Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
<#eljen><#eljen><#eljen>

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
Ha van kedved, meg idõd, szerintem lehetne rakosgatni ide is képeket a tegnapi meccsrõl, eb topikban lévõk is nagyon jók voltak, jó nézni az örömöt, csak tartson is ki 😊

Breki33
oppá
Breki33
24 ha jól számolom, 84-es születésû
gercse
24 lesz augusztusban

limperatore
ez a chiellini kb az uj materazzi 😄 kinezetre is meg stilusra is

hany eves amugy?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
Innentõl meg megfogjátok nyerni, teszek is rá 20 eurot.

Bár Riberyvel meg 11 emberrel nem hiszem hogy 2:0 lett volna, franciák kb 0-k voltak.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gercse
hát...
Szerintem De Rossi, Aquillani,Perrota,Camoranesi középpálya nem lenne rossz köv. meccsen, rómaiak úgyis összevannak szokva, bár én nem vagyok edzõ😄

Egyébként meg grat. a csapatnak, nagyot játszottak, sokkal több gólos gyõzelem lehetett volna, Del Piero kap ennyi labdát...akkor simán.

Christiansen
Hogy fog kinézni a középpálya Pirlo, Gattuso nélkül?
Ambrosini kezdeni fog akkor?..

érdekes elmélet, tekintve hogy az elejétõl fogva a hollandok kezében vagytok 😄 De igaz, bármi lehet még 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zsolti9014
grat a csapatnak, ez elég jó volt. és továbbra is FORZA ITALIA!

Hajrá Magyarország!

Breki33
Marha nagy kép

petee
Ma reggel 9-kor lesz ismétlés az M1-en,ha véletlen nem olasz-franciát adják akkor ma délután 15 órakor lesz a másik ismétlés.
Egyébként a tegnapi meccsen végre az olaszoknak fújt a bíró,már évek óta ellenük fújnak.Remélem mostmár megkapták a kellõ önbizalmat ,fölpörögnek és a döntõig megsem állnak!! Forza!!!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

9csöves9
KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!KIN ON SZÁLTÁ E UN FRANCSÉZE ÓÓÓ ÓÓÓ Ó Ó Ó Ó!!!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Palinko
Én meg sem bírtam nézni a meccset annyira ideges voltam! Csak ezt az egyet hagytam ki, a többit nem fogom, a gólokból ítélve szép játék lehetett, mikor lesz ismétlés?
Cucmey
Na idegeskedhetek tovább! 😄 😄

cassoneitaly
Döntõ pillanat:

Ezt meg így kellett bevarrni <#hehe>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

nem elfeledni, hogy Pirlót kiszórta a spanyol mecsrõl a tótocska! Miután neki (vagy egy franciának) kellett volna megállitani a játékot Perrota sérülése miatt.
Christiansen
Jaja, megmutatjuk hogy megérdemelt a továbbjutás:
spanyol, holland, német/portugál..szépen sorrendben

cassoneitaly
javítok, Holland olasz csak elõdöntõ lehet.. de mit számít az. Mi leszünk az új Európa Bajnokok <#hehe> Csak pozitívan <#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kit--Kat
Hát-hát, sztem Di Natalet elfeljtheti Donadoni, létszám növelõnek jó.

Ja és én behoztam volna az uccsó 20 percre Boriellot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cassoneitaly
Ennyi volt... <#nevetes2> Továbbmentünk, ez a lényeg.. Jobbak voltunk, mint az elsõ két meccsen, csak ha lehet, annyit lehetne változtattni a csapaton, hogy nem kellene állandóan beívelgetni Toni -ra, többet játszani laposan, járatni a labdát, és ha ez sikerül akkor szerintem következõ állomás a Döntõ, ahol valszeg a Hollandokkal ütközünk, de ott már olyan lesz a csapatmorál, hogy ott már senki sem állíthat meg minket! <#hehe>

Csak egy valaki hiányzott de nagyon... De a spanyolok ellen remélem a kapitány lesz a kezdõ Cassano helyett. Nah akkor lesz még teljes az örömöm <#vigyor>
<#worship>FORZA ITALIA<#worship>

<#worship><#worship>GRANDE DEL PIERO<#worship><#worship>

BADE
Talán még Cassanot lehetne szélen játszatni,elõl meg Alex-Toni csatárkettõs

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Középpálya:
Camoranesi-De Rossi-Ambrosini-?

BADE
Örülök a gyõzelemnek természetesen,de megint nem voltunk meggyõzõek,Toni annyi helyzetet cseszett el,hogy szinte hihetetlen
Nehéz lesz Pirlo és Gattuso nélkül a spanolok ellen.

Bandee1987
Vasárnapi meccs viszont elég durva lesz a spanyolok ellen. Ott mindent bele kell adni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ForzaInter
talán ki kéne próbálni a mindenki által lesajnált Boriellot😄

Yo, Bitch!

Bandee1987
Majd õ rúgja a gyõztes gólt a döntõben 😊

Kit--Kat
Ott egyáltalán az Uki meccs az kurvára mind11 volt ott szinte hozzá se keleltt érnie meg nem volt nagy tét, ha értitek mire gondolok.

Ahol kellett volna, ott nem ment neki:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Huhh ez megvan😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

miki36
simaliba volt, megmondtam :p

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ForzaInter
hát Tonin énse, ugyanaz van vele mint vbn... ott se ment neki elején.

Yo, Bitch!

na ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. avantiiiii .

fsgh
Errõl van szó😄

Spanyol - Olasz viszont már nem kicsit húzos lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
Ez a Toni hihetetlen.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kit--Kat
Szvsz hispánok ellen Del Pieronak kéne kezdenie<#smile>

De Tonin nem térek napirendre.

Bandee1987
HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kit--Kat
Ambrosini már megint mi a faszt keres a pályán, meghalok Donadonin....

Bandee1987
Remélem marad ez az eredmény, és vasárnap tülkön ülve várhatjuk a spanyol-olaszt 😊

Kit--Kat
<#eljen>
Elõször van jó napunk EB-szempontból<#smile>

Christiansen
Fapapucs kiveri büdiéket(ezen beszartam😄SDDsdd), mi meg csiguszékat,
minden rendben lesz

Kit--Kat
YEAHH dánke 😄

Christiansen
Pirlo, Gattuso...ürül a középpálya :C

Kit--Kat
Bumbum a védelem betonjában😊

Nuno88
Pirlo jól játszik eddig, végre...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kit--Kat
Hát hát, már csak fapapucséknak kell megvernie büdiéket😄

most jól nyomjuk<#eljen>

FORZA INTER!

Christiansen
GYYERÜÜÜÜÜNK

Hát ha kiesünk én romokban leszek. mióta focit nézek olaszoknak és olasz klubcsapatoknak szurkolok minden világversenyen. Egyszerûen nem hagyhatják a szurkolóikat ilyen játékkal cserben, ha nem is jutunk tovább akkor is tessék a franciákat teli pakolni, vagy legalább szépen , olaszosan játszani. forza.