Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Cassano meg sokat próbálkozott, egy az egyben is belement a játékba, talán több mákunk lesz a franciák ellen
Mellesleg a norvég mea culpázott és haza is küldték már. Bár a lesben a partjelzõje hibázott.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
az olaszok bíznak a hollandokban, "Van Basten garanzia a számomra", mondja
Donadoni, másban nem is nagyon bízhat. ez a játékvezetés kriminális, nem
hiszem, hogy nem tendenciózus... Toni fejesgóljáról még a bíró is elismerte,
hogy hibázott, a Mutu-féle 11-es pedig vérlázító volt...!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Körkapcsolás 2 percenként??? nem akarok punnyadt hollandokat és román rombolást nézni...
tényleg hülyét csinálnak magukból az egész világ elõtt, õk nem hibáznak már honnan.
mehet az EB topikba😄
Yo, Bitch!
Vki tud magyarázatot adni Donadoni azon cselekedetére,amikor Ambrosinit hozta be?Gólt kell lõni,erre behoz egy védekezõ kp-t?...
Szakmailag nagy nulla ez az ember!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
#acm
abban egyetértünk hogy ennek ellenére nyerni kellett volna, de hihetetlenül megtöri a lendületet, a magabiztosságot és a kedvet is ha a bíró folyton ellened fúj.
Szóval a bíró szapulása szerintem butaság. Egy jó csapatnak akkor is gyõznie kell, ha "ellenük fúj" a bíró.
na de hadjuk ezt is buffon elrendezte.
a másik ilyen jogtalan 11 es volt amit ausztriának adtak az utolsó másodpercben így segíteni a házigazdát... vicc ez az EB bírói szemmel az már biztos.
ha az uccsó percben az olaszok lõnek ilyen tizit akkor meg jött volna a népharag meg a "köcsögcsalódigók!".mint 2006-ban
#8937 Tonit már rég lecseréltem volna a románok ellen, mert gyakorlatilag tönkre teszi a játékot. Felívelgetjük neki a labdát, õ meg nem bírja befejelni, ha meg befejeli, akkor nem adják meg. Elég szánalmas, hogy csak ezt erõltetjük, mintha angol focit néznék...
Amici di nessuno...
Szóval kb. le se jött, hogy a bíró kicsit sem nekünk fújt.
Amici di nessuno...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Mese nincs, meg kell verni a franciákat és bízni a hollandokban. Aztán pedig jöhetnek a spanyolok és utána valszeg megint a németalföldiek. SZINTE lehetetlennek tûnik. Del Pieróban bízok, Iaquinta viszont nagyon hiányzik, Quagliarellánál kb. 8x jobb.
Amici di nessuno...
Ha DP és De Rossi is javul, nameg Zambrotta, szvsz meglesz a 3 pont.