1406
-
Pasicomsales #365 Telepítő kód kéne. Tud valaki? -
#364 Üdv!
Nagyon faja ajáték sztem!
A tört verzióval lehet online-ba játszani? -
xmessor #363 Sziasztok.
Nyomja valaki közületek a Blitzkrieg 2-t online? Olyan embereket keresek szövetségesnek, akik németekkel szeretnek lenni.
Üdv,
xmessor
-
Mezei Szállító #362 Sziasztok.
Végig vitte már közülletek valaki Blitzkrieg Mission Kurks-ot, vagy már játszott vele? Segítség kellene mert nem boldogulok. Ha valaki tud segíteni jó lenne ha válaszolna. Előre is köszönöm. -
Dexantreal #361 ok,thanks.én meg azt hittem ahhoz -
#360 aszem nem a 2-höz van -
Dexantreal #359 kijött1új Blitzkrieg géjm...
Blitz-Krieg Mission Kursk-PLEX
Ez most a 2-höz van?:S
mer a Fall of the Reich az késöbb lesz és az lesz az új folytatása a géjmnek....legalábbis a lentebb írtak alapján..:S -
Dexantreal #358 thanks. De közbe már én is megcsináltam...a légvédelmi ágyú,vagy mi a szar az ott a homokzsáknál..oda vittem pár tankot és jött a "roham" néhány ruszki tank személyében..visszavertem őket és elkellett foglalni két pontot..simán megvolt, a parancsnok vagy kinek a tankját kinyírtam,ahogy mondtad és voálá...most jön majd Sztálingrád. Nekem bejön a Blitzkrieg 2, az1-gyel nem játszottam, meg a kiegészítőjivel. Fall of the Reichre nagyon kíváncsi leszek -
#357 Semmi extra. Az állomás felől bevéded a bejáratokat. Nem csak gyalogsággal lehetőleg, átcsoportosítod 1 helyről az egységeket mielőtt bevennéd a kis raktárt. Aztán elintézed a támadókat. Azt hiszem az aknák elegendőek. Ambusholj sokat a pontos célzáshoz.
Aztán a parancsnok tankját kell csak kinyírnod.
Amúgy vsz a raktár és az "alsó" pont közötti részről jönnek a srácok, de van, hogy keményen hipp-hopp odavág egységeket.
Szerintem amúgy abszolut nem egy nagy durranás a játék. Sokkal jbb és izgibb küldik voltak az I. részhez, plusz a kiegekkel is jó pár jó küldi jött. -
Dexantreal #356
Na és ezután el is foglaltam rögvest azt a részt,oszt kiírja ezt:
Protect the Fuel Depot:
Russians will most definitely try to recapture the depot or destroye it. You have top protect it at all costs and until further notice, forever it need be.
Eddig asse tudtam melyik a fuel depot, mert ezután rögtön elfoglalták,vagy darabokra szedték..és a legrosszabb a dologban,hogy nem is tudtam, honnét jöttek, hisz a screenshoton is látható, hogy mindkét pont elvan foglalva, ahonnét jöhetnének ruszkik, a kiinduló ponton egy gyalogos hadosztály alldogál, szal nemtom..ott vannak a teherautóim is, de most felmerült bennem, hogy azokat is oda kéne vinni és megtöltetni őket az ottani üzemanyaggal, vagy mi? LOL...mer eddig sehogy se sikerült..na most remélem talán...a küldi neve:
Armored City
-
Dexantreal #355 Rush for Berli nakar lenni?...azzal az a baj,hogy úgy hallottam már a demójáról,hogy meghajtó lehúzogatós,vagy mi..tehát olyan,mint a Blazing...szal,ha már a demó ilyen,akkor a játék is ilyen lesz a full..úgyhoyg nem bizti lesz majd abból multi..de,ha gond nélkül megy,akkor nanán...te meg gyere War front: Turning point multizni szeptemberben,miko jijön -
Dexantreal #354 RfB......:S:..az mi? -
#353 inkább gyere majd te, RfB multizni ...
:) -
xmessor #352 Sziasztok.
Kijött az 1.5-ös patch, van valakinek tapasztala ezzel kapcsolatban, nem lehet valahogy úgy megkerülni ezt a starforce-os vackot, hogy lehessen online játszani vele?
Üdv,
xmessor
-
Dexantreal #351 Serpa jössz multizni? -
Dexantreal #350 má rájöttem amúgy:P -
Dexantreal #349 ja,régóta agyalok amúgy ezen:
oroszéknál van ez a BM-13 Rocket launcher. Nagyon jó kis ágyúzós cucc ez, tetszik, megszórja az ellent, mind állat. De, ha kifogy a lőszerből, akkor mivan?Semmire se lehet használni,vagy fellehet tölteni?ha igen,akkor,hogy és mivel?
-
#348 hmmm szept. vége addigra meglesz hardon az alap -
lammaer #347 Na ezzer biztos nyomulok. Az alapjátéknak tetszett az utánpótlás rendszere, végre nem kellett annyira vigyázni a tapasztalt egységekre :) -
Dexantreal #346 fasza képek,thanks.Már várom ezt a részét -
#345 Fall of the Reich képek -
Dexantreal #344 -
#343 szeptember végén érkezik az expansion
Budapest ostroma is benne lesz.
"Fortress Kurland," and the Soviet "Operation Bagration."
ezeknek utána nézek. -
Dexantreal #342 yonak ígérkezik így név láttná is..majd utána nézek -
#341 E3on bemutatják a kiegészítőt.
Blitzkrieg II – Fall of the Reich -
hns #340 nalatok sem jelentkeznek be az egysegek radion?
eza hangulati elem nagyon bejott az elso reszben a masodikbol kihagytak volna?
vagy nalam van a hiba? -
Dexantreal #339 a japók nem nagyon csinálnak semmit,esetleg kilövik,ha egy gép túl nagyott fingik a levegőben(bombát dob)...szal ha rossz helyre céloz küldinek annyi..a parton lévőket kapja le,csak már megcsináltam azt a küldit és nemtok neki print szkrínt adni. -
Neoncsoves #338 Nem jatszottam még a gamemel csak tippelek: Rossz agyukat bombázott, ezért észrevették őt. Ennyi... -
Dexantreal #337 van1kuplás szar a parton..mögötte több light arteily így beágyazódva..de te a kupolásra menj és van valahol még a part szélén a fa tövében is...meg még másfelé is...szal a kupolásakat keresd vagy mi...de nemtom yol elmagayrázni,sry...esetleg valaki más.. -
helpblitzkrieg2 #336 aha -
helpblitzkrieg2 #335 azokat a repcsi lelövöket ? mert abból 5 van és mind az 5-öt lelöttem de mission failed. -
Dexantreal #334 egy kibaszott nagy dzsungel és egy partszakasz? mer akkor vidd a felderítő géped a partra és hát igen.. a long arteily-t vagy mit semmisítsd meg... földből kiálló kis kerek izék végén egy hosszú csővel -
helpblitzkrieg2 #333 egyébként kód vagy magyarositás?
-
helpblitzkrieg2 #332 ?
-
helpblitzkrieg2 #331 ez a feladat -
helpblitzkrieg2 #330 find and destroy the long-range artillery -
helpblitzkrieg2 #329 a general walter krueger -
Dexantreal #328 esetleg küldi nevét ad meg...és akkor talán lesz help. -
helpblitzkrieg2 #327 1 olyan pályán akadtam el ahol 6-szor lehet bombázni ott mit kell lebombázni?
-
helpblitzkrieg2 #326 kód van a blitzkrieg 2-höz?