Blitzkrieg 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd ird meg ha megcsináltad a 4 ik pályát hogy mit kell csinálni
Axon
Tankok és ágyúk általában igen, de a gyalogság eddig nem tudott vele mitkezdeni. Valószínûleg a páncéltörõ fegyverek hatósugarán kívül marad, miközben a lángszóró már eléri a bunkert vagy az épületet.

Végre újra belevetettem magam a játékba. Gyorsan az elején kipróbáltam a textúra pak nélkül. Egybõl eltünt a terepszínû stug, na meg a többi egység ami eddig szürke volt, az most a Blitz alap barna színében rohamozott, úgyhogy gyorsan vissza is tettem a textúra pak-et.

De azt mindjárt kilövik
Axon
Viszont a házakban és bunkerekben lapuló katonák kiiktatására a lángszórós tankok a legjobbak.

De a többi tank erõsebb
De a többi tank erõsebb
A map editorban nemtudod-e az épületeket és az ágyõkat hogy kell forgatni?
Axon
Leszedtem a v2 és tényleg remek. Nem lehet túl régi mivel amikor szedtem a v1-et akkor még nem volt. Elindítva nekem is rögtön a lángszórós tank hiánya tünt fel.

Nekem jobban tetszik mint az 1 es mert jobb tankok vannak benne csak lángszórós nincs.
Axon
Nekem egyszer volt kockás tigrisem a Total Chalenge 2-ben. Nem tudom miért nem volt textúra a tankon.
Én is megnézem ezt a hangelsturm v2-t.

Én hangelsturm v2 jácom mert itt az elein is ad pz IV meg stug III de nekem fekete-fehér kockás hiába húzok hozzá pakkot nem segit rajta a v2 ad tigrist is.Visszatérek Korsun Pocketra mert nem tudom hová kell vinni a parancsnokot,nem találom az ellenség bázisát
Axon
Most pedig térjünk vissza a Lényegre.
Már alíg várom, hogy folytassam a küldetéseket. Délután 1-kor ûlök oda ahhoz a géphez amin megkezdtem a küldetéseket. Majd reflektálok a felvetett problémáidra ha sikerül és nem akadok el pont ott én is.
Most a 3. pálya tart izgalomban, hiszen itt is kaptam egy lángszórós panzer II-est, na meg egy hosszúcsövû Stug III-ast, ha jól emlékszem akkor F-es model.
Azt kérdezném, hogy neked is terepszínûre volt festve a Stug III-as a 3. pályán? Ezt azért kérdezem mert én a bkportal-ról leszedtem egy textúra pack-et. Ez egy sima .pak file amit a data könyvtárba kellett másolni. Onnantól kezdve egy csomó német tank meseszép terepszínû textúrában pompázott. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a stug az most a hangelsturm mod eredetileg is terepszínû egysége, vagy pedig a textúra pak-om miatt lett ilyen.
Sajnos csak a német egységekhez vannak terepszínû textúrák a szövikhez és az oroszokhoz nincs mivel õk nem igazán alkalmazták.

Axon
Az a lényeg hogy elkotródott innen. Van jópár ilyen kötekedõ alak a fórumokon. Unatkoznak és bemennek a topikokba kötekedni. Általában rémegyszerû segghülye alakok, akik pont ezért mindig a szellemi fölényükre hivatkozva sértenek meg másokat. Már elég sokkal találkoztam és bátran mondhatom neked, hogy mind egyforma.

Én nem fogalmazok olyan szépen mint Axon barátom de azért megmondom a véleményem én is .Te egy köcsög vagy <#gunyos1> Mink a játékról beszélgetünk te meg lebaszol minket ,ha nem tetszik hogy ide irogatunk az 1-es rõl ne olvasd mert úgy se tudsz <#mf3>
nc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Axon
Nem is tudom, hogy miért jársz ennyi bunkó közé? Ez biztos valami perverz tulajdonság részedrõl és esetleg több "ilyened" is van. Mondjuk nõi melltartókat gyûjtesz és titokban nõi ruhákban jársz. Akkor már érthetõ ez a lelki fusztráltság és az a kisebbrendûségi érzés, hogy állandóan mindenkit "lebutázol".

