Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak 0-3-as román vereségnél! De román vereségnél 1-1-tõl minden döntetlen jó az olaszoknak!
Zsolti9014
mosmá lassan FORZA van meg AVANTI meg minden! 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
így van, nem lenne rossz továbbjutni, de már én sem dõlök a kardomba ha nem sikerül, de eb után helyére kell tenni a dolgokat

miki36
én sem, de bízom a srácokban azért, a franciák még zavarodottabbak mint mi

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
nah nemsoká meccs

sok jóra nem számítok,nem is leszek nagyon elkeseredett az eddig látottak alapján.az egész csapat Donadonival az élen teljesen meg van zavarodva

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Durva, de megtörténhet: az UEFA továbbjuttathatja az olaszokat.
Javában zajlik a számolgatás a foci Eb C csoportjának utolsó fordulója elõtt. Az egyértelmû, hogy egy román gyõzelem olasz és francia kiesést eredményez, viszont jóval bonyolultabb a szituáció, ha délkeleti szomszédaink vereséget szenvednek. Ebben az esetben ugyanis, az UEFA speciális szabályai szerint, akár egy 0-0-ás döntetlen is a squadra azzurra továbbjutását jelentheti.

FORZA INTER!

limperatore
nekem csak jövõre lesz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gabber_saviola
na akkor jöjjön a holnap

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
mettyú mérnem jöttél ma oviba?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként kösz 😛

#acm

limperatore
na mivan 15?😄

boldog szülinapot 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
és vajon hány pontot lehetne felhozni hogy miért ne verjék meg?😄
Christiansen
Count Adyn
Holnap: 😛

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
áhá

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
"mindenki Cassanót akarja a kezdõbe, de Te vajon kit tennél be?" szavazás részeredménye. (mármint a csatársorba 😛)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Boldog Szülinapot!

#9008 Ez mi??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LasCar16
köszi, csak annak örülnék 😛

#acm

Count Adyn
HBD laszi remélem holnap jön egy gyõzelem ajándéknak😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
boldog szülinapot!

Hajrá Magyarország!

LasCar16
köszcsi csöves 😛

#acm

9csöves9
heppi börzdéj Lászkár!

Christiansen
gabber_saviola

Tutti vogliono Cassano titolare. Ma con chi deve far reparto?
Tridente con Toni e Del Piero
57.1%
Tridente con Toni e Di Natale
29.4%
Toni unica punta più Camoranesi e un altro centrocampista d'attacco
13.6%

Numero votanti: 43118

háát vele pont az a baj, hogy nincs stabil csapata, mint pl. a hollandoknak, spanyoloknak, portugáloknak... önfejû is és azt hiszi, hogy a játékosok sakkbábuk, kivülrõl lehet irányitgatni õket. Semmibe veszi az összeszokottságot mint tényezõt a csapatjátéknál, pedig ld, az oroszokat, svédeket, cseheket, stb. ezeknek pont ez az erõsségük, hiszen klasszis játékosuk egy-kettõnél alig van több. Így aztán a cserék esetlegesek, aki bejön nem helyettesit, de újat sem hozz a játékba, csak legfeljebb saját magát. A törököknél tegnap a cserék egy más hadrendet, stilust hoztak, ráadásul nem is egyszer. Ezért is tudtak talpraállni!
gercse
Csak a franciák rossz formájában bízhatunk..., Donadoniban nem nagyon...
megpersze abban, hogy akik a pályán lesznek meghalnak majd a gyõzelemért

Christiansen
Ez hihetetlen, mintha valami felkészülési meccsek lennének úgy dobálózik az emberekkel

LasCar16
na ez nekem annyira nemgyerebe taktika

#acm

LasCar16
Kedden este a franciák ellen sorsdöntõ mérkõzés vár az olasz válogatottra az Európa-bajnokság C csoportjában, hiszen továbbra is nyeretlenül állva a továbbjutás érdekében mindenképpen gyõznie kellene Buffonéknak – igaz, a románok Hollandia elleni esetleges gyõzelme esetén még a három pont megszerzése is a kiesést jelentené. A kapitány, Roberto Donadoni a kieséssel még bizonyosan nem számol, viszont több olyan játékossal igen, akik a legutóbbi mérkõzésen nem jutottak szóhoz. A hírek szerint így ismét esélyt kaphat a bizonyításra Gattuso és Ambrosini is De Rossi mellett, mely Pirlo kispadozását jelentené, valamint elképzelhetõ, hogy Cassano és Di Natale ezúttal kezdõként kap lehetõséget Camoranesi és Del Piero kárára.

