Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De többféle tánc van és az egyiknek már megvan a ritmusa. A többi viszont iszonyat nehéz, összevissza esek-kelek. 😊))
Nekem az is tetszik, ahogy a vívás meg lett oldva kis moziszerû végekkel. 😊
És most rá fogok gyúrni a várostámadásra, mert egyszer megpróbáltam, de túl kevesen voltunk.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
No mind1 én igyekszem majd kijátszani ezt a játékot az összes korszakban és közben várom a patchet 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Viszont ott olyan nem volt, hogy 40 vs 100 ember és nyerek. Akkor verhetetlen volt az ellenfél ilyen esetben.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Pedig símán megoldható lett volna, mert jelenleg baromi szegényes a választék. 😛
Nosztalgia rulez :-)
Most úgy próbálom nyomni, hogy 1600ban kezdem amikor iszonyatos nagy a spanyol befolyás és bár átállhatnék, nem teszem. Így talán bejön nehezítésnek, hogy nem kapok minden kikötõben elég embert stb. meg a spanyolok az elfoglalt városokat hamar visszafoglalják. Igaz ez nem az igazi megoldás de talán így nagyobb a kihívás.
A tánc viszont nekem nagyon bejön, ilyet még nem láttam számítógépen és igaz kicsit gyerekes meg bugyuta de nagyon ott van a hangulata.
milyen op.rendszered van?
értelemszerûen valszeg a legutolsó lesz mindig a daemon-os...
amúgy megnézted azt a rohadt képet amit beraktam?
1, beállítom regisztry-t, itt nincs olya key amit mondanak....de beállítom a scsi2-n a permission-t
2, felmountolom
3, installálom
4, hagyom a 2-es CD-t felmountolva
mit csinálok rosszul?
A városok is elég gyengén lettek megcsinálva szerintem, a kocsma mindenhol ugyan olyan, kicsit egysikú a városokban tartózkodás.
Remélem a késõbbiekben kicsit nehezedik azért a játék.
Normális vezsön.
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A 3D-s motor sztem sokkal több kalandelemre adott volna lehetõséget, mert elég pofás azért (kaland és stratigia fronton persze...), valamint a szereplõk beszéd helyetti nyammogása is furán hat a mai füleknek, viszont szvsz a háttérhangok, zenék, nóták elég jók, bár némelyik olyan, mint a 20 évvel ezelõtti számítógépes játékok zenéi (kicsit szimplák...)
Összességében azért mindenképp felüdülés, és talán hiánypótló is, ebben a szörnyek, elfek, rovarok, mutánsok, zombik, s ki tudja még mi egyebek övezte játékkorszakban...fõleg, ha valaki nem ismeri az elõzményeket...
safedisc
securom
laserdisc
RMPS
???
Nekem nincs a regisztribe egyik scsi port-nál sem az a string ami kellene! 😞 ekkor is a scsi2 nél kell a permission-t beállítani?
install után vissza kell állítani a registry-t?
meg szerintem a c64 es verzio eseteben a fantazianak sokkal nagyobb szerepe volt, talan ezrt is szepul meg az emlek ( 5 perces toltes csata elott es utan hagyott az embernek idot gondolkodasra) most meg nagyon hirtelen kovetkeznek az esemenyek.
ezt a kings ounty pc verziojanal vetem eszre, 64en hetekig jatszottuk pcn meg vegigjatszottam 2-3 ora alatt. amikor ujra bekapcsoltam 64em , kkor lattam meg hogy mennyire lassu volt az.
igy tehat, keves ez a pirates igy az eredeti elemekbol epitkezve, talan szerencsesebb lett volna ha kicsit fejlesztenek rajta
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Olvastam az egyik korábbi hozzászólásban, hogy nem egészen ugyanaz a járék hangulata, mint a C64-es, vagy az Amigás változaté. Miben tér el? Nagyon félek tõle, hogy meg sem közelíti a korábbi változatokat.
Abban is bízok, hogy nem tettek bele ilyen elõregyártott küldetéses marhaságokat, na az a halálom.