4192
-
6-7 talan... -
Hányszor osztottál zsákmányt? -
40 evesen vonultam vissza, 22eves "szolgalat" utan. Van meg idod ;] -
Igen, tudom. Én is megvettem tőle valami gyógyszart, de nem segített valami sokat... -
Lehet, a kocsmában a hátsó részen lévő fickó adja, de véletlenszerűen, pl nekem már korán megvolt. Mindig mindenhova érdemes "bemenni", mert pl. a kormányzó adhat többször előléptetést, de egyszerre csak egyet fog! -
Tedd fel a legújabb Deamon tools-t (asszem 3.42-es) és azzal nem lesz gond. Tudom, mert nekem nem volt:) -
Tudja valaki, hogy az egészség szintet lehet-e növelni? Még csak 30 éves a karakterem, és már "poor health". Félek, hogy idő előtt megmurdel nekem. -
Ja, meg van olyanom is ami teljesen úgy néz ki, mintha a tenger közepén lenne:)) ez kincses. Egyet már találtam és nagyon hamar megvolt, szerintem egyértelműek az "útjelzők", de úgy nehéz, ha nincsenek meg, csak a fák meg a dombok vannak mindenfelé (tök pojénos ilyenkor a távcső használata:)) -
Madmaxx #1342 Öld meg Montalban márkit és 100 rugót kapsz! Jah meg az összes speckó embert a hajóra! -
Keresd a kalózokat némelyiknél elég szép summa van. -
hapi #1340 Tud-e valaki tuti zsákmányt? Elég kevés a pénz ezeken a trade galleonokon, sőt még a kincses galleonokon is alig van 3000 arany,
elég lassan jön össze a lóvé. -
Hát erről órákat lehetne beszélgetni, és mélységesen egyetértek. Akkor még a kreativitás volt a fő szempont, mostmár a grafika. Ennek ellenére jelennek meg jó és kreativ játékok manapság is, de arányaiban tényleg több az "agyatlan klón". De akinek tetszik, játszon vele, akinek nem, ne ;] Részemről utóbbi. Kevés időm van munka és család mellett játszanom, szeretem ha sokáig leköt egy játék, és közben kikapcsol/szórakoztat, ha már pénzt áldozok rá. De ha olyan napom van, nagyon szívesen halomra lövök bárkit egy agyatlan FPSben, mert akkor az az egyetlen, ami talán megnyugtat (homokzsákot nem lehet egész nap püfölni;]) Ízlések és pofonok... -
Najó, de VillaHermosa környéke nem éppen sűrűn lakott terület ;] De lehet igazság abban amit írtál, mert én is furcsa körülmények között találtam meg az inkákat, a jelzett várostól - Vera Cruz - picit messzebb, mint a többi ládika esetében. -
Van mar a tema alatt keresés, használd. Azzal találni fogsz egy linket, a két hiányzo filehoz. -
hammett #1336 Biztos sokan kerdeztek,de en is kerdezem.Nem tudom bemountolni at mdf-eket.Alcohollal probaltam, a regedites cuccot megcsinaltam.Igy sem jo.Vkinek otlete? -
Igen, és újat is kezdtem, hogy választhassak beállításokat. Pl. nem skill at fencinggel kezdtem. -
Véletlenszerű, de nekem már volt olyan, hogy másik szigeten volt, mint amin a térképen szereplő város van. De jó irányban, tehát mega a térkép helyes volt. Eddig minden térkép stimmelt nekem, csak az elveszett városok sokkal messzebb vannak a referenciaként megadott településtől, mint a mezei kincsek. Nekem Villa Hermosánál volt az egyik. Semmit nem találtam a várostól délkeletre, aztán áthajóztam a távoli délkeleti parthoz, na és ott volt... Tehát az irány jó, de a távolság baromi nagy lehet az elveszett városnál. -
Hat igen ezek a marha regi asz programozok, meg az ilyesmire is tudnak figyelni. :P
Ezert nem vagyok en kibekulve a mai jatekokkal.
Mentesz a szorny megjelenik ugyanott allandoan a 3. nekirugaszkodasra mar kivulrol vagod es inkabb odahajitasz elore egy granatot.
A regi igazan jo jatekokban nem igy volt.