#acm

gabber_saviola
2008/2009 Serie A csapatai:

tartományok/csapatok

Lombardia: Atalanta, Inter, Milan
Sicilia: Palermo, Catania
Liguria: Sampdoria, Genoa
Piemonte: Juventus, Torino
Lazio: Roma e Lazio
Toscana: Fiorentina, Siena
Friuli: Udinese
Puglia: Lecce
Emilia Romagna: Bologna
Calabria: Reggina
Sardegna: Cagliari
Veneto: Chievo
Campania: Napoli

gabber_saviola
Lecce déli csapat 😛

fsgh
😞 Brescia-nak jobban örültem volna. de grat nekik

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Stadio Via del mare esaurito
LECCE-ALBINOLEFFE 1-1
(primo tempo 1-0)
LECCE (3-5-2): Benussi; Diamoutene, Fabiano, Polenghi; Angelo, Munari, Zanchetta (25' st Vives), Ardito, Ariatti; Tiribocchi (33' st Valdes), Abbruscato. (Rosati, Cottafava, Schiavi, Giuliatto, Corvia). All. Papadopulo.
ALBINOLEFFE (4-4-1-1): Marchetti; Perico (1' st Bonazzi), Conteh, Gervasoni, Peluso; N. Madonna, Del Prato, Carobbio, Cristiano; Cellini (12' st Ferrari); Ruopolo (33' st Colacone). (Coser, Garlini, Poloni, Gor)i. All. Madonna.
ARBITRO: Morganti di Ascoli.
NOTE: spettatori 32 mila circa. Ammoniti Ardito, N. Madonna, Conteh, Valdes. Recuperi 1' pt, 5' st.

gratulálok Papadopulo-nak <#worship>

gabber_saviola
Lecce lett a harmadik feljutó !

Playoff
Semifinali
Andata - Mercoledì 4 Giugno
Pisa- Lecce 0-1
Brescia - Albinoleffe 1-0
Ritorno - Domenica 8 Giugno
Albinoleffe - Brescia 2-1
Lecce - Pisa 2-1
Finale
Andata - Mercoledì 11 Giugno
Albinoleffe - Lecce 0-1
Ritorno Domenica 15 Giugno
Lecce - Albinoleffe 1-1

Christiansen
Nohát, ez biztos Zola miatt volt
<#hehe>

Kit--Kat
ha szólni mernél jönne a "holnapután kiesik a bundázó csaló szinészgárdád és végre azt kapja meg amit a tudása alapján érdemel" by Feri, okleveles kocka XD

Christiansen
Aki a CHELSEA-ban játszik sikeres ember nem lehet..

<#wink>

REAL MADRID

gabber_saviola
<#idiota>

miki36
😄DDDDDDDDdddd

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
nem akarom megint bántani az eb topikot de ezt muszáj😄

kiállítják ugye a kapust,nincs csere,Tuncay veszi át a helyét.erre valaki: beleérhet kézzel?

Kit--Kat
francba a büdös türkik jutottak tovább:S:S:S
Cech a legjobb kapus a világon muhahaha....

Christiansen
Kedvenc bírónk jól nyomja a török-cseh meccsen😄

Oziris666
Hát a BL döntöben sem állt a helyzet magaslatán és akkor még finoman fogalmaztam...

Zsolti9014
a bíró is beismerte a hibáját.

más: én is olvastam hogy Lippi visszajönne. a segítõi Ferrara és Peruzzi lehetnének az egyik honlap szerint.

Hajrá Magyarország!

miki36

gabber_saviola

Kit--Kat
Jahh én is így vagyok, majd be jön a 70. percben és eldönti a meccset😊

9csöves9
nem kell szeretni,nem is kell az olaszoknak fújni.csak ne fújjon hülyeségeket

szucsy89
miért? ennyire szereti az olaszokat?
LasCar16
asszem akkor nyerünk, bár eddig a kopasz norvégot is jó bírónak hittem

#acm