Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
elõdöntõ tuti Spanyol - Holland lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gercse
Nem jó ha nyernek a hollandok, mert akkor elsõk, és nyernek a románok a végén...véletlen...

limperatore
elõdöntõben már úgyse lesz gyenge csapat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Christiansen
A hollandok már most 100% csoportelsõk, az elõdöntõben majd a
spanyol vs. (olasz/francia/román) gyõztessel kell játszaniuk,
szerintem lehetetlen taktikázni.
Van Basten jól csinálja, berakta Robbent és V.Persiet bebiztosítva
a gyõzelmet, mindig ez lesz az elsõdleges

Count Adyn
Huáá majdnem 3

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

skatulya bácsi
Az nem jó taktikailag a hollandoknak, mert akkor elkönyvelhetik maguknak az elõdöntõben a spanyolokat, ugyanis azok már tuti megverik a románokat, azt meg nem szeretnék.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Christiansen
Hollandok beállnak majd bekkelni a románok ellen, ám ottlesznek
a kontrák, nem kapnak ki max. döntetlen

ámen

limperatore
ma nyernek a hollandok akkor

holland 6
román 2
francia 1
olasz 1

köv forduloban hollandok "véletlenül" kikapnak majd románoktol és csoport elsõk lesznek ugyanúgy de 2 nagycsapat kiesik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Christiansen
Meg fogják! Fapapucs for prezident<#pias><#hawaii>

Palinko
na megvan a franciáknak is a 2. 😊 remélem a hollandok így játszanak a románok ellen is, és nem taktikáznak hanem fociznak 😊
skatulya bácsi
persze abban az esteben, ha a hollonadok a románokat is megverik.

ForzaInter
románoknak tuti lefekszenek:S

Yo, Bitch!

Christiansen
Bizony, ha meg ma 3-0ra nyernek a hollandok, akkor nekünk a francia meccs ikszre is elég lenne, mert gólaránnyal mi mennénk tovább.

skatulya bácsi
Sztem a holland gyõzelem jobb nektek, mert akkor azonos pontszámotok lesz a franciákkal.

ForzaInter
ez nagyon nem jó nekünk, döntetlen lenne legjobb.

Yo, Bitch!

Palinko
jaja tudnám hogy megy neki a reflex edzés de nagyon nagy volt. én tartom a véleményem hogy nem csak úgy elugrott hanem tudta mit csinál, mintha a matrixban élne 😄
petee
<#worship>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Count Adyn

És köszönhetjük neki hogy egyáltalán lehet még matekozni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christiansen
Meglesz az, most nyernek fapapucsék, aztán mi verjük a csigákat,
aztán holland-román meg 1-es vagy X.

ne kiabáljunk el semmit 😄 még franciákat mindenféleképp megkell verni

Palinko
alakul a szerencsénk? 😊
na vezetnek hollandok. zsir

petee
megmondaná nekem valaki épp ésszel,hogy miért kellett a capitano-t lehozni? Hisz Õ volt a meccs egyik legjobbja.Ezt a Donadonit ha kiesünk ha nem, az olaszok kinyírják...
Hozzáteszem, hogy Del Piero-t mindig és mindenhol játszatni kell végig!!!
<#eljen>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ForzaInter
van utánpótlás, de idõ kell nekik hogy beépítsék õket a csapatba.

Yo, Bitch!

Count Adyn
A legnagyobb baj hogy a VB ig már rokkant korú lesz a mostani fél csapat, és megint szopóágon leszünk...

Maxwell hidd el, sokkal jobb védõ mint Grosso

Zsolti9014
Grosso képességei alapján jobb védõ mint Maxwell, csak az a baj hogy késõn robbant be. Remélem leigazoljuk a Juvéba, érzem itt jó lesz.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
hát jó leht nagyon elfogult voltam, de nekem nagy csalódás volt, vb után nem azt vártam tõle...

továbbjutáshoz pedig nagyon nagy szerencse kell innestõl, ha ma franciák nyernek akkor kiestünk:S hátha döntetlen lesz, az lene legjobb eredmény...

