27327
  • The Hedgehog
    érdekes! phpBB-re szedtem le ilyen hacket és firefoxal is gyönyörkésen műszik a drága :)
  • RelakS
    Nayon cifra. Nekem nem sikerült, csak ie alatt megoldani, hogy ha az oldalamon rákattint valaki egy szmájl-ra, akkor az vágólapra kerüljön. Mozilla/firefox/opera alatt ilyet még nem láttam :(
  • CattiBrie
    Tipp: és ha vágólapra tenné, és utána oda illeszti a user, ahova akarja? És akkkor a kurzor helye nem változik és csak egy Ctrl-C-t kell nyomni.
  • St
    Semmikor, javascriptben nem lehet lekérdezni a kurzor pozícióját (legalábbis böngésző kompatibilisen nem)

• CattiBrie
    jammm.. miért mennél fapadossal, ha a luxus is ugyanannyiba van :))

[mondjaakimégsohanemutazottrepzin] :)
  • The Hedgehog
    hájó napereszke! de azért mégis... :)
  • Dichter
    Öööö. Azthiszem nem erre akartál válaszolni, vagy én nem írtam le elég részletesen.

phpbb-s fórumoknál, a fórum főoldalán van egy számláló, hogy hány regisztrált user van, és ebből hányan vannak jelen.
  • cyrus #4339
    fogod és beírod okosba :DDD

én csak az URL-t nem gépelem, a töbit mindet...
  • The Hedgehog
    jogos és igaz... még mindíg nem kaptam választ viszont arra, hogy mikor láthatok végre olyat, hogy szöveg közbe is be tudjam szúrni a BB kódot... kicsit idegesítő, hogy mindíg a text végére baxa!
  • St
    Az üzenet beszúrását nem tartom jó ötletnek, olvashatatlanná teszi a phpbb-s fórumokat is. Ha majd lesz ez irányba fejlesztés értelmesebbnek tartom, hogy a "válasz akárki üzenetére" hivatkozások oldalakon keresztül is működjenek.
  • CattiBrie
    #4208 :))
  • CattiBrie
    Tipp: Ha benne vagyok egy topicban, akkor frissítés után valahol lássam, hogy a kedvenceim között lévő topicokban volt-e újabb hozzászólás, mióta ott jártam, hogy ne kelljen kimászni néha tök feleslegesen a Fórum főoldalra.
  • The Hedgehog
    ja az emberek szeretik a statot! én is kiváncsi vagyok! meg olyanok, hogy ma hány hsz íródot, hány téma nyílt stb. ezek olyan kis nyalánkságok! kő'! :D
  • Dichter
    Tudom, hogy ez ilyen phpbb-s feature, de szerintem érdekes lenne látni, hogy hűny regisztrált usere van az SG-nek, ki regisztrált utoljára, és kik vannak jelen.
  • CattiBrie
    Nekem a privát üziben is jobban tetszene felül az, amire válaszolni kell.
  • CattiBrie
    Nekem jobban tetszik felül az idézet. :)
  • Loogan
    De pontosan így, csak az egész üzenetrész alján, az aláírás felett. Így előbb olvasod a választ, és jobban szem előtt van. Teljesen úgy mint az e-mail esetében.

A szmájlik, meg mondjuk csak a "felirat" formában jelennének meg. [vigyor]. beszúrt képeknek esetleg csak a linkje.
  • CattiBrie
    Az a baj, hogy ha az az üzi, amire válaszolva van, mér 8 oldallal hátrébb van, akkor hiába van ott a "Válasz 'x' üzenetése (szám)", ha rákattintok nem fog odaugrani. :(
  • CattiBrie
    ahogy írta opcionális lenne! akit zavarna kikapcsolhatná! én használnám, de persze ehhez egy kultúrált megvalósítás kell... pl ne idézze a beszúrt 2000 pixel széles képeket is stb

A szmájlik, meg mondjuk csak a "felirat" formában jelennének meg. [vigyor]. beszúrt képeknek esetleg csak a linkje.
  • CattiBrie
    Igen a jobb alsó sarokban annyi, hogy "válasz xy üzenetére #xxxx". Én viszont az egész szövegre gondoltam kicsiben.
    Félreértés ne essék, nem okoskodni akarok, csak volt egy ötletem...

