Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
sok jóra nem számítok,nem is leszek nagyon elkeseredett az eddig látottak alapján.az egész csapat Donadonival az élen teljesen meg van zavarodva
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Javában zajlik a számolgatás a foci Eb C csoportjának utolsó fordulója elõtt. Az egyértelmû, hogy egy román gyõzelem olasz és francia kiesést eredményez, viszont jóval bonyolultabb a szituáció, ha délkeleti szomszédaink vereséget szenvednek. Ebben az esetben ugyanis, az UEFA speciális szabályai szerint, akár egy 0-0-ás döntetlen is a squadra azzurra továbbjutását jelentheti.
FORZA INTER!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
boldog szülinapot 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#9008 Ez mi??
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tutti vogliono Cassano titolare. Ma con chi deve far reparto?
Tridente con Toni e Del Piero
57.1%
Tridente con Toni e Di Natale
29.4%
Toni unica punta più Camoranesi e un altro centrocampista d'attacco
13.6%
Numero votanti: 43118
megpersze abban, hogy akik a pályán lesznek meghalnak majd a gyõzelemért
#acm
tartományok/csapatok
Lombardia: Atalanta, Inter, Milan
Sicilia: Palermo, Catania
Liguria: Sampdoria, Genoa
Piemonte: Juventus, Torino
Lazio: Roma e Lazio
Toscana: Fiorentina, Siena
Friuli: Udinese
Puglia: Lecce
Emilia Romagna: Bologna
Calabria: Reggina
Sardegna: Cagliari
Veneto: Chievo
Campania: Napoli
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
LECCE-ALBINOLEFFE 1-1
(primo tempo 1-0)
LECCE (3-5-2): Benussi; Diamoutene, Fabiano, Polenghi; Angelo, Munari, Zanchetta (25' st Vives), Ardito, Ariatti; Tiribocchi (33' st Valdes), Abbruscato. (Rosati, Cottafava, Schiavi, Giuliatto, Corvia). All. Papadopulo.
ALBINOLEFFE (4-4-1-1): Marchetti; Perico (1' st Bonazzi), Conteh, Gervasoni, Peluso; N. Madonna, Del Prato, Carobbio, Cristiano; Cellini (12' st Ferrari); Ruopolo (33' st Colacone). (Coser, Garlini, Poloni, Gor)i. All. Madonna.
ARBITRO: Morganti di Ascoli.
NOTE: spettatori 32 mila circa. Ammoniti Ardito, N. Madonna, Conteh, Valdes. Recuperi 1' pt, 5' st.
gratulálok Papadopulo-nak <#worship>#worship>
Playoff
Semifinali
Andata - Mercoledì 4 Giugno
Pisa- Lecce 0-1
Brescia - Albinoleffe 1-0
Ritorno - Domenica 8 Giugno
Albinoleffe - Brescia 2-1
Lecce - Pisa 2-1
Finale
Andata - Mercoledì 11 Giugno
Albinoleffe - Lecce 0-1
Ritorno Domenica 15 Giugno
Lecce - Albinoleffe 1-1
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
REAL MADRID
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
kiállítják ugye a kapust,nincs csere,Tuncay veszi át a helyét.erre valaki: beleérhet kézzel?
Cech a legjobb kapus a világon muhahaha....
más: én is olvastam hogy Lippi visszajönne. a segítõi Ferrara és Peruzzi lehetnének az egyik honlap szerint.
Hajrá Magyarország!