1406
-
#285 Én a Blitzkrieg 1-el multiztam néha és tényleg hatalmas élmény. A baj csak az volt, hogy ez a játék főleg oroszországban örvend nagy népszerűségnek. Ott pedig a legtöbb játékosnak még telefonos modemes internetkapcsolata van. Játszhatatlanul darabos ilyenkor a játék. -
Dexantreal #284 majd multizunk?...mer eddig semelyik 2dik wh-s stratégiai géjmmel nem tudtam multizni...D-Day magyar verzsönnel az volt a baj,h magyar volt,mer mikor ráakartam tolni a 2.16os patchet,azt írta,h előbb tegyem fel a D-Day-t...LOL....az angol meg nem indult el,mer belépett és kinn volt hatalmas betűkkel,h D-Day,de aztán kidobott az asztalra...szal maradt a magyar. Az 1944:Battle of Bulge-nél meg az a baj,hogy 2.17es patchem van és másoknak(nemtom hogy)2.16...kerestem a google-n hozzá a 2.16-t de nem leltem....és ennyi 2dik világháborús stratégiai géjmem van,most úgy néz ki,h végre a Blitzkrieg2nél sikerülni fog a multi -
#283 Vegre kijott reloaded nah ezt leszedem!!! -
Dexantreal #282 jaaaa....vágom...szar védelem...ilyen volt a Star Wars:Empire at War is pl...akkkor szedd le a wanadoo-ról 2dik szekció...ott van a crackelt ésaz nfo-jába semmi emulator szar nem kell -
#281 Nekem megvan a játék maga, mivel amikor megjelent, akkor rögtön felkerült a warez oldalakra, de törés nem volt hozzá, hanem mindenféle emulátorokkal kellett buherálni rajta a védelmet. Így volt olyan gép amin elindult és volt olyan amin nem. Szóval régóta várok/várunk már egy törést hozzá. -
Dexantreal #280 délután megmondom neked,bár őszintén szólva én nem annyira értek ezekhez...csak feltolom a gépre és kész -
#279 Nem néztem szét az nforce-on, így nem tudtam, hogy feltörték.
Elárulnátok mi van a crack könyvtárban?
Az 1.4-es patch és a hozzá tartozó crack, vagy pedig egy megbuherált 1.4-es patch? -
Dexantreal #278 jaaa...akkor én a crackelt verzsönt leltem volna meg?...LOL -
Dexantreal #277 én ezt nem értem....ha ti nektek már vagy1éve megvan(yo magam csak most kaptam kedvet hozzá),akkor a wanadoo-n mi az a tegnapi géjm? Blitzkrieg 2 relodead...nem hinném, hogy kiegészítő..de én lekapom. -
#276 Azt honnan lehet letölteni, mert én sehol nem találtam. -
#275 Igen. Van crackelt változat belőle! -
#274 Igen de a cheat et nem veszi figyelembe
-
#273 fixes include -
#272 Nah ezzel a patch-al mar jatszhato a game? -
#271 kijött az 1.4es patch (~112mb)
talán enyhül a védelme, ... -
gabesz1984 #270 nvidia Geforce 4 mx 440 with agp8x
és a Klitlcodec pack van fent. -
#269 Milyen videokártyád van?
Meg fontos, hogy milyen kodekek vannak telepítve a gépedre. -
gabesz1984 #268 lehetséges hogy a video kártyával van vmi? mivel már a videonál is szaggat a kép. -
gabesz1984 #267 sikerült elindul de most meg miután vége van a videonak au elején egyböl kilép.
ilyenkor mi van? -
gabesz1984 #266 miután behoztam a daemonban hogy négy meghajtot hozzon létre majd betöltöttem a négy cd-t az elsöt az elsöre a másodikat a másodikra és igy tovább.majd telepitettem mikor végzett a telepitésel ujaraindítottam a gépet,majd amikor belépett rákkattintottam a játékra és elakartam indítani de kérte a a keyt.mamjd miután megattam kiírta a ezt az üzenetet:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry"
a telepitésen belül lehetett választani hogy milyen telepitéslegyen all users meg normál telepítés, én a az all-ra mentem felakartam tenni az egészet.
hát ennyi lenne. -
#265 Legjobb lesz, ha elmondod mit is csináltán, onnantól kezdve, hogy letöltötted az anyagot. -
#264 Azt mondtad, hogy a Daemon Tools-al telepítetted fel. Akkor be kellett mountolnod, hogy települjön. -
gabesz1984 #263 lehet hogy hüjén hangzik de fogalmam sincs miaz hogy bemountolva.hogy érted azt hogy a cd kép? -
#262 Ezzel a módszerrel, ami le van írva, csak keveseknek ment.
