeg valami rossz tűzfal beállítás lehet...
törli a cookiekat v iesmi.... -
Shadow_THH #3860 jó lett a galéria meg az újítás. meg én jobban szeretem ha nem az utolsó 5 hanem 10 topicot stb láthatom magam elött.
Nekem a chat hiányánál zavaróbb probléma, hogy szinte minden alkalommal újra be kell jelentkeznem a fórumba (firefoxom van, de asszem ie-vel is elég gyakran eljátsza)
-
cyrus #3859 az igazi firefoxosok nem chattegnek :D -
#3858 A chat nem lesz firefox kompatibilis?
A galéria jó lett! -
#3857 -
#3856 inkább java -
cyrus #3855 legyen az egész fórum flash ! -
#3854 nem, nem az lesz, mert hülyék vagyunk divesre megcsinálni, meg nem is ismerjük...
-
#3853 jó lenne ha dives lenne. de ha így visszakérdezel, talán meg merem kockáztatni hogy dives lesz... :) -
#3852 akkor látogass olyan fórumot, amely számodra kevésbé "szar" és kevésbé "kurva ocsmány" (tahókám...) -
#3851 már bocs, de ezt honnan veszed? tudsz valamit? -
#3850 fórum részen nem lesz változás, a tartalmi oldalak fognak változni, meg a fejléc menü. -
#3849 dives itt sosem lesz szvsz... -
#3848 A közeledő nyárra való tekintettel lehetne a logóban pár bikinis leányzó ? -
#3847 fapados mit jelent nálatok? divek a táblák helyett?
jó lenne ha az egész megújulna.. mert jó ez ami most van, csak már elavult. szvsz -
#3846 hát igy hogy a cset felul van, meg hoyg a beallitasos szar is, valami kurva olcsmány ossze visszasag az egesz forum -
Borg #3845 Szerintem aludj rá egyet még :) -
#3844 én :) -
Borg #3843 Egyébként miért is van szükség még fapadosabb dizájnra? Ki várja azt el, vagy milyen technikai előnye van? -
#3842 akkor jól el volt dugva mert én ma láttam először... -
#3841 olyan gyakran böködjük a beállitasokat hogy felulre kell tenni? en inkabb a kedvenceket szoktam nyomogatni.... -
#3840 fáziskésés rulez :)
már egy ideje van ilyen kereső :D -
#3839 végre lehet fórumozóra keresni.
thx, már elég régóta szükség lett volna rá :) -
#3838 Vmi ilyesmi, csak kékben?
Régóta csodálom már ezt az oldalt, letisztult és szép. -
flashX #3837 Töröltétek a "Honnan tölthetném ler?" zenei topikokat! -
#3836 hááá!!! :D
modtam már, hogy a topikon belüli keresőt integrálni kéne a fórumkeresőbe, most még a fórumozó keresőt is lehetne bele integrálni, nem? -
#3835 naz most az már tény, hogy ha egy ujonc új topicot nyit, és azt mondják neki, hogy használja ajobb felső keresőt, akkor a fórumozókeresőt fogja használni -
#3834 az is jó, csak a lista ne látszódjon mindig, hanem csak ha akarom (pl egy kép fölé viszem az egeret, amire a Kedvencek van ráírva) -
Borg #3833 Muszáj?:)
Ráadásul új logo.. akkor a wallpaper győzteseit is stornózzátok, mert már nem lesz érvényes?:Ð -
flashX #3832 Ha a legnépszerűbb témák és a legújabbak jobb oldalra kerülnének szebb volna, szerintem. -
flashX #3831 Hűű, most néztem meg a galériát... És nagyon jó!!! -
flashX #3830 Ha tomsolo gonba nyertes művét beraknánk sg.hu kezdőoldalra az mennyit rontana? Persze a gombok lenyomhatóak lennének. Ezzel gondolom az a baj, hogy sokan nem olvasnák el a híreket. -
#3829 az lehet :|
ja, jó, nemszóltam. az ads könyvtár miatt leszedi az outpost alapból. na mind1. :) -
#3828 eddig jó -
#3827 új logo -
flashX #3826