Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
kicsit segíthetne <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Lubos Michel vezeti majd a meccset

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
haza is küldték...hûha akkor télleg jó volt..

#acm

gercse
jaja, Alex csereként jó csak...sztem

Cassano meg sokat próbálkozott, egy az egyben is belement a játékba, talán több mákunk lesz a franciák ellen

9csöves9
ez a korrekt magatartás,nem az amit az uefa csinál

miért, a többi 11-es amit eddig megitéltek (horvát-osztrák, osztrák-lengyel) az az volt?
Mellesleg a norvég mea culpázott és haza is küldték már. Bár a lesben a partjelzõje hibázott.
9csöves9
én egyáltalán nem voltam elégedett Alex játékával(ez mondjuk nem csak az õ hibája)viszont Cassano szép kiugratásokat csinált,amit kurvára hiányoltam ezen a két meccsen.Tonit úgysem veszi le szóval valamilyen szinten egyetértenék a döntéssel

Forza Italia
hát Donadonin nem lennék meglepõdve. Az úgy hülye ahogy van. Amíg a Románok ellen Alex pályán volt addig jól is játszott a csapat, Bejött quagliarella azt meghalt a támadás. Nem értem Donadonit. Ez is mutatja h sok neki egy válogatott.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
úgy néz ki várhatóan Cassano kezd Alex helyén

gercse
igaza van, de nem kell mindent a bírókra fogni, a csapat játéka is nagyon gyenge

Breki33
focilistáról:

az olaszok bíznak a hollandokban, "Van Basten garanzia a számomra", mondja
Donadoni, másban nem is nagyon bízhat. ez a játékvezetés kriminális, nem
hiszem, hogy nem tendenciózus... Toni fejesgóljáról még a bíró is elismerte,
hogy hibázott, a Mutu-féle 11-es pedig vérlázító volt...!!!!
Christiansen
szucsy89
ez meg szánalom...
szucsy89
m1 adja az olasz - franciát asszem
Christiansen
Köszi<#eljen>
majd azért néha átkapcsolok mennyivel vezetnek már fapapucsék

fsgh
M1-en az egyik M2-ön a másik meccs

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Christiansen
Hm, vajon hogy lesz a tv-közvetítés megoldva?
Körkapcsolás 2 percenként??? nem akarok punnyadt hollandokat és román rombolást nézni...

Christiansen
Én a csiguk helyében erõltetném a leshatárrók kiugrásokat..

LasCar16
kíváncsian várom, hogy a franciák ellen milyen hatalmas játékvezetési tévedés lesz

#acm

Palinko
lol már! 😊 itt a bíró ha kitalálja hogy valakinek 3 sárgát ad az is szabályos, ha gólokat adunk az semmi, kapni viszont akármit kaphatunk, felrúgnak minket, ááá színészkedés, hozzáérünk valakihez repül fél pályát ááá akkor de csúnya olasz sárgát neki.

tényleg hülyét csinálnak magukból az egész világ elõtt, õk nem hibáznak már honnan.
ForzaInter
sok okos meg majd írja: uefa szerint szabályos volt ennyi.

Yo, Bitch!

9csöves9
😄DDD

mehet az EB topikba😄

ForzaInter
ez már szánalom, ezzel teljesen hitelét vesztette nálam uefa, sztem ott vakok ülnek, bár mit is várjunk tõlük, mikor Morenot is megvédték 02-es vbn...

Yo, Bitch!

BADE
tényleg most jut eszembe!
Vki tud magyarázatot adni Donadoni azon cselekedetére,amikor Ambrosinit hozta be?Gólt kell lõni,erre behoz egy védekezõ kp-t?...
Szakmailag nagy nulla ez az ember!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Christiansen
<#hehe><#eljen>

gabber_saviola
fu el is felejtettem mondani, hogy tegnap Gigire úgy néztem mind ha Palermós lenne, értitek szal bazira felnéztem rá 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Hát sajnos tényleg nem tudott úgy játszani, mint az idény során.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9

Kit--Kat
Szerintem Toni sem volt jó, minden 2. labda amit a földön leosztottak neki elpattant tõle, rohadt idegesítõ volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
sztem meg lehetett adni a tizit,próbáljatok meg úgy csinálni is vmit,hogy közben szorítják a nyakatok,mondom ezt úgy,hogy amióta nézem a focit az olaszoknak szurkolok

LasCar16
Toni jól játszott nem az õ hibája, hogy érvénytelenítették a gólját, egy csomó labdát lefejelt avgy mellel készített elõ a többieknek, csak ugye azokat meg be kellett volna lõni...

