Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem Perrotta,Cassano nem veszik el majd Quaglia elõl a lehetõséget,
beáll majd Alex helyett és annyi a románoknak
Végül is akkor breki szította a problémát, mert minek linkelt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az a kettõs meg valószínûleg nem marad,Panucci be megy középre és vagy Barzagli vagy Chiellini lesz a párja
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és csak hiszti meg rinya, még utólag is!<#szomoru2>#szomoru2>
Grosso lesz akkor baloldalt, és Zambrotta a jobbon?
Matrix-Barzagli kettõs sajna ottmarad így is középen..vagy nemtom lehet félreértem
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Ez tényleg botrányos!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
#acm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Lényeg, hogy összeszokott csapatként kéne viselkedni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Grosso meg támadjon csak, de ne felejtsen el visszafutni sem

Yo, Bitch!
De persze nektek lehet, mert ti a "közösség" tagjai vagytok.........
Nandusznak értelmes hozzászólásai voltak, amikre ti folyamatos támadással reagáltatok.
Erre még õt tíltja le "Apátok"!
Most már lehet örülni, magatokra maradtatok és nyalhatjátok egymást!