1406
-
Dexantreal #446 Én is ott vagyok elakadva. Majd próbálkozom megint.... hátha. -
6600GT #445 hy! a Blitzkrieg 2 ben az amerikaiaknál már nem tom hanyadik pálya,de nincs egy embered sem csak repűlögépet tudsz küldeni.hogy bombázon vagy pár embert ledobni! az ellenség pedig a parton van! elöre is kösszi a segitséget! -
Csekolto #444 Ja,nem ez a konvojos.Asszem a 3.-ik pályán utánpótlás konvojt kell eljutattni a map bal oldaláról a jobb-ba.Középen alul kezdek,baloldalra elmegyek ott kilövöm az állásokat ekkor bejön az a 4 teherautó.Közben ugye szórnak a középen felülröl,ekkor hivom a légicsapást de mindig elkalandoznak és leszediköket a jobb alsó sarokban lévö légvédelmi ágyuk. A pálya közepén van egy elég erös pont ahol aztán minden van ,meg szó szerint annyian vannak mint az oroszok...próbáltam ott leszedni légicsapással de ekkor megint az jönnnek a légvédelmi ágyuk.Próbáltam már megrohanni a légvédelmi ágyukat is de ott aztán elszabadult a pokol.. -
Dexantreal #443 Én is easy-n tolom. A konvojt azt megcsináltaam. Hagyd a tankajid az első hídnál, légitámadással együtt menj át rajta, lődd a túloldalt pár tankkal a saját oldaladról és mikor átért egy, küldd a többit. Akkor erőt gyújts - közben tartsd azt a map végén lévő kis állást, mert ott folyamatosan jönnek - és menj tömegestül neki a másik hídnak. De a patak mentén, mert a városból lőnek téged így a légvédelmi ütegekkel, vagy mivel... nekem is kilőtték a szemetek egy-két tankom. Aztán ott is próbálj légitámogatást kérni, ha még van... és itt már megkell próbálnod egy tankkal átmenni, ha nincs... vagy sikerül, vagy nem alapon... ha sikerült, foglald el a város bizonyos pontjait tankokkal, az üres ágyút detto és várd a támadást. Ekkor jön ugye a gép német hadserege segíten és ők a hídnál feltartják az oroszokat. Te csak várj és helyezz oda minél több tankot a második hídhoz, hogy szemmel tartsák a sarokban lévő oroszokat. Egyet-kettőt előre is küldhetsz, hogy aprítsák hátulról... és, mikor konvoj jön, mindenképp tartsd a hídnál az állást... ennyi, jobbat nem tudok mondani. -
Csekolto #442 Én easy-n játszom de így is elég nehéz.A Németekkel azon a pályán vagyok amelyiken a konvojt kell kisérni,a légitámadást sokra nemtudom használni mert mindig leszedi a légvédelem..Valami tipp esetleg?
Az Oroszokkal én sem jutottam át az elsö pályán.... -
Dexantreal #441 Nekem még nem sikerült. Viszont most úgy próbálom megcsinálni, hogy field artielyt kérek és akkor legalább perceken át bombázom a terepet, meg a katyusákkal is és így csak egy-kettő német marad, de sajnos múltkor így is elbuktam. -
bgabor #440 Tényleg megéri. Nem sok, csak néhány új pálya az egész egy német és egy orosz hadjárat képében, de egy blitzkrieg fannak ez is elég.
Fejlesztés viszont nem történt a játékban. -
Az Oroszok első pályáján hogy vittétek át? -
Dexantreal #438 Thanks!
Nyugodtan töltsd le, szerintem megéri
.
-
Nagyon jók a képek.
Egy ilyen sorozat hozzájárulhat, hogy kedvet kapjak a játékhoz :-) -
Dexantreal #436 Axon, az Officers tényleg jól néz ki a képek alapján, ma majd leszedem mert annak a topikjában lévő linknél órákig tartott volna a külföldi mirrorról... de már találtam magyar linket is, hála PCDome-nak... viszont, akármilyen elsz az Officers, nekem Blitzkrieg 2 és társai akkor is kedvencek maradnak.
A képek pedig íme itt vannak
menü
Német kampány
erősítés a harc hevében - gép egysége
harc
légitámogatás
légitámogatás 2
Orosz kampány - itt az első mapon vagyo kmég csak, ezért kevés a kép
tank túlerő lol
a híres katyusák (nem tudom, hogy kell írni, de Sven Hassel könyvében is voltak és szerintem ezek katyusák) akcióban
-
A képeknek örülnénk. Én is mindig szoktam beszúrni a topikokba az éppen aktuális játékból amivel játszok, de a Blitz 2 kiegjének vizsgálata közben ez valahogy eszembe sem jutott. -
Nem javítottak rajta. Maradt az 1.5-ös engine.
A legzavaróbb számomra még mindig a katonák viselkedése, ahogy akrobatikus mutatványokkal hasravetik magukat. Olyan mintha egy breake tánc versenyről modellezték volna a mozgásukat.