Meg mindig visszasirom az Elite-t (de foleg az Amigas Elite 2.t)aminek egy 800as lemezen elfert tobb komplex galaktikaja teljes adatbazissal es mas adatokkal, manapsag meg egy szar lovoldozos jatek is 3 CD-t foglal el 0 AI-val, semmi veletlenszeruseggel. -
Apró-popó. Az első karrier tényleg csak amolyan gyakorló? Mert én speciel nem emlékszem, hogy szintet és speciális tudást választottam volna, csak nemzetet. -
random, legalabbis a masodik karrieremben Rouge-kent egeszen mashova rakta a hugit, mint a korabbi karrierbe. Sot, a korabbiban is volt egy kis technikai gondom - aramszunet - es a reload utan megint mashova rakta a kunyhojat, a 10 perccel azelotti allapothoz kepest. Ebbol gondolom hogy random a dolog de ez igy is van rendjen, elvegre nem lenne szukseg jatekterkepre, csak egy nyomtatott papirra az asztalon, rajta X-elgetve a "latnivalokkal" - ergo fel ora alatt mienk lehetne az egesz karibi szigetvilag osszes kincse, ami talan egy Bkategorias kalandfilm sztorijanak is rossz lenne ;] -
Hi!
Űberfasza a gém:))
Le a kalappal Sid bácsi előtt. Szerintem nagyon jóra sikeredett a C-64-es átültetés, mind játékélményre mind grafikára, utóbbi persze jobbra sikeredett:)) sőt talán még a apró-cseprő hibák ellenére is az év, ha nem a jövő év játéka lesz. A legjobb viszont a TÁNC. Hát ennél jobban eltalált részt nem láttam még játékban. Vicces is, komoly is és látványos is, szerintem...:))) majd lefordultam a székről nevettemben, mikor először botladoztam a hölgy előtt

Erről egyébként az a kérdésem, bár már olvastam a korábbiakban, hogy mindig másfajta a tánc vagy azért 3-4 fajta van és azokat meg lehet tanulni? Figyelem én a kézmozdulatát, de néha olyan félreérthető, legalábbis nekem. Ha pedig a felvillanásra várok már elkések.
Lenne egy másik is: éppen a nővérkémet menteném meg, de van egy kis gondom. Gran Granada-tól északra kellene lennie, úgy, hogy felül tenger van vagy valami víz. Nos, gondolom tudjátok, hogy ott csak föld van, attól délre dél-keletre van víz. Sajna a képet nem hoztam el. Az a lényeg, hogy másnak is itt volt vagy ezt mindig újragenerálja? -
Nekem úgy volt, hogy amikor megtaláltam az elrabolt nagybácsit, ő adott térképet az elveszett azték városhoz (az inkát már megtaláltam korábban). Utána pedig az egyik lány adott további darabot hibátlan tánc után. -
hapi #1328 Nekem lefagy néhány óra játék után. Hardware resetet csinál és utánna a windows a Videokártyát (gef 4200) okolja.
Ötlet? -
Harek #1327 Nekem is lett 1 Fracia csajom akit elötte elraboltak. A mutató csak 9/10-en áll. Egy másik Francia városból is elvitték a csajt, majd most viszem vissza. Remélem ettől meglesz a másik térképdarab is. -
nekem Port Royal-i csajszi jött be legjobban... bögyös vörös hehh el is vettem -
Madmaxx #1325 kis spanyol senorita. Azt irja beautiful :) -
Az szebb mint a Santo Domingoi? :) -
Madmaxx #1323 NAh én végeztem a játékkal. Rokonok megmenteve, montalban kinyiffantva és a puerto belloi kormányzó lánya is az enyim :) -
Köszönöm! -
Ahova telepitetted a jatekot, ott van egy Custom konyvtar, abba kell. Ha nincs, hozz letre egyet. Olyanok vannak ott, mint Assets, Miles, Support , ide csinalj egy Customot ha nincs. Aztan valasztani a jatekban tudsz majd, option menubol. -
Megnézem, csak azt mondd meg, hova kell bemásolni a file-okat. -
A hazassag utan nem sikerult komolyabb kapcsolatot szereznem, es a mutato 10/10en allt, szal elvileg egy feleseged lehet. A tobbi leanyzo max tippeket sug, vagy ajandekot oszt, de ok mar nem lesznek felesegek - ugy nez ki jelen allas szerint - es talan nem is raboljak el oket. Hogy akkor kitol lehet tovabbi kincseket szerezni, hat azt nemtudom. Szerencsere kozel 3 napi jatek utan meg midnig vannak rejtelyes dolgok ;] -
jaja nekem is házasság előtt adta miután mmentettem egy hajóról....
