27327
-
#3905 hehh...htx:) -
#3904 heurisztikus kereső implementálása lenne a legkorrektebb megoldás, de egyelőre nem volt még rá időm kifejleszteni. programterv szinten már létezik.. -
flashX #3903 Téker! -
#3902 vagy szétdobni inkább 20 kicsire...:) -
#3901 "2 gbyteos adatbázisban"
nem lehetne metélni belőle? kit érdekel - backup persze legyen - 6 millió olvasatlan topik... -
#3900 de lehetne, kapcsold ki a tűzfaladat, vagy állítsd be rendesen és azonnal így fog működni. -
#3899 Ha visszavonom az üzenetem, akkor a főoldalra rak vissza...nem lehetne, hogy a topicban maradjon a bongeszom? -
#3898 naaa. én csak megjegyeztem, hogy régen volt mindkettő...
ha nem én, akkor más kérdezi meg (gondolom).
tomsolonak meg igaza van (#3895). hmmm :|
ill. nem hiszem hogy okoskodó lett volna. de ha zavar, akkor jólvan, nem írok ide többet. -
#3897 nem sértődés, csak kezd tele lenni a hócipőm az okoskodással.
biztos furcsa, de nem azért vettem le annó az üzenetkeresőt mert olyan kedvem volt, sőt eddig nem azért nem került vissza mert lusta voltam visszatenni... -
#3896 lol télleg:)
mar el is felejtettem, hogy volt ilyen:D -
#3895 sétődés szagot érzek! -
#3894 hwsw-n szoktad tapasztalni, hogy belassul néha a fórum? nos, az a kereső miatt van. ha valaki, vagy netán többen egyszerre indítanak teljesszövegű keresést, akkor az szépen elküldi a mysql-t gondolkozni... itt is emiatt kapcsoltuk ki. 5 millió üzenetben, 2 gbyteos adatbázisban képtelenség teljesszövegű keresést indítani.
de egyébként ez itt fentebb csak kifogásolás, meg duma, az igazság az, hogy bénák vagyunk, meg hozzánemértő barmok azért nincs teljes üzenetkereső. illetve volt régen, de azt meg azért vettük ki, hogy kibasszunk az userekkel -
#3893 ami itt érdekes, hogy üzenetkereső már akkoris volt ráadásul főoldalon. már nem emléxem rá, de minden topicban keresett? jó lehetett :)
az onlineuser meg aloldalon (nem annyira megterhelő). sok usernél lehet hogy az, de pl. az invison boardokon is alapból van, és pl. a hwsw-n is mindig 200 felett vannak (ráadásul főoldalas az onlineuser). -
#3892 A #3888-ban lévő oldal legtetejét nézd meg. -
#3891 mi van az rtlklubbal? -
#3890 ah, rtlklub... -
#3889 vááá ez igen nagy !!!!!! -
#3888 20:02 csak kimaradt a kettőspont. 2002-ben ilyen volt a fórum: archive.org
egy csöppet más :) -
#3887 2002? vagy 20:02? -
#3886 A Nagy i és a kis L ugyanolyan Il látod? -
#3885 sejtettem :D -
flashX #3884 Ilyen hogy fordul elő? -
#3883 topiktól függ :P
pl az asszociáció gyorsabb mint a veszett jó pundzi..:D -
#3882 nem. lehet, hogy a leggyorsabb... -
#3881 sztem így is az sg az egyik leggyorsabb fórum, vagy tévedek? -
Takezó #3880 kötözködni kötözködj a gumiban ;) szerintem megértetted, akkor meg "psssszt" :)
#3878: hmm, kösz, ahogy gondolod :) -
#3879 eh, jó. ugysem tudlak meggyőzni... -
#3878 azért került a beállítások felülre mert így logikusabb -
#3877 mi lenne ha érthetően írkálnál? nem tűnt fel hogy ez nem a gumi? -
Takezó #3876 mé kellenek a beállítások felülre? én inkább a févöriccet használom :) ha csak én vok így vele, akkor szorri... -
#3875 de csak azért mert xp reinstall volt, de felkerült egyből a firefox is:P
meg még az opera...... mindjárt előkeresem...
hajja most jönnek a telepítések...
tegnap este már nem volt kedvem :)) n de ez már nagyon off.
-
cyrus #3874 de legalább halkan magadban szégyellnéd magad ! -
#3873 Jah majd biztos visszatérek a "buta lajhárra".Jó nekem ez a "ravasz róka":) -
#3872 A 10-es listáknak örülök az 5 nagyon kevés volt a legújabb és a leglátogatottabb témáknál is. -
#3871 Jaj de jó, hogy a fórum menü felülre került, csak a kedvenceket gyakrabban használtam és most mégse jobb nem lehetne visszacsinálni? -
#3870 visszatértem ie-re!!! -
#3869 szélessávú internet korában és gzip tömörítés mellett nemigazán érdekel, hogy gyorsabban lejön :) -
#3868 np, ha nem teljesen dives, csak ilyen apróságok pl hogy table adatait cssben adod meg, stb, gyorsabban lejön az oldal -
#3867 ok -
#3866 az új (amit nem láttok) az dives... (de ezt talán mégsem itt kéne megtárgyalni...)