27327
  • CattiBrie
    cuki!

mindent a nyusziért!
  • Dichter
    Te vagy a 20. ezzel a problémával. Én már kb fél éve így használom az SG-t. Biztos, hogy nem nálunk van a hiba. Egyébként ez IE?
  • Shadow_THH
    mondjuk ugy hogy kicsit bugos az sg, de lehet hogy csak nálam ennyire :)
  • akyyy
    ugye ez még nem az a bizonyos "uj desing"? mert akkor lehetne egy gumis chat :)
  • mikike
  • Aspyrin
    nem, de sokkal csendesebb
  • Sadist
    Köszi, mindjárt sokkal jobban néz ki :)
  • St
    sajnos néhány kis köcsög képtelen kulturáltan használni a chatot, ezért kikapcsoltam a szmájlik megjelenítését
  • Sadist
    Hát ha a sok smiley és intelligens benyögés mellett ez szétcseszi a chatet, akkor bocsánat. Inkább ki is szedem, jobb volt régen chat nélkül :)
  • Dichter
    custom csillagok?
  • RelakSfromhome
    Ma pl nyílt egy Far Cry topik, pedig még csak el sem süllyedt a 20-onakárhányezer hozzászólásos eredeti...
  • St
    Témanyitáskor ki van írva, aztán popupban is:

Mielőtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresőben nincs-e már hasonló téma!
    A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!

---------------

Szóval ha ezek után nyit egy duplikált topikot akkor néhány büntipont adható..
  • RelakSfromhome
    Mert ahhoz a dinka nyúbinak el kell vinnie az egeret a keresőig, beírni, ok gombot nyomni, stb. Erre még mindig nem képesek, hát bökjük ki a szemit nekije elv.
  • RelakSfromhome
    hmm?!
  • Dichter
    Mostmár tudom ki teszi fel állandóan ezeket a kérdéseket prog.hu-n: "Nem megy a chat Firefox alatt, plz HELP!!"
  • St
    és ehhez nem jó a mostani kereső?
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=far%20cry&hol=topic
  • RelakSfromhome
    Múltidő :( Időhiány, meg fáradtság, meg egyéb érdekes dolgok :S [/off]
  • RelakSfromhome
    Mindkettőben megvan a Far szó. Namost minden topikcímben megkeresi a Far meg a Cry szavakat. Ugyan az, mintha gugliba írod be. Ott is mást jelent a Far Cry, és a "Far Cry".
  • Dichter
    Akartam én is írni. Télleg grat
  • Dichter
    Gondolhattam volna, hogy Te is garázdálkodsz a prog.hu-n
  • RelakSfromhome
    Ahhoz képest elég jól elheggeszted a fórumot :D:D:D
  • RelakSfromhome
    Hö? FarCry-t írtam Far Cry helyett. Ha meg elgépeli valaki, így járás tipikus esete, jöhet a nyakára a vagon láma
  • tehen_m
    CSakhát egyből rávágod hogy lehetetlen.
  • RelakSfromhome
    Szerinted honnan vettem az 5letet?
  • St
    aha és a program honnan tudja, hogy úgy kell a szót szétbontani amit beírsz, hogy far_cry? hm?
  • RelakSfromhome
    hááátőőőő..... :D Szerintem kihagytam egy szóközt, az alapján :)
  • Dichter
    Akkor ok ;)

Egyébként ha jó ötletnek tartod, akkor megpróbálok én utánakeresni. Csak annyira, hogy merre kéne keresni egyáltalán.
  • Shadow_THH
    na jó elkiabáltam magam az üzenet a moderátoroknak topicban: ugyanúgy szarul működik az sg. annyi különbséggel hogy már nem óránként hanem percenként kell újra bejelentkeznem... igaz a chat működik de pl a gumi szoba az csak nagyon ritkán.
    Akkor cucc lenne még pár sor php már bocs?
    (sry a lehurrogásért szar kedvem van de attól még igaz)
  • St
    Nem irónikusan írtam, tényleg ez az igazság, módszertanilag jóval kevesebb vagyok mint egy tanult programozó. Egyszerűen nem tudom kitalálni azt az algoritmus, hogy ha beírjuk "farcry", akkor kiadja találatnak, hogy "Far Manager".
  • Dichter
    Jóó, nem ezt mondtam..... Te is tudod, hogy nem fika akart lenni, tisztában vagyok a programozói tudásoddal, csak ahogy korábban említetted, ha akarunk valami új feature-t, akkor mutassunk élő példát.
  • Dichter
    Egyébként jó lett ez a szélesebb layout.

Viszont nem lehetne másoknak is spec csillagokat kapnia? Még nem nagyon gondolkoztam rajta, mik lehetnének azok, de biztos lennének jó ötletek.
  • St
    ők okos programozók, én meg soha nem tanultam programozni így nem is értek hozzá igazán
  • Dichter
    Valahogy a prog.hu-n is meg van oldva. Nyitni akarsz egy új témát, és ha talál hasonlót, akkor előbb jön egy üzenet, hogy "van hasonló téma, biztos meg akarod nyitni?"
  • Sil78
    Hányas Netscape-et használsz? A 8-as elvileg a Firefoxra épül, egy kis módosítással egészen biztosan használhatóak benne a Firefoxos kiterjesztések, pl az AdBlock is, és azzal kikapcsolható a chat.
  • burkusdió
    nagyon teccik a new style!
    nagyon jó lett! :)
  • Aspyrin
    Remek lett a fórum és a cset is, végre jó a szemnek is :-)
  • precision
  • St
    ja, feature :)
  • St
    ma már volt aki bant kapott a chat szétb@szásáért (cicero), úgyhogy csak óvatosan a próbálkozással, ha meglátom ban.
  • ollie
    St,

mikor refresh-t nyomok a fórum főoldalon, mindig újra beszúrja az uccsó beírásomat a chat ablakba. Firefox 1.02.