Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah akkor itt egy kis ízelítõ, ez hátha segít rajtunk a 2. félidõben <#hehe>#hehe>
Még több kép
FORZA ITALIA!!!
GO ALEX!!!
amúgy sztem De Rossi nagyon hátul játszik...vagy ezt csak én látom így?
nem vagyok benne biztos hogy les volt Toni fejese
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Quaglia nem fog játszani úgy néz ki, mert Cassano áll majd be Camo helyére
én is csatlakozom a drukkerek közé a mai napra.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Jó lenne egy gála meccs, hogy a processzor szakértõknek okozzon pár álmatlan éjszakát😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ugye milyen könnyû elméletben?😛
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ez a tuti,aztán hogy kik lesznek mellettük az má kérdéses
a livescore.com ezt írja :o
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Alex 2-õt Toni 1-et vág majd😄
Forza Azzuri!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sztrípzízes csajt meg a franciák ellen kellett volna bevetni<#hehe>#hehe>
Holnap bizonyíthat, remélem májusi formában fog játszani.
Akkor átlagban 2 gólt lõtt meccsenként😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A talján futballkedvelõk leginkább Zambrottában, De Rossiban és Toniban bíznak, természetesen Buffon mellett
Íme az olasz szurkolók által várt csapat a Románia elleni meccsre
A vezetõ olasz sportnapilap megszavaztatta olvasóit azzal kapcsolatban, hogy szerintük milyen összeállításban kellene szerepelnie az olasz válogatottnak Románia ellen. A szavazók sok helyen mást látnának szívesen az azúrkék mezes csapat kezdõjében, mint annak szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni. Egyedül Gianluigi Buffon helye volt biztos, olyannyira, hogy a kapusposztra nem is lehetett szavazni.
A gazetta.it olasz internetes újság arra kérte olvasóit: szavazzák meg, õk hogyan állítanák össze a válogatottat a románok elleni, immár sorsdöntõ mérkõzésre. A névsor – aligha meglepõ módon – jónéhány helyen eltér a Roberto Donadoni által a hollandok ellen pályára küldött tizenegytõl.
Ha a szavazókon múlna, akkor a Gianluca Zambrotta, Giorgio Chiellini, Christian Panucci, Fabio Grosso védõ-, Daniele De Rossi, Alberto Aquillani, Andrea Pirlo középpályás-, és az Alessandro Del Piero, Antonio Cassano, Luca Toni csatársor futna ki holnap este a gyepre. Természetesen Gianluigi Buffon helye biztos volt, kapusra nem is lehetett szavazni.
Jól látható, hogy tulajdonképp az egész csapatot felforgatták a netezõk, hiszen hat helyen változtattak a legutóbbi kezdõn. Várható volt, hogy kikerül a bakizó védõpáros Marco Materazzi és Andrea Barzagli, ám rajtuk kívül Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini, Mauro Camoranesi és Antonio Di Natale is csak a padra szorult.
Több mint 30 ezren voksoltak egyébként, a védelemben Zambrotta, a középpályán De Rossi, elöl pedig Toni kapta a legtöbb bizalmat.
A szurkolók hangulata nem vészterhes, a meccs kimenetelére is lehetett szavazni és a szurkolók 50 százaléka szoros, 30 százaléka pedig egyenesen nagy arányú olasz gyõzelmet vár. Meglátjuk. Az erre – szerintük – alkalmas csapatot mindenesetre összeállították, kérdés olvassa-e az online újságot Donadoni…