Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megértem ,hogy ragaszkodni akartak az eredetihez ,de szerintem egyáltalán nem ártott volna meg a játéknak ha a városokat egy kicsit másépp csinálják meg. Kint hajózgatok a szépséges tengeren aztán behajózok egy kikötõbe és a város prosztósága egyszerûen lehangoló. A tengeren való kamerakezelés kicsit lehetne "szabadabb" is. A hajók legalapabb tulajdonságait kiírhatná mondjuk a shipyardban és a statusban is ,hogy ne nekem kelljen már kikeresni az enciklopédiából(vagy minek hívják) ,hogy mit is tud. A hajót igazán jól megtekinteni nem lehet ,a shipyardban valamennyi ugyan látszik belõle de a szöveg ott is sokat eltakar , megoldhatták volna ,hogy legalább itt megnézhessem rendesen(mondjuk körbesétálni vagy legalább a kamerát megforgatni körülötte). A kereskedésre alkalmas árúk száma finoman szólva sem nevezhetõ elfogadhatónak. Nem tetszett ,hogy megöltem egy kalózt és ettõl még keresetebb kalóznak számítok.
Mivel mindezt csak másfélórányi játék után mondom lehet ,hogy nem minden van így csak még nem találtam meg dolgokat.
Te meg 15 nap mulva ujra fizethetsz, es ha uj gama jelenik meg a 15 nap utan akkor megint nyulsz a zsebedbe.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Let\'s go Hawks!!!
"F" betûvel kezdõdik és "I" -vel végzõdik? 😊
Let\'s go Hawks!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Let\'s go Hawks!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
GRAFIKA:
Szerintem mindenkinek be fog jönni. A tengerben a delfinek követik a hajódat. A táj, a városok, az emberek szépek, igényesek. A csaták is nagyon jók, többféle cutscene is van benne.
HANG:
Néhol a C64-es zenéjére emlékeztet, de amúgy teljesen illik a játékhoz.
IRÁNYÍTÁS:
Az elsõ 5 perc után megszokod. A numerikus billenytûzetrõl kell mindent irányítani, esetleg az ESC és az ENTER használható még.
HANGULAT:
Kicsit más, mint az eredeti, de mindenképp hangulatos a játék. Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy aki szerette a régit, ezzel is sokat fog játszani.
HARC:
Könnyen irányítható a párbaj. A tengeri csata is visszaadja az eredeti feelingjét. Szárazföldön még nem harcoltam, arról nem írok semmit.
EGYÉB:
A táncos rész egy kicsit furcsa, de jó poén.
Hirtelen ennyi.
MadWolf#11626
De, mint irtad, FTP lenne jo, nos, azt ne remelj ingyen...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Privátban please. ( [email protected] )
Let\'s go Hawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
3.47tel felrakja rendesen,de a játék kiszúrja,h emuláló progi van fent a gépen
daemonnál is azt kell haxxolni mint alcoholnál?
psnid HaTeBeKa
Kicsit feltem emiatt, hogy az uj Pirates! is eleve bukott vallalkozas, de azert remelem, lesz sikere.
Engem most dobtak meg vele. Régen nekem is megvolt anno c64-en. 😊)
Vérrontás RULEZ 😊
Let\'s go Hawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
psnid HaTeBeKa
A jokedvet hogyan tudom ujbol megcsinálni ugy hogy ne lázongjon senki?
Na ezt jol leírtam😊
LETOLTOTTEM, ES AZ INSTALLALASNAL KER CD KEYT ! HONNAN A FENEBOL SZEREZZEM AZT MEG ?
Let\'s go Hawks!!!
psnid HaTeBeKa
Let\'s go Hawks!!!
Kezdetben könnyû nem is lehet nehézséget állítani, de az elsõ divide up the plunder után, ha újra kezdem akkor már minent lehet, nehézség, képesség (én mindig kard), kezdési idõpont.
Egyébként ugyan olyan mint az eredeti, csak még van benne tánc, a szárazföldi csata jobb lett, ráadásul körökre osztott, a hajózás meg sokkal jobb mert látod a hajókat, és azzal hogy elsüllyesztessz egyet-egyet befolyásolod a világ alakulását, ez nagyon tetszik.
Apropo nyugdij: maradt a rendszer, hogy egy ido utan vege a dolgoknak? Vagy most elhetsz akar xy evig is?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"