Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha most ez a jatek celja, hoyg minden nemzetnel legyunk kiskiralyok, akkor a csaszarkent (szamomra) tisztelt Sid batyankban nagyot csalodnek...
(neha nyugdij elottig kellett varnom egy amneszitara, hogy tudjak a vege elott jokat kereskedni spanyol felebaratainkkal, mert addig en voltam az elso szamu nepellenseg...;])
Yvorl redves farkára!
Nézzétek meg a következõ shotot:
Nem tom hogy csinálta srác, hogy majdnem minden nemzetnél überkõnig.
Mondjuk szívesen elnézegetném már a sajátomat.
Amint látjátok jó sok quest van nem hiszem, hogy hamar megunjuk. A nehezségi szint, és a 3 belépési idõ periódus pedig garantálja ezt.
Greeetz!
Let\'s go Hawks!!!
Yvorl redves farkára!
MadWolf#11626
Hát én is tûkön ülök. Már alig várom hogy ujraéljem hamvas gyermekkorom, amikor még c-64-el randalíroztam a Karib-tengeren, szédítettem a kormányzók lányát, és nem mellékesen összgyûjtöttem széthullott kis családom.
Azoknak akik jól tudnak angolul egy kis nyálcsorgató rewiev az ign-rõl:
IGN rewiev
Mindenkinek kellemes várakozást!<#wave>#wave>
Let\'s go Hawks!!!
Mar alig talaltam meg ezt a topicot ugyhogy felelesztem. Remelem hamarosan megjelenik... :-)
Boldog Karácsonyt!
Csaladtagok egy ido utan megvoltak - 4db hamar megvolt, a szep nagy kincsekkel ;]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Yvorl redves farkára!
De remélem valami gyorskezû warezcsapat lecsap rá 😊
MadWolf#11626
* Operating System: Windows® 98/Me/2000/XP
* Processor: Pentium® 1.0 GHz or higher
* Memory: 256 MB RAM
* Hard Disk Space: 1.2 GB Free
* CD-ROM Drive: 4X Speed
* Video: 32 MB video card* with Hardware T&L support
* Sound: Windows® 98/Me/2000/XP-compatible sound card*
* DirectX®: DirectX® version 9.0b (included) or higher
* Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0b or higher.
Boldog Karácsonyt!
(nézzétek a dolog jó oldalát. Már csak két nap, és a mai nap sem unatkozott az ember, legalább már van bannerünk;] - közben lassan csinálni kellene a saját zászlót is, amelyet kedden ünnepélyesen felhúznánk a kifutás elõtt...)
állicsuk át pixel magasságúra akó jó lesz <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]