de remélem ez nem azt jelenti hogy csak csajok adják... mert meghülyülök h a több csajjal is össze kell jönni
én elvettem alegszebbet azt szevasz hehehe -
Nemtudom en sem meg sajnos. Eddig egyetlen inka osi romot talaltam, azt is teljesen veletlenul - irtam korabban, hogy a hideout-ot kerestem, es lattam a foldbol kiallni 2 oszlopot, aztan kiderult hogy szinarany, es nem oszlop az, hanem egy egesz varos ;] - de mast nem. Hogy azt a reszletet kitol kaptam, mar nem emlexem, de lehet hogy az asszonytol, mert egyszer megmentettem egy viskobol, nemsokkal a hazassag elott. Mondhatni annyira megorult nekem a leanyzo, hogy egybol hozzamjott. Lelke rajta, sokat nem latott utana... ;] -
Hat par karakter elmaszott a helyerol, sorry ;] -
Hat az X a kincs helyet, ez gondolom vilagos ;] (habar monkey 1 ota tudjuk, hogy nem mindig az X jeloli a kincs helyet...hehe) A tobbi tereptargy a te tajekozodasodat hivatott segiteni, ha koveted a nyomokat, vagy ha azokat mint tampontokat hasznalod. Lehet tudni, mi mellett kell majd keresni, az egyebkent igencsak feltuno kincset.
Csaladtagokrol altalaban a Raymondo vagyki baro tud hirrel szolgalni, aki mellekallasban a Montalban marki jobbkeze, es annyira balf..(fek) hogy egyfolytaban elkapjuk, akarhova is menekul. Mentsegere legyen mondva, mindig tulelo a randinkat, egyebkent nem kergetnenk folyamatosan ;]
Az baro aktualis helyerol pedig kaphatsz infot egy jol sikerult tanc utan, vagy akar a rejtelyes utazotol a kocsmaban, elobbi feltetele hogy ne tapost ossze a leanyzo vadiuj topankajat, a masodik feltetele nemi penzmag. Ezek utan ha mar megjelent a baro arckepe a "quest" listaban, akkor minden kocsmaros vagy felszolalo neni sugdossa az infokat, hogy merre lattak, es kabe mikor, nomeg milyen hajoval szeli a habokat.
Ha megvan a Raymond-vagyki, akkor kapsz egy terkepet. Sokat nem fog segiteni - ha szerencsed van akkro igen, de nagy valoszinuseggel egy reszletbol nem fogod megtalalni, nomeg mas sem ,] - ezert ujbol el kell kapni az emberunket, egy ujabb terkepreszletert. Eljaras pedig ugyanaz, goto 10 ;] -
családtagokról infót vag y csajsziktól szerezhetsz sikeres tán esetén vagy és főképp a Bárótól, őt kell üldöznod és mindíg megverned.. minden egyes alkalommal ad egy darab térképet
táncolni az elején még viszonylag könnyű--- ne magát a táncot figyeld hanem a felvillanó sárga jeleket és menni fog.. nehzebb szinten nekem pont fordítva ment.. figyeltem a csaj kezét plusz kb érteni is lehet a táncot hog y milyen lépés után mi jön
kincseket pedig úgy találod meg , egyértelműen, hogy a térképen lévő landmarkokat követed, azok segítenek atájékozódásban
nekem azt mondja meg valaki plíz hogy az elveszett városok térképeinek darabjait kiktől lehet megkapni?.... egyet kaptam a jövendőbelimtől miután megmentettem az elrablójától -
C64rol gondolom emlekeztek a "shrewish banyara" (bunronda feleseg, mar ornagyi - major - rangban is hozzadment, egy nagy kereszt volt a nyakaban), ugye nem szerepel a jatekban? Mert eddig nem talaltam, csak attractive, plain es beautiful leanyzokat. Ezek szerint kimaradt? ;]] -
Olvasd el: #1187
Sajnos nem pár nap lesz, az biztos, az #1187-esben leírtak miatt. -
ja es a kincseket hogy talalhatom meg? marmint oke hogy van egy terkep, de mi mit jelent ott?
tok jo, most vmelyik kaloztol egy baromnagy hajot zsakmanyoltam, amin kb 8 vagy 9 upgrade van