1406
-
Dexantreal #406 Jaja, tegnap már elkezdtem és tök jó. -
#405 kinnt van, és nincs rajta védelem. -
Dexantreal #404 Ha annyira megrökönyödsz, cserélj velem helyet :PP. Ne ítélj, míg nem látsz tisztán. -
#403 Az ilyen beszólásokon azért még mindig megrökönyödöm. -
Dexantreal #402 Nem vernek, de ne menjünk bele a dologba. Ám nem jogtalanul mondtam ezeket :P. -
#401 téged vernek, v mér beszélsz így róluk?
-
Dexantreal #400 Megy Blitzkrieg 2 nélkül is? Meglepő amúgy, hogy ilyen olcsó... talán szüleim megveszik nekem és nem lesznek köcsögök. Annyit kell könyörögni egy játékért.... nem vagyunk szegények szerencsére, jól éllünk, de mégis.... faterom olyan, hogy, ha harmincadszorra könyörgök már neki valamiért, akkor talán megveszi. Muterom engedékenyebb.... megpróbálom őt megfűzni talán :S. -
#399 Én is arra tippeltem. Bár már egyik kiadó sem használja ezt a védelmet, azért mégis csak rákerült valahogy.
Már az alapjátékon is az volt. -
#398 talán új SF van rajta. -
#397 Na már nálunk is kapható a kiegészítő:
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9183
Warezeken viszont sehol nem látni. -
#396 Magyarítás nincs hozzá. -
Mambo6 #395 Sziasztok!
Érdeklődi szeretnék, hogy van e vagy tudtok e Magyarosítást a játékhoz. Mondjuk nekem leírás is jó lenne, a küldetésekhez ( nem végigjátszás).
Köszi előre is a válaszotokat!
Csao -
Gauge #394 SZiasztok?
Hogyan működik a játék mp része? (PL.: építős-kajaszedegetős - Age of Empires tipusú)
G.
-
#393 Az amazonon már rendelhető:
-
Dexantreal #392 Ezzel mi a helyzett, kijött már? -
#391 Készül az első nemhivatalos küldetéslemez a Blitz 2-höz.
Neve: Frontline Kurks
Orosz fejlesztés lesz és remélem találkozhatunk majd vele a boltokban és egyébb nem hivatalos beszerzési platformokon.
Addig is mazohistáknak itt a project weboldala:
http://www.ngsdev.com/projects.html -
#390 Ok ha érdekel a folytatás akkor, majd privizz! :D -
Rusy #389 köszönöm szépen még azóta nem folytattam, de ma lehet újrakezdem a pályát -
#388 Hali!
Oroszokkal már végig játszottam ma haza megyek és megnézem, hogy mit s hogy kell csinálni! -
#387 Oroszokkal még ki sem próbáltam. -
Rusy #386 senki sem tudja?
-
Rusy #385 Hello orozoknál cover of darkness pályán elakdatam 2 hajóval jövünk csak katonám van meg kell állítani egy konvolyt, kinyírtam mindenkit de a konvoj még ninc s megállítva, mit kell csinálni? -
Tomcat15 #384 Enter Disc keyfor the disc labelle BK2
eztz írja ki. léci vki mondja el a kódot. [email protected] ide küldje el léci -
kohl #383 Hát nem jön sehogy se össze :(, nem értem! lehet kéne hozzá patch vagy valami igaz asszem fent van az 1.4-es! ha van még valami ötleted írj köszi előre is! -
ot001 #382 A konzolt elő tudtad hozni? Azt a TAB feletti "0" gombbal lehet magyar billentyűzeten. Angol billentyűzeten a "~" gomb van annak a helyén.
Utána így is megpróbálhatod:
@Password ('Barbarossa')
(tehát felsővesszővel)
esetleg a
@Password("Panzerklein")
is aktiválhatja a cheat módot.
-
kohl #381 ez a Cheat kód ugyebár, de nálam mért nem működik? elvileg előugrik egy ablak? és oda kell beírni, vagy nem? mert már mindent próbáltam! Segítsen valaki thx!
-----
Játék közben nyomd meg a ~-t és írd be a @Password("Barbarossa") kódot, mellyel aktiválod a cheat módot. Ezután írd be az alábbi kódok valamelyikét:
@God(0,1) - Sérthetetlenség Bekapcsolása
@God(0,0) - Sérthetetlenség Kikapcsolása
@God(0,2) - Sérthetetlenség + Gyorsabb Gyilkolás
@Win(0) - Küldetés Megnyerése
@ChangeWarFog (0) - Köd kikapcsolása
@ChangeWarFog (1) - Köd bekapcsolása
Utolsó Módosítás: 2006.08.02.
-
#379 lemez olvasásakor hiba... (ha eredeti akkor az baj) -
Pasicomsales #378 Hi
Nem akar elindulni a játék:(
Beírom a telepítőkódot aztán ezt írja ki: Disc read error when checking disc.
make sure a licenced disc is is the drive, the disc is not damage and the valid
Disc Key is entered.
Nem nagyon értek angolul de a telepítőkód nem lehet rossz mert ha egy karaktert megváltoztatok benne más hibaüzenetet ír ki.
Valaki HELP plz!!!!!!!!!!!!!
-
#377 Színes-szagos, de igazából nem tudsz meg belőle semmit.
Majd ha megjelenik, akkor kipróbálom, mindenképpen kap tőlem egy esélyt a lehangoló alapjáték ellenére is. -
#376 Fall of the Reich trailer -
Tersius #375 Talán ha kissé részletesebben leírnád a hibajelenséget... -
koxxx #374 Cső mindenki kérnék egy kis segitséget hogy hogyan lehet Blitzkrieg 2 elinditani mert nem akar indulni előre is köcce -
Tersius #373 Szia.
Crackelt verzióval is lehet online nyomni, csak olyan emberekkel akiknek szintén olyan van, és akkor is gyakran fagy. Nekem megvan a DVD ;) de sajnos a cloneDVD nem viszi... :(
-
#372 Nah sikerült 1.5 patchet megcsinálnom, de az nem leeht gond ,hogy crackelt a játék, mert neten elég nehézskesen tudok játsazni( 20ból 1x tudok csatlakozni). -
#371 Amúgy végre sikerült végigjátsaznom az orosz kampányt! :)
Az utolsó térképen (Rush for Berlin), az egyik küldetés kifogott rajtam!
Pontosítva az amikor a gyárat kell bevédeni és közbe még az ellenfelet is lekell rohanni! :) Nekem kb. 10x sikerült! Valaki játszott már azon? -
#370 Ok, köszi!
Ha hazaértem akkor kipróbálom! Thx! ;) -
#369 Van.
Erről az oldalról töltheted le:
http://www.gamecopyworld.com/ -
#368 Üdv!
Az 1.5-ös patchhez van már crack?
Köszi! :) -
Pasicomsales #367 Kösz -
#366 Itt van:
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=96697