Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre újra belevetettem magam a játékba. Gyorsan az elején kipróbáltam a textúra pak nélkül. Egybõl eltünt a terepszínû stug, na meg a többi egység ami eddig szürke volt, az most a Blitz alap barna színében rohamozott, úgyhogy gyorsan vissza is tettem a textúra pak-et.
Én is megnézem ezt a hangelsturm v2-t.
Már alíg várom, hogy folytassam a küldetéseket. Délután 1-kor ûlök oda ahhoz a géphez amin megkezdtem a küldetéseket. Majd reflektálok a felvetett problémáidra ha sikerül és nem akadok el pont ott én is.
Most a 3. pálya tart izgalomban, hiszen itt is kaptam egy lángszórós panzer II-est, na meg egy hosszúcsövû Stug III-ast, ha jól emlékszem akkor F-es model.
Azt kérdezném, hogy neked is terepszínûre volt festve a Stug III-as a 3. pályán? Ezt azért kérdezem mert én a bkportal-ról leszedtem egy textúra pack-et. Ez egy sima .pak file amit a data könyvtárba kellett másolni. Onnantól kezdve egy csomó német tank meseszép terepszínû textúrában pompázott. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a stug az most a hangelsturm mod eredetileg is terepszínû egysége, vagy pedig a textúra pak-om miatt lett ilyen.
Sajnos csak a német egységekhez vannak terepszínû textúrák a szövikhez és az oroszokhoz nincs mivel õk nem igazán alkalmazták.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hát akkor most leborulok szellemi nagyságod elõtt kis nõiruhás hercegnõm és megpróbálok buta arcot vágni - olyat mint amilyet te szoktál reggelente látni a fürdõszobai tükörben -, hogy meg ne sérüljön habbkönnyû érzékeny másságod....
Ja! ...és szép is vagy :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az elsõ pályán el kellett vinni a parancsnokot az ellenség bázisára, a második pályán ki kellett menteni az ellenség hátországából. A harmadik pályának csak a legelején járok, de holnap mindenképpen folytatom.
Ha még tudsz ilyen jó pályát akkor ird már meg a cimét légyszives köszi
A hagelstorm viszont egy mod, amit úgy kellett volna megcsinálni, hogy a mod alkönyvtár megfelelõ helyére települjön. A magyarázata szerintem az, hogy ha megnézted a verziószámát, akkor ez még a 0.1-es verzió. Szerintem egy sima pályának indult, ami késõbb kampány lett (eddig még rendben is lenne a .pak kiterjesztés) de ezután már új egységeket kapott (pl. lángszórós egységek) és innentõl kezdve már mod-let. Innentõl pedig már másképpen kell(ene) telepíteni. Gondolom a késõbbiekben majd ezt is megcsinálják.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amit leszedtél az egy .pak kiterjesztésû file. Ez egy sima zip file. Ezt ki tudod tömöríteni bármilyen tömörítõvel (pl winzip, winrar). Ha Total Commandered van akkor ki sem kell tömörítened, hanem ütsz rajta egy entert és már látod is mi van benne.
Na most belemész a Blitzkrieg alkönyvtáradba. Ott találsz egy run nevû alkönyvtárat. Menj bele. Itt van egy data és egy save alkönyvtár, na meg ha már felraktál valamilyen modot (pl. Green devils) akkor egy mods nevû alkönyvtár. Ha nincs mods nevû alkönyvtárad, akkor csinálj egyet. Ezután a mods alkönyvtáradba csinálj egy hagelstorm nevû alkönyvtárat (igazából mindegy a név), abba pedig egy data alkönyvtárat. Na ide a data alkönyvtárba másold be a .pak file tartalmát. Természetesen a kicsomagoltat ne magát a .pak filet. Ezután ha elindítod a játékot, akkor az options menüben a load mod-ot választva kijelölheted a hangelsturm mod-ot. Ekker megváltozik a kezdõ képernyõ is és a custom games menüpont custom campaing alatt találod az új kampányt. Így leírva bonyolultnak tünhet, de hidd el egyszerû megcsinálni.
www.bkportal.com
Itt minden fent van, amit csak készítettek a játékhoz. Rengeteg mod, skin patch, és millió jobbnál-jobb pálya.
Ami tetszett az a reoülõgép bombázása volt. Na mondjuk ez csak pillanatnyi öröm volt, de el kell ismerni, hogy látványos. Ezért mondjuk még nem fogjuk szeretni a 2. részt.
Azt kell, mondjam, hogy ezekután mégnagyobbat nõtt a szememben az 1. rész.
Most éppen egy operation hagelsturm nevû moddal játszok, ami tartalmaz egy komplett kampányt. Itt is vannak saját egységeim, amik fejlõdnek és tovább lehet õket vinni a következõ pályára, na meg két ütközet között lehet õket upgrade-lni jobb egységekre. Különlegessége még a modnak, hogy megjelennek benne a lángszórós egységek (gyalogos, PzII lángszórós tank, stb.). Vannak olyan gyalogos csapatok, amik között van egy lángszórós. Na ha egy ilyet beásol egy lövészárokba, az szinte bármit megállít. Gyorsan elõretörõ T34-est simán kifüstölte a lángszórós katona. A lángszórós tank is ki tudja lõni egyetlen nagy lángfröccsel bármelyik tankot, csak amíg a közelébe ér, addig simán kilövik, úgyhogy taktikázni kell. Az viszont észrevehetõ, hogy a gépi ellenfél nagyon nyomul a lángszórós egységekre. Támadtam vagy 5 tankal egy KV1-est a hátuk mögött lemaradva meg ott baktatott a PzII-es lángszórós tankom. A KV1-meg sem állt addig amíg a lõtávolába ért és kilõtte, pedig közben a másik 5 tankom észnélkül lõtte. Önfeláldozóan támadják a lángszórósokat, pedig utána rögtön ki lett lõve a KV1.