Blitzkrieg 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ezeket honnan a frászból lehet leszedni? Ez mindt szép, hogy ezt meg azt használd, de hogy honnan szerezze meg az ember azt soha nem írjátok be.
MEGVAN!!!!! Megy a game végre!!!
Így kell csinálni:

- A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.

- Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.

- Indítjuk a Blitzkrieg 2-t és...

- Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felsõ x.

A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék elõtt, majd ugyanúgy ezekbõl visszafele kilépni.

Ha már leírta valaki, attól elnézést kérek.<#gun><#violent><#taps>
sf3 topic...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nincs crackes/miniimages verzió...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mindegyiken megy..., kivéve nforce chipsetes alaplapokat nem szereti elvileg..., a többin müxik vagy ha nem akkor valamit szarul csinál az illetõ...

ja és honnan szedjek sfcure-t?
<#nemtudom>
hogy a fenébe nem megy ez a xar???
eddig minden gamet el tudtam indítani, ez meg itt sz*rakodik velem. bár látom, nem csak velem, de hát ez nem igazán boldogít.....holtalálok egy crackes vagy egyéb módon indítható(mini-image) verziót? hálás lennék egy kis infóért...
Akkor ez is felejtõs. A tapasztalatok alapján 10 emberbõl 5 nél nem mûködnek ezek a starforce-buherálós megoldások. Van amelyik gépen megy, van amelyiken nem.

nem, only starfoce 3...., és nem egyszerû, de akinél egyszer már ment sfcure-al valami game annál ez is menni fog...

Ez engem is érdekelne, mert nem óhajtok a gagyi starforce-al szórakozni. Egyszerû crackes? Mármint a DVD verzió.

3P
Bocs a botor kérdést, de akkor ez ugye nem StarForce3-as védelmû hanem Securom van rajta, ami azért könyebben kezelhetõ?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hali! Nekem megvan a 4cd-s es a dvd verzio is.de egyikse akar menni :\ vki help pls :P
jaja rájöttem, ajvitottam is magam :D és igen, müködik sfcure-al

Én Blitzkrieg2 4cd-s verzióra gondoltam, tehát sfcure01-el mûködik
ReTeK
igen, ez a kép is abból van <#kacsint>

báh, benzétem bk2 cd-s verzioója és nem 2cd-s, heh, sorry :D
amugy igen, müxik

2cd-s? akarod mondani 4cd-s.... vagy pedig 1 dvd-s van még max :)

Blitzkrieg 2 cd-s verziója mûxik sfcure01-gyel ?
ReTeK
hoppá <#zavart1>

sfcure-al nekem nem megy :( Az ellenõrzés befagy. Van mellette Daemon tools az lehet gond?

Ha van vkinek tetris emu-s változat el tudná küldeni a tetrisbe mountolandó kis fájlt?
sfcure...

malter
<#papakacsint>
Ombika
Itt is nem nyugszol minden gamet veretsz!! :)

malter
nekem mountolva nem akar menni
ReTeK
na milyen ? jobb mint a demo ?

3 Use the following cdkey:
JJZ7E-5U9XV-P8TDC-9FR3Q-Y6845

meg

ReTeK
igen, csak nincs meg az .nfo hozzá (kulcs?)<#confused>

Ombika
Ez megvan vkinek?
Blitzkrieg_2_SFCloneCD

Axon
Az nfo-ját néztem és ott éppen ezt taglalták.
Melyik megoldásra gondolsz? Én eddig a tetris iso-s és az sfnightmare megoldásokkal találkoztam, de azoknál az info fileban is leírták, hogy ezeket használjuk.

[HUN]FaTaL
már rég van megoldás hogy ne kelljen kiírni bár a cd meghajtókat le kell húzni a géprõl

http://goo.gl/gd6Zi5

Axon
Sosem szerettem ezeket az Alcohollal de csak egyszeres sebességgel és csak szoni vagy tédéká lemezre és csak ilyen meg olyan cd íróval és aztán csak ilyen meg olyan cd olvasóval mûködik de csak ötböl egy alkalommal, a gépet félig szétberhelve...

Ez most pont az a játék amit szívesen kipróbálnék mielõtt megveszem. A demo egy katasztrófa volt ami arra feltétlenül jó volt, hogy ne rohanjanak az emberek észnélkül megvenni. Ha olyan maradt a játék mint a demo volt, akkor bizony erõsen felejtõs. Bár a jövõben készülõ modok miatt azért érdemes lesz beszerezni, de addig meg hátha lesz rendesen tört verzió, vagy pedig 2 ezer alá csökken az ára mint az elsõ résznek.

