Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
azért megy egy ember egy topicba, AMIÉRT AKAR. nem sértett SEMMILYEN általános szabályt. innentõl kezdve lehet ignorálni, lehet cáfolni amit mond, vitatkozni. de kibannolni azért, mert NEKTEK nem tetszik, nem megoldás, ilyet nem lehet csinálni.

Christiansen
na igen..szegényt nemtom miért erõltetik, egy Maldini ottvolt a topon ennyi idõsen is..

Remélem Perrotta,Cassano nem veszik el majd Quaglia elõl a lehetõséget,
beáll majd Alex helyett és annyi a románoknak

Nem beszélve arról, hogy breki33 által belinkelt phul nyilatkozatra reagált nandusz. Azon belül is a nistelroy büntetõ kérdésére.
Végül is akkor breki szította a problémát, mert minek linkelt.

Count Adyn
Nemtudom, Panucci sztem arra jó kb hogy 80. percbe becseréljék és fejel egy gólt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Panucci pf, nagyon jó...

Yo, Bitch!

9csöves9
igen Zambrotta lesz a jobbon

az a kettõs meg valószínûleg nem marad,Panucci be megy középre és vagy Barzagli vagy Chiellini lesz a párja

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
😄D

Christiansen
Basszus hagyjátok már ez abba, azt látom hogy csomó új üzenet, bejövök
és csak hiszti meg rinya, még utólag is!<#szomoru2>

Grosso lesz akkor baloldalt, és Zambrotta a jobbon?
Matrix-Barzagli kettõs sajna ottmarad így is középen..vagy nemtom lehet félreértem

Count Adyn
Csak azt nem értem miért fáj mindenkinek hogy egy topikba másképp gondolkodnak mint a másikban, és mindenáron meg akarják õket tériteni. Itt az SG n a másoknak szurkolók topikjába max gratulálni megy az ember, nem vitatkozni, tessék megszokni az újaknak is...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

5c0rp330n
közöm a wow-hoz? a botrány pedig nem az eb topicban történt, hanem itt. szóval teljességgel nonszensz az, amit beszélsz.

ForzaInter
jól van, most már tényleg be lehet fejezni az offot, olasz foci legyen téma.

Yo, Bitch!

bmffm856
miután folyamatosan felhozta, csodálod hogy reagáltunk rá? senki nem foglalkozott volna vele ha õ nem lovagol rajta...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
le lehetne szállni rólunk... ott az EB topik. a legújabb WOWos kalandjaitok kitárgyalása után akár folytathatnátok ott is. a színvonal nektek való

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

5c0rp330n
ahhoz képest, hogy mennyire túltette magát mindenki rajta, azért beírták vagy 10-en, hogy mennyire nincs igaza és mennyire lesgól volt és mennyire nem értenek hozzá az UEFA szakértõk, õk viszont igen. saját magatoknak azért ne mondj már ellen légyszíves, amikor ha 2 oldalt lapoz bárki láthatja az ellenkezõjét annak, amit állítasz..

Count Adyn
második sorért lehet mész utánna😄

Rita79
Örülök, hogy mások is így látják ezt a helyzetet, nem csak én.
Ez tényleg botrányos!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

5c0rp330n
ezt természetesen azokra értettem, akikrõl beszéltem a hozzászólásomban, nem általánosan mindenkire..

9csöves9
az ide irogatók nagy része már másnapra túltette magát azon a gólon,tökmindegy mi volt nem azon ment el a meccs ezt mindenki elismerte aki ennek a csapatnak szurkol.de jöjjön csak ide minden jólmegmondó ember oszt majd kemény lesz vala.

szucsy89
mind3 cserével egyet értek <#eljen>
szucsy89
"elvakult seggfej olasz drukkerek"

nah...<#ejnye1>
LasCar16
azt nem fogta fel, hogy a lesgólon már mindenki túltette magát és a következõ meccsre koncentrál, nem kell ide most a felesleges egészséges vita sem, de látom te sem értetted meg ...

#acm

5c0rp330n
gyerekek, ez botrány, ami itt volt. olvasom, hogy bannolva lett Nandusz, olvasok vissza és keresem azt a "jó b*zi qrv@ annyát minden olasz-drukkernek" hozzászólást, ami miatt érdemelhetett volna ilyet, de nem látok. ész érveket írt, amiket az elvakult seggfej olasz drukkerek azzal honoráltak, hogy szépen elküldték a halálba és bannal fenyegették. hivatalos forrásokat linkelt be, ahol elismerte az UEFA összes szakértõje a "lesgól"-otokat és egybõl jöttek az összeesküvés-elméletek, ti biztosan sokkal jobban tudjátok a szabályokat, mint a hivatalos szakértõk, akik egész életükben ezzel foglalkoztak. ész érvek híján jöttek az elterelések, anyázások, és fenyegetések. ilyen a jó vitapartner: értelmes választ nem tud adni, inkább elküld, ahova tud. szánalmasak vagytok, csak tudjatok róla. ez szégyen, ez jellemzi ennek az egész "közösségnek" a színvonalát, ami itt van, ilyen nem történhet meg egy normális helyen. és az is botrány, hogy még mindig nem vonták vissza a bant. egyszerûen botrány.

gercse
Remélem hogy nem, és akkor könnyen leveri majd õket az azzuri 😊

Csacsi
Szerinted a többi csapat nem edz?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rita79
<#eljen><#taps>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

grizzly21
😄DDDDD

grizzly21
vita nelkul mondom: nem is art edzeni az olaszoknak😊

gercse
az nem biztos hogy jó, tudja Gamberini hibáit Mutu is, mondjuk oda-vissza ismerhetik egymás hülyeségeit
Lényeg, hogy összeszokott csapatként kéne viselkedni

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
jah,Gamberini meg ismeri is

gercse
Remélem Chiellini is beállhat majd, Mutut szerintem jól tudná semlegesíteni

ForzaInter

Yo, Bitch!

9csöves9
tudomén

gabber_saviola
Laszkárnak mond Õ karta most berakni a pikcsört 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
De Rossi és Alex mindenképp jót fog tenni
Grosso meg támadjon csak, de ne felejtsen el visszafutni sem

9csöves9
beraktam már pár napja<#wink>

LasCar16
feladom wazze... asszem nyomok egy egyéves vip reget, -.-
#8637 Donadoni észhez tért...

#acm

gabber_saviola
"Erre még õt tíltja le "Apátok"!" 😄dddddddd

gabber_saviola

gercse
<#unalmas>

9csöves9
nemláccik

LasCar16

#acm

LasCar16

ezt muszáj... 😄

#acm

9csöves9
no úgy állnak a dolgok,hogy De Rossi,Grosso és Alex kerülnek be a kezdõbe

ForzaInter
jóvanmá😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
értelmes hszei ja, csak mind off volt egy olyam témáról amit már rég lezárt itt már mindenki, hiába figyelmeztették nem fejezte be... ennyi, on

Yo, Bitch!

tik :SDDasdsadsadsa

Count Adyn
😄DDDSA aki beszól annak kiflit dugni a seggébe😄D

Rita79
Folyamatosan gerjesztettétek a vitát!
De persze nektek lehet, mert ti a "közösség" tagjai vagytok.........
Nandusznak értelmes hozzászólásai voltak, amikre ti folyamatos támadással reagáltatok.
Erre még õt tíltja le "Apátok"!
Most már lehet örülni, magatokra maradtatok és nyalhatjátok egymást!

gercse
Itt az igazság, nem kell semmi más off...

Remélem holnap bizonyítanak a fiúk, és elhallgattatják az olaszellenes népet...