27327
  • Sadist
    Chatben nem műxik az aposztrof. Nem tudok nyuszit rajzolni :C
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

• FTeR
    nemtom jó helyre írom, de ha itt tuntetnek a smájlokért, akkor talán...
    ötlet:

a "rovat hírei" blokknál csak az aktuális (amit épp nézel) és az annál régebbi cikkek jelennek meg, jó lenne ha a nála újabbak is ott lennének előtte (ha van ilyen)
  • Borg
    Van pl md5 hash, meg ehhez hasonló string kódoló, összehasonlító függvények PHP-ben. Még valami hangzás összehasonlító is, ha jól emlékszem. Azokból nem lehetne kihozni valamit? vagy túl erőforrás igényesek?
  • CattiBrie
    tüntessünk együtt :))
  • CattiBrie
    az egy kecske :))
  • nemcsakfeel
    nehogymá, akkor az újregek topikjaiba nem lehetne 500 HSZt teleírni fikázással
  • St
    akkor sem biztos. amiről relaks beszélt példaként megvalósíthatatlan.
  • nemcsakfeel
    800x600 rulz. nemtom mi bajotok van vele. jó nagyok a karakterek, olvasható.
    1280 ban távolról már nem olvasható.
    ja chatet lehessen kikapcsolni. thx. eddig netscape alatt nem látszott, ezért is használtam ezt
  • ollie
    De a kereső honnan tudja, hogy a farcry 2 szó? Bár lehet azt csinálni, hogy a keresés szóközök nélkül folyik, tehát a címekből ki van hagyva a space, és akkor van találat.
  • mikike
    egyébként meg az is előfordulhat, hogy jól gépeli be a srác a címet és akkor ilyen esetben nem nyílna meg
  • mikike
    vannak arra mindenféle pogramozástechnikai izék nem?
  • mikike
  • St
    aha
    te mint programozó légyszi mondd meg nekem, ha beírod hogy "Farcry" mi alapján adja ki a Far Cry-t?
    vagy a Far Managert ?

• RelakS
    Egy topikkereső átirat:

Lúzer bejön, nyit új topik. Beírja a cím, hosszú cím, majd a cím alapján fusson le egy keresés. A találatokat rakja ki linkbe, és ha ezek között az ürge nem találja meg a dolgát, akkor nyithasson.

Tehát pl pofa ma nyitott FarCry topik. Lefut a kereső, és ott van pl:

Far Cry
    Far Manager
    Farmer

ésatöbbi, majd alatta a cím, hosszúcím, meg egy "Egyik találat sem az, amire gondolok" gomb.
  • dartonita
    megertem.ha en dontenek,valszeg ugyanigy tennek.
    maskerdes hogy a sajat bongeszodon erezni ezt a fajta 'diszkriminaciot' kevesbe udvozito :P

nah hol az a ff faq...
  • St
    mérés és a számok makacs dolgok. 1%-ot mérésből tudjuk, ez nem vita alap.

a firefox azért lett támogatott böngésző itt az sg-n, mert már 8% körül használják. ha majd az opera is elér>5%-ot akkor lesz értelme vele foglalkoznunk.
  • dartonita
    ezzel az 1%-al vitatkoznek,de minek.

ha nincs hat nincs.
    en hianyolom,de gondolom a tobbseg kevesbe.
  • tehen_m
    Vagy csak nem akarjátok...
  • St
    mert az operát nem támogatjuk egy komplikáltabb programot képtelenség alá megírni.
  • tehen_m
    Miért nem megy opera alatt a cset??
  • LSL
    Nem lehetne megoldani, hogy a fórumon is autómatikusan kirakja a smilykat mint csetben? és a smájlik gomb lehetne a lista, hogy melyikhez mien billentyű kombináció tartozik.
  • Cat #5007
    legalább ott élik ki magukat, és nem a fórumba spammelnek
  • DBoy
  • VinylToy #5005
    Sok okos rászabadult a csetre
  • LSL
    De csak 1 bizonyos ideig, utána már nem, sztem ha még a tied az utolsó hozzászólás akkor.
  • Chief
    A fórumról beszélek én is, szerintem gyorsabb lett, 512-es adsl mellett!
    Otthonról 1mbit-ről még nem bróbáltam!
  • precision
    téker! :)

Amúgy refreshnél újraküldi a chaten az üzit. Pedig ugy is probáltam, hogy beírok valamit, benézek egy topikba vissza a főoldalra, refresh, és akkor is beírja.
  • St
    Egyébként is a stílus lapok és a javascriptek át vannak pakolva külön fájlba ami elvileg cache-ből kell töltődnie.

A lapból ki lett szedve a spacer gif-ek java része, helyette <div>-ek vannak bepakolva, így sokkal kevesebb weblekéréssel tölti le a lapot. Én spec a fórumról pont azt érzem, hogy gyorsabban tölt, pedig másfél megabites vonalok ülök (tehát nem kellene éreznem a változást)
  • The Hedgehog
    Én már szervercserénél sem érzékeltem változást :D
  • Chief
    Ez csak egy felvetés volt! :)
    Amúgy gyorsabbnak érzem az oldalt design csere óta, valóban gyorsult?
  • precision
    tudom hogy kevesebb, de nincs olyan kifinomult időérzékem, tized v. századmásodperceket nem érzékelek :)
  • St
    10 kbyte 56k-val, kb. 1 mp plussz. (adattömörítést beleszámolva)
  • precision
    akkor is kevesebb mint egy másodperc az a 10k :)
  • St
    hát ez kurvára szubjektív, hogy mérted meg az 1 másodpercet?

tegnap óta érzed, hogy 1 másodperccel lassabb az oldal? na ne viccelj
  • Chief
    és ha valaki 56K-val nyomja?
  • St
    hát az adsl-ek korában nem tudom érvként elfogadni, hogy "lassítja az oldalt". A chat 10 kbyte kóddal mindennel együtt.
  • precision
    Nekem kb 1 másodpercet lassít rajta.
  • The Hedgehog
    nemááá?! mit számít az a 2 miliszekundum! eh!
  • Laalee
    1024azért jo mert lehet portré alakban használni a tft :D
  • Sil3nt
    szerintem felesleges a chat, csak lassítja a forum fő oldalát...szubjektíven mondom