27327
-
#5148 az összes nem műxik!
:( -
#5147 nem csak a tied nem müxik -
#5146 nemlesz javitva :D
-
#5145 csókolom!
kérdezném, hogy az ingyenes fórum részleg csak az én oldalamnál nem működik vagy másnál se nem és ez utóbbi esetben lesz-e valamikor javítva avagy nem?
-
#5144 jah! -
#5143 te hülye!!!!
ez nemjo ötlet!!
igy jo? -
#5142 vau -
#5141 Hogy véget vessünk az offnak amit NEM ÉN INDÍTOTTAM TERMÉSZETESEN :D, de udvariasan folytattam azt :D egy ötlet...
Eccségesíteni kellene a zmájlikat. Sokkal szebb ha megegyező stílusú vigyor packból válogathat az ember. Nem? Vagy én vagyok csak enyire magas igényű! Ugassatok le! -
#5140 DE rajtad tartom a szemem ám ! -
#5139 Mivel ma gyereknap van, legyen ! Propagandacélzatból ugyan, de ma a renccerhangja hangszáligazításra megy ! DE szükség esetén újra felbukkanhat bármelyik másodpercben, szal. semmi cincogás ! Jóccakát ! -
#5138 Precision jól beszél, és St is tutira egyetértene, szal...! -
#5137 Ok te vagy a rencerhangja, de nem kéne szétoffolni a topikot :) -
#5136 Igény van rá. Amúgy meg mióta számít a nép véleménye errefelé ?!! Khmmm ! -
#5135 De tényleg unalmas már ... -
#5134 De te má nekünk dolgozol, szeretnél újra jelentkezni ?! -
#5133 Nyissatok má topikot. -
#5132 Beszámítjuk mindenesetre, lényeges, hogy önkéntes besugóként működtél-e a múltban, esetleg elismert háborús bűnös vagy-e, a kényszer hatására tett emberiségellenes tetteket sajnos nem vehetjük figyelembe. A referenciákat csatold, vagy küldd el tehergépen ! A jelentkezési lapot term. saját vérrel és lúdtollal kérjük kitölteni ! -
#5131 légyszi küldj akkor egy jelentkezési lapot! a címemet tudod... az ügynök múlt előny? -
#5130 Azt is mi irányítjuk, ezért képzünk provokátorokat. -
#5129 ki mondta, hogy a föld alatti mozgalom azért nem indul el a vezetésemmel...reszkess!!! -
#5128 az oltások helyét is meg kell mutatni ám -
#5127 már megvan! -
#5126 hozott orvosi igazolást az elmegyógyintézetből, hogy nem közveszélyes.
te még nem hoztál, szal ideje lenne beszerezni -
#5125 télleg, mikike mi alapján lett kiengedve??!! -
#5124 A cikkeknél még mindig káccol.
[szól] -
#5123 it iz. -
cyrus #5122 hi all :d
véleményk :
uj feature meg mindenek :
mikike iz bekk : -
#5121 restore... -
#5120 régi fórumot hogy lehet visszaállítani? -
#5119 nem is használtam -
Cat #5118 rég tudhatnád hogy az a szó hogy bug ezen az oldalon ismeretlen fogalom :) -
#5117 új feature ;) -
#5116 na, most megvan :) -
#5115 majd egy hét alatt rátalálsz -
Aspyrin #5114 ilyen gombot nem találok -
#5113 türelem... -
#5112 aham, látom -
Aspyrin #5111 +még ugrás az utolsó üzenetre is kihajít -
#5110 Csak nálam nem működik a piros vonal ?
Ha ráklikkelek az ugrás az utolsó olvasatlan üzenetekre, a hírek főldalát adja be. -
#5109 Jah, mert nem szúrta be a sorszám elé a topik azonosítóját.