Én simán bemountoltam és a Daemon Tools 4-be és telepítettem, majd letíltottam az optikai meghajtókat és elindítottam. Fontos, hogy maradjon bemountolva a cd-kép a daemon Tools-ban. Nekem simán elindult. -
gabesz1984 #261 lehuztam a cd és a dvd írorol is a kábelt de ugyanazt írja ki megnéztem a telepítsi infokban és ezt találtam:1.
Burn with Alcohol 120, at 4x speed( or more this does not
depend if it will work) , use securom NEW profile.
2 When asked, select "Keep TOC as on source cd,
write until end of image file"
3 Use the following cdkey:
JJZ7E-5U9XV-P8TDC-9FR3Q-Y6845
4 alternative you can also sfcure this but we do not support
sfcure when a full retail burn can work just check a dvd release
on how to sfcure. One tip as this is a sf 3.4 version it does not
need to physically have the the cables removed from your drive on
the other hand you never know with sf :).
Next to that also SFN should work without sfcure to disable
drives but just use it to be sure.
Sidenote:
Recently we been attacked for releasing this so called by some
people crap.
This crap involves a lot of work even with the tool.
So if you don't like it don't leech it if you do and get it
working to enjoy the game we did ;)
Lehetséges hogy az a baj hogy nem alcohol 120 al tettem fel?
és ezek amik itt vannak nem segítenek vmit?bár én nem tudok angolul. -
gabesz1984 #260 megprobálom remélem jó lessz mert már nagyon kiváncsi vagyok rá. -
#259 Crack az nincs hozzá.
Próbáld lehúzni az optikai meghajtóról (cd rom, dvd rom, cd író, dvd író) a kábelt. Szerintem úgy menni fog. -
gabesz1984 #258 igen a daemon tools 4-el.
és utánna írja ki azt amit az elöbb írtam.és igen az elindítással
bevallom már tanácstalon vagyok mit lehetne tenni gondoltam rá hogy crackelni kéne de nem találtam cracket sehol. -
#257 A Daemon tols 4-el telepítetted fel?
Ezt azért kérdezem, mert keresné az eredeti cd-t és csak a Daemon Tools 4 tudja neki emulálni azt. Tehát nem a telepítéssel van a gond, hanem az elindítással. -
gabesz1984 #256 feltelepíteni feltudtam csak ami után beirtam a cd-keyt ezt irja ki:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry".
NEM a telepítéssel van a gond. -
#255 Használj DaemonTools 4-et. -
gabesz1984 #254 Hello!
Egy olyan kis gondom lenne hogy letöltöttem a játékot de sajna nem akar elindulni megszereztem hozzá a cd-key-t és azt hittem igy már nincs semmi gond,de amikor elakarom indítani akkor ezt írja ki:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry".
Sajna nem tom mit kell ilyenkor csinálni gondolom crackelni de sajna nem tom honna lehet letölteni vagy hogy mit lehetne tenni.
Elöre is köszi a segítséget!
-
gabesz1984 #253 Hello!
Egy olyan kis gondom lenne hogy letöltöttem a játékot de sajna nem akar elindulni megszereztem hozzá a cd-key-t és azt hittem igy már nincs semmi gond,de amikor elakarom indítani akkor ezt írja ki:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry".
Sajna nem tom mit kell ilyenkor csinálni gondolom crackelni de sajna nem tom honna lehet letölteni vagy hogy mit lehetne tenni.
Elöre is köszi a segítséget!
-
Amalfi #252 Az új patch javította a tankok használhatóságát. :) -
toecksimbo #251 Üdv Mindenkinek!
Letöltöttem a sgéed prgikat, megy is darabig, de ha késöbb újra játszani akarok, akkor nem hajlandó elindulni. Csak ha újra feltelepitem. Ha tud valaki megoldást azt szívesen veszem.
Cső. -
#250 nagyon Békés és Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek -
#249 Talan 1 patch megoldja!! -
Amalfi #248 Én már írtam, hogy nekem tetszik a játék, de nem értem, hogy a közepes és a nehéz harckocsiknak miért kell rimánkodni, hogy lőjenek arra, amire pedig a lő- és látotávolságuk alapján simán tudnának. Az a furcsa, hogy könny? harckocsikkal és önjáró lövegekkel nincs ilyen probléma. ??? -
#247 "Végre nem kell babusgatni a szivünkhöz nőtt egységeket"
Én meg pont ezt hiányolom a 2. részből, úgy vettem észre azért itt is érdemes vigyázni a seregünkre mert sok pontot levon a gép ha halomra lövetjük az egységeinket. Idő kell hozzá és meg lehet szokni ezt a rendszert is sőt a végén már nem is olyan rosz -
Amalfi #246 A prefernces-ben ki lehet kapcsolni.