4192
-
Sztem ez döntetlen szagú
-
Akkor lődd még :-) -
Na ez történt szarrá löttük egymást de nem tok semmit tenni!!
Mi van ilyenkor??
Lövöm lövöm de semmi nem süllyed el??
-
Harek #1227 Én várom a magyarítást mert az angolom nem túl jó. Bár ebben a játékban szinte mindent megértek ami lényeges. -
Off
Akkor leirom neked.
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/ -
Mondtam volna, de sajnos nem ismerem, de ha ennyire jo, kiprobalom egyszer. A folytatas elott ugyis fel kell eleveniteni a dolgokat ;] -
elvazni=elvezni -
Hja, hallottam a D2 nehéz magyarosíthatóságáról. :D -
Eh.
Meg ha a Fallout magyaritasookat mondtad volna akkor meg ertheto lenne, mert az az egyik etalon. raadasul a Fallout forditas meg a jatek eredeti szovegenek a hangulatsat is megtartotta.
Egyedul aforditon mulik milyen a forditas.
S mivel mi magyarok vagyunk ugy kene inkabb elvazni, mint angolul. -
A legtöbb magyarosítással szerintem nem az a baj, hogy rossz a magyar nyelv, hanem az, hogy egyszerűen tele vannak hibákkal. Ilyen pl a Sims2 magyarosítás, de pl a Max Payne-é nagyon jó.
Bár nekem ez a játék még nincs meg, de ha meglesz, kipróbálom a magyarosítást (ha az is kész lesz :P ). -
Nekem mindkettő plusz megvan a táncoláshoz (csizma-cipő), de alig forgatja. :-( -
Sosem lattam ertelmet olyan emberek meggyozeseben, akiknek mar kialakult nezetuk van, sem energiam, sem kedvem es tenyleg nem erdekel ;] Ha a szomszed gyerekrol, vagy kozeli ismerosrol lenne szo, akkor oke, de egy vadidegen nikknek nem fogok magyarazni, foleg egy olyan jatek kapcsan nem, amelyben nincs multi, igy nincs "ram hatassal" az o valasztasa (anno open diablo jatekban kertek tolem "janos bacsi hatalmas csontvazokat olo bibor kalapacsat", es csak pislogtam - persze nem ezt, de nagyjabol lehet erteni mire gondoltam) ;] -
Nekem is sikerült, de akkor szinte egyetlen egyszer se hoztam elő a forgást. Érdekes. :-) -
Harek #1217 Nekem akkor lett jó a tánc, mikor megvettem a cipőt. Kevesebbet bénázik és szerintem többet pörgeti a csajt is. De azt nem tudom, hogy én csináltam-e vagy a gép. -
Ez két perc alatt ki dumálná magát mindenhonnan
(Mármint a PiszkosF)
-
a kis szívecskék növelik a nagy szívecskét és ahogy nő a szív úgy zoomol egyre jobban a párra,ha sikerült hibátlant táncolnod a végén befordítod a csajt a karjaidba omlik és csók :-) 1x sikerült nekemis csak :-( -
Viszont a NWN SOU kiegjenek a forditasa pedig az ellenpelda, nagyon jo lett Steve munkaja, azt mai napig hasznalom, hangulatos, egyedi es nem "csak" forditas. -
Biroma az ilyen diplomatikus beszólásaidat. :-) -
Ha hamarabb, mar elore nyomod az iranyt, en igy vettem eszre. Szerencsere a tancok hamar megtanulhatoak, keves a random elem benne nemzetenkent. Aztan persze lehet, hogy nem ez valtja ki, nekem igy remlik, nem 100%
Magyaritas kapcsan meg mindenkinek szive joga eldonteni a dolgot. Elfogadom Hmuda allaspontjat, nem is akarom meggyozni az ellenkezojerol - mivel, es ne haragudj, de nem szemelyed ellen szolok - semmi kozom hozza ki hogy jatszik, es nem is erdekel ki mivel rontja vagy javitjva (ki-ki erzese szerint) a jatekot.
Mindenesetre van par mokas forditas, amitol a hajamat teptem - diablo2 pl. - de ezt nem hasznalom, a tobbi meg nem erdekel. ;] -
Na ne izelj mar szazszor tobb mindent kilehet fejezni a magyarral, mint az angollal. -
Táncolásban tényleg gáz (bár én már felismerem a kézmozdulatokat), de harcban nem is kell. Van három támadási mód és mindhármat fel lehet ismerni a kezdőmozdulatról. Viszon kinek van ötlete, hogy hogyan lehet előcsalni a táncolásnál a forgást? Néha sikerül előcsalnom, hogy a csajt megpörgessem egy kicsit de ez baromi ritkán sikerül. Póbáltam mindent. Pont mikor a sárga fény kigyullad, kicsit utána, kicsit előtte (mikor előre lehet tudni merre lép), de sose tudtam rájönni, hogy pontosan mi is idézi elő. Vki ötlet? Egyáltalán mi az előnye, ha a kis szivecskék körbeérnek? -
Azert kicsit gaz hogy mar nem segit a tencolasban es a harcban a gep :DDD -
Én is szivesebben játszok egy játékot angolul mint magyarul. Magyarul nagyon furcsa, teljesen olyan érzésem van, hogy ez a nyelv nem erre van kitalálva. -
oké, oké
-
Fordítás tökéletes és megfelelően jelenik meg. -
Ha csak német vagy akármilyen nyelven van akkor nem játszok vele. Ez volt a Gothic 2 kiegészítéjével is. Lehet, hogy a magyar nyelv kifejezőbb, de a játékokat egyszerűen nem erre a nyelvre írták és nem hozza a hangulatot nekem. Miért olyan nehéz ezt elfogadni? -
Nyilván. Tételezzük fel, hogy Sid valamilyen megfontolásból csak német verziót készít ("das groosa Boot ect.") akkor is csak németül viszed? Vagy románul? Nem hinném,... Annyira azért nem bonyolult az angol, sőt a magyar nyelv sokkal kifejeezőbb és egyénibb.
-
Ez nem büszkeség kérdése, hanem játékélményé. Ha egyszer az eredeti nyelven jobb és hangulatosabb akkor nem fogom elrontani a játékélményemet magyarításokkal. Értem, hogy másoknak szükségük van rá, én is fordítgattam egy ideig (anno a Civilopediát fordítgattam), de nem használom őket. -
Jó kérdés. Lehet azokat nem is lehet elfoglalni, hogy ne lehessen kiütni egyik nemzetet se végleg a nyeregből. -
Ez kb. olyan, hogy amióta ismerem a "Yes" szót, azóta csak azt vagyok hajlandó használni, kicsit büszkébben arra, hogy magyar vagy (mindattól független dumától, hogy csak szolidarítani akarsz a készítőkkel, vagy azzal, hogy ez eredeti angol) -
Azon elvből, hogy én eddig sose láttam olyan magyarítást ami akár minimálisan is visszaadta volna az eredeti angol szövegek hangulatát. Még a hivatalos Nexus magyarítást se használtam és a visszajelzések alapján nem bántam meg. -
Kerítettem egy szobaventit, és kipróbáltam a játékot. Csak 1-2 órát játszottam vele, de nagyon aranyos. Egy-két dologra rájöttem magamtól is, viszont pár dolgot nem tudok még. Pl. hogy a kis falvakat hogyan lehet elfoglalni? Mert a városokat már sikerült. -
Milyen elvből? -
Sry, én tuti nem nézem emg, elvből nem ahsználok semmilyen magyarítást még próbaszinten sem (kivéve ha én csinálom, de az már régen volt). -
Nem néznétek meg a #1187-esbe belinkelt fájllal az elején a bevezető videót? (kevesebb, mint 400kb a fájl)
Bajt nem fog csinálni a fájlcsere az tuti, csak az érdekelne, hogy jól jelenik-e meg a szöveg másnál is. -
Nagyon fasza lett ez a játék. Már napok óta a sarokba van vágva a Half-Life 2, meg a Vampire. :)) Ez a Sid Meier megint megcsinálta! A grafikai és hangi megvalósítást remekül felhozta 2004-es szintre, ugyanakkor az eredeti hangulat és játékélmény megmaradt. Ritka dolog ez. Amúgy az is érdekes, hogy a Pirates! az egyetlen játék, ami már a harmadik átdolgozását éri meg (nem számítva persze a Tetrist, Pacmant, ilyesmit)
Szóval le a kalappal! -
Ha valakit érdekel, itt megtalálja az igazi Stede Bonnet, Henry Morgan, William Kidd, John Rackham, Bartholomew Roberts és Blackbeard életrajzát. -
-
Azért ez földrajz alapok. Az Atlanti-óceán Egyenlítő környéki területein állandó keletről-nyugatra szél fúj. Ez segített Kolombusznak is átkelni. -
Turelem, Hmuda jol irta, ott vannak, csak kovetni kell a jellegzetes tereptargyakat.