1406
-
Dexantreal #325 a kampányok yo hosszúak...még csak 1942nél tartok mindegyikben...és gondolom 1945ig viszi a géjm. De a németeknél olyan lehetetlen küldiket aaad..a Swift to Justice-t vagy mit sikerült legyűrnöm,aztán sivatagi hadjárat van most....és van egy osztag katona,akikkel így lopakodva be kell venni a várost, a rádió állomást,majd valamit fel kell robbantani...közben meg annyi az erősítés,h egyik börtönből két osztag main infrantiny jön ki asszem.Ja meg4bombázóm van,de azokat a légvédelmisek lelövik simán...különben a csapattal nehéz előre nyomulni mivel sokan vannak és nem mindegyik légvédelmist sikerül kiiktatni,ergo szart se érnek a bombázók...folyománya,mint a Murphy törvényeknél:csapatom elvérzik...majd délután leírom a küldi nevét.
valaki esetleg help? -
#324 Egyelőre a németekkel tolom a kampányt és abban eddig nem volt sivatagos pálya. Multiban pedig nem tudom kipróbálni, mivel otthon nincs net, a melóhelyemen meg a tűzfal miatt nem lehet.
Amiben számomra jobb mint a demó az elsősorban a realitáson való javítás. A demóban nagyon arcade-os volt a harc és minden lőtt mindent. Egy 37 mm-es ágyú is simán szétlőtt egy tigrist. Na ezt eddig nem vettem észre, bár ennyire szélsőséges esettel még nem is találkoztam, de úgy vettem észre, hogy a gyengébb ágyúk nem sebzik - vagy csak alíg - az erősebb páncélzatú tankokat.
Az emberek megjelenítése nagyságrendekkel jobb lett mint az első részben. Jól láthatóak és megpróbálnak "inteligensen" viselkedni. Azaz kúsznak, másznak, fedezéket próbálnak keresni, stb. Na csodát azért ne várj, de azért próbálták kihozni belőle a maximumot.
Összeségében a játékélményen érzem a javulást pontosan a fentebb felsorolt javításoknak köszönhetően. Na meg tényleg szép lett a játék, mindenképpen élvezetes körbeforgatni a tankokat és megnézni minden oldalról, bár ez tényleg csak ideig-óráig köti le az embert. Azért a forgatható pályával nőtt a taktikai lehetőségek száma is. Ami engem zavar, az hogy az épületektől nem látszó egységek zöldel vannak rajzolva, ha ezt kikapcsolja az ember, akkor meg könnyen megfeledkezik egy-egy egységéről, mivel nem látja.
Azért elmondható, hogy igazi trónfosztást a 2. rész majd csak a jobb modok megjelenésével tud elérni. -
#323 Még nem próbálkoztam szerkesztett pályákkal, éppen a kampányt tolom. Majd kipróbálom. -
bgabor #322 Vázolnád röviden, milyen javulásokat látsz a progiban a patchek ereményeképpen? Régen nagy Blitzkrieg fan voltam, de a második rész demója gyorsan meggyőzött hogy róla hogy ezt a részt nem érdemes beszerezni. Megaztán a trágya starforce is rajta volt.
Most, hogy kijött az 1.4es patch és a lüke Starforce is kikerült a képből Reloaded barátainknak köszönhetően, gondolkodtam rajta, hogy beszerzem.
Van olyan jó, mint az alap Blitzkrieg volt? Vannak sivatagi hadjáratok? Lehet LAN-on cooperative-ban tolni? -
rexplo #321 Héllo AXON!
Blitzkrieg 2-höz új mappot tettél e már be?A .pak kterjesztésűekkel nincsen gond,de mit kell csinálni a másik tömörített mappokkal?Azt írja,hogy csomagoljam az EXE\Data\Custom\Missions folder -be.Ilyen nincs is a Data könyvtárban.Ha létrehozom és kicsomagolom semmi eredmény.Ha tudod a megoldást légyszives írd le.Köszönöm. -
#320 Egyébként a megjelenéskor elég negatív véleménnyel voltam erről a 2. részről, de az 1.4 patch után kipróbálva már határozott javulást látok.
