4192
-
ez nem nyert ^.^ -
antijedi #1029 érdekes megy simán daemonal csak minimális kreativitás kéne hozzá... :PPP -
szebb! de , hogy jobb vagy rosszabb azt Te döntsd el!Nekem tetszik! -
van crack...
torrent
gameburnworld
gamecopyworld stb! ott megtalálod Én is így használom! -
Nem csak azzal megy. Rakja rá a krekket... -
Talán azért van az Alcohol emlitve mert csak azzal megy... -
Smitiz #1024 hmm... az info fileban le van írva, hogy mit kell csinálni a registryben hogy elinduljon a játék, mivel figyeli az alkoholt. De nekem csak Daemon tools van fenn, és így sem akar elindulni. Megoldás?
Amúgy a játék hasonlít a Pirates! Gold-ra? ('90-es évek) -
Célok: családtagok megtalálása, hírnév, és a gonosz Montalban márkin bosszút állni. -
De tudod, csata kezdetekor change flagship opció. -
Dehogyis :)
Csak tetszett a beszólás :) -
lassú voltam :-D de amiket leírt Fred az úgy korrekt :-) -
aha, koszi -
2. csataban nem, de ha elsullyed a zaszloshajod, akkor meg mindig marad hajod amivel tudsz tovabb kalandozni. Ha nincs, akkor lehetnek problemak.. Nomeg a tobbi hajoba tudsz pakolni a fosztogatott zsakmanybol, tobb a raktered. -
Fleet status menupontban, a kis kalozzaszlo a nevek mellett, az jeloli ki a zaszloshajot, amelyet ezentul vezetsz. Vagy [TAB] a jatekban. -
akkor meg ket kerdes:
1. a regi hajomat hjogy tom lev altani? most zsakmanyoltam egy baromnagy angol hajot, de nemtok ravaltani. az abaj hogy a neveben van h english?:)
2. az h huzom magam utan a fosztogatott hajokat az mire jo azonkivul h el tom oket majd adni? nem tudom hasznalni oket a csataban? -
ha végignézted az intrót akkor elég egyértelmű a főcselekmény vonala :-) emelett elég szabadon azt csinálsz amit akarsz :-D -
Oke, ezen nem veszunk ossze. Hajlamos vagyok maskent nevezni a dolgokat, de azert ertheto volt igy is ;] -
Van végső cél, csak gondoltam az intro elég szókimondó ezügyben. Fosztogass, kérdezősködj, csináld azt amit egy kalóz csinálni szokott és idővel rájössz a dolgokra. -
antijedi #1012 találd meg a családod... -
sztem qrvajo a gem.idezi a regi klasszikus feelinget -
oke, ertem h azt csinalok amit akarok, csak zt hittem van vmi fix cel. csak mert kibasztak az ocean kozepere minden utasitas nelkul:) -
semmi világmegmentős,birodalomkiterjesztős?:-D régen mennyivel több kreatívitást igényelt egy egy játék,ma meg hogy nincsenek fix sablonok az emberek nem tudnak mit kezdeni a játékkal :-D már nem ő az első aki nem lát semmi célt :-) -
Kalóz vagy bakker. Fosztogass, rabolj, csináld azt amit akarsz. -
"misztikus kalandor" ez nagyon tetszik :)
Maradjon meg szerintem rejtélyes utazónak :) -
izé
elkezdtem a játékot, kivalasztottam h a spanyolokkal akarok lenni. Elkuldtek az angolokhoz, ott szinten haverkent szolitottak. visszamentem a spanyolokhoz. Kozben elfoglaltam egy nagy angol hajot (hogy lehet kivalasztani hogy az legyen az alaphajom?), es eloleptettek, de amugymit kene csinalni? nem igazan magyaraz semmit -
vendégünk voltál :-D -
Köszi!!!

-
mds-ekkel minden faszan muxik.nah irany tesztelni.meg1x koff -

koszonom sracok. -
Ha az mds-ekkel sem megy, akkor próbáld esetleg ezt: Pirates! rip (csak 260 mega) -
http://themovies.uw.hu/pirates/pirates1.mds
http://themovies.uw.hu/pirates/pirates2.mds -
Fura, mivel mindkét file fent van még a szerveren, szóval próbálkozz még. -
"The requested URL /themovies.uw.hu/pirates/pirates1.mds was not found on this server."
szal most olyat teszek amit nemszoktam.ha valakinek megvan a 2mds file,es elkuldene a [email protected],azt megkoszonnem :)
hykao:nincs hibauzi,es epp ez volt fura h megcsak install kepernyot sem kapok. -
bocsánat a 664esben van -
be van linkelve olyan 500dok komment körül -
simán rárakhatod no-cd.exe-t ami be van linkelve alcoholosra és akkor regedittel se kell buherálni :-) -
Honnan tudok a játékhoz cracket leszedni?? -
és hibaüzenet vagy valami?
én d 3.47-el csináltam, és még az alcohol-os verzióval, szal jónak kell lennie...
hatszázvalahanyadik hozzászólásnál belinkeltem egy képet a regedit baszkuráról, nézd meg, hogy úgy csináltad-e meg...
mondjuk az első CD-t minden további nélkül be kell tudnia mountolni, és elkezdeni a telepítést, szal nem értem... -
ezt akartam írni :-) -
megprobalom,thx