Hát akkor most leborulok szellemi nagyságod elõtt kis nõiruhás hercegnõm és megpróbálok buta arcot vágni - olyat mint amilyet te szoktál reggelente látni a fürdõszobai tükörben -, hogy meg ne sérüljön habbkönnyû érzékeny másságod....
Ja! ...és szép is vagy :-)

Axon
Áháánn! Fut a gyáva! Gyere vissza, leharapom mindkét lábadat!

nc..., szomóru hogy hova süllyed sg, hogy csak ilyen bunkó taknyosokkal van már tele :(((( najó tényleg nem irok többet mert esélytelen vagy...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

érdekes modon ismerem blitzkrieget is és a 2-t is egyet végig is nyomtam , még multiba is nyomtam eleget,d e te ezt honnan is tudhatnád, amugy msot akkor ki is kötözködik? de tudodmit békénhagylak itt, hagy élj csak a kis álomvilágodban ahol a gondolkozás mint olyan nem is létezik mert az nehezedre esne és akkor minek is ugyebár..., byez bunkókám

Axon
Személyeskedéssel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a 130-as hozzászólásodat, bár valószínûleg nem vagy tisztában a személyeskedés határával. Errõl valószínûleg nem tehetsz, hanem esetleg a szülész akinek biztosan csúszott a keze.

Axon
Tudod ez egy Blitzkrieg topik és mi a Blitzkrieg témában beszélgetünk és ha kipróbáltad volna már a Blitzkrieget akkor tudnád, hogy szervesen kapcsolódik egymáshoz minden része. Bár ezt te honnan is tudnád...

jah és még anyit hogy én sem személyeskedtem, pls te se tedd..., nem itt kel kamatoztatni a szellemi képeségeidben fennálló hiányt...

énis szeretlek, amugy csak egy ötlet volt, de a te elvedet követve ha nektek szabad offolni akkor nekem miért nem? :) éjjen a kiválló logika

Axon
Már nem igazán emlékszem, hogy ez a Korsun Pocket valamelyik pálya neve lenne?
Az elsõ pályán el kellett vinni a parancsnokot az ellenség bázisára, a második pályán ki kellett menteni az ellenség hátországából. A harmadik pályának csak a legelején járok, de holnap mindenképpen folytatom.

Axon
Látom te sem éppen a Blitzkrieg témában írogatsz, csak baszogatni tudod az embereket. Talán nyiss magadnak egy "Hülyegyerek és a zsiráf" topikot a dühöngõben és ott arcul köpheted magad és a hasonszõrû barátaidat.

ha irsz az egyesbe azonnal az elsõ lesz..., gondolkozni luxus látom :D

Igazad van de ez itt van az elein az 1-es az meg nagyon hátra van
gondolom csak azt nem értem ezek miért nem férnek bele az 1 topicjába, elvégre annak a modjai... :P

Majd ha kiaddják akkor szó lesz róla is
tök jó hogy bk2 topicban mindenrõl van szó csak bk2rõl nem... :D

A Korsun Pocket ban mit kell csinálni a parancsnokkal?
Köszi addig is
Axon
Én még most járok a 3. pályán így nem tudok segíteni és nagyon úgy néz ki, hogy legközelebb csak pénteken tudok vele játszani, de ha akkor eljutok a 4. pályára, akkor próbálok segíteni.

Leakadtam a 4 ik pályán nem tudom mit kell csinálni . A szöveg meg németül van. A 4 ik feladat az
Axon
Ezt még nem ismerem. Megpróbálok utána nézni.

Axon
Örülök, hogy tetszik a kampány.

Mégy egy kérdés megtaláltam a operation hagelsturm v2 tajger diviziont ,annak ugyamúgy csináljak modot?
Köszi az értékes információt.<#worship>
Ha még tudsz ilyen jó pályát akkor ird már meg a cimét légyszives köszi
Axon
Nagyon bízok benne. Bár én nem emlékszem, hogy az 1. rész demójában ez lett volna, de ettõl még lehetett.

Axon
Nem mindegyiket. Általában a .pak kiterjesztésûeket csak simán be kell másolni a Blitzkrieg/run/data alkönyvtárba, de azok általában valamilyen kiegészítõk (pálya, kampány, skin).
A hagelstorm viszont egy mod, amit úgy kellett volna megcsinálni, hogy a mod alkönyvtár megfelelõ helyére települjön. A magyarázata szerintem az, hogy ha megnézted a verziószámát, akkor ez még a 0.1-es verzió. Szerintem egy sima pályának indult, ami késõbb kampány lett (eddig még rendben is lenne a .pak kiterjesztés) de ezután már új egységeket kapott (pl. lángszórós egységek) és innentõl kezdve már mod-let. Innentõl pedig már másképpen kell(ene) telepíteni. Gondolom a késõbbiekben majd ezt is megcsinálják.

