4192
-
Csak nyugodtan, részemről ha tudok segítek. Inkább ilyen kérdésekre, mint a honnan tölthető le, vagy merre van a krekk, vagy mikor lesz magyarítás szerű gyöngyszemek ;]
Ha a piros keresztet beadja, akkor num5-el tudsz lőni. [TAB]-bal pedig célpontot változtatni, ha esetleg több egység is lőtávolban van. -
ezt akartam kérdezni, hogy amiket lehet látni a főképernyőn azok ilyen tájékozódási pontok is szoktak lenni? mert eddig nem kellett így ezeket használnom, de később hátha. -
hát erre a távcsővel bambulás lehet, jó megoldás, mert akkor lassabban telik az idő -
Na szóval ki meddig jutott el időben?? -
....mert a pause az nem engedi a nyugodt körbe nézelődést :( -
Szerintem nem lehet. Én még nemtudtam. -
nekimész a partnak :-D csak a szárazföldön van megállás :-) -
Lehet, hogy lefogtok szúrni: Hogy kell megállítani a hajót? -
Nem csak a szikla de a víz is eléggé feltünő. -
a keleti oldalon lennie kell,a zátonyok a főtérképen jelennek meg(mármint akkor vannak a képernyőn amikor hajózol,és a nevét kiírja,ha közelérsz) -
a partvonal(víz/szárazföld elhelyezkedése) elég jól látható ;-) -
davos80 #1419 Főtérképen nincs. -
davos80 #1418 Jahogy meg kell kerülni az egészet...
Akkor kikötök keleten.
hmuda : evidens, de a nyugati oldalon kerestem. -
Dagger Pointot keresd a főtérképen. Ennyi. -
3 kockányira lőnek el,már akiknek puskájuk van,a többség kardos -
egyetemre fogott kimerültséged miatt nem mondok semmit :-D -
Köss ki a "Dagger Point2 sziklánál, elég evidens dolog lenne. -
Tudom, hogy ki kéne próbálnom és nem kérdeznem, de most dolgozom...
Szal, milyen messzire tudnak ellőni az embereim és azt hogy tudom elérni, mert én próbáltam és egy piros X jelent meg ez ellenségen, de kész ennyi, nem lőttek?! -
ez a túloldal,látszik is hogy a víz a keleti oldalon van,szal a campechével melletti félsziget másik oldalán parkolsz le a dagger nemtomelolvasni minél,és onnan támadsz -
davos80 #1411 Ugye baloldalt a város (Campeche) alatt leparkolok a hajóval.
Na az a part ahol leteszem a hajót, a térkép melyik oldalán van?
Már egy 1,5 órája keresem Bart Robert's kincsét, de mivel van vagy 4 gejzír, meg két boltíves kö, nem tudok tájékozódni.
-
Panama az 500 védő ami a max :-D -
én egyszer betámadtam 150emberrel Panamát,hát csúnyán szétkergettek,egyébként ha olyan 100nál nem nagyobb a túlerő akkor az még belefér -
Hat 1:1 legalabb legyen, de a tulero ajanlott. Nem feltetlen kell tamadnod, inkabb helyezkedj el a fas teruleteken, amely ved. Aztan majd o elindul, te csak loveszekkel ritkitsd oket, majd a kalozokkal rohand le a csapat "maradekokat". Sosem vesztettem meg szarazfoldi harcban, de szerintem nem is annyira bonyolult. Inkabb fun mint kihivas ;] (Rogue szinten nem ostromoltam meg, majd kiderul hoyg ott mennyire "jobbak" vagy sem a varosvedok) -
Egy tanulmanyt kellene szentelni annak, hogy egy jatek kapcsan hany napon belul hangzik el a kerdes: "magyaritas van mar?". Kitudja, elmenne meg diplomamunkanak is ;]
Egyebirant nem lenne semmi, hogy hivatalosan meg sem jelent, erre mar van hozza fanmade magyaritas... -
beuceron1 #1406
-
lol -
-
beuceron1 #1403 nincs még magyaritás? -
Így-így. Én is ezért kérdeztem, mindig szívatgatott:))
A parti-támadásnál van taktika, mert engem úgy levertek, mint vak a poharat? mondjuk 1,5-szeres túlerő volt. -
A szarazfold nem mindenhol egyforma. Valoszinu te olyan reszen akartal kikotni, ami inkabb egy sekely homokpartnak felel meg. Ekkor a hajo elfordul, es nem kapsz menut a valasztasi lehetosegekkel. Sajnos megesik, neha a martalocaimnak is sokat kellett gyalogolniuk, mert ha kozel probaltam, behajoztam, ha tavolabb, akkor meg nem engedte. Ez nem bug, ez terepakadaly ;] (hozzateszem, felesleges, ahogy azon is lehetne javitani majd, hogy milyen kozelsegbe erzekelje a partoterest a game, egy-egy varos eseteben. Mert nem igaz hogy ket hajo is elferne, de meg midnig behajozok. A legenyseg pedig unhappy statuszban nem orul annak, hogy kibe bohockodok egy kikotoben, csak mert nem tudok partraszallni;]) -
Hat igen. Ha nem kell a penz, csak el akarod foglalni, akkor megeri, mert nagyobb pusztitast vegeznek mint az indianok. Viszont veluk ellentetben le is lephetnek a zsakmannyal. Donteni kell, hogy mikor melyik a jo neked ;] -
Ellenseges varosokban ugyebar van esely, hogy radlonek, vagy szimplan nem engednek be. Marpedig egy korozott szemelyt, tegyuk fel, akinek az elkapasaval egy szepseges leanyzo bizott meg, a kocsmaros bujtatja. Hogy jutsz be a kocsmaba?
Vagy megtamadod a varost, vagy belopozol. Elobbi egyertelmu. Utobbinal a technika egyszeru, el kell kerulni az oroket, es bejutni oda ahova akarsz. Minden sotetbe borul varosban van kocsma, governor es kereskedo, ezeket jelzi is a jatek, ha eleg kozel ersz hozza. Sajnos eleg lutri a dolog, foleg magasabb szinten hemzsegnek az orok a lampasaikkal, es alig tudsz neha elbujni egy-egy lada moge. Nomeg mondjuk a legenyseg megehezik, te mint spanyol nepellenseg hajozol Panama kornyeken, hat sok eselyed nincs kajat szerezni, ilyenkor erdemes lopozni.
Ha elkapnak, borton. Onnan vagy megszoksz, vagy lefizeted az ort, vagy leulod azt a par honapot. Jatektol, es a nalad levo speci cuccoktol fugg hogy melyiket valasztod ;] -
Köszi a segítséget!! -
Találkozott már valaki tüzérséggel szárazföldi csatában? Mert a 'pedia szerint van olyan is. Kb. 30 csatában egyszer sem láttam. -
1. Kormányzótól bűnbocsánatot kérhetsz pénzért.
2. Kereskedőtől kaját veszel az éhező legénységnek. -
Nyomorult rohadtul unhatja, hogy folyton elkalapálják és elveszik a hajóját. :DD -
Arra én sem jöttem rá... -
Ha sikeres a támadás, sajnos a szajrét is elviszik - főleg a kalózok - ha nem, akkor ránk vár e nemes feladat ;]
Ha jól értem akkor kegyetlenül nem éri meg a kalózokat felbújtani egy-egy város megtámadására? (max. politikai okokból?) -
Ja ez engem is érdekelne. -
Szeretném megkérdezni,hogy annak mi haszna ha belopózok a városba??