4192
-
amikor a gép pihent egy órát, nézd meg utána is szemetel.
ha igen, akkor a venit a bibi. -
rakattam persze,nem raktam :-) -
én is raktam be 2 extra ventillátort a gépbe,3ghzes proci meg 9800as radeon mellé nem árthat,de mint említettem ennyire nem vágom hardver témát haverral építettem a gépeim eddig mindig :-) -
Voltam már vele szervízben, állítólag túlmelegszik. -
hm,akkor lehet vmi harveres gubanc van?sztem hardver szekcióban pár screenshottal támadd meg a népeket vmi topikban ahol grafikus kártyákról van szó,én nem is értek hozzá meg lassan nyugovóra térek -
Csak ez van most fent, új a gép, most kerülget rá fel lassanként minden. De amúgy csinálja simán a desktopon is, csak nem olyan nagy mértékben, mint a játékban. -
más program is produkálja ezt? -
felraktam mindent, most még durvábban szemetel -
régiben sem volt nehezebb,egyetlen dolog ami változott,hogy könnyebben megbocsátanak a spanyolok,régen is úgy nyomtam,hogy elindultam margaritánál és mire panamához értem az egy angol egy francia egy holland govenor kinevezés szisztémával mind3nál báró/gróf/herceg voltam,csak utána spanyoloknakhiába adtam oda mindent 10 év szolgálat után is fújtak rám :-( most lelődözöl egy két ellenséges hajót,nem támadod őket vagy 6-7hónapig,és egyből a keblükre fogadnak,de gondolom ezem majd igazítanak és akkor jó lesz megint -
Hat vannak itt is mokas terkepek, melyekbol kell 2-3 db, hogy legalabb a varost megtudd ami korul keresni kell. De nembaj, legalabb ebben van kihivas, ha mar az elomeneteleket ennyire megkonnyitettek... -
nekem 2 térképdarab van,de csak szárazföldet mutat mindenféle település nélkül :-( -
Naja, de akkor mar majdnem egy eve kerestem a Hideoutot, es picit elvesztettek a hituket es turelmuket. Altalaban kevesszer esik content ala a legenyseg, erre figyelek. -
na ezt a folyónév leírást ne feszegessük
-
random,csak hajlamos volt anno a régiben is inka kincset mindig a missisipi deltába meg floridába rakni vagy tortuga alá,vagy gran granada környékére,magyarul a kieső helyekre(bár itt gran granada környéke szépen meg van pakolva falvakkal),hogy kis darab térkép alapján még véletlen se ismerd fel,hogy némá ez meg a kanyar santa maria után :-) -
erről jut eszembe,akartam is mondani,hogy a boldogságot befolyásolja a kikötőlátogatás sűrűsége (2 matrót barchobázik, -szőrős? -nem ,-akkor rum),és az egy főre jutó arany a kasszából,mint ahogy az a régi Pirates!-ben is volt -
Hat nagyon remelem hogy random a helye mint minden egyeb kincsnek, egyebkent nagyon merges lennek ;] -
ja,én is gondolom,hogy arra lehet,de még sose volt türelemem odáig elmászni,meg asszem nem is lesz,első körben megszereztem mindenkinél a hercegséget asszem újrakezdem 1620ban adventurer hollandként -
www.ati.com driverek winxp grafikus kártya radeon család,legfrissebb catalyst ami a 4.11es,azt tedd fel,ez az omega gondolom a kártáyhoz volt,csak közben elévült -
Vera Cruz korul talaltam meg, tole eszakra egy picit, igencsak morcos legenyseggel. Aztan meg vigyorogtak mint a tejbetok... -
a directx 9.0c megvan -
magyarul miután a karib szigetvilágra szűkítetted a kört meg is lett az inkák városa :-D -
ha a grafika szemetel vagy a directx vagy a grafikus kártya drivere a hunyó sztem -
1620ban kezdtem, es mar 1641ben jar a kapitanyom. Ez azert nem semmi, meg mertem volna ra eskudni, hogy ennel azert hamarabb jon a nyugdij. Most osztottam, es meg eszem agaban sincs szogreakasztani a kardomat. Viszont a kapitany egyre idosebb es borostasabb, gondolom a korosodast igy jelzi a game.
Montalban hideoutja hogy nez ki? Megvan nagyjabol a terkep - szerintem tudom is hogy merre - de hiaba boklaszok a vadonban, az istennek nem talalom. Lehet hogy rossz helyen keresem - benne van a pakliban - de azert kivancsi lennek hogy megis mi az amit keresek.
...a masik vicc pedig az, hogy a hideout keresese kozben megtalaltam az inkak elveszett varosat, melyrol fogalmam sem volt hogy ott van (semmitmondo 1 db reszletem volt), csak lattam 2 oszlopot, es gondoltam megnezem miaz. Hat en lepodtem meg a legjobban... Volt is nagy orom a legenyseg koreben ;] -
az fent van az update oldal szerint... -
szedd le www.ati.com-ról catalyst drivert kezdésnek,meg nézd meg directx-ed 9.0c-s e -
winxp service pack2 -
Nem tudom mi az SP2, mert nem értek hozzá, most Omega 2.5.90 van fent drivernek. -
4.11es catalyst a legfrissebb -
meg 9.0c directx is kell neki -
SP2+legfrissebb ati driver van fent?nekem is 9800pro van,és semi gond -
antijedi #1080 hm, rédekes... :/ -
antijedi #1079 #1077... :P -
Ezt produkálja az új radeon 9800pro kártyám... -
antijedi #1077 de ha nicns hozzá crack..., mármint patch hoz..., mondom nézd meg pl rct3at..., ha msot lenne clone full király lenne igy meg mindenki baszhatja a csodacracket... :P -
#1069es a trükk :-) winrar meg jogos :-P -
igen -
Köszönöm a segítséget! Megy a játék.
Csak a videokártyám szemetel megint... -
NOCD -
A krekket itt megtalálod. -
alkoholos és a sima verzió egy az egyben ugyanaz ?
kivéve, hogy az alkoholosnál nincs mellékelve crack ?