Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Ehh... ez a tánc fog az õrületbe kergetni. Eddig egyszer sikerült úgy megcsinálni, hogy tele lett a szívecske. Egyébként poén. Ráadásul a csaj ajándékot adott, 3 közül választhattam, mindegyik speckó tárgy volt.

De többféle tánc van és az egyiknek már megvan a ritmusa. A többi viszont iszonyat nehéz, összevissza esek-kelek. 😊))

Nekem az is tetszik, ahogy a vívás meg lett oldva kis moziszerû végekkel. 😊

És most rá fogok gyúrni a várostámadásra, mert egyszer megpróbáltam, de túl kevesen voltunk.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

valaki nyomathatna képeket 😄D

hykao
Végülis ez könnyedén megtehetõ, mert sima .DDS formátumú fájlok!
a custom mappában!
Még talán a harc könnyûsége se zavarna ennyire ha nem kapnám olyan gyorsan a rangokat btw.
No mind1 én igyekszem majd kijátszani ezt a játékot az összes korszakban és közben várom a patchet 😊

Hmuda
Az egyetlen dolog ebben a játékban ami kihívást jelent az a tánc. Túl sok gomb és magasabb szinten már nem jelzi, hogy melyiket kell lenyomni (csak a csaj kézmozgása a támpont) és baromi gyorsan jönnek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Irányításban nincs hiba mert amigán is 8 irány volt csak ott a joyyal.
Viszont ott olyan nem volt, hogy 40 vs 100 ember és nyerek. Akkor verhetetlen volt az ellenfél ilyen esetben.

Elõ is szedtem a CoV-okat amikben leközölték a leírását és azt írja a c=64 verzió basicben van írva és néha kiakadhat de egy RUN továbblökheti lol. (Én anno amigán nyomtam vele.)

Hmuda
Pedig baromi gyakori mind konzolon mind PC-n manapság ez a fajta "ügyességi" irány-nyomogatás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hm, msot gondolkoztam el azon, hogy egy hatalmas dolgot kihagytak: a saját készítésû zászlókat meg címereket. :-(

Pedig símán megoldható lett volna, mert jelenleg baromi szegényes a választék. 😛

persze, hogy megnéztem!! köszi, de megoldódott. Nekem a SCSI5-on van Daemon és a key sem az amit írnak, de még nagyon hasonló sem, nem is értem. De mükszik, az a lényeg. Köszi a segítséget!!!
És ami a lényeg ennél a játéknál valóban azt érzem, hogy igen, ez a pirates! Rengeteg klón volt eddig és mindig vmi hiányzott számomra belõlük de ez teljesen hozza a régi feelinget számomra.
Nosztalgia rulez :-)

Sajna valóban túl könnyû volt eddig igaz csak közepes fokozaton indultam neki. Osztások miatt már swashbuckler vagyok de a harcokon ez alig változtatott vmit.
Most úgy próbálom nyomni, hogy 1600ban kezdem amikor iszonyatos nagy a spanyol befolyás és bár átállhatnék, nem teszem. Így talán bejön nehezítésnek, hogy nem kapok minden kikötõben elég embert stb. meg a spanyolok az elfoglalt városokat hamar visszafoglalják. Igaz ez nem az igazi megoldás de talán így nagyobb a kihívás.
A tánc viszont nekem nagyon bejön, ilyet még nem láttam számítógépen és igaz kicsit gyerekes meg bugyuta de nagyon ott van a hangulata.

grebber
Ja de nem neked akartam hanem hykao-nak.

Seaman néven vagyok.

Next PC upgrade: 2022

Maximálisan egyet értek ez valóban egy hiánypótó game.

Milyen néven vagy?

Mármnint nforce-on?

grebber
Sorry látom te is 10-essel szavaztál én is 😊

hykao
olvass vissza!
milyen op.rendszered van?
értelemszerûen valszeg a legutolsó lesz mindig a daemon-os...
amúgy megnézted azt a rohadt képet amit beraktam?
He?

nem megy 😞((((
1, beállítom regisztry-t, itt nincs olya key amit mondanak....de beállítom a scsi2-n a permission-t
2, felmountolom
3, installálom
4, hagyom a 2-es CD-t felmountolva

mit csinálok rosszul?
hykao
#604 😊
SZtem túl könnyû a játék, a kis sloopommal simán elfoglaltam 1 fast galleont, úgy, hogy fele annyi emberem volt, mint nekik... Régen ez azért nem volt ennyire sima.

A városok is elég gyengén lettek megcsinálva szerintem, a kocsma mindenhol ugyan olyan, kicsit egysikú a városokban tartózkodás.

Remélem a késõbbiekben kicsit nehezedik azért a játék.
Botond
én azt kaptam amit vártam,Pirates!-t szép grafikával,egy kis extrával,de azért a régi játékmenettel,kicsit túl könnyüre sikeredett,de majd meglátjuk a patch-ek mit hoznak ki belõle
grebber
2004-11-25 Sid Meiers Pirates (c) Atari NOGRP 69x15 MB 8.4

Normális vezsön.

