Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó mérkõzésre, a Románia elleni - németalföldi szempontból tulajdonképpen érdektelen - összecsapásra Marco van Basten szövetségi kapitány szerint is az eddigi komoly felfogásban lép pályára narancsmezes együttes.
"Ne gondolja senki, hogy azért, mert már a nyolc között vagyunk, nem fogunk felkészülni az utolsó fordulóra!" - mondta a franciák elleni összecsapást követõen van Basten. "Nem adunk egyetlen ellenfelünknek sem ajándék pontokat, nem engedem meg, hogy egyetlen játékosom figyelme is ellankadjon!"
#acm
"ha 3-0ra akkor uefa rangsor dönt,mrt 3 csapat nem rúghat egyszerre 11-eseket)" - akkor ebben helyzetben ki jutna tovább? ki van fentebb a rangsorban?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha 1-1 vagy többgólos X-et játszunk,akkormind1 mennyire kapnak ki a románok(elég 1-0 is) mi jutunk tovább.
Ha X-elnek a románok nyernünk kell.Ha nyernek tökmind1 mit játszunk...
Ha 0-0 és a románok 4-0ra kikapnak(ha 3-0ra akkor uefa rangsor dönt,mrt 3 csapat nem rúghat egyszerre 11-eseket),akkor 11esekkel dõl el közöttünk és a franciák között.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
mi a szarért kell 70 percig várni arra,hogy a lapos rövidpasszos kiugratós játékot lássam?egész meccsen ment az ívelgetés a formán kívûli toronydarura.Alextól és De Rossitól ezerszer többet vártam,Zambrotta egy vicc,Pirlo körülményes.mindegy nem is folytatom mert csak felbaszom az agyam
amúgy ez egy 1000 éves hír,azóta se változott semmi:
Orvosilag is igazolást nyert, amit a szurkolók már évtizedek óta mondogatnak: a futballmérkõzések bírói képtelenek helyesen megítélni, hogy a támadó játékos lesre futott-e vagy sem, de az egyik vezetõ brit szaklapban közölt pénteki cikk szerint ezért nem õk, hanem az emberi szem érzékelõ képességeinek korlátai a felelõsek. A British Medical Journalben spanyol orvosszakértõk több éves kutatás eredményét összegezve azt írták: annak százszázalékos biztonságú megítéléséhez, hogy egy adott pillanatban a kapura törõ játékos lesen van-e, egyszerre legalább öt mozgó "tárgy" - a két csapat két-két játékosa és a labda - néhány pillanattal korábbi, valamint az adott pillanatban érvényes helyzetét kellene számítógépi pontossággal rögzíteni. Az orvoscsoport szerint erre az emberi szem és az agy biológiailag és pszichikailag alkalmatlan. A lesszabály azt mondja ki, hogy a labdát kapó játékos és a kapu között az ellenfél csapatából legalább két játékosnak kell tartózkodnia a labda elrúgásának pillanatában. Ez egyben azt követeli meg, hogy a bírónak vagy a partjelzõnek egyszerre legalább négy játékos és a labda pontos helyzetét kell érzékelnie olyan széles fizikai térben, amelyet az emberi szem és a látottakat feldolgozó agy nem tud átfogni, és ezért születnek gyakran hibás és joggal vitatott lesdöntések - áll a British Medical Journalben.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nincs kizárva 😊
a franciákat le tudjuk gyõzni mindenképpen, mert jobbak vagyunk, fõleg ha nem adjuk fel és küzdünk.
és a hollandoknak sem jó ha románia találkozik a spanyolokkal.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
sztem azért nem akarják mert a bíró döntése szent és dönthetetlen, én még nem láttam hogy valaki vissza vonja döntését pedig sokszor a nézõk jobban látják, ami már viccesnek mondható. de hát akárki tévedhet és ha lenne ez a füleses megoldás nem kéne vitatkozni a bíróval mert ha neked van igazad úgyis megmondják neki.
vagy többeknek tetszene ha nem lenne les szabály, érdekes lenne kipróbálni hogy alakulna a játék. támadók elõl az biztos sok lenne és gólok is valszeg szaporodnának 😊
Kezdem azt hinni, hogy nem véletlenül ítélnek a bírók az olaszok ellen. így azért nem lesz könnyû bármeddig is eljutni az EB-n.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amúgy megnéztem volna pl a hollandok elleni meccset egy Nesta -Cannavaro belsõ védõkettõssel meg egy Tottival a középpályán <#szomoru1>#szomoru1>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Így ha holland-román 90.percnél döntetlen, lehet nem is lesz olasz-francián döntetlennél hosszabbítás..
Utánajártam és ha minden igaz 1978-ben nyertünk utoljára rendes játékidõben a franciák ellen
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
3. Franciaország 2 - 1 1 1-4 -3 1
4. Olaszország 2 - 1 1 1-4 -3 1