Nem valami ilyesmire gondoltál? Ilyen formában megjelenő "mire is válaszoltam" bevágás? Meg ebből még szerkesztésnél lehet törölni részletet, hogy azért ne az egész komment szerepeljen, hanem csak abból egy mondat. Szerintem jó ötlet! :)
  • cyrus #4326
    beteg vagyok.... :DDDDD
  • The Hedgehog
    akkor nagyon felületesen olvastál :)
  • cyrus #4324
    jah, tényleg.... felületesen olvastam :DDDDDDD

aszittem a privikről beszél :D
  • The Hedgehog
    ahogy írta opcionális lenne! akit zavarna kikapcsolhatná! én használnám, de persze ehhez egy kultúrált megvalósítás kell... pl ne idézze a beszúrt 2000 pixel széles képeket is stb
  • The Hedgehog
    a megszokott design engem már kimondottan zavar... átlátható meg jó igaz, de ennél valamivel több kell egy ilyen kaliberű oldalnak! elvégre Mo egyik legjobb közösségi fóruma vagy mi...szerintem :D
  • Punker
    szerintem fölösleges, más fórumokon is elég zavaró ha válaszolok az előzőre erre ott van megint a szöveg.....
  • Loogan
    Lásd PH fórum, ott műxik a dolog... Sztem jól.
  • The Hedgehog
    kicsit sztem félreértetted amit Loogan javasol... ő azt mondja, hogy opcionálisan bekapcsolható lehessen az, hogy az üzinél lássuk a megválaszolt üzenet szövegét is. Ne kelljen pl mindíg visszaugrani... jó ötlet! gondolom megvalósítható is, de sztem ST elveti simán :D
  • Loogan
    Igen a jobb alsó sarokban annyi, hogy "válasz xy üzenetére #xxxx". Én viszont az egész szövegre gondoltam kicsiben.
    Félreértés ne essék, nem okoskodni akarok, csak volt egy ötletem...
  • cyrus #4317
    "nehogy megzavarja a megszokott design-ban." :DDDDD

ez jóóóó :DDDDDDDDDDDDD
  • cyrus #4316
    most kapaszkodj meg : válaszüzenetben az eredeti üzenet is szerepel
  • Loogan
    Akkor esetleg még 1 ötlet. Más fórumokban működik a dolog, és szerintem is jó opció.
    A válaszüzenetekben az eredeti üzenet is jó lenne ha szerepelne. Persze ez kisebb betűvel, és dőlten, az üzenet dobozának alján, az aláírás felett. Így nem olyan zavaró, de mégis tudja az ember, hogy mire kapott választ, és nem kell visszakeresni. Halmozott válasz esetén persze csak mindig a legutolsó üzenet szerepelne, és nem minden üzenet szövege visszamenőlegesen. Olyan üzire ami csak szmájlit, vagy képet tartalmaz, a rá válaszolt üzenetben természetesen nem szerepelne megint a kép v. szmájli, mert fölösleges és zavaróan redundáns.

Az általam leírt plusz funkció persze választható(!) lenne mindenki számára, a fórum beállításainál, nehogy megzavarja a megszokott design-ban.

Építő jellegű vélemény esetleg? Vagy ellenvélemény? Kiegészítő megjegyzés?
  • Doma #4314
    Nagyon jó az új funkció!! Ne haggyátok abba
  • Amse
    jah???!!!értem
    [szerinte jó ez]
  • flashX
    Lesz. Már ígérve van.
  • Frank99
    kéne...
  • ThePartyFace
    Nagyon tutin tódozod-fódozod az ezsgét!
  • Amse