1406
-
Dexantreal #446 Én is ott vagyok elakadva. Majd próbálkozom megint.... hátha. -
6600GT #445 hy! a Blitzkrieg 2 ben az amerikaiaknál már nem tom hanyadik pálya,de nincs egy embered sem csak repűlögépet tudsz küldeni.hogy bombázon vagy pár embert ledobni! az ellenség pedig a parton van! elöre is kösszi a segitséget! -
Csekolto #444 Ja,nem ez a konvojos.Asszem a 3.-ik pályán utánpótlás konvojt kell eljutattni a map bal oldaláról a jobb-ba.Középen alul kezdek,baloldalra elmegyek ott kilövöm az állásokat ekkor bejön az a 4 teherautó.Közben ugye szórnak a középen felülröl,ekkor hivom a légicsapást de mindig elkalandoznak és leszediköket a jobb alsó sarokban lévö légvédelmi ágyuk. A pálya közepén van egy elég erös pont ahol aztán minden van ,meg szó szerint annyian vannak mint az oroszok...próbáltam ott leszedni légicsapással de ekkor megint az jönnnek a légvédelmi ágyuk.Próbáltam már megrohanni a légvédelmi ágyukat is de ott aztán elszabadult a pokol.. -
Dexantreal #443 Én is easy-n tolom. A konvojt azt megcsináltaam. Hagyd a tankajid az első hídnál, légitámadással együtt menj át rajta, lődd a túloldalt pár tankkal a saját oldaladról és mikor átért egy, küldd a többit. Akkor erőt gyújts - közben tartsd azt a map végén lévő kis állást, mert ott folyamatosan jönnek - és menj tömegestül neki a másik hídnak. De a patak mentén, mert a városból lőnek téged így a légvédelmi ütegekkel, vagy mivel... nekem is kilőtték a szemetek egy-két tankom. Aztán ott is próbálj légitámogatást kérni, ha még van... és itt már megkell próbálnod egy tankkal átmenni, ha nincs... vagy sikerül, vagy nem alapon... ha sikerült, foglald el a város bizonyos pontjait tankokkal, az üres ágyút detto és várd a támadást. Ekkor jön ugye a gép német hadserege segíten és ők a hídnál feltartják az oroszokat. Te csak várj és helyezz oda minél több tankot a második hídhoz, hogy szemmel tartsák a sarokban lévő oroszokat. Egyet-kettőt előre is küldhetsz, hogy aprítsák hátulról... és, mikor konvoj jön, mindenképp tartsd a hídnál az állást... ennyi, jobbat nem tudok mondani. -
Csekolto #442 Én easy-n játszom de így is elég nehéz.A Németekkel azon a pályán vagyok amelyiken a konvojt kell kisérni,a légitámadást sokra nemtudom használni mert mindig leszedi a légvédelem..Valami tipp esetleg?
Az Oroszokkal én sem jutottam át az elsö pályán.... -
Dexantreal #441 Nekem még nem sikerült. Viszont most úgy próbálom megcsinálni, hogy field artielyt kérek és akkor legalább perceken át bombázom a terepet, meg a katyusákkal is és így csak egy-kettő német marad, de sajnos múltkor így is elbuktam. -
bgabor #440 Tényleg megéri. Nem sok, csak néhány új pálya az egész egy német és egy orosz hadjárat képében, de egy blitzkrieg fannak ez is elég.
Fejlesztés viszont nem történt a játékban. -
#439 Az Oroszok első pályáján hogy vittétek át? -
Dexantreal #438 Thanks! Nyugodtan töltsd le, szerintem megéri. -
#437 Nagyon jók a képek.
Egy ilyen sorozat hozzájárulhat, hogy kedvet kapjak a játékhoz :-) -
Dexantreal #436 Axon, az Officers tényleg jól néz ki a képek alapján, ma majd leszedem mert annak a topikjában lévő linknél órákig tartott volna a külföldi mirrorról... de már találtam magyar linket is, hála PCDome-nak... viszont, akármilyen elsz az Officers, nekem Blitzkrieg 2 és társai akkor is kedvencek maradnak.
A képek pedig íme itt vannak
menü
Német kampány
erősítés a harc hevében - gép egysége
harc
légitámogatás
légitámogatás 2
Orosz kampány - itt az első mapon vagyo kmég csak, ezért kevés a kép
tank túlerő lol
a híres katyusák (nem tudom, hogy kell írni, de Sven Hassel könyvében is voltak és szerintem ezek katyusák) akcióban
-
#435 A képeknek örülnénk. Én is mindig szoktam beszúrni a topikokba az éppen aktuális játékból amivel játszok, de a Blitz 2 kiegjének vizsgálata közben ez valahogy eszembe sem jutott. -
#434 Nem javítottak rajta. Maradt az 1.5-ös engine.
A legzavaróbb számomra még mindig a katonák viselkedése, ahogy akrobatikus mutatványokkal hasravetik magukat. Olyan mintha egy breake tánc versenyről modellezték volna a mozgásukat.
