1406
-
#45 viszik E3-ra. -
#44 brutál képek! ^-^
-
#43 bexarok ...
egy képben több másodpercig is gyönyörködök.
-
#42 egy rakás új kép -
#41 4 új pic -
lammaer #40 Nekem azért már jöhetne egy olyan 2 VH-s stratégia, ahol van lehetőség épitkezni... :) -
#39 Remek játék. Ha majd kipróbálod, akkor látni fogod, hogy miért is jó az ha nem kell egy játékban építkezni. Nincs semmi bajom az építkezős, egységgyártós stratégiákkal sem, szívesen játszok velük. Ebbe viszont ez nem kell, pont így jó ahogy van. -
bazze #38 Szerencsére????
Miért??
Megvan az 1 de még nem raktam fel!
Jó játék? -
#37 Szerencsére nem lehet. -
bazze #36 Hé fiuk az 1 ben lehet építkezni? -
bycz #35 Remélem az infantryn erősítenek! (arany középút rulez)
-
#34 8 új kép -
#33 #23
:) -
#32 Úgy látom a program maximálisan kihasználja a 16 millió színt... -
#31 néhány új kép -
#30 Tényleg elég hányás az a porzás a tankok mögött.
Ami mégszörnyűbb, hogy akkor is porzik, ha betonon mennek. -
#29 új videó
tankok mögötti porzás, nagyon NEM teccik. -
#28 elég nagy blödség volt így kiadni, ha azért olyan amilyen. -
#27 Igazából nem a video akad, hanem az a számítógép szaggatott, amin játszanak. Ez meg elég hihetetlen számomra, hogy valami özönvíz előtti gépen teszteljenek.
Talán még az is lehet a magyarázat, hogy .mov formátumba vették fel az anyagot, hatalmas adatvesztést beállítva a kis méret érdekében.
Akkor viszont nem sok értelme van trailert kiadni.
Más ötletem nincs. -
#26 épp kérdezni akartam, hogy csak nálam akad-e a videó. -
#25 Hihetetlenül szaggat a kép a videoban.
Kicsit feltupírozott grafikai, meg szebb robbanások. Nem sok minden de talán ennyi elég is lesz. -
#24 videó -
#23 4 új kép
színvilággal nem lesz baj.
-
#22 wallpapers
az a hajó elég faxán nézz ki.
-
#21 nekem is a grafikában tünik fel a változás.
túl sok változást egy ilyen kategóriájú játékban nem várhat az ember.
-
#20 Nos én nagyon szeretem a Blitzkrieg első részét és a kiegészítőit.
Viszont ezeket a képeket nézve nem igazán látok nagy különbségeket. Sőt! Az egyetlen különbség, hogy a teljes 3d-s megjelenítésnek köszönhetően, már lehet forgatni a pályát és zoommolni. Nos ez nekem eddig sem hiányzott. Általában beállítom egy nézőpontra és egy fix zoomra a pályát és többet már hozzá sem nyúlok.
Örülök a 2. rész elkészülésének, de a képek alapján túl nagy változásra nem számítok. -
#19 11 kép -
#18 Megnéztem a trailert.
Vadállat!!!
Főleg a hajó tetszett. Na ott lehidaltam.
Úgy látom egész jól ki lehet használni a teljes 3D-s forgatást.
Negatívumként egyedül azt jegyezném meg, hogy amikor a brutális hajóágyú bebombáz a kikötőbe, akkor elvileg az épületeknek szét kellene robbaniuk és beteríteni a törmeléknek mindent. Itt viszont a ház robban, de csak azon a helyen amit az épület fizikailag elfoglal, aztán pedig (és ez a legrosszabb) saját magába roskad. Nos ha egy hajóágyú telibe lőtt egy épületet, akkor annak a darabjai szinte mindenütt megtalálhatók, kivéve az eredeti helyüket. Magába roskadt házak, pedig legfeljebb egy földrengés alkalmával keletkeznek nem pedig ágyúzáskor.
Na ez csak egy kis puffogás volt, ettől függetlenül nagyon tetszett. -
WolfSK #17 Ha valakinek van crack a játékhoz, legyen szives ossza meg velünk.
THX -
#16 egyetértek. -
#15 Nagyon cool lesz ez a game. -
#14 Blitzkrieg 2 E3 VIDEÓ -
#13 Új képek a Gamestaron. -
#12 Az első rész nagyon béna volt, a 2 évvel korábbi Sudden Strike nyomába se ér... -
#11 nem koomolyan kérdeztem... -
#10 Ricsi1:
Ez egy Sims-be ültetett Elit klón némi FIFA 2005 és egy kicsi RPG beütéssel -
#9 Burning Horizont -é ? -
#8 Asszem ez csak a kiegészítő képe! -
DePreSsZYo #7 -
#6 hát, reméélem a 2. rész szebb lesz :)), de ha ez a második rész, akkor nem vagyok elájulva tőle .))