Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
próbáltam printscreen-el,akkor kicsit kerreg a vinyó,mintha csinálná a screenshotot,de nem találom a vinyón :-o
Botond
screent hogy lehet menteni?vagy vmi külsõ progit használsz?
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Poén, de ez a Rijkdowstad nevû kikötõ valamilyen oknál fogva mindig útba esett a keleti-nyugati utazásaimnál és baromira megörültem, mikor megláttam a nevét a térképen. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ezt meg mindenki döntse el maga, hogy spoileres-e. :-)

Botond
az inteligencia,sok éves rutin,na meg az a névtelen telefon amiben megmondták mit és hol kell keresni is sokat segített :-D
Hmuda
Loál! Soha rosszabb kincsestérképet. Egyetlen darabból tudom hogy hol van! 😄DD

(nem spoileres, mert ez állandóan változik)

Botond
pont ezzel a szisztémával véreztek el :-)
hykao
majd azt hagyom utoljára... 😊
Botond
ja,az nem gyenge lesz lefordítani :-) Civ fordítások is mindig a civilopédián véreztek el :-)
hykao
na az ilyentõl mindig rettegek én is...
remélem ezzel nem az lesz...
mondjuk ahogy néztem nincs olyan nagyon sok szöveg, és nem nehéz...bár a kalóz szótár nem piskóta...
Hajrá Hykao, hajrá Hykao<#taps><#taps><#taps><#email>

Let\'s go Hawks!!!

Botond
én a karibtenger kalózait co-fordítottam,meg a railroad tycoon 2-t,de mrie elkészültem egy másik fordítás már elterjedt :-D
Mayday
IMYke + sorolhatnam 😊 Jatekmagyaritas topic-lakokat 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Botond
milyen többieket?:-)
hykao
simán nem szerkeszthetõ, már megnéztem, de talán annyira nem lesz nehéz...mindjárt megkérdezem a többieket...
Mayday
Ez jo kis hir 😊
SOk sikert hozza, szurkolunk, hogy siman szerkesztheto legyen!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Amúgy szívesen belevágnék a magyarításba, épp a "lang" fájl titkának felfedésén fáradozom... 😊
MarkBlade
pls... priviben..
hykao
Aki sajátcímeres zászlókat és vitorlavásznakat akar gyártani, segítséget talál hozzá a játék Support mappájában a readme_body_ENG.htm-ben! (linkekkel)
Botond
hát ahogy megfigyeltem én csak rosszabb lettem,mortal 1be már nem bírom úgy kenni a kombókat mint kissrácnak :-D
hykao
szerintem a gyorsaság miatt az irányítás is valamivel könnyebb, mint a régi gépeken volt...ezenkívül valszeg mi magunk is ügyesedtünk a sok év alatt... 😊
MarkBlade
Hoi mindenki!
Honnan lehet lehúzni a progit srácok?
Botond
olyan 30-35éves kora körül attól függõen mennyit volt sitten meg ilyesmi kiöregszik a fõhös és felosztás után lenyugdíjaz a gép,hiszen egy 40éves ember azé mégse úgy forgatja a kardot mint egy 20éves.Ez volt az eredetiben,gondolom itt sincs másképpen :-)
dr Kotász
Nahát én csak hétvégén fogok nekikezdeni. Iszonyúan remélem, hogy hasonló lesz a véleményem.
Es egy-egy vagyonszetosztassal meddig erdemes varni? Egeszen addig mig el nem kezdenek szallingozni elfele az embereimem? Vagy van meg valami karos hataas ha sokaig huzom?
Ja es idovel veget er a jatek, mondjuk ugy 60-70 ev mulva meghal a fohos?
Solid Snake
Nesztek 😊http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sidmeierspirates.htm
Törést vki legyen oly kedves linkeljen be pls...
elõre is thx

Botond
már egyszer grebber becopyzta :-D
Mayday
Ja, bocs, latom, mar lekestem 😞

Mayday
2004-11-25 PC Game ISOs Sid Meiers Pirates (c) Atari NOGRP 69x15 MB 8.6

Ilyen is lett belole 😊

Sima krekkes 😊

Botond
fix % a nehézségi fokozattól függ
Botond
amikor osztod a zsákmányt,akkor fix %ot kapsz amit elrak a nyugdíj alapodba,és a zászlóshajóval kezded újra,a személyes statisztikáknál láthatod,hogy mennyi földed van(acre-ban,ezt a rangokhoz kaphatod),és mennyi a félrerakott lóvé,ezt akkor sem veszíted el,ha elkapnak vagy elsülyesztik egy hajód vagy ilyesmi,míg az éppen aktuális kasszát ilyesmik azé megviselik(én a múltkor szûkre vettem egy ívet egy zátony körül az utolsó hajó fentakadt,és hopp eltünt 30ezer arany :-D ).

ami a játék könnyûségét illeti,nos én anno c-64en játszottam és 20fõs brigáddal foglaltam el galleont is ami erõsen 2-300ember,egyszerûen csak annyi történt,hogy felgyorsultak a számítógépek,és télleg nem 20perces egy ilyen csata ahol 20x túlerõben van az ellen hanem max 30másodperc :-( én is nyomtam king's bounty-t is c-64en és PCn is(sõt mind a mai napig szoktam),és valóban c-64en 2-3-4hét volt egy parti és vért izzadtam,PCn meg volt hogy egy dupla számtechen lenyomtam a suliban anno :-D

ami a táncot illeti az nagyon ott van,igaz béna szar vagyok benne :-D és az asszony itt áll a vállam fölött mindig és kiröhög <#nyes>,de számomra is új az ilyesmi,mert sose volt konzolom és egyébként se vonz az ügyességi játék vonal,szóval én maximálisan meg vagyok elégedve a játékkal.Dec3dikán irány a bolt!
hykao
hát hajóból az aktuális zászlóshajód marad meg, a többi meg gondolom létszámfüggõ, de ezt még nem figyeltem...
Ja oke. Es azt mi donti el,hogy mit tarthatok meg a zsakmanybol? Pl egy hajot,rakomanyt, ilyeneket,nem tudom mik vannak.
hykao
nem.

...és néha muszáj, egy idõ után kezd elszállingózni a boldogtalan legénység...ha már régóta úton vagytok...
Es miert ereznem ugy?😊 Ez egyenlo kb a game overrel nem?
hykao
Lehet váltogatni, hogy melyik hajó legyen a zászlóshajó!
az a zsákmány felosztás ha már esetleg úgy érzed hogy eleget raboltál és vissza akarsz vonulni.Régiben ilyenkor volt egy lista is hogy miként vonultál vissza 😊

tobb hajoba tobb áru fér.
divide plunder pedig felosztja a zsakmanyt. ezzel uj legenyseget kapsz meg a reszed hozzaadodik a gazdagsagodhoz. ( uj legenyseg vidamak lesznek ujra )

Ja es ha szomoru a legenyseg, mivel lehet novelni a kedvuket? Nekem eddig szinte csak 😞 volt.
Nekem ugy haromnegyed ora jatek utan nehany dolog meg nem egeszen vilagos.
Minek tartsak tobb hajot/vegyek fel embereket ha mindig csak 1et tudok hasznalni a harcban? Vagy varosfoglalashoz kell a sok ember, es a hajokat csak "embertarolonak" tartjuk?
A Divide plunder a varosban az micsoda, beszel valami penzrol aztan kezdem elolrol a jatekot, nem egeszen ertem.
valaki nagy sávszéles kikaphatná belöle a tört exet <#ravasz1>

lehet hogy a kulcs az hogy nagyon lepukkant kis varos volt az amit en elfoglaltam. mondhatni nyomorusagos.

leeht annyiszor kell megtamadni, amig meg nem adjak magukat.

Hmuda
Amúgy melyik a legszebb nõtípus? Most van egy 'beautiful' esélyesem, de hátha van nála jobb is.

Hmuda
Hm, én is lemészároltam a teljes védõosztagot (magyarán mindegyik megfutamodott) és mégis csak kifosztani sikerült (poén, hogy odaveszett a fél legénység, erre a képembe vág egy 2000-es zsákmányt 😛).

magus
van crackelt verzio

nekem 1 ocska spanyol varost sikerult elfoglalnom, de nem tom hogy, valoszinuleg kinyirtam az osszes vedokatonat ( mert maugy csak be szoktam spurizni egyik csapatommal, mig a tobiiek harcolnak)

Hmuda
Hm, nem emlékszem már, hogy a Goldban lehetett-e elfoglalni várost, de itt eddig csak kifosztani tudtam, elfoglalni nem.

Akinek van hozzá krekk, tegye már közzé legyenszíves.