1406
-
Cefre #165 Ki adták-e már a játékot? -
Cefre #164 Sikerült átmenned ? én most a 7 ik pályánál akadtam el -
Cefre #163 A hid elfoglalását 3 tigrisre biztam simán átjutottak veszteség nélkül -
#162 Újra nekiugrottam a 3. pályának ott ahol elakadtam. A hídon alíg tudok átkecmeregni. A dombról folyamatosan kilövik a tankjaimat, a tüzérsége megállás nélkül lő 5-6 ágyúval, mindenemet szétlőve. Valahol előttem a fák között is lapulhat néhány páncéltörő ágyú, na meg egy rakás nehéz tank vár arra, hogy mindezen nehézségeken átverekedjem magam.
Mindegy, ma újra nekiugrok. Úgy is kaptam egy rakás tankot, most azokat átzavarom a hídon. Lehet, hogy mind elhullik, de remélhetőleg megtisztítják a többiek előtt az utat. -
Cefre #161 sikerült megcsinálnom a 4 ik pályát de tigrisek nélkül nehézlesz sok a tank benne t 34 meg kv1, 2 -
Cefre #160 Hol tartasz?
Segitség van. -
#159 Nem sajnos még a 4.-ig nem jutottam el. Egyébként én az első verziót nyomom így nincsenek tigriseim. A Stug III F-em viszont igazi kis romboló. A páncélja elég erős, hogy dacoljon egy darabig a T34-esekkel, a tűzereje pedig már elegendő a kilövésükhöz. Nyomába rakok legalább 1 PzIV G-t, ami bár nem túl jól páncélozott, de tűzereje még jobb a stug-nál is. -
Cefre #158 A 4 ik pályát megcsináltad már? -
Cefre #157 Én azt úgy csináltam hogy a stukákat bevetettem és azok kilőtték a páncéltörőket meg az ágyúkat a gyalogságot a rakétavetők megsemmisitették és a tigrisekkel átmentem a tankokat kilőték veszteség nélkül a dombot gyorsan elfoglaltam t tüzérséggel lőttem a várost utánna elfoglaltam a tigrisekkel.Ha a várost elfoglaltad gyorsan ki kell szabaditali a fogjokat a táborból mert vege lesz ha nem sikerül .A többi utánna könyű lesz. -
#156 Ez a 3. pálya nagyon nyögvenyelősen megy nekem. A falut viszonylag könnyen, egyetlen nagyobb rohammal elfoglaltam veszteség nélkül. A tüzérséggel kiiktattam a tüzérségét. A híd előtti védelmet is felszámoltam, viszont a hídon már nagyon nehezen jutottam át. Még jó, hogy jöttek a rakétavetős egységeim. Azokkal számoltam fel a védelem nagyrészét. A gondom az volt, hogy a híd rettenetesen tönkre ment és folyton felrobbant ha rámentem az egységeimmel és elkezdtek lőni. Javítani pedig nem tudtam, mert a lövészárkokban levő gyalogsága kilőtte a szerelőkocsimat. Nagy nehezen végre átértem, de itt meg rögtön egy rakás tank támadta meg hősiesen védekező stug-omat. Itt már jött T34-es, KV1-es, de még Sherman is. Időm meg nincs kiépíteni a védelmet, mivel a dombtetőröl folyamatosan lőnek. Ismét egyetlen nagy tankrohammal kell majd bevennem a dombtetőt és szétzúznom a páncélosait. Itt már bizony nagy veszteségekkel kell majd számolnom. Remélem a késöbbiekben nem lesz/lenne égető szükségem az itt kilőtt harckocsijaimra. -
Cefre #155 Majd ird meg ha megcsináltad a 4 ik pályát hogy mit kell csinálni
-
#154 Tankok és ágyúk általában igen, de a gyalogság eddig nem tudott vele mitkezdeni. Valószínűleg a páncéltörő fegyverek hatósugarán kívül marad, miközben a lángszóró már eléri a bunkert vagy az épületet.
Végre újra belevetettem magam a játékba. Gyorsan az elején kipróbáltam a textúra pak nélkül. Egyből eltünt a terepszínű stug, na meg a többi egység ami eddig szürke volt, az most a Blitz alap barna színében rohamozott, úgyhogy gyorsan vissza is tettem a textúra pak-et. -
Cefre #153 De azt mindjárt kilövik -
#152 Viszont a házakban és bunkerekben lapuló katonák kiiktatására a lángszórós tankok a legjobbak. -
Cefre #151 De a többi tank erősebb -
Cefre #150 De a többi tank erősebb -
Cefre #149 A map editorban nemtudod-e az épületeket és az ágyőkat hogy kell forgatni? -
#148 Leszedtem a v2 és tényleg remek. Nem lehet túl régi mivel amikor szedtem a v1-et akkor még nem volt. Elindítva nekem is rögtön a lángszórós tank hiánya tünt fel. -
Cefre #147 Nekem jobban tetszik mint az 1 es mert jobb tankok vannak benne csak lángszórós nincs. -
#146 Nekem egyszer volt kockás tigrisem a Total Chalenge 2-ben. Nem tudom miért nem volt textúra a tankon.
Én is megnézem ezt a hangelsturm v2-t. -
Cefre #145 Én hangelsturm v2 jácom mert itt az elein is ad pz IV meg stug III de nekem fekete-fehér kockás hiába húzok hozzá pakkot nem segit rajta a v2 ad tigrist is.Visszatérek Korsun Pocketra mert nem tudom hová kell vinni a parancsnokot,nem találom az ellenség bázisát -
#144 Most pedig térjünk vissza a Lényegre.
