1406
  • csingacsguk
    Nem tudja valaki, hogy kell kiállítani vagy esetleg kihackelni azt, hogy ha pl egy ház mögé megy a tankom akkor zölden világít?
    Thanks
  • Alzi
    Szerintem is jó ez a második rész! Az ELSŐ jobb volt ,de ez se olyan rossz mit azt páran állítják róla.

"Achtung Panzer!
    Guderian"
  • Axon
    Biztos nem vagy vele egyedül :-)
    Az az egyedüli baj ezzel a 2. résszel, hogy nem ugyanazoknak készült mint az első rész.
    Akiknek tetszett az első rész, azoknak nem igazán jön be a 2.
    A te példádat nézve pedig neked a 2. rész tetszik jobban.
    Igazából nem is lenne ezzel túl nagy gond, ha nem a Blitzkrieg nevet adták volna a programnak, hanem valami egészen mást. Mivel a neve sejnos Blitzkrieg 2 lett, így jó nagy csalódást okoztak az első rész rajongóinak.
  • lammaer
    Nekem bejött a Blitz 2, különösen az utánpótlás koncepció. Végre nem kell babusgatni a szivünkhöz nőtt egységeket, lehet zúzni és hivni utánpótlást ha esetleg elfogyott volna, ráadásul XP-t is kapnak a fegyvernemek.
    A légierő irányitása is ötletesebb, különösen a vadészbombázóké - végre, használható fegyvernem.

Szerintem jobb, mint a Blitz 1, bár lehet, ezzel egyedül vagyok :)
  • raziel.
    na haver rájött hogy mi a baj most telefonált:DD

szoval kikapcsolod a gépet majd lehuzkodod a cd dvd irokat és azt csinálod ami levan irva és indul...
  • raziel.
    Hali!

MEGVAN!!!!! Megy a game végre!!!
    Így kell csinálni:

- A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.

- Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.

- Indítjuk a Blitzkrieg 2-t és...

- Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felső x.

A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék előtt, majd ugyanúgy ezekből visszafele kilépni.

na visszaolvasva ez alapján probáltam megcsinálni daemon tools 4.0val és mikor ezeket végrehajtottam kért cd keyt majd beirtam és utána mindg cdt kér ... mi lehet baj?:
  • Axon
    Az német kampány első pályáján nagyon bejön a Panzerjaeger I-es. Nem sok játékban találkozni vele. Na mondjuk nem túl erős egység, de érdekességnek mindenképpen jó.
  • Axon
    Aki eddig azért nem próbálta ki a Blitz 2-t mert nem tudta elindítani, annak ajánlom a Daemon Tools 4-et.
    Simán bemountoljátok majd telepítitik. Ezután SFNightmarevel disable cd disable node és már indíthatjátok is. Nem kell simmilyen trükközés.
  • Axon
    Inkább játszom a Blitzkrieg 1-el, vagy a szomszéd marcsi csöcseivel, az is sokkal érdekesebb mint ez a második rész.
  • Amalfi
    A tankok sokszor nem úgy viselkednek ahogy kellene, ami bosszantó, de szerintem ez egy jó játék. A Blitz 1-nek is voltak hibái, amik viszont ki lettek javítva. Ott a tankok átlöttek a házakon, itt ilyen már nincs. Kicsit pörgösebbre lett véve a játékmenet.
    Én tényleg nem értem miért kell ennyire szapulni. Játszatok a Codname Panzers-szel és megtudjátok milyen a magyarok istene.
  • Alzi
    Nem olyan rossz ez csak meg kell szokni
    Igaz az első rész jobbra sikerült de talán majd javítanak rajta!!!
  • ReTeK
    érdekes hogy a bétában csak multit lehetett kipróbálni, lehetséges hogy a többjátékos módja az erőssége ?
  • shippey
    Sziasztok!

Mint Blitzkrieg-rajongó megvettem a Blitzkrieg 2-t a helyi Tesco-ban. Őszintén megmondom, hogy teljesen véletlenül láttam meg, nem is tudtam, hogy már megjelent. Feleségem kicsit húzta a száját, mikor fizetni kellett a szükséges háztartási és egyéb cuccok mellett. Nem olvastam eddig semmit róla, így valójában nem tudtam pontosan, hogy mit is szereztem. És nem is tudtam meg!
    Ma késő délután végre indítottam a telepítést. Na és jött a (nálam már szinte szokásos) probléma. Nem működött. A telepítés vége felé kaptam egy hibaüzenetet: "exe/Data/Data.pak A decompression error has occured (#6) Read/Write failure" Fogalam sincs, hogy ez mit jelent, de eléggé kiakadtam, hogy ilyen az én formám, semmi sem tud nálam működni. Párszor újra próbáltam, semmi változás.Na jól felhúztam magam, vissza az üzletbe, kis veszekedés, végül visszakaptam a pénzt. Most pedig itt a legutóbbi hozzászólások alapján az a kép kezd bennem kialakulni, hogy ez nem is igazán a számomra majdhogynem "etalon"-ként kezelt Blitzkrieg rendes folytatása?
  • Axon
    Na látod, pontosan erről beszélek...
  • Amalfi
    Én játszottam az eggyel is. Engem például zavart, hogy félig 2D félig 3D volt grafikája. Házak között nem igazán lehetett tudni mi történik.
  • Axon
    Biztos meg van az a felhasználó réteg akinek ez a játék nagyon tetszik. Nem is őket szándékozom bírálni. Ennek a játéknak viszont volt egy első része, amely kialakított egy közösséget vagy nevezzük őket is felhasználói rétegnek. Nos ez a második rész nem ennek a rétegnek készült... sajnos.
  • Amalfi
    Én vagyok az, aki elmentem megvenni. Nem igazán értem miért utáljátok ennyire. Szerintem jó kis játék kisebb hibákkal. A grafikája is bejön ha max-ra állítom a minőségi mutatókat.

