27327
  • Punkerwork
    warez-zal mi legyen? az 1 dolog hogy nem lehet kiírtani, de az se kéne hogy a topic 80%-a az legyen.
  • St
    Na ne fárasszatok ennyi hülyeséggel, match örüljön, hogy a banját 4 büntipontra csökkentettem. További vitának ez ügyben nincs helye. Valóban, ha valaki bunkó velem szemben, itt a fórumot több eszközt tudok bevetni, hogy megtoroljam, mint más. Ez van. Ha egy rendőrt leanyázol az utcán fix, hogy bilincsben visznek be az őrszobára és bent is tartanak 72 óráig...

Sokszor mondtam már, a demokrácia nem arról szól, hogy büntetlenül pofázhat mindenki amit akar. A fórum meg pláne nem demokratikus intézmény.
  • akyyy
    Nem lesz a régi jól bevált szavazás kitéve? nem az ilyen játék szavazásokra gondolok, mint háttérkép, hanem amikor kérdés van megadva:)
  • Placebó
    MIRÖL BESZÉLTEK??? Hihetetlen ennyire fontos dolog ez?? Ez már nem arraq megy, hogy akkor hogy is b*-ak ki a júzerrel hogy még joga se legyen visszaugatni? Ehh jáccótér
  • Borg
    Moderátorként jól kell tudni szűrni, különben még bekattansz a sok baromságtól amit emberek (véresen komolyan) össze irogatnak... :)
  • Takezó
    lól
    nah, St, sztem 4055, 4064-et ajánlanám figyelmedbe :)
  • Ams
    hejj de alapos modiaink vannak:DDD
  • Borg
    Én csak gyorsan futottam át, annyit láttam hogy valamelyik megint sírt a pontjai miatt, aztán vita lett az egészből. [sokhsz átugor] Punker meg újra előhozta a warez kérdését a játékosban.
  • Ams
    ""azért egy pár pontot leszögeznék...
    az még ok hogy buntetopontot kapok...
    de ha nem őfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna..."
    Ha én nem is így fogalmaznék (pl. őfelsége), és azzal se értek egyet, hogy "saját kis játszóterednek tekinted a fórumot", de lássuk be, hogy az előző idézet erősen igaz volt... ha másnak mondja azt, hogy "Anyádat tahózd le", akkor igen nagy valószínűséggel még csak büntipontot se kap, mert senki nem szól a modiknak, hogy "ejjejj, milyen cúna dolgot csinált ez a Match", de ha még szól is, és a modik nem is röhögik ki, hogy ilyen kicsiségért szólt, esetleg adnak neki 1 büntipontot... 4??? Eszonyúan sok..."
  • Takezó
    Punker: grat, hogy ennyit szürtél le belőle
  • Placebó
    ÖNTÖMJÉN
  • Punkerwork
    minden moderátor velejéig romlott diktátor, te meg olyan vagy mint Hitler+Sztálin együtt
  • St
    Hú de sok új post. Valaki foglalja össze pls a lényeget, mert nincs cérnám ennyi offot végigolvasni.
  • Borg
    Ez topik (és házigazda) kérdése. A CS:S és a HL2 topikból pl majdnem teljesen kiirtottuk a warezt.
    Néhány héten át kettesével osztottam a pontokat a write only usereknek, mostanra tanultak is belőle.

Nameg valamelyik szerencsétlen nyitott egy saját hl2 warez fórumot (máshol), így az "idegesítő" része oda távozott a fórumozóknak... Mondjuk itt nem is volt más megoldás, mert amilyen körülményes ezekkel a valve cuccokkal warezolás, tényleg minden 2. hsz valami n00b kérdés volt.
  • Placebó
    Lap alja vagy addig már nem ér el a scroll? [CSAK KÉRDI]

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
    Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
    és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját.
    "
  • Punkerwork
    St nem lehetne megkérni a házigazdákat hogy kicsit tartsák kordában a warez-t a játékosok fórumában? benéztem 1 topic-ba és egész nap csak honnan töltsem hogyan törjem kérdések vannak.....
  • Placebó
    uhhh, keméény [ÁTÉLVE]
  • Punkerwork
    St megunja és majd törli a sok szemetet ennyi
  • Placebó
    OVI feeling vanik, nem lehetne inkább játszó(szórakozó)sarokra módosítani a topik nevét?
  • szacsi
    de te még nem voltál ott az elején, meg nagyon nem is vitáztál, "csak" annyi gondjuk volt veled, hogy SG-s vagy (:
  • szacsi
    nálam megy
  • Sadist
    58 htx
  • cyrus #4083
    max te... én többször :D
  • szacsi
    30-40?
    (;
  • Dynamic
  • RelakS

Ennyit találtam az oldalamon :)
  • cyrus #4079
    erre megin majnem irtam valamit, de aztán megállt a kezem...

inkább hagyjuk
  • Takezó
    :egyetért:
  • Dynamic
    Egy-két hsz-t olvasva úgy vélem kéne az sg-nek egy nyalis szmájli is
  • Vlala #4076
    semmi...
  • Match
    segitek: utolso sor...

na de én tartom magam ahhoz hogy inkabb fejezzuk ezt be, nem nagyon erdekelnek ezek a buntetopontok, es mint mondtam legalabb valakinek szereztem egy jo napot.

es hogy visszakanyarodjunk, miert logikus az hogy a beallitasok van legfelul?
  • Takezó
    tomsolo: a topik szerintem se a legmegfelelőbb, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy az ügy nem személyes...
  • RelakS
    Ráadásul ezt pont hogy nem itt kéne megbeszélni, ahol esetleg értelmes javaslat is megfordulna a fórummotorral kapcsolatban...
  • tomsolo
  • cyrus #4071
    ráadásul tonzolo beteg is... :(
  • Match
  • tomsolo
    de passze, ez személyes, privát ügy - St döntése, cselekedete...

Megbeszélni ezt csak és kizárólag VELE tudod... pl. privátba...

Ugyanis attól nem lesz se neked se másnak jobb, hogy támogatókat gyüjtesz személyes ügyben, egy olyan topikban ahol ennek kurvára nincs értelme...(nem az a neve a ugyanis hogy 'Mi kellene St-nek')...

Így csak marad a nagy siránkozás és világfájdalom, amivel a mi elnyütt és fáradt idegrendszerünket terheled csak..:)
  • Punkerwork
    van téma ami nyugodtan mehetne az OFF topic-ba mert köze nincs az SG-hez abban a formában amiért a topic indítva lett.
  • Takezó
    Azért szenvedek itt ezen, mert bízom benne, hogy meg tudom győzni St-t arról, hogy jogos Match felvetése, miszerint sok a 4 büntipont...
  • cyrus #4066
    ez azért jó, mert így legalább van valami téma :D