1406
  • Cefre
    A Korsun Pocket ban mit kell csinálni a parancsnokkal?
  • Cefre
    Köszi addig is
  • Axon
    Én még most járok a 3. pályán így nem tudok segíteni és nagyon úgy néz ki, hogy legközelebb csak pénteken tudok vele játszani, de ha akkor eljutok a 4. pályára, akkor próbálok segíteni.
  • Cefre
    Leakadtam a 4 ik pályán nem tudom mit kell csinálni . A szöveg meg németül van. A 4 ik feladat az
  • Axon
    Ezt még nem ismerem. Megpróbálok utána nézni.
  • Axon
    Örülök, hogy tetszik a kampány.
  • Cefre
    Mégy egy kérdés megtaláltam a operation hagelsturm v2 tajger diviziont ,annak ugyamúgy csináljak modot?
  • Cefre
    Köszi az értékes információt.
    Ha még tudsz ilyen jó pályát akkor ird már meg a cimét légyszives köszi
  • Axon
    Nagyon bízok benne. Bár én nem emlékszem, hogy az 1. rész demójában ez lett volna, de ettől még lehetett.
  • Axon
    Nem mindegyiket. Általában a .pak kiterjesztésűeket csak simán be kell másolni a Blitzkrieg/run/data alkönyvtárba, de azok általában valamilyen kiegészítők (pálya, kampány, skin).
    A hagelstorm viszont egy mod, amit úgy kellett volna megcsinálni, hogy a mod alkönyvtár megfelelő helyére települjön. A magyarázata szerintem az, hogy ha megnézted a verziószámát, akkor ez még a 0.1-es verzió. Szerintem egy sima pályának indult, ami később kampány lett (eddig még rendben is lenne a .pak kiterjesztés) de ezután már új egységeket kapott (pl. lángszórós egységek) és innentől kezdve már mod-let. Innentől pedig már másképpen kell(ene) telepíteni. Gondolom a későbbiekben majd ezt is megcsinálják.
  • AnuluWork #115
    Amikor az első rész demoja megjelent, akkor is ki lehetett lőni pár lövéssel egy gagyi tankkal egy bármilyen tankot. Gondolom ez a véglegesben változni fog.
  • Cefre
    Igy kell csinálni akkor minden pályát is pl. grey tajgerts meg stb?
  • Axon
    Várj elmagyarázom.
    Amit leszedtél az egy .pak kiterjesztésű file. Ez egy sima zip file. Ezt ki tudod tömöríteni bármilyen tömörítővel (pl winzip, winrar). Ha Total Commandered van akkor ki sem kell tömörítened, hanem ütsz rajta egy entert és már látod is mi van benne.
    Na most belemész a Blitzkrieg alkönyvtáradba. Ott találsz egy run nevű alkönyvtárat. Menj bele. Itt van egy data és egy save alkönyvtár, na meg ha már felraktál valamilyen modot (pl. Green devils) akkor egy mods nevű alkönyvtár. Ha nincs mods nevű alkönyvtárad, akkor csinálj egyet. Ezután a mods alkönyvtáradba csinálj egy hagelstorm nevű alkönyvtárat (igazából mindegy a név), abba pedig egy data alkönyvtárat. Na ide a data alkönyvtárba másold be a .pak file tartalmát. Természetesen a kicsomagoltat ne magát a .pak filet. Ezután ha elindítod a játékot, akkor az options menüben a load mod-ot választva kijelölheted a hangelsturm mod-ot. Ekker megváltozik a kezdő képernyő is és a custom games menüpont custom campaing alatt találod az új kampányt. Így leírva bonyolultnak tünhet, de hidd el egyszerű megcsinálni.
  • Cefre
    Milyen mod kell az operation hagelsturmra nem akar menni???
  • Cefre
    Milyen mod kell az operation hagelsturm mert bemásoltam de kell hozzá valami
  • Cefre
    Köszi
  • Axon
    Innen:
    www.bkportal.com

