27327
-
#4306 jah -
flashX #4305 Firefox? -
#4304 Jah, tényleg nem megy.Rákattintok ,de nem ugrik oda. -
cyrus #4303 Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez -
#4302 Nekem megy, csak gondolom 2 üzenetnél még nincs ilyen opció mint ahogy 1 újnál nincs még piros vonal. -
#4301 ez oldalon keresztül is odaugrik?
mert ha lapozni kell az utolsó olvasott üzenethez akkor nincs piros vonal -
#4300 mert a # felesleges a piros vonalhoz, nélküle jó
szerintem így: <a name="pirosvonal"> -
#4299 köszviszont ... idi ... -
Valóban jobb lentről kezdeni az oldasást, mint a csíkot keresni..
De akkor minek a csík? :D Á, nem, jó az. :) -
#4297 te csak kussolj... bejl... -
#4296 ff alatt nem megy... -
KTC #4295 de zavar, ezért szóltam, de legföljebb majd megszokom, mint kutya a verést, szal nem fogok nagy ügyet csinálni belőle:) -
#4294 Ha nem használod akkor sem zavar szerintem. -
KTC #4293 jaj, nagyon gyors voltál, de, de nem volt kicsit Lhamarkodott döntés?:)
sztem ezt mint választható opciót kéne kirakni a fórum főoldalára és éljen vele aki akar:) -
#4292 Tucoknál nem lehetne kikapcsolni? :D -
#4291 Mindenkinek a nevében, akinek ez tetszik: KÖSZ! -
#4290 de csak azért, mert sztem is jó ötlet. -
#4289 -
#4288 Megkaptad kjúb, vigadj -
#4287 No Comment. Részemről is ennyi. -
#4286 én közben a vita helyett beépítettem az "ugrás a piros vonalhoz" opciót -
#4285 Nem te látod bonyolultnak, ha még jobban le akarod egyszerűsíteni ??
A kekeckedést meg gondold át, te hiperaktívozol, 'hgy'-zel, picsázol ...
Elmondtam az ötletedről a véleményem, ha nem birod a kritikát a te problémád, ha ezentúl személyes problémád (is) van, elküldheted privátban .
Bocsi az offért, uccsó volt -
#4284 Eger topic-ban leírtam..... -
#4283 Az előző hozzászólásom miért kellet törölni??? -
#4282 sry, rá is hagyom -
#4280 na ez már tényleg nagyon OFF itt -
#4279 na jó nem kezdem veled előről a vitát, de ha neked ez flém akkor a hiba nálad van. -
#4278 Talán ruházz be egy nagyobb képernyőre, hogy teljes legyen a (szögletes nagy) kép . Az ujjaid edzését már nem merem javasolni, nehogy valami bajod essen, ha a tekeréstől is elfáradsz .
Ja, bizony szoktam papírra írni, sőt postán feladni dolgokat is, te nem ? De igazad, az internet világában tényleg mindent el lehet intézni a gép elöl, még a kaját is a szádba rakják, micsoda kényelem ... -
#4277 Nem rágtam be, csak érvekkel próbálom a másikat meggyőzni a mondandómról. De a másik oldalon nem találtam partnerre, mert nem látok ellenérveket, csak kötöszködést, flémelést... -
#4276 nyugi van ember, már megint min rágtál be? ma nem is "spam" eltük tele az Eger topic-ot..... :) -
#4275 Csak próbálj meg a humoros képek topikban (ami tele van képekkel) lemászni több képernyőnyi oldalakat mikor mondjuk 38 új hozzászólás van... Ha már egyszer ez a topik azért van hogy mivel teheted jobbá = kényelmesebbé + gyorsabbá a fórumozást. Ez a plusz link bőven beleférne, és az ilyen hiperaktív embereket, mint Te, se hiszem hogy zavarná az a plusz.
Ennyi erővel írogassál papírra, és küld el postán! hgy -
#4274 Egy borg kocka hozzád képest nulla :))
Tényleg ennyire megerőltető lescrollozni ?
Újabb csodaötlet azoknak, akik még a wc-re is csak az utolsó utáni pillanatban mennek ki a gép elől :) -
#4273 Szerinted mi a punciért van ez a topik akkor?
Nem túl bonyolult dolog megcsinálni. Tulajdonképpen egy egyszerű link, ami az adott #-ű üzihez ugrik, ahova húzza a vonalat is.
De a pizza se rossz ötlet. -
#4272 -
#4271 Meg a nyomtatód lap helyett pizzát nyomtasson, nem ? -
#4270 Jó találmány ez a piros vonal, ami a legutoljárta olvasott üzenetnél van a kedvenc topikoknál.
De nem lenne rossz egy link a topik tetején, aminek a funkciója az lenne, hogy oda ugrik az oldalon belül, ahol az első olvasatlan üzenet van (vagyis a vonalhoz). Így nem kellene mindig annyit scrollozni. -
#4269 miért petrocsellis? -
Cat #4268 nem star trek enterprise, hanem csak simán "enterprise" -
#4267 a petrocsellist? :D -
Borg #4266 Nem, kb 5 éve láttam már mindet ;)
Najó, ezt az új soroaztot amire sajnos a star trek enterprise cimet aggatták, néha megnézem.