Yo, Bitch!

a Real-ban sem az

1értelmû hogy Maxwell jobb, nem is errõl van szó, hanem csak nem volt nagyon szar, inkább nem nyújott semmi extrát

ForzaInter
hát mert sérült vol sokszor...

de hagyjuk, ez itt off.

valószínû kiestünk...

Yo, Bitch!

Kit--Kat
Szerintem nem mérvadó, hogy nem volt jó az Interben, Cannavaro sem volt ott jó.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ForzaInter
momentuma nem volt Interben, ha ennyi jó beadása lett volna mint ezen a meccsen akkor már megérte volna megtartani, Maxwell simán kiszorította.

Yo, Bitch!

Camoranesi és Pirlo olyan volt mint a hajnali libafos...

gercse
rájöttem az enyémben is a hibára, jó lenne ez így, de ha x lenne a hollan román, akkor 4pontos lenne francia olasz és holland is (ha ma nyernek franciák), és körbeverték(elméletileg) egymást, így meg a gólkülönbség döntene

Kit--Kat
Hát nagy cslódás volt ez meccs.
Del Piero sem azt hozta amit hozni kellett volna neki, de Di Natale még így is homály, hozzá képest.
Szerintem a középpálya is ratyi volt.
Zambrotta meg visszafejlõdött a Barcában...
Grosso megint a húzóember, mint 2 éve.
Amúgy Camoranesi helyére hoztam volna be Cassanot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miki36
pedig valamit láthatott benne Lippi😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ezt a nagyon szart én átgondolnám 😊

ForzaInter
Grosso csak válogatott meccseken tud jól játszani, Lyonba se volt vmi nagy ász, Inter be meg nagyon szar volt:S

Yo, Bitch!

Yulcsa
most akkor kinek kell drukkolni este? XD Valahogy nem lenne ínyemre a francikáknak való szurkolás... :s

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Count Adyn

gercse
nem kis dobás lenne 😊

Count Adyn
Meg kéne venni Grossot btw a Juvenak sztem😊

gercse
az idei év nem volt az övé

Zsolti9014
ja, és Zambrotta hibájára: szerintem az ilyet ki kellett volna fejelni vagy csúsztatni az oldalvonal felé, vagy a felezõvonal felé, de semmiképp sem hazaadni, pláne nem így. de ugye könnyû nekem innen írni a dolgokat, meg megint más azt kivitelezni. bár azért egy ilyen szintû védõtõl én elvárnám.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
elsõ meccshez képest sokkal jobbak voltunk, bár vannak még mindig zavaró és buta hibák. Panucci egy hibát leszámítva kellemes meglepetés a védelemben, Buffon maga a király, Del Piero is kellett ide, de én Buffon mellett Grossót emelném ki. õ zseniális volt. az eredmény sajnos elég szar megint, igaz nálam ez akkor is 2-1 ha a fene fenét eszik is, de nem az a hivatalos.
franciákat meg kell verni és nagyon imádkozni a jó eredményekért. amit Isten elvett a csapattól 2004-ben, na meg most az elsõ 2 meccsen, azt vissza fogja adni -csak higgyünk benne.

FORZA ITALIA!

Hajrá Magyarország!

skatulya bácsi
Na végre akkor ma este ti is a Hollandoknak fogtok drukkolni végre.
Ma este egyezni fognak céljaink. <#hehe>

nem rajta múlott

gercse
Sztem:
Olaszoknak 4 pont a végén ha francikat verik,
Franciáknak is 4 ha ma nyernek, de az egymáselleni jobb.
Holland-románon meg mindegy mi lesz, ha x akkor holland olasz továbbjutás
ha holland nyer akkor is, ha román, akkor román olasz

LasCar16
Hollandoknak kell szorítani a két meccsükön... franciákat valahogy verni kellene

#acm