AnuluWork
Amikor az elsõ rész demoja megjelent, akkor is ki lehetett lõni pár lövéssel egy gagyi tankkal egy bármilyen tankot. Gondolom ez a véglegesben változni fog.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Igy kell csinálni akkor minden pályát is pl. grey tajgerts meg stb?
Axon
Várj elmagyarázom.
Amit leszedtél az egy .pak kiterjesztésû file. Ez egy sima zip file. Ezt ki tudod tömöríteni bármilyen tömörítõvel (pl winzip, winrar). Ha Total Commandered van akkor ki sem kell tömörítened, hanem ütsz rajta egy entert és már látod is mi van benne.
Na most belemész a Blitzkrieg alkönyvtáradba. Ott találsz egy run nevû alkönyvtárat. Menj bele. Itt van egy data és egy save alkönyvtár, na meg ha már felraktál valamilyen modot (pl. Green devils) akkor egy mods nevû alkönyvtár. Ha nincs mods nevû alkönyvtárad, akkor csinálj egyet. Ezután a mods alkönyvtáradba csinálj egy hagelstorm nevû alkönyvtárat (igazából mindegy a név), abba pedig egy data alkönyvtárat. Na ide a data alkönyvtárba másold be a .pak file tartalmát. Természetesen a kicsomagoltat ne magát a .pak filet. Ezután ha elindítod a játékot, akkor az options menüben a load mod-ot választva kijelölheted a hangelsturm mod-ot. Ekker megváltozik a kezdõ képernyõ is és a custom games menüpont custom campaing alatt találod az új kampányt. Így leírva bonyolultnak tünhet, de hidd el egyszerû megcsinálni.

Milyen mod kell az operation hagelsturmra nem akar menni???
Milyen mod kell az operation hagelsturm mert bemásoltam de kell hozzá valami
Köszi
Axon
Innen:
www.bkportal.com

Itt minden fent van, amit csak készítettek a játékhoz. Rengeteg mod, skin patch, és millió jobbnál-jobb pálya.

Ezt a modot honnan húztad le???
Axon
Német verzió szeptember 28-án jelenik meg, az angol verzió pedig októberben.

Axon
Igazából meg sem tudtam állapítani a gépi AI-t. Én a német pályát nyomtam végig kétszer és ott szimplán védekezik a gép. Túl sok taktikai lehetõsége nincs is. Engem fõleg az egésznek az arcade jellege zavar. Mindegy milyen egységgel támadsz, az simán ki tudja lõni a legerõsebbet is. A másik - számomra - nagyon zavaró dolog az utánpótlás kérés volt. Gyakorlatilag korlátlanul lehet kérni az utánpótlást. Én szinte majdnem mindig tankokat kértem, amik legyalultak bármit.
Ami tetszett az a reoülõgép bombázása volt. Na mondjuk ez csak pillanatnyi öröm volt, de el kell ismerni, hogy látványos. Ezért mondjuk még nem fogjuk szeretni a 2. részt.
Azt kell, mondjam, hogy ezekután mégnagyobbat nõtt a szememben az 1. rész.
Most éppen egy operation hagelsturm nevû moddal játszok, ami tartalmaz egy komplett kampányt. Itt is vannak saját egységeim, amik fejlõdnek és tovább lehet õket vinni a következõ pályára, na meg két ütközet között lehet õket upgrade-lni jobb egységekre. Különlegessége még a modnak, hogy megjelennek benne a lángszórós egységek (gyalogos, PzII lángszórós tank, stb.). Vannak olyan gyalogos csapatok, amik között van egy lángszórós. Na ha egy ilyet beásol egy lövészárokba, az szinte bármit megállít. Gyorsan elõretörõ T34-est simán kifüstölte a lángszórós katona. A lángszórós tank is ki tudja lõni egyetlen nagy lángfröccsel bármelyik tankot, csak amíg a közelébe ér, addig simán kilövik, úgyhogy taktikázni kell. Az viszont észrevehetõ, hogy a gépi ellenfél nagyon nyomul a lángszórós egységekre. Támadtam vagy 5 tankal egy KV1-est a hátuk mögött lemaradva meg ott baktatott a PzII-es lángszórós tankom. A KV1-meg sem állt addig amíg a lõtávolába ért és kilõtte, pedig közben a másik 5 tankom észnélkül lõtte. Önfeláldozóan támadják a lángszórósokat, pedig utána rögtön ki lett lõve a KV1.