Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elena Santarelli ígérte, hogy levetkõzik, ha nyerünk.

Nah akkor itt egy kis ízelítõ, ez hátha segít rajtunk a 2. félidõben <#hehe>

Még több kép

FORZA ITALIA!!!
GO ALEX!!!
szucsy89
jah ezt eb topicba akartam már mind1
szucsy89
nah Várhidi is mondta...NEM volt les
gercse
reméljük

szucsy89
mind1 nem volt les ezen már nem kell vitázni rúgni kell egyet a 2.félidõbe és kész...ha így folytatjuk sztem rugunk is
gercse
nem volt az, sztem....
pulzusom fel ment vagy 120-ra..., nem igaz....

LasCar16
ez nem volt les... 5ös vonalát nézzétek meg tököm tele van mostmár

#acm

szucsy89
0-0 a félidõbe, nyomunk nyomunk de nem akar összejönni...Grosso beadásaiból elég sok helyzet volt sztem ezt kéne erõltentni...
amúgy sztem De Rossi nagyon hátul játszik...vagy ezt csak én látom így?
Palinko
erre kíváncsi vagyok... kezd a tököm tele lenni a leses helyzetekkel, valahogy mindég rosszul alakul a dolog.
nem vagyok benne biztos hogy les volt Toni fejese
Palinko
na lassan csak betököljük már 😊 ott van 3 helyzet egymás után.
Count Adyn
4-4-2 nek néz ki ez igy. Nekem ez a felállás bejött fifába😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christiansen
Perrotta kezdõ lett..
Quaglia nem fog játszani úgy néz ki, mert Cassano áll majd be Camo helyére

limperatore
nah megtettem olaszokat 1700 ft-tal 1.55-re 😄
én is csatlakozom a drukkerek közé a mai napra.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
kitömjük a románokat, simaliba lesz

#acm

9csöves9
Olaszország - Románia (Scorecast 1 (az 1. gól szerzõje/pontos eredmény)) Alessandro Del Piero (ITA)/Italy to win 2-0 ? 338.75 25.00

😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Szerintem az a minimum, pláne a helyzetet nézve, amibe bele került a válogatott, a románokat megverése. Ha jól megy a játék akkor viszont biztos ráállnak a több gólos gyõzelemre, lekell dolgozni azt a -3at, ki tudja, hogy alakul a többi meccs.

Jó lenne egy gála meccs, hogy a processzor szakértõknek okozzon pár álmatlan éjszakát😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Igen, igaza volt hogy nem várt Dunga-ra.

ForzaInter
Amaurival megspékelve😄

Yo, Bitch!

Meccstõl elkalandozva kíváncsi leszek 2010ben hogy lesz-e egy Mario Balotelli és Giuseppe Rossi csatársor ^^ .

szucsy89
sztem is 3 vagy 2 gól a reális...de azt azért meg kell nézni hogy ma a hollandoknak jó az x is, mert sztem a románokat úgyis megverik és ezt õk is tudják...a franciák meg hajtani fognak mert csak gyõzelemmel érhetnek valamit...szóval a holland - francia meccsre én x et vagy francia sikert tippelek...az olaszok meg természetesen ma gyõzni fognak....még az utolsó körbe meg kell vernünk a franciákat és továbbjutunk a csoportból, onnan meg már egyenes út vezet a döntõig😄:😄

ugye milyen könnyû elméletben?😛
Taranov
Még egyelõre nem gáz a helyzet, ha a hollandok lesznek a csoportelsõk. (A csoportelsõtõl még ki lehet kapni)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter
csak Barzaglit ne középen:S Panuccit se, Chiellini-Gamberini kell középre.

Yo, Bitch!

fsgh
Ennek ma egy sima gyõzelemnek kell lennie! Ahogy a Hollandok is megverik a Fanciákat. És akkor a Franciák ellen elég egy x amivel a Franciák kiesnek és az Olaszok meg továbbjutnak😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

miki36
szvsz nagyon odatesszük magunkat, és kitömjük õket😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Christiansen
<#taps>

amúgy az lenne a csoda ha Alex nem lõ ma gólt

Palinko
szerintem is a 2 a reális. esetleg 2-1 de ha nagy meglepetésre most sem nyerünk, akkor donadoninak áshatják a sírt 😄
9csöves9
Donadoni: "Con la Romania spazio a Del Piero-Chiellini"

ez a tuti,aztán hogy kik lesznek mellettük az má kérdéses

jolvan csak gondoltam beírom 😄

9csöves9
ezért hívják livescorenak és nem livestartinglineup-nak😄

Buffon - Zambrotta Barzagli Panucci Grosso - De Rossi Pirlo Gattuso - Cassano Di Natale - Toni

a livescore.com ezt írja :o

miki36
5-0, Alex 3, Di Natale, Perrotta 1-1

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Nuno88
3:0 G: Alex,Toni & Pirlo

