Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
te replikáns...empátia teljes hiánya... 😛PP
Botond
nem is tudnád :-D
Hmuda
Aham. Én tuti nem rondítanám el a logómat önkéntesen. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Botond
na az meg a másik fele,jaaaaaaaaaa,és persze csak win xp alatt mûkszik,akinek nem az van,az menjen a bótba és vegye meg eredetibe 3dika után :-D
jedi te mindig olyan szókimondó vagy ezt szeretem benned 😊)))

hykao
grebber
Persze ha mennem NÁLAM Daemon-an beirnám hogy nem megy legyen már eszed.

Next PC upgrade: 2022

hykao
-3999 Ft...ennyi a póló, és a postadíj...
Botond
vagy benézni a #426os kommentbe
pedig megy azal is csak el kéne olvasni az nfo-t ugye... ugyan ugy kell csinálni daemonal is csak kéne egy hajszálnyi kreativitás...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Melyik a legujabb alcohol mert Daemon tools-al nem kar idnulni?

Next PC upgrade: 2022

Botond
és mennyi az a nem minden amit kaptok?:-D
önkéntes radikális aktivisták vagyunk saléz mindenki vegyen jól pólót !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
Te vagy a második ma, aki megkérdezi.
Nem minden a pénz...
hykao

Bombagolyókra vigyázni ám!!! 😊))
Hmuda
Mi a szösz? Ti pénzt kaptok a reklámozásért, vagy mi? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Õ a big boss, zals kuzsé !!! <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hmuda
Beragadt a caps-lockod. 😛PP

Olvass vissza a legujabb daemonnal megy!
Lacc
<#wow3><#lama>
SZEPEN LEJOTT A JATEK, CSAK NEM TUDOM INDITANI. BERAKOM A disc 2-T a DAEMON-BA, ERRE KIIRJA, HOGY " CONFLICT WITH DISC EMULATOR SOFTVER stb.
LATOM SOKATOKNAK MEGY MAR A JATEK, KERLEK SEGITSETEK ! KOSZI !
dr Kotász
Majd finomhanolják a nehézséget. Civ III-nál is így volt, milyen jó lett..
Hmuda
Én már a legdurvább fokozaton nyomom és így se jelent valami húdenagy kihívást. Minden csatát símán megnyerek, mivel már minden speciális legénygés megvan (az a nyolc darab ami boostolja a flotta tulajdonságait), símán elkenem mindenki szája szélét kardpárbajban (elég egyeltlen ütést alkalmazni és kész is). Van egy csomó egyedi cuccom (jelzõtükör, pisztoly, egyensúlyozott kardok (még lesz egy fejlesztés elvileg), a legjobb hadihajóval fosztogatok, már van feleségem St. Martinban (rather plain, de ezt se volt egyszerû a hülye táncolás miatt). Hollandoknál már majdnem ki vagyok maxolva rangügyileg, aztán a többiek se lesznek valami nehezek, csak kalózoakt kell irtani. Még van három fõ-fõ kalóz rajtam kívül, de ha azok is olyanok mint az eddigiek akkor pillanatok alatt meglesznek. A ranglistán már elsõ vagyok, miden elásott kincs az enyém, stb, stb. Ha már minden cél megvan akkor már tényleg nincs más hátra, mint az összes város elfoglalása.

hykao
azt én is vágtam, hogy az ágyúgolyóra írta...épp ezért lol... 😊))
dr Kotász
Annál még 1 nehezebb van?
dr Kotász
<#eljen>
dr Kotász
Szeritnem ez a cannonball akar lenni... lol
Remelem azert hosszabb a jatekmenet mint ahogy itt irtatok...
Lacc
Én Adventurerben tolom, igy már elég húzos néhány csata. Egyszer meg is vertek, börtönbe kerültem és meg kellett szökni 😊
Botond
ja,aha,köszi :-) majd állítok :-) mert ez így vicc ;-)
Botond
na de ezt az elején nem lehet állítani,csak az elsõ felosztás után,nem?
McHaals
Lehet állítani, csak nem az elsõ játékban. Ha újrakezded, már tudsz állítani. Vagy divide plunder, és akkor is tudsz.

MadWolf#11626

A StreetRod isten volt, fõleg mikor lenyomtam a végén a KIRÁLYT 😊)
Az Elite is nagyon a szívemhez nõtt, mennyit szívtam vele, míg meg nem tudtam venni azt az átkozott autómata dokkolót. Azóta is a forgó téglalappal álmodom 😊)))

Let\'s go Hawks!!!

McHaals
Elkezdtem az alap nehézségen, háát elég könnyû volt minden. Aki aggódik, hogy túl könnyû/rövid, akkor próbálja nehezebb fokozaton.

MadWolf#11626

Botond
ja,ekem is kicsit gyorsnak tûnik a játékmenet,meg túl könnyûnek,remélem kiadnak vmi patcht amiben lehet nehézséget állítani az elején is
Inkább az utóbbi 😊))))))
Viccet félretéve, azért én is szeretnék pár napig vízen lenni 😛

Let\'s go Hawks!!!

Fritz Von...
Hi mindenkinek itt is. 😊))

Nekem most jön szépen lefelé, durván fél óra múlva indítom. 😊 Kíváncsi leszek rá, hogy milyen. Bár az tény, hogy ha ilyen rövid, akkor morcos leszek. A C64-es azért elég hosszú volt, ha jól emlékszem. Vagy csak én voltam kicsi és töketlen. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

[Jakuza]
Akkort mit szol majd az Elite 4-hez vagy majd a StreetRod 3hoz 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

1ébként, ugyanaz a térkép ami a régin volt?
Mert még mindíg szinte kívülrõl fújom, hogy ki merre meddig.
Foglald el az összes várost, lehet ez a titkos fõ küldetés 😊)
(ja és legyen legalább minden kikötõben 1 feleség, ahogy 1 kapitánynak dukál) 😊)))))))))))

Let\'s go Hawks!!!

Mit szólt volna egy Baldurs Gate-hez, vagy egy TLJ-hez???

Azért írigylem, hogy ilyen "szemtelenül" fiatal. 😊

dr Kotász
Emeltess akkor, nekem most 4,5 peta.
Hmuda
Na nem baj, megyek vissza játszani mert azért mégiscsak jólsikerült egy folytatás. :-)

Hmuda
Hát azért a régi Pirates! után sokkal hoszabb játékot várna az ember, de ez így irtó rövid. Máris a legdurvább hajóval nyomulok.

Tényleg, ha kicsi a sziget, akkor sem mehet át felette? Jahh már értem, a tömegvonzás vagy mi a fene 😊))))))))

Let\'s go Hawks!!!

fitutufi
<#mf2><#beka3>
nekem 8
azzal játszatok amivel akartok
nekem nem tetszik , lehet korosztály miatt , nem érdekel
ennyi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Így van, mi "öregek" legalább nosztalgiázhatunk 1-et, a mai csodamasináinkon😊)

Let\'s go Hawks!!!

Kandurex
Ilyenek ezek a bombagolyók, repülnek, a fene, csúnya bombagolyók..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Jó, de értsd már meg, hogy a BOMBAGOLYÓ átrepült a szigeten!!!!! 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mayday
Sajnos azt kell mondjam, ez tenyleg nem a Te korosztalyodnak keszult.
Lehet, hogy neked "lolos", meg hogy inkabb csilli-villi kellene, de ez nem arrol szol.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
bombagolyó??? 😊)))))))))))))))