Igazi javulást majd a modok jelentenek majd, de úgy láttam eddig még csak egy készül/készült hozzá, az is a 0.2-es verziónál jár.
Egyébként ha valaki összehasonlítja az először kiadott alap Blitzkrieg 1.0 és az utoljára hivatalosan kiadott Mission Kursk-ot, akkor láthatja a különbségeket, hogyan javítgatták szinte tökéletessé a játékot.
Egyébként a remek modok és textura patchek-el ellátott Blitzkrieget megnézve szinte rá sem lehet ismerni az alapjátékra.
Nem is beszélve olyan gyöngyszemekről mint a Total Challenge sorozat, ami teljesen egyedivé varázsolja a játékot.
Gondolom - és bízok benne -, hogy ehhez a 2. részhez is hasonló dömpingben készülnek majd a hivatalos és nemhivatalos kiegészítők. -
#319 Én nem szoktam multizni, így ezen a téren nincs tapasztalatom. -
#318 Szivesen! -
helpblitzkrieg2 #317 hü de jó elindult kössz axon
-
Dexantreal #316 ill,hülye vok...a mountolt meghajtóban van a patch és katt rá...aztánf eltolja és irány a géjm. De ha yol veszem ki, a patchnek az az ára,h multiba a Ladder Statistics-nál xp zéró...kár -
Dexantreal #315 nekem telepítés után kapásból patchelte.. -
helpblitzkrieg2 #314 már hogy pachelni?
-
helpblitzkrieg2 #313 Kössz.
-
#312 www.gamecopyworld.com
Az oldalon elsőször is kattints az Europa mirrorok valamelyikére a három közül. A következő oldalon meg az ENTER-re. A következő oldalon egy csomó játék crack-je van. Keresd meg ezt:
Blitzkrieg 2 v1.4
majd kattints rá.
A megnyíló oldalon pedig keresd ezt:
Blitzkrieg 2 v1.4 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE
Kék alapon sárga betűvel van írva és alatta van egy kis floppy ikon, ha ráklikkelsz megint kijön a mirrorok listája, mindegy melyikre klikkelsz letölt egy rar állományt. Ezt kicsomagolva kapsz két .exe filet.
Meg kell patchelned a legújabb 1.4-es verzióra a Blitzkrieg 2-t. Az 1.4-es patch-et bárhonnan letöltheted, magyar oldalakon is fent van.
Ha megpatchelted az 1.4-es patch-el, akkor a két letöltött .exe file-al írd felül az eredetieket. Ugyan az a nevük. Megtalálod őket valahol a Blitzkrieg 2 alkönyvtárban.
Ezután már simán elindul a játék.
-
helpblitzkrieg2 #311 axon pontosan leirnád hogy honnan hová kell kattintani azon a honlapon és utána hova kell másolni a fájlt.
-
helpblitzkrieg2 #310 ha a crack megvan utána a fájl mék könyvtárba kell bemásolni??
-
#309 Van hozzá crack a gamecopyworld-ön. Ezután már nem kell semmivel pöcsölni, simán elindul. -
#308 Barcsak vki magyarositania/reloaded kijott, leszedtem/!! -
rexplo #307 Halli!
Blitzkrieg 2 map instalnál vannak gondjaim.Ezt írja utasításként:To install, extract the D-Day, 6th June 1944 folder from the archive into your EXE\Data\Custom\Missions folder.A gondom az,hogy a Data nem tartalmaz Custom könyvtárat.Létrehoztam majd ezen belül Mission könyvtárat.Ide kicsomagoltam a
filet,de a játék indításakor nem látta.Mit rontottam el?Segítsen aki már ezen túl van sikerrel. Köszi
rexplo -
helpblitzkrieg2 #306 valaki eltudna navigálni ugy hogy letörlöm a blitzkrieg 2 és vki telepités közbe navigál mert beirom az activation kódot és ezt a hüly szöveget irja ki:insert the BLitzkrieg 2disc into another drive then press "retry".Vagy az activation kód a rossz és estleg a star force night marev vagy az sfcure01 -el kell csinálni valamit?Jó lenne ha segitenétek.Elöre is köszi. -
Dexantreal #305 ide már senki nem sasol?..ok,nem írok ide,nem fléjmelek,csak szeretnék1megoldást a német kampányban lévő Swift Justice nevű küldire mikor3hidon kell át menni és a bázist elfoglalni plusz a várost megtisztítani..ja és,ha nagyon okosak vagytok,akkor regéljétek el nekem azt is,h a Ladder Statisticsnál mé nincsen xp-m és mé nulla minden...előre is kösz.
