27327
-
#5108 engem is -
#5107 Alert!
Gyerekek elbacarintottátok a szájt fórum részét!
Amint rá akarok kattintani, hogy a júzer mire is válaszolt, kidob a főoldalra.
Tehát arra katinttok, hogy pl "Válasz 'St' üzenetére (#5040)". Szal ez a link a főoldalra dob. -
#5106 Kereszt hashel meg lehet oldani :) SQL
Sztem pár megányi adatot fel kell építeni hozzá és utána abban keresni. Google is így csinálja, csak ott úgy gyorsítják hogy gyakoriság alapján rendezik, megtehetik. Itt sztem drága lenne processzoridőben. Sajnos. Mondjuk elég primitív de lehet visszafelé is dolgozni, tehát becacheled az összes nagyobb fórum nevét aztán átnézed a találatokat vele space nélkül, stb. -
#5105 Mert te nem kapcsolod be a hibák kijelzését és ha nem ír debug infót nem pofázik. Csak én fejlesztek is ám és ott meg muszáj ezzel élni ! -
#5104 Ez el is döntötte a dolgot ! Csendben fogsz eltünni, mint általában a hasznavehetetlen csőcselék... Pedig már-már láttam megcsillanni benned a lehetőséget... De valószínűleg túl sokat vártam egy közembertől ! Piha... -
#5103 nekem még nem vót ilyen (ie6) -
#5102 Márványtáblába foglalnátok a nevem? Hősi halottként tisztelnétek? Munkaszüneti nap lenne a halálom dátuma? Iskolákat és tereket neveznétek el rólam?
LÓFÜTYÜLŐT!!! Maradok inkább egy a sok kis 'lefetymatyi' közül... -
#5101 Nem is hiba az, hanem feature, de term. ha nincs szükség erre a feature-re, akkor belenyugszom... :DDD -
#5100 Vajon lennél az első mártírja, ha felkérünk rá ?! -
#5099 tudom, sajnos az első adatletöltésig van egy hiba, majd megszerelem -
#5098 szakszervezetet akarok :) -
#5097 ez a lényeg -
#5096 nana! visszaélünk, visszaélünk :D -
#5095 Hóhér, bárdot ! Itt egy újabb önként jelentkező. -
#5094 St ! Ha visszalépek a fórum főoldalra (nem vissza gombbal, hanem ráklikkelve a Fórum-ra), akkor szinte mindig ezt a hibát kapom. IE6.
-
#5093 mmmm?!!! nem nézem el! :) -
#5092 Öhm! A bíróság nem győzne St-hez járni, már elnézést ! -
#5091 tuom :D -
#5090 az nem a te gondod!!:DDDD -
#5089 persze aztán St nem győzne a bíróságra járni :D -
#5088 kéne olyan hogy bárkinek kiirja az ip cimét lakcimét telefonszámát :D -
#5087 láttam egyszer egy bugot most, 43 üzi volt olvasatlan (80at listáz), ott volt a "ugrás az uccsó üzihez" gomb csak épp a piros vonal nem volt sehol. Alaposan megnéztem :) -
#5086 jaja
kéne a privikhez olyan pipálnivaló kocka :) -
#5085 ez is -
#5084 jó ötlet -
#5083 megkérdezném megint. lehet hogy a közeljövöben meg lesz oldva a több 0privát üzenet eggyüttes törlése? bármilyen modon.köszi -
#5082 St elvette a nép olcsójátékát (szmájlik), de én még mindig fenn tartom a kérdést, h nem é lenne érdemes szmájlikat autómatikusan kiírni a fórumban -
#5081 dzsászt fícsör :) -
#5080 Két Film, DVD hírek fóruma van, holott tehetné a két topikot egymás alá is :) -
#5079 jah, aszittem az a hiba -
Chief #5078 A "Fürész" a fake, mert olyan nincs! :DD -
#5077 :DD Azokkal jelöltem be, hogy miket kell nézni. -
#5076 Ez az új design nem valami jó szvsz! A főoldalon túl sok az infó egyszerre túl sűrű! -
#5075 Mi ez a piros pont? -
#5074 Fake -
#5073 ok :) -
#5072 Nálam ilyen van:
-
#5071 Van cica is, küldjem priviben? -
#5070 Ha tényleg ff, akkor meg vagyok nyugodva (passzív rulez) mert netscape alatt nem jön elő nálam, de az meg 5 percig loadolja a forum.php-t. -
Shadow_THH #5069 lál nem azért mondtam, csak amikor ma felléptem láttam hogy új a design meg BE VAGYOK JELENTKEZVE tegnapról, és azt hittem, hogy mindent kikúráltak :)
Meg ugye eddig a chat egyátalán nem ment, a gumiba is csak 10-ből 1szer tok belépni de az mind1 :) nem ie tűzróka