Itt minden fent van, amit csak készítettek a játékhoz. Rengeteg mod, skin patch, és millió jobbnál-jobb pálya.
  • Cefre
    Ezt a modot honnan húztad le???
  • Axon
    Német verzió szeptember 28-án jelenik meg, az angol verzió pedig októberben.
  • Axon
    Igazából meg sem tudtam állapítani a gépi AI-t. Én a német pályát nyomtam végig kétszer és ott szimplán védekezik a gép. Túl sok taktikai lehetősége nincs is. Engem főleg az egésznek az arcade jellege zavar. Mindegy milyen egységgel támadsz, az simán ki tudja lőni a legerősebbet is. A másik - számomra - nagyon zavaró dolog az utánpótlás kérés volt. Gyakorlatilag korlátlanul lehet kérni az utánpótlást. Én szinte majdnem mindig tankokat kértem, amik legyalultak bármit.
    Ami tetszett az a reoülőgép bombázása volt. Na mondjuk ez csak pillanatnyi öröm volt, de el kell ismerni, hogy látványos. Ezért mondjuk még nem fogjuk szeretni a 2. részt.
    Azt kell, mondjam, hogy ezekután mégnagyobbat nőtt a szememben az 1. rész.
    Most éppen egy operation hagelsturm nevű moddal játszok, ami tartalmaz egy komplett kampányt. Itt is vannak saját egységeim, amik fejlődnek és tovább lehet őket vinni a következő pályára, na meg két ütközet között lehet őket upgrade-lni jobb egységekre. Különlegessége még a modnak, hogy megjelennek benne a lángszórós egységek (gyalogos, PzII lángszórós tank, stb.). Vannak olyan gyalogos csapatok, amik között van egy lángszórós. Na ha egy ilyet beásol egy lövészárokba, az szinte bármit megállít. Gyorsan előretörő T34-est simán kifüstölte a lángszórós katona. A lángszórós tank is ki tudja lőni egyetlen nagy lángfröccsel bármelyik tankot, csak amíg a közelébe ér, addig simán kilövik, úgyhogy taktikázni kell. Az viszont észrevehető, hogy a gépi ellenfél nagyon nyomul a lángszórós egységekre. Támadtam vagy 5 tankal egy KV1-est a hátuk mögött lemaradva meg ott baktatott a PzII-es lángszórós tankom. A KV1-meg sem állt addig amíg a lőtávolába ért és kilőtte, pedig közben a másik 5 tankom észnélkül lőtte. Önfeláldozóan támadják a lángszórósokat, pedig utána rögtön ki lett lőve a KV1.
  • Cefre
    Énekem is az első jobban tetszik mind grafikailag min egyszerűségre jobb volt .
    Ez sokkal könyebb .ezt mikor adják ki?
  • ReTeK
    "ész nélkül lehet kérni az utánpótlást"
    véletlenül nem easy-n játszottál ?

Én úgy vettem észre hogy a gép elég gyenge még legnehezebb fokozaton is, persze ez még csak egy demo
  • Axon
    Kipróbáltam a demot. Vegyesek az érzéseim.
    Egyrészt ész nélkül lehet kérni az utánpótlást. Már annyi tankom volt, hogy alíg tudtam terelgetni őket. Nem taktikáztam semmit, hanem folyamatosan zavartam rá őket az ellenségre. Rémegyszerű volt nyerni.
    Eddig csak az első német küldit nyomtam végig. A robbanásoktól és a hangoktól nem vagyok elájulva. A zoomolás és a forgatás viszont nem rossz. Az viszont nagyon rossz, hogy a fák és épületek mögötti egységek pirossal látszanak úgy mint a Rise of Nationban vagy az Age of Empire 2-ben.
    Nekem talán az első rész jobban tetszik pláne a hozzá készült modok garmadájának köszönhetően. Mindenesetre ha megjelenik a full akkor végig tolom.
  • Cefre
    Hello tik a demot letudtátok tölteni?
  • Eisenhower
    hm 100. hozzászólás pont a demohoz tartozik másik meg az enyém a hozzászólás^.^

jah még egy mirror -->> Local US Mirror
  • Eisenhower
    Blitzkrieg 2 demo

Real War - Fight on every major front of WWII from the heart of Europe to the blistering sands of Africa and the deadly jungle isles of the Pacific. Hundreds of authentic weapons, vehicles and infantry fight on land, sea and air in 4 campaigns that span the globe!