-
Dexantreal #304 ...Ladder Statisticsról lenne szó..xp-m ott nulla meg midenn más is. -
Dexantreal #303 sikerült végre multiznom,de a statisztikám a multiban lévő, az semmit se változott...maradt minden nullán még a játékban eltöltött idő is...de miért? -
#302 Akkor nálam lesz a gond, csak furcsa, hogy a rendes megy és a kábel lehúzássl is megy, csak a Reload-os nem... -
Dexantreal #301 Nálam is cool...de multizni nemtok vele,mer azt írja ki,h vmi tűzfalat emleget meg a nortont...tűzfal elvilleg kivan kapscolva...van ötletek rá?
mellesleg fritzekkel a kampányba a negyedik pályát,ahol 3hídon kell átmenni majd elfoglalni az ellen bázisát és megtisztítani a várost,nemtom megcsinálni...kurva sokan vannak...nektek sikerült? -
#300 Nálam is tökéletes a RELOADED-es verzió. Két gépen is tolom és mindkettőn hibamentesen működik. -
#299 Semmi baj nincs vele. Nálad a hiba. -
#298 Hát nálam, ha rá bökök erre a Game.exe-re akkor lefagya játék, illetve hiba üzenet és el sem indul. Pedig ez a reload-os exe, s előtte fel is tettem ezt, ahogy az nfo írja: BK2_Patch_1_4.exe
Szóval nem teljesen jó az új törés. A Clone-os változat minden sajátossága mellett ment, és az eredeti is fut, csak ez nem... -
HerrKiss #297 A Reloaded-nél úgy tűnik, találtak valamit. Egy hónapon belül a műsodik crack-jük Starforce-os game-hoz. Remélem a többi nagy nevet is feltörik...! (Prince Of Persia - Two Thrones, Peter Jackson's King Kong, Splinter Cell - Chaos Theory, ...) -
Dexantreal #296 csak annyi,h be a multiba arra rá a net izére és create account...aztán már lehet csatlakozni. -
#295 akkor le is írhatod, hátha másnak is gondja lesz vele ... -
Dexantreal #294 rájöttem közben. -
Dexantreal #293 na1kérdés...hogy lehet itt multizni mer ugye a mittoménmilyen .net-nél jelszót kér,meg felhasználónevet...tán a telepítésnél regelnem kellett volna?...szal aki tudja,h itt mi a teendő ilyenkor az pls help!...előre is thanks for all! -
Dexantreal #292 ááá, ez nagyon kemééény...még singlezök picit, oszt irány multiii. -
Dexantreal #291 sztem felesleges,mert különben mér lenne benne a géjmben az 1.4?az felülírna úggyis minden régebbit..de ez csak az én véleményem...minnyá lent van a géjm amúgy nekem -
#290 az előző patcheket érdemes felrakni az 1.4 előtt, vagy felesleges? -
#289 Na végre! Éppen ebben a pillanatban rakták fel a crack-et a Blitzkrieg 2-höz a GameCopyWorld-re. Már töltöm is lefele :-) -
#288 Köszi!
Remélem hamarosan valamelyik crack oldalon megjelenik. -
#287 1.4es patch és a krekk. -
Dexantreal #286 na igen...khm..ruszkik....már várom,h haza érjek és letöltsem a maradék részét,aztán fel a gépre és hajrá