Már alíg várom, hogy folytassam a küldetéseket. Délután 1-kor űlök oda ahhoz a géphez amin megkezdtem a küldetéseket. Majd reflektálok a felvetett problémáidra ha sikerül és nem akadok el pont ott én is.
Most a 3. pálya tart izgalomban, hiszen itt is kaptam egy lángszórós panzer II-est, na meg egy hosszúcsövű Stug III-ast, ha jól emlékszem akkor F-es model.
Azt kérdezném, hogy neked is terepszínűre volt festve a Stug III-as a 3. pályán? Ezt azért kérdezem mert én a bkportal-ról leszedtem egy textúra pack-et. Ez egy sima .pak file amit a data könyvtárba kellett másolni. Onnantól kezdve egy csomó német tank meseszép terepszínű textúrában pompázott. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a stug az most a hangelsturm mod eredetileg is terepszínű egysége, vagy pedig a textúra pak-om miatt lett ilyen.
Sajnos csak a német egységekhez vannak terepszínű textúrák a szövikhez és az oroszokhoz nincs mivel ők nem igazán alkalmazták. -
#143 Az a lényeg hogy elkotródott innen. Van jópár ilyen kötekedő alak a fórumokon. Unatkoznak és bemennek a topikokba kötekedni. Általában rémegyszerű segghülye alakok, akik pont ezért mindig a szellemi fölényükre hivatkozva sértenek meg másokat. Már elég sokkal találkoztam és bátran mondhatom neked, hogy mind egyforma. -
Cefre #142 Én nem fogalmazok olyan szépen mint Axon barátom de azért megmondom a véleményem én is .Te egy köcsög vagy Mink a játékról beszélgetünk te meg lebaszol minket ,ha nem tetszik hogy ide irogatunk az 1-es ről ne olvasd mert úgy se tudsz -
Thanatos #141 nc... -
#140 Nem is tudom, hogy miért jársz ennyi bunkó közé? Ez biztos valami perverz tulajdonság részedről és esetleg több "ilyened" is van. Mondjuk női melltartókat gyűjtesz és titokban női ruhákban jársz. Akkor már érthető ez a lelki fusztráltság és az a kisebbrendűségi érzés, hogy állandóan mindenkit "lebutázol".
Hát akkor most leborulok szellemi nagyságod előtt kis nőiruhás hercegnőm és megpróbálok buta arcot vágni - olyat mint amilyet te szoktál reggelente látni a fürdőszobai tükörben -, hogy meg ne sérüljön habbkönnyű érzékeny másságod....
Ja! ...és szép is vagy :-) -
#139 Áháánn! Fut a gyáva! Gyere vissza, leharapom mindkét lábadat! -
Thanatos #138 nc..., szomóru hogy hova süllyed sg, hogy csak ilyen bunkó taknyosokkal van már tele :(((( najó tényleg nem irok többet mert esélytelen vagy... -
Thanatos #137 érdekes modon ismerem blitzkrieget is és a 2-t is egyet végig is nyomtam , még multiba is nyomtam eleget,d e te ezt honnan is tudhatnád, amugy msot akkor ki is kötözködik? de tudodmit békénhagylak itt, hagy élj csak a kis álomvilágodban ahol a gondolkozás mint olyan nem is létezik mert az nehezedre esne és akkor minek is ugyebár..., byez bunkókám -
#136 Személyeskedéssel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a 130-as hozzászólásodat, bár valószínűleg nem vagy tisztában a személyeskedés határával. Erről valószínűleg nem tehetsz, hanem esetleg a szülész akinek biztosan csúszott a keze. -
#135 Tudod ez egy Blitzkrieg topik és mi a Blitzkrieg témában beszélgetünk és ha kipróbáltad volna már a Blitzkrieget akkor tudnád, hogy szervesen kapcsolódik egymáshoz minden része. Bár ezt te honnan is tudnád... -
Thanatos #134 jah és még anyit hogy én sem személyeskedtem, pls te se tedd..., nem itt kel kamatoztatni a szellemi képeségeidben fennálló hiányt... -
Thanatos #133 énis szeretlek, amugy csak egy ötlet volt, de a te elvedet követve ha nektek szabad offolni akkor nekem miért nem? :) éjjen a kiválló logika -
#132 Már nem igazán emlékszem, hogy ez a Korsun Pocket valamelyik pálya neve lenne?
Az első pályán el kellett vinni a parancsnokot az ellenség bázisára, a második pályán ki kellett menteni az ellenség hátországából. A harmadik pályának csak a legelején járok, de holnap mindenképpen folytatom. -
#131 Látom te sem éppen a Blitzkrieg témában írogatsz, csak baszogatni tudod az embereket. Talán nyiss magadnak egy "Hülyegyerek és a zsiráf" topikot a dühöngőben és ott arcul köpheted magad és a hasonszőrű barátaidat. -
Thanatos #130 ha irsz az egyesbe azonnal az első lesz..., gondolkozni luxus látom :D -
Cefre #129 Igazad van de ez itt van az elein az 1-es az meg nagyon hátra van -
Thanatos #128 gondolom csak azt nem értem ezek miért nem férnek bele az 1 topicjába, elvégre annak a modjai... :P -
Cefre #127 Majd ha kiaddják akkor szó lesz róla is -
Thanatos #126 tök jó hogy bk2 topicban mindenről van szó csak bk2ről nem... :D