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
2-t vágunk, Perrotta és Aleksz, és nem kapunk gólt <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
2-0 De Rossi,Alex

BADE
sztem 3:0 lesz
Alex 2-õt Toni 1-et vág majd😄
Forza Azzuri!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gabber_saviola
fu, ne is mond <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
2 vagy 4 magos azt kell kérdezni<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

miki36
úgy legyen!😄

9csöves9
hanyas leveled van wowba?

szegény olaszok ma csúnyán kikapnap :S

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

9csöves9
jah és Marica nem tud játszani a szõröstalpúaknál,így egyedül a drogbáró okozhat gondot.szerintem Chiellini lesz ráállítva,az õ részérõl 1000%-os sárgalapot,a román részérõl pedig hatalmas fájdalmat,fetrengést és sírást jósolok😄

9csöves9
õ nem,Di Natale vagy Alex helyére fog majd beállni ha úgy hozza a helyzet

miki36
Cassano?

9csöves9
egyre jobban körvonalazódik a kép: Chiellini,Grosso,De Rossi,Perrotta,Del Piero kaphat helyet a kezdõben és Alex lesz a capitano

bmffm856
akkor majd hárman vetkõznek 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Christiansen
Igaz...tegnap rá is szóltam a friccekre<#papakacsint>

Sztrípzízes csajt meg a franciák ellen kellett volna bevetni<#hehe>

szucsy89
pff minimum 5-0 ezután <#idiota><#idiota>
Kit--Kat
<#eljen><#eljen><#eljen>
Holnap bizonyíthat, remélem májusi formában fog játszani.
Akkor átlagban 2 gólt lõtt meccsenként😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
EURO 2008.

A talján futballkedvelõk leginkább Zambrottában, De Rossiban és Toniban bíznak, természetesen Buffon mellett

Íme az olasz szurkolók által várt csapat a Románia elleni meccsre
A vezetõ olasz sportnapilap megszavaztatta olvasóit azzal kapcsolatban, hogy szerintük milyen összeállításban kellene szerepelnie az olasz válogatottnak Románia ellen. A szavazók sok helyen mást látnának szívesen az azúrkék mezes csapat kezdõjében, mint annak szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni. Egyedül Gianluigi Buffon helye volt biztos, olyannyira, hogy a kapusposztra nem is lehetett szavazni.

A gazetta.it olasz internetes újság arra kérte olvasóit: szavazzák meg, õk hogyan állítanák össze a válogatottat a románok elleni, immár sorsdöntõ mérkõzésre. A névsor – aligha meglepõ módon – jónéhány helyen eltér a Roberto Donadoni által a hollandok ellen pályára küldött tizenegytõl.

Ha a szavazókon múlna, akkor a Gianluca Zambrotta, Giorgio Chiellini, Christian Panucci, Fabio Grosso védõ-, Daniele De Rossi, Alberto Aquillani, Andrea Pirlo középpályás-, és az Alessandro Del Piero, Antonio Cassano, Luca Toni csatársor futna ki holnap este a gyepre. Természetesen Gianluigi Buffon helye biztos volt, kapusra nem is lehetett szavazni.

Jól látható, hogy tulajdonképp az egész csapatot felforgatták a netezõk, hiszen hat helyen változtattak a legutóbbi kezdõn. Várható volt, hogy kikerül a bakizó védõpáros Marco Materazzi és Andrea Barzagli, ám rajtuk kívül Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini, Mauro Camoranesi és Antonio Di Natale is csak a padra szorult.

Több mint 30 ezren voksoltak egyébként, a védelemben Zambrotta, a középpályán De Rossi, elöl pedig Toni kapta a legtöbb bizalmat.

A szurkolók hangulata nem vészterhes, a meccs kimenetelére is lehetett szavazni és a szurkolók 50 százaléka szoros, 30 százaléka pedig egyenesen nagy arányú olasz gyõzelmet vár. Meglátjuk. Az erre – szerintük – alkalmas csapatot mindenesetre összeállították, kérdés olvassa-e az online újságot Donadoni…