1406
  • I.C.ram
    Ezeket honnan a frászból lehet leszedni? Ez mindt szép, hogy ezt meg azt használd, de hogy honnan szerezze meg az ember azt soha nem írjátok be.
  • leeloodallas
    MEGVAN!!!!! Megy a game végre!!!
    Így kell csinálni:

- A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.

- Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.

- Indítjuk a Blitzkrieg 2-t és...

- Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felső x.

A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék előtt, majd ugyanúgy ezekből visszafele kilépni.

Ha már leírta valaki, attól elnézést kérek.
  • Thanatos
    sf3 topic...
  • Thanatos
    nincs crackes/miniimages verzió...
  • Thanatos
    mindegyiken megy..., kivéve nforce chipsetes alaplapokat nem szereti elvileg..., a többin müxik vagy ha nem akkor valamit szarul csinál az illető...
  • leeloodallas
    ja és honnan szedjek sfcure-t?
  • leeloodallas
    hogy a fenébe nem megy ez a xar???
    eddig minden gamet el tudtam indítani, ez meg itt sz*rakodik velem. bár látom, nem csak velem, de hát ez nem igazán boldogít.....holtalálok egy crackes vagy egyéb módon indítható(mini-image) verziót? hálás lennék egy kis infóért...
  • bgabor
    Akkor ez is felejtős. A tapasztalatok alapján 10 emberből 5 nél nem működnek ezek a starforce-buherálós megoldások. Van amelyik gépen megy, van amelyiken nem.
  • Thanatos
    nem, only starfoce 3...., és nem egyszerű, de akinél egyszer már ment sfcure-al valami game annál ez is menni fog...
  • bgabor
    Ez engem is érdekelne, mert nem óhajtok a gagyi starforce-al szórakozni. Egyszerű crackes? Mármint a DVD verzió.
  • 3P
    Bocs a botor kérdést, de akkor ez ugye nem StarForce3-as védelmű hanem Securom van rajta, ami azért könyebben kezelhető?
  • h4rl3
    hali! Nekem megvan a 4cd-s es a dvd verzio is.de egyikse akar menni :\ vki help pls :P
  • Thanatos
    jaja rájöttem, ajvitottam is magam :D és igen, müködik sfcure-al
  • Gykor
    Én Blitzkrieg2 4cd-s verzióra gondoltam, tehát sfcure01-el működik
  • ReTeK
    igen, ez a kép is abból van
  • Thanatos
    báh, benzétem bk2 cd-s verzioója és nem 2cd-s, heh, sorry :D
    amugy igen, müxik
  • Thanatos
    2cd-s? akarod mondani 4cd-s.... vagy pedig 1 dvd-s van még max :)
  • Gykor

Blitzkrieg 2 cd-s verziója műxik sfcure01-gyel ?
  • ReTeK
    hoppá
  • BKrisz79
    sfcure-al nekem nem megy :( Az ellenőrzés befagy. Van mellette Daemon tools az lehet gond?

Ha van vkinek tetris emu-s változat el tudná küldeni a tetrisbe mountolandó kis fájlt?
  • Thanatos
    sfcure...
  • malter
  • Ombika
    Itt is nem nyugszol minden gamet veretsz!! :)
  • malter
    nekem mountolva nem akar menni
  • ReTeK
    na milyen ? jobb mint a demo ?
  • Thanatos
    3 Use the following cdkey:
    JJZ7E-5U9XV-P8TDC-9FR3Q-Y6845
  • Thanatos
    meg
  • ReTeK
    igen, csak nincs meg az .nfo hozzá (kulcs?)
  • Ombika
    Ez megvan vkinek?
    Blitzkrieg_2_SFCloneCD
  • Axon
    Az nfo-ját néztem és ott éppen ezt taglalták.
    Melyik megoldásra gondolsz? Én eddig a tetris iso-s és az sfnightmare megoldásokkal találkoztam, de azoknál az info fileban is leírták, hogy ezeket használjuk.
  • [HUN]FaTaL
    már rég van megoldás hogy ne kelljen kiírni bár a cd meghajtókat le kell húzni a gépről
  • Axon
    Sosem szerettem ezeket az Alcohollal de csak egyszeres sebességgel és csak szoni vagy tédéká lemezre és csak ilyen meg olyan cd íróval és aztán csak ilyen meg olyan cd olvasóval működik de csak ötböl egy alkalommal, a gépet félig szétberhelve...

Ez most pont az a játék amit szívesen kipróbálnék mielőtt megveszem. A demo egy katasztrófa volt ami arra feltétlenül jó volt, hogy ne rohanjanak az emberek észnélkül megvenni. Ha olyan maradt a játék mint a demo volt, akkor bizony erősen felejtős. Bár a jövőben készülő modok miatt azért érdemes lesz beszerezni, de addig meg hátha lesz rendesen tört verzió, vagy pedig 2 ezer alá csökken az ára mint az első résznek.
  • AnuluWork #173
    nforce ...
  • AnuluWork #172
    Elvileg az enforce szerint létezik. Kijött. De mivel starforceos, így egy bizonyos verzió létezik belőle. Viszont, szomorúan olvasom, hogy a hadjárat Patton ténykedését öleli fel. Ez szomorú! :(
  • ReTeK
    nagy a csend, már toljátok ?
  • Axon
    A demo-hoz készítettek egy realism mod-ot, amivel már élethűbbek a lövések, sebzések, egység paraméterek. Még nem volt időm kipróbálni, de a bkportal-ról már leszedhető.
  • Cefre
    Én már kíváncsi vagyok a 2 re a képek jók róla de a demo nem a legjobb
  • Axon
    Engem sokkal jobban érdekel a Mission Kursk kiegészítő a Blitz 1-hez. Ez is októberben jelenik meg.
  • Axon
    Viszont a játék még mindig csak előrendelhető stádiumban van. Na erre varjatok gombot.
  • Axon
    Elvileg megjelent. Legalábbis a hivatalos oldal szerint.