AnuluWork
nforce ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Elvileg az enforce szerint létezik. Kijött. De mivel starforceos, így egy bizonyos verzió létezik belõle. Viszont, szomorúan olvasom, hogy a hadjárat Patton ténykedését öleli fel. Ez szomorú! :(

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ReTeK
nagy a csend, már toljátok ? <#vigyor2>

Axon
A demo-hoz készítettek egy realism mod-ot, amivel már élethûbbek a lövések, sebzések, egység paraméterek. Még nem volt idõm kipróbálni, de a bkportal-ról már leszedhetõ.

Én már kíváncsi vagyok a 2 re a képek jók róla de a demo nem a legjobb
Axon
Engem sokkal jobban érdekel a Mission Kursk kiegészítõ a Blitz 1-hez. Ez is októberben jelenik meg.

Axon
Viszont a játék még mindig csak elõrendelhetõ stádiumban van. Na erre varjatok gombot.

Axon
Elvileg megjelent. Legalábbis a hivatalos oldal szerint.

Ki adták-e már a játékot?
Sikerült átmenned ? én most a 7 ik pályánál akadtam el
A hid elfoglalását 3 tigrisre biztam simán átjutottak veszteség nélkül
Axon
Újra nekiugrottam a 3. pályának ott ahol elakadtam. A hídon alíg tudok átkecmeregni. A dombról folyamatosan kilövik a tankjaimat, a tüzérsége megállás nélkül lõ 5-6 ágyúval, mindenemet szétlõve. Valahol elõttem a fák között is lapulhat néhány páncéltörõ ágyú, na meg egy rakás nehéz tank vár arra, hogy mindezen nehézségeken átverekedjem magam.
Mindegy, ma újra nekiugrok. Úgy is kaptam egy rakás tankot, most azokat átzavarom a hídon. Lehet, hogy mind elhullik, de remélhetõleg megtisztítják a többiek elõtt az utat.

sikerült megcsinálnom a 4 ik pályát de tigrisek nélkül nehézlesz sok a tank benne t 34 meg kv1, 2
Hol tartasz?
Segitség van.
Axon
Nem sajnos még a 4.-ig nem jutottam el. Egyébként én az elsõ verziót nyomom így nincsenek tigriseim. A Stug III F-em viszont igazi kis romboló. A páncélja elég erõs, hogy dacoljon egy darabig a T34-esekkel, a tûzereje pedig már elegendõ a kilövésükhöz. Nyomába rakok legalább 1 PzIV G-t, ami bár nem túl jól páncélozott, de tûzereje még jobb a stug-nál is.

A 4 ik pályát megcsináltad már?
Én azt úgy csináltam hogy a stukákat bevetettem és azok kilõtték a páncéltörõket meg az ágyúkat a gyalogságot a rakétavetõk megsemmisitették és a tigrisekkel átmentem a tankokat kilõték veszteség nélkül a dombot gyorsan elfoglaltam t tüzérséggel lõttem a várost utánna elfoglaltam a tigrisekkel.Ha a várost elfoglaltad gyorsan ki kell szabaditali a fogjokat a táborból mert vege lesz ha nem sikerül .A többi utánna könyû lesz.
Axon
Ez a 3. pálya nagyon nyögvenyelõsen megy nekem. A falut viszonylag könnyen, egyetlen nagyobb rohammal elfoglaltam veszteség nélkül. A tüzérséggel kiiktattam a tüzérségét. A híd elõtti védelmet is felszámoltam, viszont a hídon már nagyon nehezen jutottam át. Még jó, hogy jöttek a rakétavetõs egységeim. Azokkal számoltam fel a védelem nagyrészét. A gondom az volt, hogy a híd rettenetesen tönkre ment és folyton felrobbant ha rámentem az egységeimmel és elkezdtek lõni. Javítani pedig nem tudtam, mert a lövészárkokban levõ gyalogsága kilõtte a szerelõkocsimat. Nagy nehezen végre átértem, de itt meg rögtön egy rakás tank támadta meg hõsiesen védekezõ stug-omat. Itt már jött T34-es, KV1-es, de még Sherman is. Idõm meg nincs kiépíteni a védelmet, mivel a dombtetõröl folyamatosan lõnek. Ismét egyetlen nagy tankrohammal kell majd bevennem a dombtetõt és szétzúznom a páncélosait. Itt már bizony nagy veszteségekkel kell majd számolnom. Remélem a késöbbiekben nem lesz/lenne égetõ szükségem az itt kilõtt harckocsijaimra.