Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Legalább lesz 1 jó Vasárnapom 😊)
Let\'s go Hawks!!!
mind1
én elõszõr asszittem h pirates of the caribbean féleség lesz ,de tévedtem , sorry
lolos
mind1.. 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
thx a helpet...
Let\'s go Hawks!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a csaták jók vizen a hajómmal 2 hajót kivertem de most nemrég volt egy angol ellen egy és egy sziget körül keringõztünk és õ át tudott lõni a szigeten belement a szigetbe a bomba és el is talált engem !
aztán game párbeszéd közben csak zene megy meg felirat !(nekem)
menü szép !
de az h még a városba se tudok mászkálni csak egykét helyre alapból bemenni és ott is az egérrel kell mutogatni. meg minden képregényes , meg amikor harcolok a parton a sziget katonáival szemben akkor felülnézetes de akkor is ilyen kockákba kell menni és eccer te vagy ecer õ mehet.
jah meg ha éjszakas mászkálsz a városba h titokba és ilyen meghatározott felülnézetes utvonal
nekem nem jött be delete... 😞
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Legujabb Alcohol vagy Deamon "HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port X" ami tartalmazza a "a347scsi" bejegyzest.
Aztan a baloldalon jobb egergomb erre a "Scsi Port X" bejegyzesre es az olvasas tiltasa az engedelyeknel. Ez nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Bovebben sem fog neki menni szvsz. 😛
Ha ilyen megerolteto volt a dolog kepesbeszamoloval is. 😛 ROTFL
Rekesz sör aki rájön a titok nyitjára😉
Let\'s go Hawks!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
és a további részletes instrukciók itt...
pls help 😊
@Mad neked milyen neted van, hogy ennyivel töltesz?
Utoljára koleszban láttam ekkora sebességet, ugye nem ott töltesz ? 😊)
ON
Újabb infókat akarok, légyszi,légyszi... 😊
Let\'s go Hawks!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
na, ON:
...remélem, nem lesz hozzá patch, mert akkor nem bugos a game!
<#zavart2>#zavart2>
<#ejnye1>#ejnye1>
<#wow2>#wow2>
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
nálam néha 230-240 kb/sec-el jönnek a dolgok. de, igaz ritkán. átlagban a felével szoktak jönni, és éjszakára is hagyom a céges gépet. hopp...elszólt..
😊
on:
Let\'s go Hawks!!!
Az axelero emelése óta már nem
Na most már ON