Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tartuffe
Úgy legyen, én is ebben bízom!

Yvorl redves farkára!

PiszkosFred
amnesztiara..na..eheh

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Remelem csak a tester volt maximalista, es a jatek nem megy el ebbe az agyatlan "title" halmozo jatekmod fele. Mert volt anno ra pelda, hogy maxolt karrierem volt egy nemzetnel, es majdnem maxolt a masiknal - ezek altalaban szovetsegesek voltak, kozos ellenseggel, igy konnyu volt a karrier - de ekkor a masik ket nemzetnel halott ugyem volt, es csak kuldozgette a sajat kalozavadaszait (neveibol lehetett tudni es latni, hogy melyik nemzet allitott rank fejvadaszokat).

Ha most ez a jatek celja, hoyg minden nemzetnel legyunk kiskiralyok, akkor a csaszarkent (szamomra) tisztelt Sid batyankban nagyot csalodnek...

(neha nyugdij elottig kellett varnom egy amneszitara, hogy tudjak a vege elott jokat kereskedni spanyol felebaratainkkal, mert addig en voltam az elso szamu nepellenseg...;])

dr Kotász
Hát remélem ez csak alacsony mehézségi szintnél fordulhat elõ. Valamint remélem, hogy durva szorzóval jutalmaz a nehezebb szintekért...
tartuffe
Nos nem tom ki hogy van vele, de én már csak elvbõl sem fogok minden nemzetnél pedálozni. A Pirates! legnagyobb erõssége a feeling, gondolom itt sem lesz másképp. Márpedig ha valakinek a rovására "dolgozom", az igenis akasztófán akarjon látni, ahelyett hogy egy másik nemzet ellen elkövetett akcióm után egy-két örömkönnyet elmorzsolva megjutalmazzon...

Yvorl redves farkára!

Hát ez számomra is kicsit furcsának tûnik hogy minden nemzetnél lehetünk jófiúk.
Nézzétek meg a következõ shotot:

Nem tom hogy csinálta srác, hogy majdnem minden nemzetnél überkõnig.

Mondjuk szívesen elnézegetném már a sajátomat.
Amint látjátok jó sok quest van nem hiszem, hogy hamar megunjuk. A nehezségi szint, és a 3 belépési idõ periódus pedig garantálja ezt.
Greeetz!
A PiratesGold király, csak nálam k*rva gyors, és a CPU killert lusta vagyok felrakni, meghát a grafika. Amúgy KIRÁLLLLLYYYYYYYY!!!!!!!!!!!

Let\'s go Hawks!!!

tartuffe
Elolvastam a review-t, most még hosszabbnak tûnik majd a várakozás, míg én is kipróbálhatom. Kicsit féltem az újításoktól eddig, de kezdek megnyugodni. Viszont az hatalmas baki, ha minden nemzettõl kaphatunk kalózkodási engedélyt, remélem ezt nagyon hamar ki fogják javítani! Mégjobb lenne, ha tévedés lenne az egész, de mivel a srác a fullt próbálta ki...

Yvorl redves farkára!

McHaals
mingyá be is izzítom a PiratesGold-ot egy kis nosztalgiázáshoz 😊

MadWolf#11626

dr Kotász
Hát igen, ennek a játéknak a hírére felbukkannak az öreg gémerek is...

<#vigyor2>
PiszkosFred
Hehe. Sosem foglaltam el az osszes varost - asszem volt par nagyobb spanyol kikoto, amelyeket 4 erod vedett es ez akkoriban megoldhatatlan feladatnak bizonyult. Nomeg ekkor nem maradt volna mit fosztogatni ;] (kereskedni unalmas volt mar ;])

McHaals
Emléxem, anno c64-en elfoglaltam az összes ellenséges várost, és mind holland lett 😊

MadWolf#11626

Sziasztok!

Hát én is tûkön ülök. Már alig várom hogy ujraéljem hamvas gyermekkorom, amikor még c-64-el randalíroztam a Karib-tengeren, szédítettem a kormányzók lányát, és nem mellékesen összgyûjtöttem széthullott kis családom.

Azoknak akik jól tudnak angolul egy kis nyálcsorgató rewiev az ign-rõl:
IGN rewiev

Mindenkinek kellemes várakozást!<#wave>
McHaals
azé' kell berakni favoritesbe, hogy könnyen megtaláld 😊

MadWolf#11626

elvileg ma már a boltokban van...

Most olvasom a CD Galaxis kiadványát, ott dec. 3.-át írják. Huhh, már csak pár nap, addig hibernálom magam😊

Let\'s go Hawks!!!

Hali!

