27327
-
#5028 Chatben nem műxik az aposztrof. Nem tudok nyuszit rajzolni :C
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
-
FTeR #5027 nemtom jó helyre írom, de ha itt tuntetnek a smájlokért, akkor talán...
ötlet:
a "rovat hírei" blokknál csak az aktuális (amit épp nézel) és az annál régebbi cikkek jelennek meg, jó lenne ha a nála újabbak is ott lennének előtte (ha van ilyen) -
Borg #5026 Van pl md5 hash, meg ehhez hasonló string kódoló, összehasonlító függvények PHP-ben. Még valami hangzás összehasonlító is, ha jól emlékszem. Azokból nem lehetne kihozni valamit? vagy túl erőforrás igényesek? -
#5025 tüntessünk együtt :)) -
#5024 az egy kecske :)) -
#5023 nehogymá, akkor az újregek topikjaiba nem lehetne 500 HSZt teleírni fikázással -
#5022 akkor sem biztos. amiről relaks beszélt példaként megvalósíthatatlan. -
#5021 800x600 rulz. nemtom mi bajotok van vele. jó nagyok a karakterek, olvasható.
1280 ban távolról már nem olvasható.
ja chatet lehessen kikapcsolni. thx. eddig netscape alatt nem látszott, ezért is használtam ezt -
#5020 De a kereső honnan tudja, hogy a farcry 2 szó? Bár lehet azt csinálni, hogy a keresés szóközök nélkül folyik, tehát a címekből ki van hagyva a space, és akkor van találat. -
#5019 egyébként meg az is előfordulhat, hogy jól gépeli be a srác a címet és akkor ilyen esetben nem nyílna meg -
#5018 vannak arra mindenféle pogramozástechnikai izék nem? -
#5017 -
#5016 aha
te mint programozó légyszi mondd meg nekem, ha beírod hogy "Farcry" mi alapján adja ki a Far Cry-t?
vagy a Far Managert ?
-
#5015 Egy topikkereső átirat:
Lúzer bejön, nyit új topik. Beírja a cím, hosszú cím, majd a cím alapján fusson le egy keresés. A találatokat rakja ki linkbe, és ha ezek között az ürge nem találja meg a dolgát, akkor nyithasson.
Tehát pl pofa ma nyitott FarCry topik. Lefut a kereső, és ott van pl:
Far Cry
Far Manager
Farmer
ésatöbbi, majd alatta a cím, hosszúcím, meg egy "Egyik találat sem az, amire gondolok" gomb. -
#5014 megertem.ha en dontenek,valszeg ugyanigy tennek.
maskerdes hogy a sajat bongeszodon erezni ezt a fajta 'diszkriminaciot' kevesbe udvozito :P
nah hol az a ff faq... -
#5013 mérés és a számok makacs dolgok. 1%-ot mérésből tudjuk, ez nem vita alap.
a firefox azért lett támogatott böngésző itt az sg-n, mert már 8% körül használják. ha majd az opera is elér>5%-ot akkor lesz értelme vele foglalkoznunk. -
#5012 ezzel az 1%-al vitatkoznek,de minek.
ha nincs hat nincs.
en hianyolom,de gondolom a tobbseg kevesbe. -
tehen_m #5011 Vagy csak nem akarjátok... -
#5010 mert az operát nem támogatjuk egy komplikáltabb programot képtelenség alá megírni. -
tehen_m #5009 Miért nem megy opera alatt a cset?? -
#5008 Nem lehetne megoldani, hogy a fórumon is autómatikusan kirakja a smilykat mint csetben? és a smájlik gomb lehetne a lista, hogy melyikhez mien billentyű kombináció tartozik. -
Cat #5007 legalább ott élik ki magukat, és nem a fórumba spammelnek -
#5006 -
#5005 Sok okos rászabadult a csetre -
#5004 De csak 1 bizonyos ideig, utána már nem, sztem ha még a tied az utolsó hozzászólás akkor. -
Chief #5003 A fórumról beszélek én is, szerintem gyorsabb lett, 512-es adsl mellett!
Otthonról 1mbit-ről még nem bróbáltam! -
#5002 téker! :)
Amúgy refreshnél újraküldi a chaten az üzit. Pedig ugy is probáltam, hogy beírok valamit, benézek egy topikba vissza a főoldalra, refresh, és akkor is beírja. -
#5001 Egyébként is a stílus lapok és a javascriptek át vannak pakolva külön fájlba ami elvileg cache-ből kell töltődnie.
A lapból ki lett szedve a spacer gif-ek java része, helyette <div>-ek vannak bepakolva, így sokkal kevesebb weblekéréssel tölti le a lapot. Én spec a fórumról pont azt érzem, hogy gyorsabban tölt, pedig másfél megabites vonalok ülök (tehát nem kellene éreznem a változást) -
#5000 Én már szervercserénél sem érzékeltem változást :D -
Chief #4999 Ez csak egy felvetés volt! :)
Amúgy gyorsabbnak érzem az oldalt design csere óta, valóban gyorsult? -
#4998 tudom hogy kevesebb, de nincs olyan kifinomult időérzékem, tized v. századmásodperceket nem érzékelek :) -
#4997 10 kbyte 56k-val, kb. 1 mp plussz. (adattömörítést beleszámolva)
-
#4996 akkor is kevesebb mint egy másodperc az a 10k :) -
#4995 hát ez kurvára szubjektív, hogy mérted meg az 1 másodpercet?
tegnap óta érzed, hogy 1 másodperccel lassabb az oldal? na ne viccelj -
Chief #4994 és ha valaki 56K-val nyomja? -
#4993 hát az adsl-ek korában nem tudom érvként elfogadni, hogy "lassítja az oldalt". A chat 10 kbyte kóddal mindennel együtt. -
#4992 Nekem kb 1 másodpercet lassít rajta. -
#4991 nemááá?! mit számít az a 2 miliszekundum! eh! -
#4990 1024azért jo mert lehet portré alakban használni a tft :D -
#4989 szerintem felesleges a chat, csak lassítja a forum fő oldalát...szubjektíven mondom