Az első küldetések és a főküldetések tényleg sokszor könny?ek, de a mellékküldetések közt sok nagyon jól sikerült. Ha a Panzershez hasonlítom, akkor ez egy jó játék. Kifejezetten hangulatos.
  • Axon
    Megjelent a boltokban. Legalábbis a cdgalaxisban már kapható. 10 rugót kell leszurkolnia annak aki bírtokolni akarja ezt a "csodát".
    Kíváncsi vagyok mekkora öldöklő kűzdelem alakult ki a boltban a megjelenéskor :-)
    Egyáltalán lesz-e valaki, aki a demo kipróbálása után még hajlandó megvenni?
    Szerintem hamar le fog csökkeni az ára...
  • Cefre
    Elszúrták nagyon az 1 megcsináltá nagyon jó az ember várnál hogy ettől is jobbat csinálnak ,de nem.Úgy rossz ahogy van.Az elsőhöz tört szerver cimet nem tudtok?
  • ReTeK
    azt hiszem várhatunk a blitz3-ra addig is B1

off:
    kipróbáltam a Panzer.P2-t mert index dicsérő cikke kiváncsivá tett hátha az egy értelmes stratégia, az első pályán kiakadtam mikor 3 tank plusz a tüzérség lőtt egy gumikerekes járművet az meg szinte kiröhögte őket, arcade)
  • I.C.ram
    Teljesen felbaszta az agyamat a játék.

AI szinte nincs. Berakom védeni a tankjaimat és basznak lőni, ha jön az ellenség. Meg nyomom neki, hogy támadjon meg valamit, erre nekimegy, nem lövi, hanem neki rohan a tankkal. Pedig tele vannak lőszerrel.
  • ReTeK
    hogy érted hogy javítás ? (mellesleg a játék az hogy teccik ?)
  • Cefre
    Eléggé szar a grafika az 1 jobbvolt 100 szor .nincs valami javitás hozzá?
  • Thanatos
    jah és mgé azért is amit az elötted iró is mondott hogy megéri kifizetni az extra pénzt a védelemért ha ugyse fogják venni.... :)
  • Thanatos
    hát neme gészen mert megveni nem fogjkák ellenben a deo alapján a kutyát se érdekli és a warez inkább reklám mint kár (márha kegyeskednek normális gamet icsnálni) de ezt a legtöbb kaidó nem látja be :)
  • lammaer
    És az miért is baj a fejlesztőnek hogy nem lesz warezolás?

A játék anyagi sikere nem attól függ, mennyien játszanak a szoftverrel hanem attól hogy hányan veszik meg :)
  • bgabor
    Megnéztem a demot. (nagy blitzkrieg játékos vagyok)
    Gyerekek, ez irtó gagyi lett. A kegyelemdöfést pedig a rajta lévő starforce védelem adja meg neki.

Külön poén hogy a fejlesztők starforce-ot vásároltak hozzá. Most van egy játékuk, amivel aztán nem lesz varezolás. Igaz, hogy a bolti verziót sem fogja megvenni senki, olyan tré, de warez az tényleg nem lesz. Ezért aztán megérte milliókat kicsengetni a starforce-ért.
  • leeloodallas
    Háát... asszem én is pihentetem az öreg BK-t. Vagy nekiállok megint az 1-nek...
    Tényleg elég gagyi lett, pont azt a jellegét vesztette el, amitől a Blitzkrieg "A" Blitzkrieg volt... Nagyon sajnálom
  • I.C.ram
    Áhh nem birom elindítani... bejön a blitzkrieg kis kép, aztán nem töténik semmi...
  • I.C.ram
    Hmm volt már valakinek olyan, hogy lefagyott a játék az első BK képnél?
  • ReTeK
    BK1 remek játék még ma is de ez nagyon furcsa lett, pl.van olyan küldetés hogy a rohanó tank konvojt kell szétbombázni mint valami béna akció játékban és még lehetne sorolni
    én is inkább félre teszem a szűkösebb időkre
  • I.C.ram
    Hát nem vagyok elszállva a BK2től. anno nagy bk1 fan voltam, de az sokkal jobb volt ennél. AI szinte nulla (nem lőnek a tankjaim az ellenséges tankokra, csak ha mondom nekik) Az egységek tök idiótán néznek ki (aránytalanok nagyon) Meg ez az új reinforcement rendszer is nagyon szar. Majd később újra neki látok, de most kicsit félreraktam.
  • Thanatos
    hát van ilyen, keresni is megkell tanulni :) multkor láttam egy 800 emgás avi-t ami csak a google haználatáról szolt :D
  • I.C.ram
    máshogy kerestem rá, és úgy nem talált használhatót.
  • Thanatos
    http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm
    google-ben rákeresve erre starforce nightmare download
    a 6. találat volt... :)
  • I.C.ram
    Köszi! és ezt? Starforce Nightmare 1.12 rákerestem, de nem találtam letöltést sehol.
  • Thanatos
    vagy:
    http://rapidshare.de/files/5466096/SF_Anti_File_System_Blocker.rar.html
  • Thanatos
    a lusták ekdvéért:
    http://users.atw.hu/sys64738/sfcure01.rar
    :)
  • Thanatos
    google a barátod..., másrészt emg sf3 topicban mindenhez van egy vagon link... (arrol nem is bezsélve hogy a elgtöbb direkte sfcure-os rílízhetz alapbol mellé szokták rakni a "tulélőcsomagot"
  • I.C.ram
    Mármint ezeket a progikat, amikot említettél.