27327
-
#5188 Mobiltelefonos visszaigazolás? és akinek nincs mobilja? jó mondjuk ez valószínűtlen egy 9millió mobilos országban, de nem kizárt. Pl nekem sincs mobilom :) -
cyrus #5187 gondolkozunk ? te meg ki ? :D -
#5186 egyedül a rendszeres moderátori gyomlálás segít. gondolkozunk rajta, hogy bevezetjük a kötelező mobiltelefonos visszaigazolást, és akkor a köcsögöket ki lehet zárni örökre, mert nem lehet mindenkinek 22 nickje. -
#5185 a hülyegyerekek továbbra is adni fogják a formájukat, nem érdeklik hogy felismerik őket...sőt :)
bele kell törödni hogy vannak ilyen debillek is, felesleges rajtuk mérgelődni -
cyrus #5184 persze, de akkor már nem adhatja a formáját, mert felismeri mindenki :D
azsl rá van kényszerülve a változtatásra -
#5183 senkit nem lehet örökre bannolni, regel új nicket, proxyról jön, máshonnan netezik...stb. felesleges, aki akar vissza tud jönni. -
cyrus #5182 most ez egy geci kérdés, de örökban nem lesz ?
csakmert nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint nagyon utálom hogy van pár ember, akinek mindehogy hogy hány tempbant osztanak ki, visszajön és ugyanott folytatja hol abbahagyta....
mittomén valami súlyos feltételre gondolok itt, pl mittomén 5 tempban után 6 hónapos ban, akkor 10 után egy év, vagy ilyesmi....
-
cyrus #5181 it iz kihajtható playmate ? :O :D -
Vlala #5180 Ezt miért írja ki?
'parent.chatwindow.innerchat.document' is null or not an object -
#5179 lol
Azért gondolom nem a VIPes bevétel az sg valódi haszna...
Nem is gondoom, tudom. -
#5178 A LOÁL már a kapuk előtt LOÁL ! -
#5177 a fórum kimaradt belőle :( -
#5176 Terjed a loál! :D -
#5175 -
#5174 Majd jól megemeljük a VIP-adót és akkor lesz rá forrás! -
#5173 A VIP-s köcsögök fizetik, szal.
[VIP-S KÖCSÖG] -
#5172 De a népre majd jól kivetjük jövedéki füstadóként ! -
#5171 drága :) -
#5170 király, beszerzek egy gurut :)
lehet tudni, hogy mi pénzt kóstál egy ekkora hirdetés az újságban? -
#5169 Mer a LOÁLra igény vanikő ! -
#5168 VASTAPS ! -
#5167 (A csapból is én folyok, vagy mi lesz itt? :D) -
#5166 htx! :D
A fene, ezért meg kell vennem egy számot, remélem nem túl drága. :O))) -
#5165 Ez jelenik meg a guruban, év végéig minden számban:
-
#5164 Szeknneld és linkeld már be légyszíves, az már csak nem lehet koprájtproblemás, a saját SG-s hírdetés, hadd lássuk mit alkottak ! Vagy kérjük meg St-t adjon belőle izelítőt ! -
#5163 NEBAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5162 L.O.Á.L !!!!!! !!!!! !!!! !!! !! ! -
#5161 megjött a PC Guru a boltba kinyitom SG hirdetés hatalmas LOÁL képpel -
naja, de aki annyira mást akar az úgyis tud képként linkelni.. -
Vlala #5159 Néha egyszerűen általánso hibával kilép az SG, máskor csak a chatwindow jelez "null" objectet. Leht klienshiba is, valakinek volt már hasonló? Mit mókoljak át, hogy jobban működjön? -
#5158 És hogy billentyűkombinációkra jöjjenek elő. Mint nemrég cseten. -
#5157 #5083
pliz. -
#5156 A szmájlikat nem jó egységesíteni, elvégre mindegyik egy kulon érzést, hangulatot jelképez. -
#5155 akkor az újakat is vessük össze azokkal, amelyek szanálásra kerülhetnek... ennyire váltani kő? mé? -
#5154 szmájlikat tényleg átkéne vállogatni..
lehessen szavazni 10 re, mindenki szavaz, amelyik 15 a legtöbbet kapja, az benntmarad. ami kiesik azt inkább újakra kéne cserélni???? -
#5153 frífórum azért nem jön, mert szolgáltató karbantart. szerencsére most délután, karbantartás előtt szólt 10 perccel, így nem tudtuk értesíteni az üzemeltetőket. -
Garfield #5152 Csak a chat. Gondolom én. -
#5151 frissítek, így bejött :)) de csak most :) -
#5150 hmm
ifram-mel van megcsinálva az oldal? :)) -
#5149 juj :)