Az egész olyan rajzfilmes benyomást kelt, pláne a kezdő pályán, ahol a fák őszi színekbe vannak öltöztetve. Olyan mint egy délutáni waltdisney matiné.
Már többször megfogadtam magamnak, hogy nem fikázom ezt a játékot, de valahogy mindig kinyílik nálam a panaszláda. A most megjelent Officers demó tükrében pedig még nevetségesebb lett a Blitzkrieg 2. Az Officers-el egy új etalon született, úgy érzem. -
Dexantreal #433 Min kellett volna? Így, első ránézésre ugyanolyan, mint az alap, de nekem azzal se volt bajom és tök jó. Esetleg kérdezz mást, aki már előrébb tart és többet tud mondani.
Mondom, hogy nem vagyok nagy stratéga lol. Említettem, hogy oroszéknál még mindig szenvedek az első pályán, míg németéknél a harmadikon talán. Na, oroszéknál fogtam 4 field artielyt vagy, hogy írják és leraktam a kezdőre őket, jól megszórtam a vasútáloomást, meg aztán a dombot elfoglaltam; késöbb pedig a két szélső német bázist. Katyusák akcióba lendültek, lőtték a németeket jó messziről, artiely detto, úgyhogy most megkapják a magukét. Kifüstölöm őket és vígan betrappolok a jól lepusztult városba, amit a lecsökkent számú német hadsereg véd majd... csak már hajnali 1 volt, úgyhogy majd ma du-tán folytatom.
Egyébként Serpa van pár képen, ha gondolod du-tán tehetek be ide. -
#432 váóó.
úgy értettem, h a néhány + pályán kivül, javítottak vmin? -
Dexantreal #431 Németéknél az a 3-4 pálya szerintem új, ahol eddig jártam. Érdemes feltenni, én azt mondom. -
#430 akkor nem csak néhány új pályát kaptunk?
csiszoltak rajta? -
#429 nem jó -
Dexantreal #428 Én meg szenvedek azért a kiegészítővel... van, hogy végig viszek két küldit németéknél és a kövinél elakadok... majd ma játszok vele és megmondom melyiknél bánéskodok, oroszéknál meg még mindig első pályán szenvedek... lehet, hogy csak az baj, hogy ekszoktam az ilyen stratégiától...pedig easy-n nyomom és mégis lol. -
#427 Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod... -
6600GT #426 hy! az úk blitzkrieg megy a sima 2 nélkül? vagy kell hozzá?elöre is kösszi -
#425 Kipróbáltam végre a Blitzkrieg 2 - Fall ot the Reich-et. Igazán nem roszz, bár elmélyülni még nem volt időm benne, de ígéretes darab. -
#424 Innen:
www.gamecopyworld.com
Itt minden játékhoz megtalálod a crack-et. -
birkabout #423 Cső! Új tag vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet egy használható Blitzkrieg II crackot letölteni? Vagy netalán ha valakinek van egy használható azt megkérném hogy küldje el.
[email protected] -
#422 This is a STANDALONE expansion. -
bgabor #421 Stand alone vagy telepítve kell hogy legyen hozzá a blitzkrieg 2? -
Dexantreal #420 Aztaaa... megnéztem topikba pár képet, trailert majd letöltöm...mikorra várható? -
#419 Készül egy új kiegészítő a Blitzkrieg 2-höz.
The Blitzkrieg II engine based Frontline: Fields of Thunder game gets its own home here on Blitzkrieg Portal with the addition of a fact sheet. The Kursk-based game, the first in a series, promises to be closer to Blitzkrieg 1 in terms of gameplay and should be released by Paradox Interactive sometime during quarter 1 of 2007.
Valami olyasmit szűrtem le, hogy a Blitz 1-hez készült Kurks kieget, adják ki Blitz 2 motorjával, de cáfoljatok meg ha tévednék. -
#418 Most töltöm. Ha leért, akkor majd véleményezem a topikjában. -
#417 oké. -
#416 Az jó lenne, ha feltolnád nekem. Hétvégén elutazok, így nem tudok torrenttel szenvedni, hétfőn pedig simán le tudnám húzni. -
#415 Officers -
Dexantreal #414 Az mi? Játékba egy Officer-t, vagy olyan verzió warezon?
Mert:
Blitzkrieg 2 Fall of the Reich-HATRED
Egyébként majd multi Serpa és többiek? -
#413 Officer -t probáltátok? -
Dexantreal #412 Ja, ok, azt hittem valami saját torrented van és azt nevezed közösnek és oda teszed fel, vagy nem is tudom :S. -
#411 közös privát. -
Dexantreal #410 Milyen közös? Nekem már megvan, csak érdekel. -
#409 torrentről zúzzom.
szólj ha nem találod, vasárnap feldobom a közösre (az új netemmel 1,5giga gyorsan felér) -
#408 Megpróbálok keresni valami beszerzési helyet. Ha tudsz valamit, akkor dobj egy privit. -
#407 Jeeeesszzzzzzz!!!! :-)