#acm

Palinko
igen Perrottát felrúgták helyzet közben, az 11 es.

abban egyetértünk hogy ennek ellenére nyerni kellett volna, de hihetetlenül megtöri a lendületet, a magabiztosságot és a kedvet is ha a bíró folyton ellened fúj.
NeoMaN
ÍGY VAN! Elõre!
ennyi

skatulya bácsi
<#eljen>
egyetértek

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

NeoMaN
Emlékeim szerint Olaszország is így jutott tovább a világbajnokságon valami 92. perceben...

Szóval a bíró szapulása szerintem butaság. Egy jó csapatnak akkor is gyõznie kell, ha "ellenük fúj" a bíró.

Palinko
hát az a 11 tényleg nevetséges csoda hogy nem darálták le a bírót rögtön. igaz hogy fogta meg minden, de az gólhelyzet? háttal ált a kapunak a szerencsétlen!

na de hadjuk ezt is buffon elrendezte.
a másik ilyen jogtalan 11 es volt amit ausztriának adtak az utolsó másodpercben így segíteni a házigazdát... vicc ez az EB bírói szemmel az már biztos.
9csöves9
és a birka aki nem látta a meccset elolvassa és ez alapján okoskodik

ha az uccsó percben az olaszok lõnek ilyen tizit akkor meg jött volna a népharag meg a "köcsögcsalódigók!".mint 2006-ban

Trunks
Viszont a románok még annyira se. Tehát ha azt is beleszámolják, akkor biztos olasz, francia, román.

#8937 Tonit már rég lecseréltem volna a románok ellen, mert gyakorlatilag tönkre teszi a játékot. Felívelgetjük neki a labdát, õ meg nem bírja befejelni, ha meg befejeli, akkor nem adják meg. Elég szánalmas, hogy csak ezt erõltetjük, mintha angol focit néznék...

Amici di nessuno...

Trunks
Mai NS gyakorlatilag arról szólt, hogy az olaszok mennyire nyomorékok, mert nem bírtak nyerni. Csak annyit írtak a meccs eseményeinél, hogy 46. perc: Toni az ötösrõl a kapuba fejel, Övrebro játékvezetõ tévesen érvényteleníti a gólt. A 11-esrõl pedig csak annyit, hogy Panucci lebírkozta a románt. Arról egy szót nem szóltak, hogy a tizi teljesen jogtalan volt...

Szóval kb. le se jött, hogy a bíró kicsit sem nekünk fújt.

Amici di nessuno...

miki36
én se, simán be lehetne próbálni 3 alacsony támadóval a játékot, legalább nem ívelgetésre épülne a taktika

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
azt sem értem,hogy õt miért nem lehet egy meccsen lecserélni

9csöves9
beleszámolják az utóbbi 5 évben az uefában és a bl-ben nyújtott teljesítményt is,amiben a franciák sehol nincsenek

miki36
énis, baszottnagy szerencséjük nekik is, hogy nem ment be a büntetõ

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Borriello helyett jöhetett volna Iaquinta, de max. Toni helyett játszana

Trunks
Szerintem is. Valszeg olasz, francia, román abban az esetben.

Amici di nessuno...

9csöves9
kiváncsi lettem volna az uefa kommünikéjére ha Gigi nem fogja ki a 11-est

Trunks
Eleve az ágak kialakításával (a csoportból továbbjutó 2 csapat már legkésõbb az elõdöntõben találkozik) +a sorsolással elbaszták az EB-t. A 4 talán legerõsebb válogatott 1 ágra, ezek közül 3 egy csoportba került, így gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe hozva az olaszokat. Másik ágról fél lábon besétálnának a döntõbe.

Mese nincs, meg kell verni a franciákat és bízni a hollandokban. Aztán pedig jöhetnek a spanyolok és utána valszeg megint a németalföldiek. SZINTE lehetetlennek tûnik. Del Pieróban bízok, Iaquinta viszont nagyon hiányzik, Quagliarellánál kb. 8x jobb.

Amici di nessuno...

miki36
Franciákat verni kell, a védelmük simán gyengébb(jelenleg) a románnál és a hollandnál is, kp-n elég gyenge ez a Makelele-Toulalan tengely.
Ha DP és De Rossi is javul, nameg Zambrotta, szvsz meglesz a 3 pont.

BADE
jó kérdés,a google-ba nem akadtam rá,állítólag a sportbild-en fent van,de nincs annyi idõm keresgélni😊

Nuno88
A remény hal meg utoljára, de jó lenne ha minden játékos vért inna a Francia meccs elõtt.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009