Mar alig talaltam meg ezt a topicot ugyhogy felelesztem. Remelem hamarosan megjelenik... :-)
dr Kotász
A válasz egyértelmû nem. Nyilván mindenkinél más az oka, nálam az, hogy a végsõ ranglétrán minél többel legyek Dan Quayle fölött, minél több rangot gyûjtsek, földet, nemesi származású feleséget... Sose úgy ért véget a karrierem, hogy be akartam fejezni, hanem úgy, hpgy megöregedtem.
Hentes Bill
igen? pont az ilyen emberkéknek veszem elõ ezt a tulajdonságomat. na puszi <#puszis><#mf1>

Boldog Karácsonyt!

valaki nemtud info oldalt játékkal kapcsolatban?

Fred ne legyél már cinikus 😊

Fred ne legyél már cinikus 😊

PiszkosFred
Na igen. Eddig csak egy feleseged lehetett, elvileg most barmelyik kikotoben szerezhetsz asszonykat ;] Az mas dolog, hogy a szerelmetes leanykak ha beledzugtak, akkor ugyanugy megsugtak a kincsesflottak utvonalat.

Csaladtagok egy ido utan megvoltak - 4db hamar megvolt, a szep nagy kincsekkel ;]

TopGun
Meg persze a csaladod keresgelese, meg a nosules.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

PiszkosFred
Nem, mert rajtad kivul az anyanemzetek (fra, angol, hollan es spanyol) folyamatosan haboruznak, es foglaljak el egymastol a szigeteket es varosokat. Igy mindig van mit tenni. Nem beszelve arrol, hogy ha nem csinalsz semmit, akkor is utazhatnak rad egyes nemzetek fejvadaszai, ehhez eleg ha az anyanemzeted haboruba lep valakivel.. es igy tovabb

Nos, utánolvastam a játéknak (köszönöm a tippet), érdekesnek találom, de a tapasztaltabbakat kérdem, nem válik egy idõ után unalmassá a játékmenet? (Ez nem fikázós kérdés, hanem egy olyan ember érdeklõdése, aki nem játszott az eredetivel, de kíváncsi a programra.)

jöjjön már... nemhiszem el, hogy még senki nem nyúlta le... <#rinya>

tartuffe
Hehe, nem sértõdtem meg, csak kicsit irritáló a stílusod (mondhatnám "szánalmas" <#mf1>). No sebaj, részemrõl téma ejtve.

Yvorl redves farkára!

Hentes Bill
<#nevetes1>

Boldog Karácsonyt!

oh sry kurva lusta voltam visszaolvasni 😊

hykao
Serpa

mijen gép kell hozzá?

vigyori14
remélem menni fog már
nagyon várom

McHaals
Az amcsi boltokban ma már ott van... USA-n kívül 26-án lesz.
De remélem valami gyorskezû warezcsapat lecsap rá 😊

MadWolf#11626

McHaals
A hard disk space-ból ítélve minimum 2 cd-s lesz.

MadWolf#11626

dr Kotász
Hát érzésem szerint rezeg a léc, de ez nem FPS, 25 FPS-sel is vígan játszható lesz.
PiszkosFred
System Requirements
* Operating System: Windows® 98/Me/2000/XP
* Processor: Pentium® 1.0 GHz or higher
* Memory: 256 MB RAM
* Hard Disk Space: 1.2 GB Free
* CD-ROM Drive: 4X Speed
* Video: 32 MB video card* with Hardware T&L support
* Sound: Windows® 98/Me/2000/XP-compatible sound card*
* DirectX®: DirectX® version 9.0b (included) or higher
* Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0b or higher.

vigyori14
Lehet már tudni a minimum gépigényt? G4 MX440 64 megás kártya elég lesz hozzá?

Hentes Bill
ember, linkelni kell ekkora képeket, vagy a galériádba tölteni, és nem csodálkozni, hogyha 2532 X 1569-as képek láttán eharapják a torkodat, és még te vagy megsértõdve, szánalmas

Boldog Karácsonyt!

PiszkosFred
Fölsõ jó lesz.

(nézzétek a dolog jó oldalát. Már csak két nap, és a mai nap sem unatkozott az ember, legalább már van bannerünk;] - közben lassan csinálni kellene a saját zászlót is, amelyet kedden ünnepélyesen felhúznánk a kifutás elõtt...)

nemö! tú vastag!!!
állicsuk át pixel magasságúra akó jó lesz <#eplus2><#hehe>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Szerintem az a legjobb ami most van 😊
amugy tényleg a felsõ a legjobb 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én ebben a bannermizériában má csak egyet nem értek..., ha az a fõ szempont hogy milyen vékony akkor nem jobb ha nincs egyátalán banner? akkor az a legvékonyabb, pontosan a magassága... 😛 <#mf1><#eplus2>

hykao
Jó, akkó'fõ'sõ...
bigapó
A legfelsõ nyert szerintem😊

The Matrix has you...

McHaals
Tessék, a végleges:

meg a többi, lehet válogatni

MadWolf#11626

McHaals
na utoljára 'pikkpakk' fotosoppolok egyet, utána nem érdekel 😊

MadWolf#11626

Ittvan, ez lesz és készö :

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]