27327
-
#4948 chatet hol lehet kikapcsolni?
főlaponlehetne nagyobb rés az oldalsó és az első oszlop hírei között -
#4947 sirály az új layout! -
#4946 És tök jó, hogy azonnal bejön a chat a főlapon. -
#4945 Szép is lett. -
#4944 Aha, szétzúzás valóban jó ötlet -
akos #4943 Király az új layout. A hozzászólás ablak szándékoltan nem lett/lesz olyan széles, mint a megírt postok és a fejléc szélessége?
Egy apróság báncsa a szemem mindössze: az SG logó alatti linksort szét lehetne húzni, hogy teljesen kitöltse a rendelkezésre álló csíkot, mert így elég suta, hogy ott van az a 1,5-2 cm szabad hely a végén... -
#4942 Olyan SZÉLES az idő errefelé, loál! -
#4941 jó ez, és müxik a chat is, Firefox alatt!
Király! -
#4940 Akkor azert nem zavart eddig. :p -
#4939 mi bajod van vele? picit szélesebb lett, szerintem jó -
#4938 Óó,bazz ez nem volt vmi jó 5let, szentem ez nagyon nem néz ki jól a főoldal. vagy csak nálam kavarodott össze? -
#4937 Nézem a főoldalt, mondom mi olyan fura ezen? :)
Aztán rájöttem hogy a chat, firefox alatt eddig nem működött :) -
#4936 erre nem tudok mást mondani mint:
hm... -
#4935 Nem csak a szmajlival van, hanem az egesszel ott. -
#4934 mi a probléma a sok színes szmájlival? -
#4933 Valami metodus, hogy letilthassam a chat ablakot a forum fooldalrol. -
#4932 király! -
#4931 js, szélesebbek a dolgok :) -
#4930 hú, tök fura így a fórum... meg a főoldal is :) -
#4929 mi lett a csettel ? :) -
#4928 azt ügyesen £intézted ;) vés végül is öszefoglatad a lényeget -
Cat #4927 -
#4926 "gumi bolha"
:)))) -
#4925 Bocsika nekem az legelső honlapom ,amikor még semit sem tudtam de már flessmenüvel meg mniden ó kisdologal volt £láva, és nem a nagyin segített hanem senki... £oᣠ-
#4924 ezmi? -
#4923 Ne hülyéskedj, ez a kezdőlapom!:) -
#4922 ez persze hibátlan...(doctype mé nincs?) -
#4921 NEm érdemli meg az ien hogy ien aláírása legye, még ahoz ohgy idézzen tőle még ahoz sincs joga!
egyébként, ez az előbbi hozzászólás csak megerősíti a dolgokat hogy az SG egy nagyon jol konfikol rendszer, mert állt vagy arra mondják az iet ami nagyon gyér meg ami nagyon jó, szoval értitek,,
meg kölösleges £kanyarodni az eredeti témától. [pont]
Fickónak emg jol jönne egy bann mert ugy is csak egy gumi bolha lenne belőle.... -
#4920 Egyedül hoztad össze, vagy valaki segített? -
#4919 Ez qrva értelmes hozzászólás volt.Mondjuk az értelmi szinted látszik az aláírásodban. -
#4918 háháháhá!
ebbol ban lesz, nagyfiú:D -
csatarij #4917 egy jónagy fasz kell az sg segébe ilyen oldalt nagyanyám is tudna csinálni. Miben vagytok ti, nézzétek már meg ezt a szart!!! -
#4916 :D -
#4915 Hohha, szépek! -
#4914 :DD
hol van? -
#4913 Tegnap láttam, azhittem elesek a mozgólépcsőn mikor megláttam a loál logót :D :D -
#4912 -
#4911 ismét felvetném, mint azt már vki elöttem megtett, hogy meg lehetne vajon oldani, hogy a privát üzenetek mellett legyen egy kis jelölö négyzet, amire ha kattintok akkor egyszerre több üzi is törölhetö legyen?
remélem érthetöen irtam le.:) -
#4910 eh, ott a kereső -
#4909 Csak arra gondoltam, hogy már jó pár ilyen témájú topik van, és egy kalap alá venni az egészet, hogy aki mondjuk új, az ne nyisson még egyet ugyanannak a városnak.