27327
-
#4868 nézd meg inkább élőben a loál logó brutálnagyban látszik :D -
#4867 Pontosan hol van? -
#4865 Tényleg...egy képet berakhatnal! Engem is erdekelne... -
#4864 Nincs róla beszúrható képed? -
#4863 Hó? -
#4862 jaja, tényleg nagyon király hely, több mint egy évet vártam arra a felületre -
Aspyrin #4861 where? -
balu #4860 St: baro az orias reklamotok a deak teren. Nem is a kinezete inkabb hogy milyen jo helyen van. -
#4859 Áhhá, megvan :D -
#4858 éljen a kommunista néphatalom. -
Borg #4857 -
#4856 :DDD -
#4855 SG kék színű szmájlik, hogy alkalmazkodjanak az oldal színvilágához -
#4854 -
#4853 fórum menü / beállítások (bal oldalt fent találod:) -
#4852 Nem tudjátok véletlenül, hogy utólag hol ilyen aláírást beállítani (ami a hozzászólások alatt jelenik meg)? -
Vlala #4851 ignore user üzemmódot kérnék, hogy ne zavarjam Sir Vinyltoy lelki nyugalmát... -
#4850 jah ez nem lenne rosz!
amúgy elég komolya konfigod :P :DDDD -
Borg #4849 Jaja, úgy kéne, hogy pipálni lehessen az üzenetek mögöt, majd alul a törlés gomb. -
#4848 Privát üzenetekhez nem lehetne, hogy a kimenő üzeneteket is eltárolja?
Ja és egyszerre több törlése is jó lenne. -
#4847 Hmm, mintha a rendszerhangjának csöppet görbe lenne a keze, mint annak a bizonyos szentnek... -
#4846 Stst! Privikhez lehetne olyat, hogy egyszerre csak 50et listáz? htx -
#4845 Várjuk:) -
#4844 :( -
#4843 Mit? -
cyrus #4842 :O :( :'( -
#4841 A szóvivő a rendszer hangja. -
#4840 mellesleg épp az új sg layoutot csinálom, lesz itt sóhajtozás nemsokára -
cyrus #4839 az ki a szóvivő ? csak ná én ? :D :O :D -
#4838 (a "hatalom" sem tudja, de ilyenkor a szóvivő dolga, hogy okos indokot találjon ) -
cyrus #4837 mert lehet hogy oka volt hogy kivették, de majd Quno Jedi megmondja hogy a nagytanács részéről miért nem érkezik válasz eme jelentéktelen kérdésünkre....
én valószínűsítem hogy az utolsó üzenet időpontja funkció a gonosz imperialisták rothadó művének egy utolsó bástyája volt dicső rendszerünkben, melyet tövestől ki kellett irtani a NÉP érdekében....
de majd jedi kifejti a tutit :D -
akkor sem ment amikor nem volt büntipontom :) csak nagyon régen ment. nem értem h egy funkció, ami már működött egyszer, azt miért nehéz visszatenni. -
cyrus #4835 majd ha normális leszel -
#4834 [center] mikor lesz user infóban utolsó hozzászólás időpontja? -
#4833 Minek rögtönítélés, mikor statárium idején azt utcánvaló figyelmeztetés nélküli agyonlövés este forog fent ?!! ÉS az adófizetők pénzét is megspóroljuk... -
#4832 Nekem még ez is túl szoftos, de keményvonalas vezetésünk majd nyilatkozik ! -
#4831 Ez okos gondolat.Biztos nagyobb volna a visszatartó ereje a büntinek. -
#4830 Inkább az kéne, hogy hetente egy büntipont minusz legyen, és aki pl négyet begyűjtött, annak négy hétig legyen egyre csökkenő büntije. Ha pl valaki hat napja kapott egyet, és kap mégegyet, akkor másnap ne tűnjön el egy büntije, hanem mindig a legutolsó kapott pont-tól legyen számolva a dolog. -
#4829 A büntipontok miért csak pár hétig vannak?Van 1-2 nemnormális akinek hamar összejönne a ban.Amikor van pár bünti,visszafogja magát,de amint eltűnik kezdi előről. -
#4828 Nem is tűnt el...