Real Heroes - Take command of real life heroes, aces and leaders to give your army the tactical edge in historic battles. You'll be able to send the 101st Screaming Eagles into Bastogne, use Vasily Zaitsev to take down infantry in Stalingrad or Michael Wittmann to counterattack Allied armor in France.

Real Strategy - Choose what missions to fight, what troops to use, and when to call in reinforcements. Completing objectives and capturing strategic locations like train stations or airfields in each mission will help you to win the missions that follow. Each mission has multiple primary and secondary objectives that are connected to other missions, to provide limitless strategic choices.

Blitzkrieg II Features :

* Totally destructible environments, structures & units
    * Units progress, gain experience and upgrade the more you use them
    * Earn promotions and medals for your success on the battlefield
    * Use 3D terrain & weather to your advantage as they affect your troops in the field
    * Order engineers to build your defense lines or to destroy buildings and bridges

• Serpa
    gameplay vid
  • Serpa
    Official Site
  • Axon
    Én is megvárom a full verziót. Addig itt vannak a remek új modok az első részhez :-)
  • Serpa
    felraktam újból, de ua.
    törlöm.
    tán a "beta" -nak tudható be, hogy nem akarodzik elindulni nálam.
  • Axon
    Maga a játék elindításához nem kell internet kapcsolat, így nem hiszem, hogy a tűzfallal lenne gond. Én a munkahelyen próbáltam elindítani, ahol elég szigorú tűzfal van és nem volt probléma. Na persze pont emiatt a tűzfal miatt nem tudok multizni, így - mivel a béta csak multit tartalmaz - számomra tárgytalan a dolog és le is töröltem. Megvárom a teljes verziót, amiben majd single pályák is lesznek (remélem).
  • Serpa
    nekem azzal száll el, hogy "A program nem válaszol".

tűzfallal lehet gond?
  • Axon
    Én először a kód nélkül próbáltam aktiválni. Ilyenkor magától beírt egy kódot. Ezután próbálkoztam a readme-ben leírt kóddal és rögtön elfogadta.
    Ötletem nincs. Én már azt sem értem, minek cd-s védelem egy cd nélküli ingyenes demohoz.
  • Serpa
    nálam mé nem indulhat?
  • Alzi
    Nekem ezt írja ki mikor csatlakozni szeretnék: Wrong Net Version
    Mit kell csinálni még vele?
    Beírtam a jelszót el is indult ,csak itt nem akar tovább menni!!
  • Axon
    A readme-ben megadott jelszóval nekem simán elindult. Semmiképpen nem kell lehúzni semmilyen kábelt, hiszen ez elvileg egy teljesen legális belépőkód, aminek cd nélkül is működnie kell.
  • Serpa
    beírom a jelszót, de nem indul el a csík az activationnál.

le kell húzni az optikákat?
  • Axon
    A pics@ba!
    Csak multi rész van benne. Na akkor ebből sem lesz próba.

Egy észrevétel. Már a főmenübe került a Load Mod gomb. Ez mindenesetre biztató a majdan érkező modáradatra nézve.
  • Axon
    Köszi, hogy szóltál!
    Most aztán igazi kis tanyasi dürhő gyerek voltam. Ész nélkül nekiugrottam és amikor nemműködött félredobtam.
    Most mindenesetre elindúlt. Kipróbálom és írok róla.
  • Serpa
    Axon!
    te olvastad mi van a readme_eng.txt -ben?