Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
A holland labdarúgó válogatott tegnap esti, Franciaország elleni 4-1-es sikerével már biztosan megnyerte a C jelû csoportot.

Az utolsó mérkõzésre, a Románia elleni - németalföldi szempontból tulajdonképpen érdektelen - összecsapásra Marco van Basten szövetségi kapitány szerint is az eddigi komoly felfogásban lép pályára narancsmezes együttes.

"Ne gondolja senki, hogy azért, mert már a nyolc között vagyunk, nem fogunk felkészülni az utolsó fordulóra!" - mondta a franciák elleni összecsapást követõen van Basten. "Nem adunk egyetlen ellenfelünknek sem ajándék pontokat, nem engedem meg, hogy egyetlen játékosom figyelme is ellankadjon!"

#acm

9csöves9
Olaszország

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
felesleges számolgatni, nyerni kell, és majd meglátjuk mi lesz.

Yo, Bitch!

fsgh
A legbonyulultabb akor lesz ha Olasz Francia 0-0 és a Holland Román 0-3...Vagy ha 1-1 és 1-4 mert akkor mindenkinek ugyanannyi pontja van, meg gólkülönbség is ugyanannyi...
"ha 3-0ra akkor uefa rangsor dönt,mrt 3 csapat nem rúghat egyszerre 11-eseket)" - akkor ebben helyzetben ki jutna tovább? ki van fentebb a rangsorban?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BADE
Ha az olasz-francia 0-0 és a a románok nem kapnak legalább 3-at,akkor kiestünk.
Ha 1-1 vagy többgólos X-et játszunk,akkormind1 mennyire kapnak ki a románok(elég 1-0 is) mi jutunk tovább.
Ha X-elnek a románok nyernünk kell.Ha nyernek tökmind1 mit játszunk...
Ha 0-0 és a románok 4-0ra kikapnak(ha 3-0ra akkor uefa rangsor dönt,mrt 3 csapat nem rúghat egyszerre 11-eseket),akkor 11esekkel dõl el közöttünk és a franciák között.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
én tettem rá egy üveg viszkit is de akkor is...4 éve volt egy 2-2

mi a szarért kell 70 percig várni arra,hogy a lapos rövidpasszos kiugratós játékot lássam?egész meccsen ment az ívelgetés a formán kívûli toronydarura.Alextól és De Rossitól ezerszer többet vártam,Zambrotta egy vicc,Pirlo körülményes.mindegy nem is folytatom mert csak felbaszom az agyam

amúgy ez egy 1000 éves hír,azóta se változott semmi:

Orvosilag is igazolást nyert, amit a szurkolók már évtizedek óta mondogatnak: a futballmérkõzések bírói képtelenek helyesen megítélni, hogy a támadó játékos lesre futott-e vagy sem, de az egyik vezetõ brit szaklapban közölt pénteki cikk szerint ezért nem õk, hanem az emberi szem érzékelõ képességeinek korlátai a felelõsek. A British Medical Journalben spanyol orvosszakértõk több éves kutatás eredményét összegezve azt írták: annak százszázalékos biztonságú megítéléséhez, hogy egy adott pillanatban a kapura törõ játékos lesen van-e, egyszerre legalább öt mozgó "tárgy" - a két csapat két-két játékosa és a labda - néhány pillanattal korábbi, valamint az adott pillanatban érvényes helyzetét kellene számítógépi pontossággal rögzíteni. Az orvoscsoport szerint erre az emberi szem és az agy biológiailag és pszichikailag alkalmatlan. A lesszabály azt mondja ki, hogy a labdát kapó játékos és a kapu között az ellenfél csapatából legalább két játékosnak kell tartózkodnia a labda elrúgásának pillanatában. Ez egyben azt követeli meg, hogy a bírónak vagy a partjelzõnek egyszerre legalább négy játékos és a labda pontos helyzetét kell érzékelnie olyan széles fizikai térben, amelyet az emberi szem és a látottakat feldolgozó agy nem tud átfogni, és ezért születnek gyakran hibás és joggal vitatott lesdöntések - áll a British Medical Journalben.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
én azért igen egy kicsit:S
limperatore
én se 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
Nincs kizárva 😊

a franciákat le tudjuk gyõzni mindenképpen, mert jobbak vagyunk, fõleg ha nem adjuk fel és küzdünk.

és a hollandoknak sem jó ha románia találkozik a spanyolokkal.
gabber_saviola
tovább megyünk , én nem parázom 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
inzaghi jövõre 70 gólt lõne akkor 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
jaja ez is jó lenne úgy is van 4. bíró aki csak táblákat mutogat, lenne 5. is aki tvzik 😄 meg így is úgy is van füles a bírón.

sztem azért nem akarják mert a bíró döntése szent és dönthetetlen, én még nem láttam hogy valaki vissza vonja döntését pedig sokszor a nézõk jobban látják, ami már viccesnek mondható. de hát akárki tévedhet és ha lenne ez a füleses megoldás nem kéne vitatkozni a bíróval mert ha neked van igazad úgyis megmondják neki.

