Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#acm
Yo, Bitch!
de mostmár elég az OFF-ból.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Olvastál már a hatalommániás férfiakról? Rólad szól!
Most aztán megmutattad ki az Úr a topikodban!
De tutira veszem, hogy amikor sorban állsz a kifliért a közértben, folyton félrelöknek, ezért izmoskodsz itt!
Röhej........<#shakehead>#shakehead>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Ha nem vagy szerelmes akkor nincs helyed itt...
Én sem megyek át a Francia topicba hogy ócsároljak stb.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem érdemes emiatt idegesíteni magadat <#wink>#wink>
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Látom, hogy ebben a topikban, aki nem "barát" az el van üldözve (8607#, 8613#)<#kerdes>#kerdes>
Egy topikban az az érdekes, hogy vannak érvek és ellenérvek!
De ezek szerint itt nem lehet ellentétes véleményt nyílvánítani.<#zavart1>#zavart1>
De ha kivágsz, az nyomós okkal tedd, ugyanis eddig nem adtam erre okot.
És tutira fog menni a reklamáció az sg-re, ugyanis társalgásért nem vághatsz ki senkit sem.
Azt hiszem ha jól ismernéd Buffont nem írnál ilyeneket.
Én talán nemis emléxem olyan 11-esre amit õ csinált.
Viszont jó sok lófejû szimálásra emléxem
De jó lenne már lezárni
Egyébként meg: peace
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
lófejû meg nagyon szeret esnikellni biztos földre rogyott volna ha Buffon hozzáér
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezt már elmagyaráztam neked, de akkor sem fogtad fel
Ha magadhoz akarsz nyúlni engem speciel nem érdekel.
Csak ne itt tedd.........
Kérdem, hogy így, hogy Puhl állítja, hogy meg kellett volna adni, így már elhiszed?
Csak azt ne mondd ezek után, hogy Puhl véleményét is szelektíven kezeled, mert magamhoz nyúlok rögvest <#hehe>#hehe>
ez a csávó csontig nyalta a seggét 😄
collina véleményérõl nincs nyilatkozat vhol?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
napkelte-sportplusz
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
nah off vége
szépen látszik, hogy a két olasz védõ a lövés elõtt egyszerre lép ki,
hogy Nistelroyt lesre állítsák, és egybõl emelik is a kezüket
több kameraállásból
Remélem Barzagli és Panucci nem kezd majd...
Elöl viszont megnéznék egy Alex-Quaglia kettõst
Az egyébként más kérdés, hogy valaki miatt elkezd az ember szurkolni egy csapatnak, de az lenne a természetes, hogy ezek után kicsit jobban körbeszimatolja az egész csapatot, nem csak egy sztárt...
A Bayern München öltözõjében már a foci Eb kezdete elõtt megkezdõdött a zrikálás. A franciák sztárja, Franck Ribéry és az olaszok klasszisa, Luca Toni nem tudott lakatot tenni a szájára és felpiszkálták egymást az egyik edzés után.
A szócsata a stadionban folytatódott, ahol természetesen a labda segítségével próbálták eldönteni, hogy ki a technikásabb játékos. Az est fénypontja, amikor a két játékos az óriási stadion utolsó sorából lövi a kapura a labdát. Nézd meg, milyen eredménnyel!
http://www.pepsifoci.hu/node/9963
Románok elleni kezdõrõl nincs valami hír?
De mondom, saját vélemény, és az EB topikban felõlem nyomathatja mindenki a "Hajrá Narancsok", meg "C. Ronaldo az Isten" és a többi dumát
Mindenki másképp gondolkodik, ez van
Na hagggyjuk mááá...