Az egész olyan rajzfilmes benyomást kelt, pláne a kezdő pályán, ahol a fák őszi színekbe vannak öltöztetve. Olyan mint egy délutáni waltdisney matiné.
Már többször megfogadtam magamnak, hogy nem fikázom ezt a játékot, de valahogy mindig kinyílik nálam a panaszláda. A most megjelent Officers demó tükrében pedig még nevetségesebb lett a Blitzkrieg 2. Az Officers-el egy új etalon született, úgy érzem. -
Dexantreal #433 Min kellett volna? Így, első ránézésre ugyanolyan, mint az alap, de nekem azzal se volt bajom és tök jó
. Esetleg kérdezz mást, aki már előrébb tart és többet tud mondani.
Mondom, hogy nem vagyok nagy stratéga lol
. Említettem, hogy oroszéknál még mindig szenvedek az első pályán, míg németéknél a harmadikon talán. Na, oroszéknál fogtam 4 field artielyt vagy, hogy írják és leraktam a kezdőre őket, jól megszórtam a vasútáloomást, meg aztán a dombot elfoglaltam; késöbb pedig a két szélső német bázist. Katyusák akcióba lendültek, lőtték a németeket jó messziről, artiely detto, úgyhogy most megkapják a magukét. Kifüstölöm őket és vígan betrappolok a jól lepusztult városba, amit a lecsökkent számú német hadsereg véd majd... csak már hajnali 1 volt, úgyhogy majd ma du-tán folytatom.
Egyébként Serpa van pár képen, ha gondolod du-tán tehetek be ide. -
váóó.
úgy értettem, h a néhány + pályán kivül, javítottak vmin? -
Dexantreal #431 Németéknél az a 3-4 pálya szerintem új, ahol eddig jártam. Érdemes feltenni, én azt mondom. -
akkor nem csak néhány új pályát kaptunk?
csiszoltak rajta? -
nem jó -
Dexantreal #428 Én meg szenvedek azért a kiegészítővel... van, hogy végig viszek két küldit németéknél és a kövinél elakadok... majd ma játszok vele és megmondom melyiknél bánéskodok, oroszéknál meg még mindig első pályán szenvedek... lehet, hogy csak az baj, hogy ekszoktam az ilyen stratégiától...pedig easy-n nyomom és mégis lol
.
-
Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod... -
6600GT #426 hy! az úk blitzkrieg megy a sima 2 nélkül? vagy kell hozzá?elöre is kösszi -
Kipróbáltam végre a Blitzkrieg 2 - Fall ot the Reich-et. Igazán nem roszz, bár elmélyülni még nem volt időm benne, de ígéretes darab. -
Innen:
www.gamecopyworld.com
Itt minden játékhoz megtalálod a crack-et. -
birkabout #423 Cső! Új tag vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet egy használható Blitzkrieg II crackot letölteni? Vagy netalán ha valakinek van egy használható azt megkérném hogy küldje el.
[email protected] -
This is a STANDALONE expansion. -
bgabor #421 Stand alone vagy telepítve kell hogy legyen hozzá a blitzkrieg 2? -
Dexantreal #420 Aztaaa 
... megnéztem topikba pár képet, trailert majd letöltöm...mikorra várható?
-
Készül egy új kiegészítő a Blitzkrieg 2-höz.
The Blitzkrieg II engine based Frontline: Fields of Thunder game gets its own home here on Blitzkrieg Portal with the addition of a fact sheet. The Kursk-based game, the first in a series, promises to be closer to Blitzkrieg 1 in terms of gameplay and should be released by Paradox Interactive sometime during quarter 1 of 2007.
Valami olyasmit szűrtem le, hogy a Blitz 1-hez készült Kurks kieget, adják ki Blitz 2 motorjával, de cáfoljatok meg ha tévednék. -
Most töltöm. Ha leért, akkor majd véleményezem a topikjában. -
oké. -
Az jó lenne, ha feltolnád nekem. Hétvégén elutazok, így nem tudok torrenttel szenvedni, hétfőn pedig simán le tudnám húzni. -
Officers -
Dexantreal #414 Az mi? Játékba egy Officer-t, vagy olyan verzió warezon? 

Mert:
Blitzkrieg 2 Fall of the Reich-HATRED
Egyébként majd multi Serpa és többiek? -
Officer -t probáltátok? -
Dexantreal #412 Ja, ok
, azt hittem valami saját torrented van és azt nevezed közösnek és oda teszed fel, vagy nem is tudom :S.
-
közös privát. -
Dexantreal #410 Milyen közös? Nekem már megvan, csak érdekel. -
torrentről zúzzom.
szólj ha nem találod, vasárnap feldobom a közösre (az új netemmel 1,5giga gyorsan felér) -
Megpróbálok keresni valami beszerzési helyet. Ha tudsz valamit, akkor dobj egy privit. -
Jeeeesszzzzzzz!!!! :-)