Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮

én egyedûl megverem a románokat ezért 😄

LasCar16
Breki33
Breki33
<#eljen><#taps>
Breki33
ha szarrá röhögted akkor már a helyeden vagy........

viszlát
"Roberto Donadoni egy sajtótájékoztatón elárulta, hogy Alessandro Del Piero a kezdõcsapatban fog helyet kapni a románok elleni pénteki mérkõzésen."

Breki33
lol

elõször is Breki
másodszor meg csak belinkelhetek az olasz csapat topikjába egy
olasz csapat meccsével kapcsolatos tv-mûsort anélkül, hogy vmi csökkentagyú beszólna !
limperatore
persze, mivel a portugálok nyerik az eb-t <#ravasz1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
hát jovan ha te mondod 😄 csak szolj a csapatoknak hogy ne felejtsenek el kiesni 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
valami ilyesmi...Bár szerintem a Német - Portugál ágon nem a Németek jutnak a döntõbe😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
úgylegyen <#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
ámen
Christiansen
Kiszámoltam: 4 vagy 6 ponttal csoportmásodikként továbbjutunk,
aztán negyeddöntõben spanyolok, elõdöntõben hollandok,
döntõben pedig németek megverése<#hawaii>

Count Adyn
Najó te nem😄D😄SD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csacsi
Csak téma lezárásnak? Szerinted mit mondana az Uefa? Igen balfasz volt a bíró, akit mi jelöltünk ki? Úgysem lehet rajta változtatni, persze, hogy azt mondja, hogy minden szabályos volt. Nem fognak széllel szemben pisálni, ez egyértelmû. Ha még nálad mindig csak ez a téma, akkor köszönjük, hogy itt voltál. Ha mással kapcsolatosan tudsz értelmesen hozzászólni. Ez alatt nem azt értem, hogy isteni az olasz csapat. Akkor szívesen látunk, egyéb esetben, mégegyszer köszi, hogy benéztél.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
nah azért ne túlozzunk 😄D

szucsy89
😄😄😄
bmffm856
vagy megfenyegetni az egész csapatot hogy aki nem játszik jól azt bezárják Cassano mellé... 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

9csöves9
össze kéne zárni Chiellinit meg Gamberinit egy szobába,edzéseken mindig egy csapatba kéne lenniük stb stb.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn
Jaja Ibrával is összemmérték az orrukat és õ jött ki jól😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
😄ddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
engem Chiellini idén a Juvéban meggyõzött😄.. kicsit odapiszkálósabb stílusa van, nem szeretik az ilyet a csatárok 😊, Gamberini-t is meglehetne próbálni simán Barzagli helyett, az a baj hogy a védelemnek kellene ismét az erõsségünknek lenni, de Cannavaro nélkül olyan mintha a fejüket vesztették volna el a bekkek.., motíváció az van, focizni sem felejtettek el, nyerni kell, ennyi

#acm

szucsy89
jaja már láttam nagyon nagy😄
Christiansen
Cassano mindenkivel paraszt, és ha összekerül egy hozzá hasonlóval akkor hiszti van..így hát csak csere, de nembaj, beáll, lõ egy pimasz gólt azt vissontlátáss'

Nemtom láttátok-e már, hatalmas 😄Dd

9csöves9
szerintem csak a szokásos sajtó agyszülemény

mint a Chiellini vs Cassano aztán 1 nappal utána már ölelgették egymást

5c0rp330n
oké. nyugi, én nem fogok itt oldalakon át vitatkozni veletek, erre se idõm, se kedvem nincs és értelmét sem látom. csak egy választ vártam volna, amiben igazat adtok, vagy leírjátok, hogy miért nincsen igazam, viszont csak azt kaptam vissza, hogy fejezzem már be, ez pedig az igazam elismerése bizonyos formában. részemrõl be is fejeztem, a kívánságotok teljesült.

Count Adyn
Na mondjuk ezért pofán vágnám Camo-t ha tényleg igy van. Ezen a szinten nincs ilyen "nem szeretem" kérdés, bármilyen idióta is tud lenni Cassano.

bmffm856
ez milyen durva már... széthúzásból jó még sose sült ki...

Christiansen
ami tetszik, hogy Di Natale és Perrotta eszébe se jut senkinek, nagyon helyes!<#hehe>

Count Adyn
ofc😊 Franciák ellen hát... középpályára 3 De Rossi meg egy Pirlo xD

Christiansen
Ja de várjál, Camo és Cassano nem lehetnek egyszerre pályán..
akkor Gattuso

bmffm856
én Camo-t is jegelném... nem sokkal maradt el Ambro-tól a "teljesítménye"

Count Adyn
Ezt cserélni rá félidõben!😄

ForzaInter
Barzagli helyett Gamberini akkor már...

Yo, Bitch!

9csöves9
románok ellen meglehet játszani,a franciák ellen már szerintem túl támadó a kp

bmffm856
spanyoloknál mindig csalóka a jó kezdés... 2006os VB-n is megrépázták az ukránokat, majd az elsõ komolyabb ellenféllel szemben (Tunéziát és Szaúd-Arábiát nem nevezném annak) el is buktak. sose tudják átlépni a saját árnyékukat

Christiansen
Cassano helyén Alex, jobbról meg Quaglia és kész<#taps>

Count Adyn
Bekéne próbálni vmi ilyesmit:
---------------Buffon--------------
Zambrotta-Barzagli-Chiellini-Grosso
-----------------------De Rossi----
Camoranesi--------Pirlo------------
Del Piero-------------------Cassano
----------------Toni---------------

Christiansen
Negyeddöntõben vsz. a spanyolok jönnének rögtön, Matrix-Barzagli
lassúak és csak rombolnak, bajok lennének...

gabber_saviola
elég az OFF-ból mostmár.

9csöves9
dettó,a két legjobb idényt záró olasz középsõ védõk voltak szerintem

Christiansen
ajaj..de csereként tuti játszania kell, fellendíti a csapatot akármikor áll be

5c0rp330n
oké, látom az ész érvek már itt is elfogytak, mint Nandusz esetében. mi jön most? fenyegetés aztán elküldés ebben a sorrendben, mert mást gondolok, mint ti és felháborodok egy felháborítóan jogtalan ban-on?

bmffm856
mi kell még ahhoz hogy Ambro leüljön a kispadra? sok gyenge teljesítmény közül az övé volt a leggyengébb szerintem. keretbe sem értem hogy került be...

bmffm856
nincs kibanolva ezt az elõbb egy nekem címzett "költõi" privátüzenettel jelezte...

Count Adyn
az újregek azért mennek😊 aztán csodálkoznak😊

gabber_saviola
fejezd már be a hisztit légyszives.

bmffm856
továbbra is megjátszanám a Gamberini-Chiellini belsõvédõ párost... sem Barzagli sem Mátrix nem gyõzött meg kimondottan. annyit amennyit õk összehoztak az elsõ meccsen annyit a fiatalok is tudnak, sõt szerintem többet is. mindketten egész évben csúcsformában játszottak (Gamberiniben legalábbis biztos vagyok), ellentétben a másik kettõvel...
Panucci szerintem a tartalékember kéne hogy legyen.

9csöves9
az a legviccesebb,hogy úgy néz ki Ambro marad bent és Gattuso marad ki

szucsy89
ja sztem is Zambrotta megy jobb oldalra...Ambro helyett meg sztem jön De Rossi...de ezt majd Donadoni eldönti, de már így jobban hangzik mint a holland meccs kezdõje....