13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#9770 még van némi remény megegyezésre, remélem sikerül. -
#9769 bebaszna ha nem adnák le a meccseket, tuti megegyeznek vagy lesz valami :SS pont most amikor talán mégtöbb nézőt szerezne a liga... -
#9768 Remélem nem igaz:S a Rai uno tuti adja de tuti le is kódolja:S -
#9767 amég ott az van kiírva, addig nem érdekel semmi nyavajgás.
-
#9766 az a sport 1... -
#9765 sport 1 szerint még mindig lesz meccs:
ÉLŐ 18:00 Labdarúgás, Udinese-Palermo, olasz bajnokság, 1. forduló (élő) -
#9764 gratulálok -
#9763 nem ilyenkor kellene tárgyalni, egy egész nyár volt a megegyezésre... -
Csesza #9762 -
#9761 csókolják meg a s*ggemet! -
#9760 az istenit... -
#9759 hétvégén nem lesz Serie A a sport tvn, "Mivel a külföldi értékesítést birtokló Rai nem tudott megegyezni a Ligával, ezért Gallianiék úgy döntöttek, hogy sem rádió- (az ötvenes évek óta nem volt ilyen) sem tévéközvetítés nem lehet a nyitányról, csak az olasz földi és műholdas, előfizetéses csatornákon lehet megnézni a meccseket (valamint az A és a B ligáról egy négy-négyperces összefoglaló engedélyezett)."
kapják be... -
#9758 :DASDASassdasdasd -
#9757 Spalletti: Nincs különbség a Roma és az Inter között
A Roma vezetőedzője szerint koránt sincs akkora különbség csapata és a bajnok között, mint ahogy azt sokan állítják.
Luciano Spalletti az olasz Szuperkupából leszűrt tapasztalatok alapján azt állítja, csapata és a bajnok között nincs is nagy különbség. A Roma vezetőedzője szerint csapata végig tartotta magát a találkozón, amelyet végül tizenegyesek döntöttek el.
- Én semmilyen differenciát nem véltem felfedezni a két csapat között. Ugyan nem nyertünk, de emelt fővel távozhattunk, nem kell szégyenkeznünk a teljesítményünk miatt. Két remek csapatot láttam a pályán, mindkettő kiváló szellemben játszott és kitűnő meccset játszott – jelentette ki Spalletti.
asszem ofotértben most van vmi kedvezmény
-
#9756 Gilardino 3at vág Giginek :} -
Csesza #9755 :DDDDDDDDDDDDDDDDAsdasdasdsadasdsasdsa -
#9754 Mutu játéka kérdéses a Juve elleni rajtra
Adrian Mutu a könyökficamának hozadékaként bizonyosan kihagyja a hétközi Bajnokok Ligája selejtező mérkőzést a Slavia Prága ellen, és az orvosok egyelőre nem mertek arra vonatkozóan jóslásokat tenni, hogy a román sztár meggyógyul-e a jövő hétvégére, amikor a Juventus ellen debütál a Fiorentina a bajnokságban. Az orvosi jelentés egyelőre csak arról szól, hogy Mutunak pihentetnie kell a könyökét, és a következő napokban majd újfent vizsgálatok alá vetik a játékost.
nagy szerencséje lenne a juvenak :] -
#9753 :DD -
#9752 látod mien rendes ez a mourinho :D
gabber végén megkedveli mint embert is :) -
#9751 neked a gallérod legalább ment a juve mezhez -
#9750 :DD -
#9749 há jovan :D
-
#9748 Mourinho: Seva, nyerj UEFA-kupát a Milannal!
Külföldi labdarúgás
Az Inter vezetőedzője a legjobbakat kívánta Andrij Sevcsenkónak, miután az ukrán támadó visszatért korábbi sikerei helyszínére, a városi rivális AC Milanhoz.
Szombaton jelentették be, hogy két évnyi Chelsea-ben való szereplés után újra a milánói klubban rúgja majd a bőrt Sevcsenko. A Stamford Bridge-en töltött időszak minden bizonnyal nem a legszebb emlékei között szerepel majd az ukrán játékosnak, a szigetországban nem jöttek be a számításai.
Seva és José Mourinho nagyon is jól ismeri egymást, hiszen egy évig együtt dolgoztak a londoni klubnál, és bár a hírek szerint a felek soha sem szívlelték egymást, a portugál tréner jókívánságait fejezte ki egykori tanítványának.
- A Chelsea-nél minden bizonnyal boldogtalan volt Seva, az ott eltöltött két év alatt három menedzser irányította a csapatot - nyilatkozta Mourinho a La Gazzetta dello Sportnak.
- Egy olyan játékos, aki úgymond hazatér, nagyon motivált tud lenni, és nem lesz ez másképp Andrijnál sem. Nem mondhatom, hogy nyerjen meg mindent a Milannal, hiszen az Inter vezetőedzőjeként nem gondolhatok ilyet. Ám azt kívánom neki, hogy mondjuk.....nyerje meg az UEFA-kupát a csapattal - mosolygott Mourinho.
:DDDDd -
#9747 -
#9746 jó nascar nyugi :D eddig minden évben bajnokok voltatok :D -
#9745 :)
-
#9744 ilyen se sűrűn lesz mostanában :D -
#9743 -
#9742 -
#9741 -
#9740 nem tök mind1 h ki lesz a 2. mögöttünk? -
#9739 ill. most is nagy a rivalizálás, csak már a kezdetektől fogva az volt -
#9738 dehogy...ez a két csapat volt amelyik soha nem esett ki az elsőosztályból
egyértelmű hogy nagy volt a rivalizálás, melyik a jobb csapat -
#9737 ja egy olyan mint 01/02-be volt az jó lenne, csak nem kéne elvesztenünk a megnyertet :) -
#9736 ezt ki lehet vetíteni több csapatra persze, csak ott nics akkora feszültség mint az Inter és a Juve között,
Én úgy érzem, hogy ez a bajnokság végre óriási izgalmakat hoz majd meglepetésekkel, és nem egy vagy két csapatos lesz...szoros végeredményt várok -
#9735 amúgy nem flame-ként de sztem a juventust ti utáltattátok meg az interesekkel azzal hogy végig minket basztattok amiért eltiltottak titeket, pedig nem mi tehetünk róla :/ -
#9734 és mi lesz a milannal?:DDD -
Csesza #9733 -
#9732 jó mindegy, most jó kedvemben vagyok, meg ti sem mentek vérre.
de kerülgethetjük itt a forrókását :D ameddig csak akarjuk,
én rühellem az Intert, ti a Juventust, ha kimondjuk ha nem, ez van
de a lényeg, hogy tisztességes csatában döljön el minden, és a második helyezett csapat, legyen az bármelyik, elmondhassa, hogy helytállt, és azért nem nyert, mert most jobb volt a vetélytárs. -
#9731 persze nekünk :)