PiszkosFred
En csak annyit mondanek, hogy oruljunk. Ez egy remake, az alapok XXI. szazadi kontosben. Hogy mi a jo oldala? Hogy a jatek kesz van, es innen mar csak egy ugras az esetleges folytatas, vagy nagyobb update. C64es es PCs alap Pirates!hez voltak peccsek? Ugyehogy nem. Ehhez viszont lehetnek, ha a garda foglalkozik a reakciokkal. Aki nem jatszott az alapjatekkal, az talan fintorog, lehet hogy jogosan, nemtudom. De aki jatszott vele, az orulhet, mert ujra elojottek a regi szep emlekek. Reszemrol orulok, es csak remelem, hogy ez egy folyamat elso, de nagyszeru lepese... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hykao
Szerintem egy reméknél kicsit több (árban is), egy következõ részhez viszont kevés...
A 3D-s motor sztem sokkal több kalandelemre adott volna lehetõséget, mert elég pofás azért (kaland és stratigia fronton persze...), valamint a szereplõk beszéd helyetti nyammogása is furán hat a mai füleknek, viszont szvsz a háttérhangok, zenék, nóták elég jók, bár némelyik olyan, mint a 20 évvel ezelõtti számítógépes játékok zenéi (kicsit szimplák...)

Összességében azért mindenképp felüdülés, és talán hiánypótló is, ebben a szörnyek, elfek, rovarok, mutánsok, zombik, s ki tudja még mi egyebek övezte játékkorszakban...fõleg, ha valaki nem ismeri az elõzményeket...
valami gáz van mert unmount-olni sem tudom CD2-t, azt írja lock-olva van. 😞((
melyik emulálja daemon
safedisc
securom
laserdisc
RMPS
???
hykao
azt kell, amelyiket a daemon emulálta (értelemszerûen!!!)
daemon-ba be vagy ki kell kapcsolni az emulációkat?
ezt csinálom és nem megy. de nekem ennél több scsi port-om van az nem gáz akkor is a 2-et kell deny-olni?
hykao
2. nem
Vazze,
Nekem nincs a regisztribe egyik scsi port-nál sem az a string ami kellene! 😞 ekkor is a scsi2 nél kell a permission-t beállítani?
install után vissza kell állítani a registry-t?
hat, ja, remake. en csak azt gondolom, hogy ha mar foglalkoztak vele, par ujitast beletehettek volna, amikor lattak hogy mennyire rovideletu egy jatek. igy eleg rokabor szaga van a dolognak, sid batyo nem errol hires.

Botond
szerintem is nagyon ott van :-)
Lacc
Jó kis játék ez nem értem mit vártatok egy remake-tõl.
Van az nforce-on egy crack-es verzió, valaki feltötlené a krekket?

Kandurex
Azért ez kiábrándító 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a jatek alapelemei ua mint c64 en, csak 64 en azert jatszottunk vele rengeteget, mert iszonyu lassu volt a gep (tobb perces toltodesi idok) . igy a mai gepeken ha jok a reflexeid nem tart sokig a jatk vegigjatszasa ( max ha sokat hajozol szelcsendben , szellel szemben ).

meg szerintem a c64 es verzio eseteben a fantazianak sokkal nagyobb szerepe volt, talan ezrt is szepul meg az emlek ( 5 perces toltes csata elott es utan hagyott az embernek idot gondolkodasra) most meg nagyon hirtelen kovetkeznek az esemenyek.

ezt a kings ounty pc verziojanal vetem eszre, 64en hetekig jatszottuk pcn meg vegigjatszottam 2-3 ora alatt. amikor ujra bekapcsoltam 64em , kkor lattam meg hogy mennyire lassu volt az.

igy tehat, keves ez a pirates igy az eredeti elemekbol epitkezve, talan szerencsesebb lett volna ha kicsit fejlesztenek rajta

Csuhai G
😄 601.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

dr Kotász
600.
Akinek WinME vagy W2K-ja van és nem megy a game ne a regeditet használja hanem a Regedt32.exe-t futassa. Itt keresse ki a megadott bejegyzést és Biztonság menü alatt megtalálja az engedélyezést. A drága NFOból kimaradt hogy csak az XP-ben van együtt a Regedit és Regedt32 a régebbi ablakokban nem 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CS@
Ha netán valami õrült(rajtam kívûl) használ még WinME -t akkor ott ne keresse az NFO -ban leírt reg kulcsokat mert nem ott vannak. Igazából fogalmam sincs hol vannak ,de nem is kell mert megy alapból.

grebber
Na elindult, nagyon bejön a game!!

Sziasztok,

Olvastam az egyik korábbi hozzászólásban, hogy nem egészen ugyanaz a járék hangulata, mint a C64-es, vagy az Amigás változaté. Miben tér el? Nagyon félek tõle, hogy meg sem közelíti a korábbi változatokat.

Abban is bízok, hogy nem tettek bele ilyen elõregyártott küldetéses marhaságokat, na az a halálom.

Lacc
Tényleg jobb <#ticking>
Botond
lol
Hmuda
Nem gond, megnyugtat a tudat, hogy jobb mint a tied (ha már cseszegetjük egymást <#vigyor5> <#worship> ).

Botond
jaja,ezt mondom én is :-D
Hmuda
Ez csúnya volt. <#ejnye1>