Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A Pirates of the caribbean a Sea Dogs megcsúfolása, bár grafikában kétségtelen, de játékmenetben messze alúlmúlja, hovatovább egy arcade baromságnak tûnt...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mindvégig az 1 cd volt mountolva... elnézést az esetleges hangnemért & thx

Nem baj, 1 nap alatt végignyomom, és marad más játékra is idõ😊
Legalább lesz 1 jó Vasárnapom 😊)

Let\'s go Hawks!!!

fitutufi
ne röhögtess átmegy a szigeten az ellenfél által küldött bombagolyó és belémcsapodik
mind1
én elõszõr asszittem h pirates of the caribbean féleség lesz ,de tévedtem , sorry
lolos
mind1.. 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

TopGun
Nem valaszolsz nekem? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hykao
Mi lol?
most erre mit mondjak...azt hiszem jobb ha legozok😉

thx a helpet...

A 2.cd alig pár mega!!

Lacc
Szerintem rendben van a játék, legalább azt csinálsz benne amit akarsz, manapság nincs sok ilyen game 😊
2. cd? LOOOOOL

Játszottál, Te a régivel. Én igen, és a beszámolók alapján, visszajön a régi hangulat, akkor lehet bármilyen is a grafika 😊)

Let\'s go Hawks!!!

Kandurex
De jó! 6 - 7 órás játékmenet..!

Kandurex
Ilyen névvel, ilyen korral, azt is csodálom, hogy volt ár idõd a Doom3 mellett.. <#mf2>

hykao
csodálkoztam volna, ha bejön neked...mennyé' oszt folytasd a HL2-t inkább.... 😊
[Jakuza]
Mert egy macho-t varnak a lanykak, ket pofon utan mindegyik teged akar. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fitutufi
noh elindult de hiába mert uninstall lesz mivel :
a csaták jók vizen a hajómmal 2 hajót kivertem de most nemrég volt egy angol ellen egy és egy sziget körül keringõztünk és õ át tudott lõni a szigeten belement a szigetbe a bomba és el is talált engem !
aztán game párbeszéd közben csak zene megy meg felirat !(nekem)
menü szép !
de az h még a városba se tudok mászkálni csak egykét helyre alapból bemenni és ott is az egérrel kell mutogatni. meg minden képregényes , meg amikor harcolok a parton a sziget katonáival szemben akkor felülnézetes de akkor is ilyen kockákba kell menni és eccer te vagy ecer õ mehet.
jah meg ha éjszakas mászkálsz a városba h titokba és ilyen meghatározott felülnézetes utvonal

nekem nem jött be delete... 😞

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

hykao
Amúgy nekem valahogy elég könnyûnek tûnik a játék...a tánclépések viszont nem mennek igazán, eddig még egyik sem lett szerelmes... 😊
[Jakuza]
Mert nem csinaltad meg amit irnak az nfo-ban.
Legujabb Alcohol vagy Deamon "HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port X" ami tartalmazza a "a347scsi" bejegyzest.
Aztan a baloldalon jobb egergomb erre a "Scsi Port X" bejegyzesre es az olvasas tiltasa az engedelyeknel. Ez nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hmuda
Tegnap este óta (plusz a 8 óra alvás).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
pedig ha megcsináltad a belinkelt képen látható bepipálást, majd feltelepítetted a játékot, és a 2. cd bemountolva maradt, akkor el kell indulnia...
ne nézz már ennyire gyökérnek jak... már elsõre is az info szerint csináltam,de eredménytelenül...

TopGun
Hi! itt vagy most?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

se daemon se alcholol nem tudja emulálni h induljon isntall után... kéri az eredeti cd-t bazz... már alig maradt hajam😉

[Jakuza]
LOAL ?
Bovebben sem fog neki menni szvsz. 😛
Ha ilyen megerolteto volt a dolog kepesbeszamoloval is. 😛 ROTFL

*ok rá várok egy köv törést,rem nem vmi hasonló bal* csinálja...
Rekesz sör aki rájön a titok nyitjára😉

Mennyi ideje játszol vele?

Let\'s go Hawks!!!

hykao
na ne fárasszál már légyszíves! reggel óta játszom!

mi nem megy??? kicsit bõvebben már!
hykao
jah...
így se mûködik... kipróbáltad te egyáltalán v csak lefordítottad?

Hmuda
Ajjaj, lassan kezdek kifogyni a lehetõségekbõl. Már minden elásott kincs megvan, kezdenek összejönni a családtagok is, alig maradt konkurens kalóz, stb. Elég rövidnek igérkezik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ne legyél már láma pls 😊

painttel csináltad? 😄

hykao
Daemon Tools-ból a 3.47-es kell!
és a további részletes instrukciók itt...
fitutufi
akkor hogyan is kell elindítani visszaolvastam de rendessen magyarul nincs elírva angolul meg nem tom az nfo-be
pls help 😊

Lacc
Na látom szép termés volt tegnaptól, 100 hozzászólás. Ha még valaki akarja szedni, küldjön privit.
OFF

@Mad neked milyen neted van, hogy ennyivel töltesz?
Utoljára koleszban láttam ekkora sebességet, ugye nem ott töltesz ? 😊)

ON

Újabb infókat akarok, légyszi,légyszi... 😊

Let\'s go Hawks!!!

Hogy sikerült? Reggel óta próbálom,de képtelen vok kiküszöbölni... pls oszd meg velem is a trükköt😉

de a 200 as limit még mindig jobb ha 128ad van mint ha 60as a limit...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

patch a nem bugos gamekhoz is szokott lenni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Probléma megolva

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Mayday
Szerintem a nagy atlagnak nem volt alapbol 768-as nete, a legtobb embernek 384 es 512. Igy lett a letoltesuk 64k es 128k, de nem 200.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CS@
Hátha érdekel valakit : A zászlók a pirates/custom -ban vannak dds formátumban.

Miért? Neked már lejárt?

na, ON:
...remélem, nem lesz hozzá patch, mert akkor nem bugos a game!

Kandurex
<#merges2>

<#zavart2>

<#ejnye1>

<#wow2>

<#mf2><#mf2><#mf2>

...remélem a 45TB-os limitem nem jár le a napokban. 😊

remélem utolsó off: -😊
nálam néha 230-240 kb/sec-el jönnek a dolgok. de, igaz ritkán. átlagban a felével szoktak jönni, és éjszakára is hagyom a céges gépet. hopp...elszólt..
😊
on:

adsl duplézás után? persze, biztos senkise... 😛

Jakuzának igaza van, szerintem nekem, ADSL, ugye most emelték, de így is max. 70k-val töltök, és tényleg ráérek, igaz ez most kivétel, mert ezt rohadtul vártam már, az elsõ hír felröppenése óta. Ezért vettem annó' C64-et. 😊

Let\'s go Hawks!!!

Kandurex
Utolsó OFF, ígérem 😄

Az axelero emelése óta már nem

Na most már ON

Mayday
Kulonben is relativ, mert ha csak egyebkent is 64K-val tudna tolteni, akkor minek fizessen csak felidore?
Masreszt, nem hiszem, hogy a 200K-t olyan sokan ki tudnank hasznalni.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...