27327
-
#5228 :O -
cyrus #5227 De mondhatnám azt is hogy pl NEKEM soha... -
cyrus #5226 érdekes módon NEKED mindig jut belőlük néhány :D -
#5225 nincs ideje, mert mindet leköti az sg pofozgatása és a büntetőpontok osztogatása -
#5224 hogyhogy???? -
#5223 sehol sem fórumozok -
#5222 majd az indexen :) -
#5221 hát az nem az sg-n fog bekövetkezni :) -
#5220 jah, St neve mellet egy büntipont, mekkora LOÁL volna -
#5219 na most van indoklás, így jobb? :D -
#5218 mármint szerinted...
bár ezek még mindig jobbak, mint amikor
"Nincs indoklás"
(ez is van sűrűn) -
#5217 széthúztad a topicot....1 büntipontot adj magadnak :D -
#5216 kb. 10x? valószínűleg...
megjegyzem ilyen hozzászólásból már 1 is bant érdemel. -
#5215 lehet, hogy csak firissített firefox alatt
(ismert bug) -
#5214 tanulja meg a kedves idióta user, hogy nem írunk be "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" -kat 10x egymás után a chatba, mert az a "chat szétb@szásának" alapesete amiért ban jár -
cyrus #5213 a kipróbálás és a szétbaszás nem ugyanaz -
#5212 azért semmi komoly nem volt, a legtöbben csak a cset kipróbálásáért kaptak bannt.
"chat szétb@szása" -
cyrus #5211 de a dunakeszi vagányok nem nézhetik ! :D -
#5210 Tenksz. -
#5209 ha leszállsz a 3as metroról akkor ott a mozgólépcső felett van -
#5208 tesem namindegy hajrá az unalmas birka fórum felé szomorú ez :( -
#5207 Hát te sem vagy 100as, de ez nem ide tartozik. OFF vége! -
#5206 minden fórumon vannak és néha jó köcsögnek lenni ,ennyi erővel mindenkinek örökban csak moderátorok írhatnak :I -
#5205 Dehogy van. Habár lehet hogy szükség van rájuk, de nem itt. :)
Majd SQJ megmondja, hogy a vezetésnek és a népnek miért nincs szüksége a köcsögökre. -
#5204 de diskrimináció a köcsögök ellen rájuk is szükségvan :O -
#5203 Hát aki köcsög, az köcsög, nincs mit tenni. -
#5202 #5186 -
#5201 kik? hol? -
#5200 leköcsögöznek titeket ! -
#5199 Kérlek, mondd meg, hogy melyk lejárónal van. htx -
#5198 adott nicket bannoljuk.
de volt már példa sajnos teljes körzet kitiltására is a tűzfalon. -
#5197 Szerintem csak nick ban van. -
akos #5196 Amikor valaki bant kap, hogyan kapja? Maszkolt hostra/ip-re? Hiszen a legtöbb szolgáltatónál dinamikus kiosztás van.
Ha én kihúzom a gyufát, egész Budakalász ktv ki lesz tiltva? (Merthogy onnan netezek.) -
#5195 na ezt láttam a Deák térnél -
#5194 Mióta van kint a Deák Téri metro aluljároba (mozgolépcső felett) nagy SGs plakát? -
#5193 Buszsofőr Dátum: 2005.02.08. 13:14 Adta: Pheel
"Látjátok? kaptam rangjelzést! ilyen kis csini felkiáltójelek sárga 3szögben. nagyon faja!
Talán össze kell gyüjteni még néhány darabot és én is helyet kapok az sg fantaszikusan lebilincselő "hírekkel" teli magazinjában?
Lehet hogy éredekesebb lenne és feldobná a színvonalat"
Ezen ne múljon...
Az ilyeneken olyan jókat tudok röhögni :D -
#5192 Had csinálják, majd lenyugszanak, azért van a büntipont, ha meg nem akkor kapnak még mellé párat és kitiltásra kerülnek
Nem kell ezt ilyen drámaian felfogni. Azért vannak a moderátorok hogy osztogassák a pontokat, nem népszerűségi meló de hasznos. :) -
cyrus #5191 hááát..... az nem mondható.....nézd meg hogy csak ebben a hónapban hány büntit kaptak az emberek, és szorozd meg kettővel, mert még csak a hónap közepén járunk :D -
#5190 Mennyi most az egy moderátorra jutó fórumozók száma? Lehet bővíteni kéne a létszámot. Bár hozzáteszem mostanában elég nyugis a légkör, a büntetőpontoknak köszönhetően. -
#5189 a vezetés? :)