vagy többeknek tetszene ha nem lenne les szabály, érdekes lenne kipróbálni hogy alakulna a játék. támadók elõl az biztos sok lenne és gólok is valszeg szaporodnának 😊
Palinko
ha nem használnák orrba szájba, hanem pl ha gyanús a les nem fújná be a partjelzõ engednék az akciót befejezés ha gól akkor videó ha les nem adják meg persze. ha mellé rúgja akkor meg kirúgás. nincs annyi kétes eset egy mérkõzésen hogy ez lassítsa a menetet, pl egy felrúgás sokkal tovább tart.
gercse
simán meglehetne csinálni, csak akkor mit csinálnánk a sok f.sz bíróval, akinek minden második döntése szar...?

limperatore
vagy pedig lenne egy külön tv szoba és rádion bemondanák a fülébe hogy les volt vagy nem volt les és ennyi

limperatore
azt nem értem ami van a stadionba kivetítõ ott nincsenek ismétlések? oda felnézne már látná hogy mivan és idõ se menne el vele

Barnabyka
A videóbíróval teljesen egyetértek..de ha neked lendületes foci kell akkor a videóbíró nem ideális...

gercse
teljesen egyetértek...
videóbíró kéne már jóideje..., de sokan nem akarják, ez a baj...

Palinko
Minden 2. meccsen a bíró a fõszereplõ... Ennek az EBnek a bírái hát hihetetlenül gyengék. Csak 1 et nem értek, miért nem lehet videó bírót alkalmazni? Nem kéne minden esetben de a tegnapi gólunknál simán látszott hogy véletlenül sem les, és ezen elúszott az egész mérkõzés. Mondjon ki mit akar nem lehet úgy lendületesen játszani, hogy a bíró mindég ellened dönt.
gercse
nem nagyon szeretik az olaszokat, az szinte tény...

De innen lenne szép nyerni 😊

Taranov
Hát gyerekek, én tegnap nem tudtam megnézni a meccset, mert nem voltam tévéközelben, most viszont nézem az ismétlést az M1-en.
Kezdem azt hinni, hogy nem véletlenül ítélnek a bírók az olaszok ellen. így azért nem lesz könnyû bármeddig is eljutni az EB-n.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ja igen, világos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gercse
akkor nem jó, ha franci olasz is döntetlen

Taranov
Ezt nem egészen értem. Miért nem jó az olaszoknak a holland-román döntetlen?

Taranov
Azért a csoportkörbõl csak illene továbbjutni.

limperatore
ha megnyerik akkor veszek egy juventusos mezt 😄

cassoneitaly
Úgy ahogy mondod... Egy ember van..

<#worship>CAPITANO<#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kit--Kat
Én is benne bízok😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

limperatore
haha

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Count Adyn
Majd õ továbblõ minket😊)))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
meg Ronaldoval elõl mi?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
attól tartok így lesz:S
szucsy89
a képlet egyszerû😄 meg kell verni a franciákat meg a hollandoknak nyerniük kell...de ha továbbjutnánk, azért remélem összeszedi magát a csapat mert valami hiba van a gépezetben...jó bíró ide oda, de nyerni kellett volna simán...

amúgy megnéztem volna pl a hollandok elleni meccset egy Nesta -Cannavaro belsõ védõkettõssel meg egy Tottival a középpályán <#szomoru1>
Cucmey
Én már nem keseredek el ha kiesünk. minnél késöbb esünk ki annál szomorubb leszek. Márpedig ez a válogatott nem nyer EB-t.

Count Adyn
Ha innen tovább megyünk, én olasz mezbe fogok aludni is a nyáron😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cucmey
Mindenképpen meg kell verni a franciákat ami a formájukat látva nem is lenne nehéz de mi is elég gyengék vagyunk. 😞(

Christiansen
Ajaj, így ez nagyon nehéz..fapapucsnak és nekünk is nyernünk kell nincs mese!

Christiansen
Kedden, 20:45kor párhuzamosan a másikkal (sajnos..)
Így ha holland-román 90.percnél döntetlen, lehet nem is lesz olasz-francián döntetlennél hosszabbítás..

BADE
ha még lenne hosszabítás,de sajna egybõl 11-esek

Count Adyn
kedd 20.45

Count Adyn
hosszabitás amugy tán nincs, egybõl tizi😊 De ha mind 2 meccs x akkor asszem megyünk haza franciskákkal együtt.

BADE
remélem azért nem a 11-esekre fogunk játszani
Utánajártam és ha minden igaz 1978-ben nyertünk utoljára rendes játékidõben a franciák ellen

Cucmey
Mikor lesz a következõ meccs?

Christiansen
Jaja, igaz

Holland-román 1 vagy X
Olasz - francia 1 vagy hosszabbításban 1 😄

Count Adyn
1-4 olasz is francia is

fsgh
nem úgy van hogy a Franciák több gólt kaptak ezért az Olaszok jutnak tovább?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
11 esek leszenk igy ha döntetlen az olasz francia, és nem a románok mennek.

3. Franciaország 2 - 1 1 1-4 -3 1
4. Olaszország 2 - 1 1 1-4 -3 1

Palinko
ezt most válaszolták meg egy góllal nem?
NeoMaN
11

Christiansen
Kérdés:
fapapucs hármat vágott immár csigusznak is,
olasz-francia iksz esetén gólaránnyal csigusz megy, vagy 11esek?