Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BETA-TEST -re lehet jelentkezni.
Ird meg hogy honnan és nem leszek vicces
Ebbe mi olyan vicces?
Honnan lehet letölteni a játékot?
Nekem azért már jöhetne egy olyan 2 VH-s stratégia, ahol van lehetõség épitkezni... 😊
Remek játék. Ha majd kipróbálod, akkor látni fogod, hogy miért is jó az ha nem kell egy játékban építkezni. Nincs semmi bajom az építkezõs, egységgyártós stratégiákkal sem, szívesen játszok velük. Ebbe viszont ez nem kell, pont így jó ahogy van.
Szerencsére????
Miért??
Megvan az 1 de még nem raktam fel!
Jó játék?
Miért??
Megvan az 1 de még nem raktam fel!
Jó játék?
Hé fiuk az 1 ben lehet építkezni?
Remélem az infantryn erõsítenek! (arany középút rulez<#worship>#worship>)
Tényleg elég hányás az a porzás a tankok mögött.
Ami mégszörnyûbb, hogy akkor is porzik, ha betonon mennek.
Ami mégszörnyûbb, hogy akkor is porzik, ha betonon mennek.
Igazából nem a video akad, hanem az a számítógép szaggatott, amin játszanak. Ez meg elég hihetetlen számomra, hogy valami özönvíz elõtti gépen teszteljenek.
Talán még az is lehet a magyarázat, hogy .mov formátumba vették fel az anyagot, hatalmas adatvesztést beállítva a kis méret érdekében.
Akkor viszont nem sok értelme van trailert kiadni.
Más ötletem nincs.
Talán még az is lehet a magyarázat, hogy .mov formátumba vették fel az anyagot, hatalmas adatvesztést beállítva a kis méret érdekében.
Akkor viszont nem sok értelme van trailert kiadni.
Más ötletem nincs.
Hihetetlenül szaggat a kép a videoban.
Kicsit feltupírozott grafikai, meg szebb robbanások. Nem sok minden de talán ennyi elég is lesz.
Kicsit feltupírozott grafikai, meg szebb robbanások. Nem sok minden de talán ennyi elég is lesz.
nekem is a grafikában tünik fel a változás.
túl sok változást egy ilyen kategóriájú játékban nem várhat az ember.
túl sok változást egy ilyen kategóriájú játékban nem várhat az ember.
Nos én nagyon szeretem a Blitzkrieg elsõ részét és a kiegészítõit.
Viszont ezeket a képeket nézve nem igazán látok nagy különbségeket. Sõt! Az egyetlen különbség, hogy a teljes 3d-s megjelenítésnek köszönhetõen, már lehet forgatni a pályát és zoommolni. Nos ez nekem eddig sem hiányzott. Általában beállítom egy nézõpontra és egy fix zoomra a pályát és többet már hozzá sem nyúlok.
Örülök a 2. rész elkészülésének, de a képek alapján túl nagy változásra nem számítok.
Viszont ezeket a képeket nézve nem igazán látok nagy különbségeket. Sõt! Az egyetlen különbség, hogy a teljes 3d-s megjelenítésnek köszönhetõen, már lehet forgatni a pályát és zoommolni. Nos ez nekem eddig sem hiányzott. Általában beállítom egy nézõpontra és egy fix zoomra a pályát és többet már hozzá sem nyúlok.
Örülök a 2. rész elkészülésének, de a képek alapján túl nagy változásra nem számítok.
Megnéztem a trailert.
Vadállat!!!
Fõleg a hajó tetszett. Na ott lehidaltam.
Úgy látom egész jól ki lehet használni a teljes 3D-s forgatást.
Negatívumként egyedül azt jegyezném meg, hogy amikor a brutális hajóágyú bebombáz a kikötõbe, akkor elvileg az épületeknek szét kellene robbaniuk és beteríteni a törmeléknek mindent. Itt viszont a ház robban, de csak azon a helyen amit az épület fizikailag elfoglal, aztán pedig (és ez a legrosszabb) saját magába roskad. Nos ha egy hajóágyú telibe lõtt egy épületet, akkor annak a darabjai szinte mindenütt megtalálhatók, kivéve az eredeti helyüket. Magába roskadt házak, pedig legfeljebb egy földrengés alkalmával keletkeznek nem pedig ágyúzáskor.
Na ez csak egy kis puffogás volt, ettõl függetlenül nagyon tetszett.
Vadállat!!!
Fõleg a hajó tetszett. Na ott lehidaltam.
Úgy látom egész jól ki lehet használni a teljes 3D-s forgatást.
Negatívumként egyedül azt jegyezném meg, hogy amikor a brutális hajóágyú bebombáz a kikötõbe, akkor elvileg az épületeknek szét kellene robbaniuk és beteríteni a törmeléknek mindent. Itt viszont a ház robban, de csak azon a helyen amit az épület fizikailag elfoglal, aztán pedig (és ez a legrosszabb) saját magába roskad. Nos ha egy hajóágyú telibe lõtt egy épületet, akkor annak a darabjai szinte mindenütt megtalálhatók, kivéve az eredeti helyüket. Magába roskadt házak, pedig legfeljebb egy földrengés alkalmával keletkeznek nem pedig ágyúzáskor.
Na ez csak egy kis puffogás volt, ettõl függetlenül nagyon tetszett.
Ha valakinek van crack a játékhoz, legyen szives ossza meg velünk.
THX
THX
Új képek a Gamestaron.
Next PC upgrade: 2022
Ricsi1:
Ez egy Sims-be ültetett Elit klón némi FIFA 2005 és egy kicsi RPG beütéssel

Ez egy Sims-be ültetett Elit klón némi FIFA 2005 és egy kicsi RPG beütéssel

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul